Aramana gerek yok. Halen aynı şeyin arkasındayım. Yazdığım şey de sakatlıkların öncesindeki değerlendirmem. @Yusuf Tekeli Benim algılayamadığım sizi bu kadar kinlendiren ne? Velev ki oyuna, oyuncuya dair bir dolu yanlış saptama yaptım. İkinizin bana karşı yaptığınız saygısızlığın sebebi ne? İkinize karşı diyaloglarım sürekli yapıcıyken sizin bu geri dönüşünüz sebebi ne? Fikirlerimi beğenmiyorsanız okumaz, şikayet eder, engellersiniz. Yada bana kibarca söylersiniz. Her bir noktasına kadar takip edip, böyle tepki vermek de absürt.
@atalay burda bende eleştiriliyorum. sana saygısızlık yapıldığını düşünmüyorum.
eleştiri olacak zoruna gitmesin. Bazı konularda haklılar

senin bazı mesajlarını anlamıyorum anlamak için google bakmak zorunda kalıyorum.
bu gün eleştirildiğin konuda çok haklı bir konu sen yönetime ithamda bulundun
burda kanıt olmadan yönetime ithamda bulunamazsın. Kaldıki eleştirdiğin konuda
stadı bir takıma açmaları bunda suçlanacak bir şey göremiyorum. Bilmeden konuşmak
çok yanlış Umut Günere sürekli sallanıyor ama stad için neler yaptığını kim biliyor
Bazen hizmeti yaparsın kenara geçersin bunu bilen sana saygısını gösterir Umut Güner
istediyse bile bunu emin ol bunu istemeyede hakkı var. Ama böyle olduğunu ve Umut Günerin
talebi olduğunu sanmıyorum. Söylendiği gibi bakan ricasıysa hayır deme şansın yok
düşünün hayır dendiğinde bunun bedeli nasıl ödenir. Kuyruğu dik tutalım ama her senede şampiyon olalım demekle
olmuyor bu işler.