2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12367571 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bir bilgin olmadan insanlara iftira atma. Atacaksan da isim vererek at. Suslu kelimelerle buraya kadar gelmis olabilirsin ama camur at izi kalsin yapmana izin verilmemesi gerekiyor. Sabahtan aksama kadar senol hocadan yonetime herkesi elestiriyorsun oturdugun yerden. Bide sazi eline sen alda bakalim ne yapacaksin. Ama tanidigin yok ondan sana gorev vermezler degilmi? Lise ogrencisinin hoca bana kafayi takti demesi gibi birsey. Bikere agzindan bir cozum onerisi gormedim hep suslu laflar olabilir yada olamaz demelerle gecti omrun. Kendi kendini alintiliyorsun ama Fabriyi istemiyodn onuda alintila bakalim. Babel isine soguktun en yakin ornek. Onuda alintila. Bikere bu besiktasin teknik ekibinde calisacagim amacim ve hayalim bu dediginide gormedim. Biraz kendine ozelestiri yapabilirsen belki kendini gelistirirsin.

Not : Ne kadar cok bilgi, o kadar dusuk ego. Ne kadar az bilgi, o kadar yuksek ego...

:claps: :claps: :claps: +1903
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı MUSTAFA_

Rhodolfo gönderilmek isteniyor ama gitmiyor. Son güne kadar bekleyelim. Tolgay için de uçuk bir rakam gelmediği sürece şuanda bir şey yok. (via Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Bir bilgin olmadan insanlara iftira atma. Atacaksan da isim vererek at. Suslu kelimelerle buraya kadar gelmis olabilirsin ama camur at izi kalsin yapmana izin verilmemesi gerekiyor. Sabahtan aksama kadar senol hocadan yonetime herkesi elestiriyorsun oturdugun yerden. Bide sazi eline sen alda bakalim ne yapacaksin. Ama tanidigin yok ondan sana gorev vermezler degilmi? Lise ogrencisinin hoca bana kafayi takti demesi gibi birsey. Bikere agzindan bir cozum onerisi gormedim hep suslu laflar olabilir yada olamaz demelerle gecti omrun. Kendi kendini alintiliyorsun ama Fabriyi istemiyodn onuda alintila bakalim. Babel isine soguktun en yakin ornek. Onuda alintila. Bikere bu besiktasin teknik ekibinde calisacagim amacim ve hayalim bu dediginide gormedim. Biraz kendine ozelestiri yapabilirsen belki kendini gelistirirsin. @atalay

Not : Ne kadar cok bilgi, o kadar dusuk ego. Ne kadar az bilgi, o kadar yuksek ego...
Bu kendi kendini seetmeye ben de basladim super oluyor. 10000 ileti olunca hatirlamak zor oluyor, benim bi 3000 tane falan da silinmis iletim vardir zaten  bazen aratiyom bulamiyom. Worde yazmam lazim once, bu word benim imla hatalarini da duzeltir belki.

Word bilmiyom iste hep eksel hep eksel

Aslinda arama guzel calissa besiktas uzerinde ucarken stada sican marti ile ilgili bile bi iletimi bulup, canli yayinda marti ucarken kendi kendimi seeederim, okadar iletiyi bosuna mi seettik gun gelince seyi seedip, ordan kendi kendimi seeedip, kendimi seetmis olacam, sey

Çevrimdışı underworld

atibanin hemen iyileşmesi lazım gelir

Çevrimdışı mylife1903

Rhodolfo hangi takıma gidecek acaba  :alala:
Yenimalatyaya gitsin ya da yenimalatya gelmisken takilsin onlarla

Çevrimdışı tangaz

atibanin hemen iyileşmesi lazım gelir

konya maçında sahada
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

EssiLor

• Ziyaretçi

Rhodolfo ya para tatlı gelmiş tabi gitmez biliyor başka yere giderse bu parayı vermezler ona.
Napıp edip gönderilmeli.

Çevrimdışı mylife1903

wazgeçemiyorsun sözlükten  :D

tolgay konusunda yazdıklarının tümüne imza atarım. önünde bir eşik var ve bu eşiği asla geçemiyor, hamburgun bilabedel bırakması dahi bir emare...
Ahaha @tangaz reiiss ahaha
Tolgay basligini okudum @tuncaboylu ya linc kalkismasi yapmislar sozlugunde onun. Tabi burda kendi tek sozluk esrafindan, istedigi gibi algi oynaklasmasi kalkismasi yapiyor. Orda daha tecrubeli ustelik sari esrafindan lafazanlar da olunca Karismis ortam.

Adamlar kumandanin pilay duymesi diye baslik acsan altina turkce diliylen felsede yapan lafazanlari zaten. Bknz falan da veriyorlar.

Galiba editlemek de yok o ortam, coh fena.

Bi tolgay sevgisj varmis bu eksisozluk esrafinin aciiip yani

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

konya maçında sahada
Sanmıyorum Murat abi, hoca riske atmayacaktır.

Çevrimdışı cursedofdragon

Yenimalatyaya gitsin ya da yenimalatya gelmisken takilsin onlarla

zati 44 numarayı giyiyordu rhoodlfo :D

Bunlar hep işaret ordan bize kayısıda getirsin :D  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

konya maçında sahada
Konyaya atibasiz da saplariz, yigidim cengaverim dinleniversin azicik

Çevrimdışı mylife1903

zati 44 numarayı giyiyordu rhoodlfo :D

Bunlar hep işaret ordan bize kayısıda getirsin :D  :evillol:
Forest gambi oynayan var ya onun gibisin ha isaretlerden acaaip bisiler cikarim kalkismasi yapiyon,

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı kartalBaz

valla bişiler yazacaktım cevap için ama atalaya yazdıklarından sonra pek cevap vermeye değecek birisi olmadığını anladım. saygılar diliyorum.
Peki. Forumda cok yazmayan ama cok okuyan biri olarak, benim gibi dusunen ve bunlardan dolayi yazmak istemeyen cok arkadasin oldugunu dusunuyorum. Burasi besiktasin konusuldugu, dalga gecebilecegimiz, eglenebilecegimiz bir platform olmali. Her dakika ikili kavgalarin ciktigi, sirf hakli olabilmek icin, cop diyecegin bir adami (rodellaga) savunulacak yer degildir benim gozumde. Ama ne yazikki boyle devam ettigi surece herkes kopacak. Beni alintilamassaniz size cevap vermem, zira ve katta (buda nasil yazilir bilmiyorum. Google reise bakacak zamanim yok) foruma daha girmeyi dusunmuyorum (azicik susliyim yazdiklarimida begenilsin).

Çevrimdışı tangaz

atiba kıtalararası uçaktan jetlag olmadan inip top oynayan insan üstü biri  :D ben kaç defa sakatlanıp maç kaçırdı bilmiyorum tarihte yaşanmışmıdır acaba :alala: ben gene son gün iyileşti sürprizi bekliyorum @Mehmet Ali C.

reis zaten oynamasın ben oynatmam iyileştim desede oynatmam diğerlerine bu günler için o kadar para veriyoruz @mylife1903 ben mesela alanya maçında gg yi oynatmazdım hoca dinlemedi beni gördü gg.sini  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi sozkul

Abi bugün eyvallah derler yarın yine aynısını yaparlar, bu ülkede hafıza olmadığını yazıyorsunuz defalarca yarın öbür gün bu yaptığımız iyiliğin hatırlanacağını mı sanıyorsunuz?

Hatırlanmaz, o gün güç kimdeyse ya da avantajları nerdeyse o tarafa doğru eğilirler hafifçe 😀

Çevrimdışı tuncaboylu

Ahaha @tangaz reiiss ahaha
Tolgay basligini okudum @tuncaboylu ya linc kalkismasi yapmislar sozlugunde onun. Tabi burda kendi tek sozluk esrafindan, istedigi gibi algi oynaklasmasi kalkismasi yapiyor. Orda daha tecrubeli ustelik sari esrafindan lafazanlar da olunca Karismis ortam.

Adamlar kumandanin pilay duymesi diye baslik acsan altina turkce diliylen felsede yapan lafazanlari zaten. Bknz falan da veriyorlar.

Galiba editlemek de yok o ortam, coh fena.

Bi tolgay sevgisj varmis bu eksisozluk esrafinin aciiip yani
Orada tabular var, bazı kişi ya da şeyleri eleştirince alarma basılmış gibi geliyorlar hemen. Hep aynı şekilde ezbere cümleler,  kimse yazılanı ve eleştiriyi de okumuyor pek. "Tolgay ne savunmaya, ne hücuma yeterli katkı vermiyor" diyorsun, oyunu 2 yönlü oynuyor diye cevap veriyor. Haangi iki yön arkadaş,  sağa sola mı?

Ya da atiba da gol atamıyor diyen var. Hele birisi bol küfürlü özel mesaj atmış, iniesta ve pirlo skora çok mu katkı veriyordu ... çocuğu falan diye.

Mesela bir eleman vardı "30 kurusa cips geliyor mu bakkal amca" nick'li. 4 sene boyunca Selçuk İnan'ın ne kadar faydasız olduğunu anlatmaya çalıştı. Yemediği laf da kalmadı. Millet yeni yeni anladı, hak veriyorlar adama.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2017, 22:38:54 tuncaboylu ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Forest gambi oynayan var ya onun gibisin ha isaretlerden acaaip bisiler cikarim kalkismasi yapiyon,

yes orrayt  :ok:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi sozkul

Bir bilgin olmadan insanlara iftira atma. Atacaksan da isim vererek at. Suslu kelimelerle buraya kadar gelmis olabilirsin ama camur at izi kalsin yapmana izin verilmemesi gerekiyor. Sabahtan aksama kadar senol hocadan yonetime herkesi elestiriyorsun oturdugun yerden. Bide sazi eline sen alda bakalim ne yapacaksin. Ama tanidigin yok ondan sana gorev vermezler degilmi? Lise ogrencisinin hoca bana kafayi takti demesi gibi birsey. Bikere agzindan bir cozum onerisi gormedim hep suslu laflar olabilir yada olamaz demelerle gecti omrun. Kendi kendini alintiliyorsun ama Fabriyi istemiyodn onuda alintila bakalim. Babel isine soguktun en yakin ornek. Onuda alintila. Bikere bu besiktasin teknik ekibinde calisacagim amacim ve hayalim bu dediginide gormedim. Biraz kendine ozelestiri yapabilirsen belki kendini gelistirirsin. @atalay

Bir hayli dolmuşsun atalaya karşı @kartalBaz , hafızam zayıf ama geçmişde tartıştığınızıda hatırlamıyorum, keşke o beğenmediğin görüşler ortaya çıktığında tek tek ama daha kibar bir biçimde sende görüşlerini ifade etseydin. Aklımda senin adın kalmamış, öyle parlak laflardan etkilenen bir adam değilim, futboldan pek anlamadığım için içeriğe dikkat ediyorum, bana yeni birşeyler söyleyen içeriklere, atalay'dan birşeyler öğrendim başkalarındanda, sen aklımdan kalmamışsın ama artık sendende besleyici doyurucu bilgi dolu paylaşımlar bekliyorum.

İftira atma deyip bir insanın kişiliğine ancak bu kadar saldırılabilir, nedir bu sertlik.

Ayrıca Malatyalı Umut Güner'in,  stadı kendi şehrinin insanlarına birkaç maç açmak için eğer imkanda varsa uğraşması neden iftira atmak oluyorki, kim yapmıyor böyle şeyleri bu ülkede.
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2017, 22:59:27 sozkul ]

Çevrimiçi sozkul

Peki. Forumda cok yazmayan ama cok okuyan biri olarak, benim gibi dusunen ve bunlardan dolayi yazmak istemeyen cok arkadasin oldugunu dusunuyorum. Burasi besiktasin konusuldugu, dalga gecebilecegimiz, eglenebilecegimiz bir platform olmali. Her dakika ikili kavgalarin ciktigi, sirf hakli olabilmek icin, cop diyecegin bir adami (rodellaga) savunulacak yer degildir benim gozumde. Ama ne yazikki boyle devam ettigi surece herkes kopacak. Beni alintilamassaniz size cevap vermem, zira ve katta (buda nasil yazilir bilmiyorum. Google reise bakacak zamanim yok) foruma daha girmeyi dusunmuyorum (azicik susliyim yazdiklarimida begenilsin).

Madem gelmeyeceksiniz, kurun bir forum biz geliyoruz, bekleyin.

Çevrimdışı atalay

Senin seviyene inmeyeceğim. İstediğin gibi alıntılıyorum. @kartalBaz

Alıntı yapılan: atalay
İyi kaleci. Refleksleri iyidir; açıyı iyi kapatır; birebirlerde kolay geçit vermez. Biraz blokaj sorunu var. Topu tehlikeli alanın içine doğru savuşturuyor lakin kaleci kumaşı çok iyidir. Deportivo'nun takım savunması o kadar kötü ki geçen sene hangi maçına denk gelsem "Fabri" kritik 4-5 maç kurtaran hareket yapıyordu.

Sambade istiyorsa gelsin.

Çevrimdışı Orhan_

Madem gelmeyeceksiniz, kurun bir forum biz geliyoruz, bekleyin.

İnceyi gördüm :P ...

Çevrimdışı Orhan_

Eleştirinin karşısına icraat koymak, bunun bilgisinin de olmadığı aşikar, acayip bir beklenti. O zaman susalım?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Senin seviyene inmeyeceğim. İstediğin gibi alıntılıyorum. @kartalBaz
Offf bu Hardcore olmuş yalniz :D @atalay
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Etiketler: