Bir bilgin olmadan insanlara iftira atma. Atacaksan da isim vererek at. Suslu kelimelerle buraya kadar gelmis olabilirsin ama camur at izi kalsin yapmana izin verilmemesi gerekiyor. Sabahtan aksama kadar senol hocadan yonetime herkesi elestiriyorsun oturdugun yerden. Bide sazi eline sen alda bakalim ne yapacaksin. Ama tanidigin yok ondan sana gorev vermezler degilmi? Lise ogrencisinin hoca bana kafayi takti demesi gibi birsey. Bikere agzindan bir cozum onerisi gormedim hep suslu laflar olabilir yada olamaz demelerle gecti omrun. Kendi kendini alintiliyorsun ama Fabriyi istemiyodn onuda alintila bakalim. Babel isine soguktun en yakin ornek. Onuda alintila. Bikere bu besiktasin teknik ekibinde calisacagim amacim ve hayalim bu dediginide gormedim. Biraz kendine ozelestiri yapabilirsen belki kendini gelistirirsin. @atalay
Not : Ne kadar cok bilgi, o kadar dusuk ego. Ne kadar az bilgi, o kadar yuksek ego...
Bir hayli dolmuşsun atalaya karşı
@kartalBaz , hafızam zayıf ama geçmişde tartıştığınızıda hatırlamıyorum, keşke o beğenmediğin görüşler ortaya çıktığında tek tek ama daha kibar bir biçimde sende görüşlerini ifade etseydin. Aklımda senin adın kalmamış, öyle parlak laflardan etkilenen bir adam değilim, futboldan pek anlamadığım için içeriğe dikkat ediyorum, bana yeni birşeyler söyleyen içeriklere, atalay'dan birşeyler öğrendim başkalarındanda, sen aklımdan kalmamışsın ama artık sendende besleyici doyurucu bilgi dolu paylaşımlar bekliyorum.
İftira atma deyip bir insanın kişiliğine ancak bu kadar saldırılabilir, nedir bu sertlik.
Ayrıca Malatyalı Umut Güner'in, stadı kendi şehrinin insanlarına birkaç maç açmak için eğer imkanda varsa uğraşması neden iftira atmak oluyorki, kim yapmıyor böyle şeyleri bu ülkede.