2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12363160 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Ben neden ceza aldım %50 öğrenebilir miyim @Necmi buradan açıklar mısın? Herkes gördün neden ceza aldığımı
hakaretten ceza aldın burda hiç bir nedenden hiç bir kimse yada kuruma hakaret edemezsin.

Çevrimdışı El Nino

hakaretten ceza aldın burda hiç bir nedenden hiç bir kimse yada kuruma hakaret edemezsin.

Hakaret ettiğim mesajı buradan yazarmısın bir zahmet @Necmi  Kime hakaret etmişim?

Çevrimdışı atalay

8000 küsur iletim var. Yanlış bulduğum şeyler kadar doğru bulduğum şeyler de var elbette. @Georgetown

Çevrimiçi Necmi

Hakaret ettiğim mesajı buradan yazarmısın bir zahmet @Necmi  Kime hakaret etmişim?
yeni malatyaspora şikeci pislik dedin bize açıklarmısın nasıl ne zaman yapmışlar şikeyi
bu bir hakarettir. Burda söylediğinde ceza alırsın @El Nino

Çevrimdışı El Nino

yeni malatyaspora şikeci pislik dedin bize açıklarmısın nasıl ne zaman yapmışlar şikeyi
bu bir hakarettir. Burda söylediğinde ceza alırsın @El Nino

Merak etme ben araştırmadan bir iş yapmam.

Şikeyi 1986 sezonunda yapıyorlar.

Daha sonra yeni malatyaspor'u kuruluyorlar onunda kuruluş tarihi 1986 bak sen şu işe Allah allah acaba neden.

1966 yılında kurulan malatyaspora 1986 sezonunda şike yapıp 1986 yılında yine yeni malatyaspor'u kuruyor ne kadar güzel.

Çok güzel iş bu ya yeni bir logo yapıyorsun takımın rengini değiştiriyorsun isminin başına yeni ekliyorsun ondan sonra ben şikeden arındım oh ne ala memleket.

Bu mesajı neden silmedin @Necmi ! Bak burda da arkadaş şikeci diye bahsetmiş ! Yoksa mesaj sayısı fazla diye mi?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bir insanın akıllı olmasına bir şey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun

Çevrimdışı kartalBaz

Senin seviyene inmeyeceğim. İstediğin gibi alıntılıyorum. @kartalBaz

Takimin teknik direktoru olsan Fabriyi alirmiydin senebasinda? Almazdin. Dun gibi hatirliyorum 1 senedir topa degmedigini ve yararsiz olacagini soyledigini veya bunun gibi seyler iste. Hafizam cok iyi degil sende cok editleyince kusura bakma tam cumleni soyleyemiyorum. Babel mevzusu icin bir editlemen varsa onuda paylas rica edecegim.

Çevrimiçi Georgetown

8000 küsur iletim var. Yanlış bulduğum şeyler kadar doğru bulduğum şeyler de var elbette. @Georgetown

mutlaka vardır. herhangi birine denk gelemediğim için sordum zaten. kıllık olsun diye değil. ufak bir yorum beklemiştim. ama gerek kalmadı. @atalay
GURURLAN!

Çevrimdışı mellfred

bu işin topçular üzerinden ateşlenmesi tesadüf değil. Bunlar  ghettolu, eğitim seviyeleri  düşük manipülasyona açıktırlar. Gökhan adına yaptığı çağrı için üzüldüm kullandırmış kendini
Evet ya da hayır tercihi ayırdetmeksizin  hata ediyorlar

Çevrimdışı kartalBaz

Offf bu Hardcore olmuş yalniz :D @atalay

Valla cok hardcore oldu cidden. Hic beklemiyordu boyle bir elestiri. Kendisiyle bile celisen birinden oyle bir darbe yedimki allahim olecegim. Sana q7 ile mutlu huzurlu yillar temennisinden baska birsey diyemiyorum yunus emre kusura bakma.

Çevrimdışı kartalBaz

Birinin kelime haznesinin gelişmiş veya çoğunluğun kullanmadığı terimleri 'herhangi bir kaynaktan yardım almadan' kullanıyor olmasına "süslü laflar" yakıştırılmasının yapıldığını, tüm bunların bir aşağılanma öznesi olabileceğini ilk kez görüyorum. En başından beri bilhassa oyuna dair sunduğum metot ve çözüm karşımdakinin anlayabileceği kadar olduğu için işin bu kısmını pas geçiyorum. Beşiktaş altyapısından daha güçlü, organizasyon ve eğitim kalitesi daha yüksek ekiplerde görev aldığım için liyakat vurgusu yerine, torpil iması yaptığın bölümleri de atlıyorum. Bilgiyi öne çıkarıp bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olduğun, iftira kelimesini kullanıp eylemin bizzat kendisini bana yaptığın, sonrasında ise istediğin cevabı aldığın kısımları geçersek, senden bir özür bekliyorum. @kartalBaz

Kariyer konusuna hic girmeyelim atalay bence. Seni muaf tutuyorum o konuda. Bu forumda yaziyorsan insanlar seni anlamiyorsa biraz kendine bakmalisin. Ayni zamanda insanlari hor gorme olayi cok fazla var sende. Bana bitane ornek ver diyeceksin veremiycem ama burdaki herkes ne demek istedigimi biliyor.

Çevrimdışı kartalBaz

Transfer duyumu yaptığında kaynağını açıklıyor musun? @Necmi Hayır. Ben de Umut Güner'in bu stat işinde aracı olduğunu duydum. Bu kadar basit. Daha siyasi açıdan neler duydum, oralarına girmiyorum. O yüzden ta Ağustos ayında kendisinden rahatsız olduğumu da yazdım.

Duyumunu necmi abiyle ozelden paylasirmisin? Kendisine guvenim sonsuzdur.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Valla cok hardcore oldu cidden. Hic beklemiyordu boyle bir elestiri. Kendisiyle bile celisen birinden oyle bir darbe yedimki allahim olecegim. Sana q7 ile mutlu huzurlu yillar temennisinden baska birsey diyemiyorum yunus emre kusura bakma.

@Yunus Emre Dökmeci

Konu benim konum olduğundan dahil olmak zorundayım. Ortada hardlık coreluk bişi göremedim.

Ama koyuyla işaretlediğim olabilir :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı kartalBaz

@Yunus Emre Dökmeci

Konu benim konum olduğundan dahil olmak zorundayım. Ortada hardlık coreluk bişi göremedim.

Ama koyuyla işaretlediğim olabilir :kop:

Bu hardcore ne demek yusuf kardesim sen daha iyi bilirsin. Sozlukte cetin ceviz, sert, acik sacik diyor. alla alla

Çevrimiçi Necmi

Bu mesajı neden silmedin @Necmi ! Bak burda da arkadaş şikeci diye bahsetmiş ! Yoksa mesaj sayısı fazla diye mi?
kimseye pislik demiyor sadece şike yaptığını anlatmaya çalışıyor bende öyle olmadığını anlattım.
yeni malatya sporla malatya spor aynı takım değil aralarında bir bağ yok
yeni malatya hayatında hiç süperlige çıkamamış bir takım malatyasporda
kaybolmuş değil amatöre kadar düştüler hala futbol hayatlarına devam ediyorlar.
Bazı şeyleri söylemiş olmak için söyleyemezsin bende bilmiyordum ilk haberi duyduğumda
hemen araştırdım isim mi değiştirdi diye sonra bunun böyle olmadığını öğrendim.
bir şeyleri sarf etmeden önce biraz araştırma yapın. burda pislik vs gibi kelimeler
kullanamazsın aynı şeymiş gibi bana getirme
kaldıki canımız yanmış olabilir ama o yapılan şike değil teşvikti ve o dönem suç değildi.
@cursedofdragon  bu forumda en fazla ceza yiyenlerden biridir bu konuda @Yunus Emre Dökmeci
ile yarışır kimseye ihtimas geçmiyoruz. Ceza gerektiren bir söz sarfeden kim olursa olsun ceza alır
kimsenin mesaj sayısına bakmıyoruz. Kaldıki o sarfetseydi bu kelimeyi cezası çok daha fazla olurdu.
sen yeni üye olduğun için 3 günle yırttın. normalde 3 gün ceza yok biz geçiştirdiğimiz zaman 3 gün veriyoruz.
vermesek olmaz diye 3 gün verip geçiyoruz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu hardcore ne demek yusuf kardesim sen daha iyi bilirsin. Sozlukte cetin ceviz, sert, acik sacik diyor. alla alla

Aynen abi çetinceviz gibi bişey olsa gerek :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Berat

Her maç attığı teknik tekmeler jargonda 'hardcore' olarak yer alıyormuş, bir alayına rabona misali. Oley oley diyip geçmek lazım. @Yusuf Tekeli

Çevrimdışı kartalBaz

Bir hayli dolmuşsun atalaya karşı @kartalBaz , hafızam zayıf ama geçmişde tartıştığınızıda hatırlamıyorum, keşke o beğenmediğin görüşler ortaya çıktığında tek tek ama daha kibar bir biçimde sende görüşlerini ifade etseydin. Aklımda senin adın kalmamış, öyle parlak laflardan etkilenen bir adam değilim, futboldan pek anlamadığım için içeriğe dikkat ediyorum, bana yeni birşeyler söyleyen içeriklere, atalay'dan birşeyler öğrendim başkalarındanda, sen aklımdan kalmamışsın ama artık sendende besleyici doyurucu bilgi dolu paylaşımlar bekliyorum.

İftira atma deyip bir insanın kişiliğine ancak bu kadar saldırılabilir, nedir bu sertlik.

Ayrıca Malatyalı Umut Güner'in,  stadı kendi şehrinin insanlarına birkaç maç açmak için eğer imkanda varsa uğraşması neden iftira atmak oluyorki, kim yapmıyor böyle şeyleri bu ülkede.

Abi insanlari hor gormek ve bilmislik taslamak bana gore degil. Buraya yaziyorsan buradaki insalarida dusuneceksin. Burada herkes kraliyet ailesinde degil ve kimse futboluda bilmek zorunda degil. Burasi forum eglenirsin her girdigimde edit babam edit. Yazik @tuncaboylu 30 dakika yaziyosa 2 saat edit yapiyor kimseye koz vermeyeyim diye cunk sonra yine kullaniliyor. Burasi forum makale yazmiyoruz ve daha yasi genc arkadaslarda var. Ben kendisinin yazdiklarindan dolayi onu elestiriyorum. Ama o hic tanimadigi adama iftira atiyor. Hos degil bunlar. Bana hardcore filan yaziyor @Yunus Emre Dökmeci ama kendisi senol hocanin ayni memleketten oldugu icin tolgayi oynattigini iddia ediyordu. Anlatmak istedigim at camuru izi kalsin sonra burda kimse bisey demedi diye at kosturulsun. @Necmi abi kadar sabirli adam tanimadim hayatimda.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Her maç attığı teknik tekmeler jargonda 'hardcore' olarak yer alıyormuş, bir alayına rabona misali. Oley oley diyip geçmek lazım. @Yusuf Tekeli

Ayağının içi, ocak dışı :tabe: :evillol:

Çevrimdışı kartalBaz

Kisa bir hatirlatma yapmak istiyorum. Cagri arkadasimizda futbolu iyi biliyordu ama hic birzaman birine ben biliyorum size ne anlatiyosam uslubunda konusmadi. Arkadas burada herkese anlatiyorumda bosa anlatiyorum hicbiriniz anlamiyosuna getiriyor. Bi ben buna karsi ciktim diye suclu ilan ediliyorum. @Necmi abi cidden seni tanidigima memnun oldum. Benim uyeligide silersen cok tesekkur edecegim ama bu iletileri burda bir sekilde tutmak gerekiyor. Suan benim gibi dusunen cok insan var o yuzden icim huzurlu ayriliyorum.

Çevrimiçi Necmi

Abi insanlari hor gormek ve bilmislik taslamak bana gore degil. Buraya yaziyorsan buradaki insalarida dusuneceksin. Burada herkes kraliyet ailesinde degil ve kimse futboluda bilmek zorunda degil. Burasi forum eglenirsin her girdigimde edit babam edit. Yazik @tuncaboylu 30 dakika yaziyosa 2 saat edit yapiyor kimseye koz vermeyeyim diye cunk sonra yine kullaniliyor. Burasi forum makale yazmiyoruz ve daha yasi genc arkadaslarda var. Ben kendisinin yazdiklarindan dolayi onu elestiriyorum. Ama o hic tanimadigi adama iftira atiyor. Hos degil bunlar. Bana hardcore filan yaziyor @Yunus Emre Dökmeci ama kendisi senol hocanin ayni memleketten oldugu icin tolgayi oynattigini iddia ediyordu. Anlatmak istedigim at camuru izi kalsin sonra burda kimse bisey demedi diye at kosturulsun. @Necmi abi kadar sabirli adam tanimadim hayatimda.
yoo sadece saygı göstermeye çalışıyorum. Herkesin Beşiktaşlı olduğunu biliyorum
bu saygıyı hakettiğinizi düşünüyorum.
mesela bu günkü tartışmanız bir arkadaşa 7 gün nopost getirdi. üslup bozulmadığı sürece
araya girmemeye çalışıyorum insanlar birbirleriyle çözsün sorununu benim çözmem bir şeyi değiştirmiyor
eninde sonunda bir şekilde gene çıkıyor. Sadece burda hepimizin Beşiktaşlı olduğunu unutmasak
çok daha hoşgörülü oluruz. Evet yanlış yapanlarda olacak ama bunu sabırla anlatmak gerekiyor.

Çevrimdışı tangaz

yaa onu bunu boşverinde bugün sgk iş kazası bildirim sayfasından giriş yapma kalkışmasına kalkıştım 8 defa girdim verileri her seferinde de en son kaydet dediğimde karşıma kayıt başarısız die bir ibare çıkıyor bana özel bir durum değilmiş her genç bildirimcinin başına geliyormuş. ben genç değilim ama genç bildirimciyim o bakımdan beni de kapsadı esgk. boşuna sigorta yaptırıp maaşınıza kesinti yaptırmayın nasılsa tabutta emeklilik war bi esgk girişini bu kadar yapamayıp sinirlenmekte cabası hiiiç sigorta yaptırmayın maaşınızı yüksek alın keyfinizi çatın.

zaten son kalkışmamı kaç saatte yaptım bilmiyorum sizin kapışmanızı okumaktan sıklıkla da yüzümde tebessüm belirmesinden çok uzun sürdü. bi ara hard mard girdiniz noluyor lan dedim tam o esnada yusufum geldi de haa tamam dedim yusuf geçen senin şu lop etlerden aldım hiç bi işlem yapmadan mikrodalgaya atıp pişirme kalkışmasına kalkıştım 8 dk pişirdim süper oldu walla.

ne diyecektim. hahh hatırladım birbirinizi eleştirin tartışın sert tartışın ama birbirinizi kırmayın kırgınlıklar şeytan işidir. 
siz siz olun #şeytana uymayın  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Kisa bir hatirlatma yapmak istiyorum. Cagri arkadasimizda futbolu iyi biliyordu ama hic birzaman birine ben biliyorum size ne anlatiyosam uslubunda konusmadi. Arkadas burada herkese anlatiyorumda bosa anlatiyorum hicbiriniz anlamiyosuna getiriyor. Bi ben buna karsi ciktim diye suclu ilan ediliyorum. @Necmi abi cidden seni tanidigima memnun oldum. Benim uyeligide silersen cok tesekkur edecegim ama bu iletileri burda bir sekilde tutmak gerekiyor. Suan benim gibi dusunen cok insan var o yuzden icim huzurlu ayriliyorum.
bir yere ayrıldığın yok eleştirin vardı yaptın. Haklı yanları vardı.
burda insanlar düzgün şekilde olduktan sonra her türlü eleştiriyi yapabilmeli
bu kadar kolay teslimiyet iyi değil. Fikrin varsa savunmayıda bileceksin
Biz Beşiktaşlıyız bunu aklınızdan çıkartmayın kolay teslim olan Beşiktaşlı olamaz.

Çevrimdışı atalay

Yaklaşık iki yıldır Beşiktaş adına burada bir şeyler karalıyorum. Öyle ki belli bir süre sonra burada yazmak bir alışkanlığa dönüştü. Bu süre zarfında kendi doğrularıma göre daha iyi bir Beşiktaş dışında herhangi bir şeyin talebini veya tarifini yapmadım. Burayı bilhassa üslup açısından tercih ediyorken, aynı eleştirileri almak işi farklılaştırıyor. Birkaç vazgeçişim oldu ama mademki düzgün karalayamıyor veya anlaşılamıyorum, o halde bunu sürdürmenin anlamı yok. Çünkü aldığım reaksiyon sonrası başka şeyler karalamayacağım, ve sonuç olarak burası kişisel sayfam değil. Bu zamana kadar büyük yada küçük herhangi birinizin kalbini kırdıysam gerçekten affola. Bunu da öyle yada böyle iki yıldır burada birileriyle diyalog kurduğum için yazıyorum. Gayem en başından beri Beşiktaşlılar ile sohbetti. Bu konu dışı gereksiz iletiyi daha sonra silersiniz. Kendinize iyi bakın!

Çevrimdışı Çağatay

@kartalBaz @Yusuf Tekeli @Berat
olm siz hardcore filan diyonuzda alayınız birleşip voltranı oluşturmuşsunuz
bi de combo yapmışsınız ayıptır :D  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Etiketler: