2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12369674 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Evenf

Trabzon Tolgay'ı istiyormuş onun yerine Veli ve İnleri'i sunsak? İkisini birden? Bedavaya gitsinler alacakları varsa bırakıp..
tolgay ı Turkiye liginde bir takıma satmak bence cok yanlıs bir hareket olur. bizim takımımızda da aslında cok iyi isler yapan bi oyuncu tolgay. Turkiye deki diger takımlar icin, takımın yldız oyuncusu olabilecek kapasitede bir adamı satmak demek bence hem takım acısından, hem stratejik acıdan oldukca yanlıs. kısacası cok eveleyip gevelmeden tolgay ın satılması her turlu yanlıs olur.
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2017, 19:50:03 Evenf ]

Çevrimdışı tuncaboylu

tolgay ı Turkiye liginde bir takıma satmak bence cok yanlıs bir hareket olur. bizim takımımızda da aslında cok iyi isler yapan bi oyuncu tolgay. Turkiye deki diger takımlar icin, takımın yldız oyuncusu olabilecek kapasitede bir adamı satmak demek bence hem takım acısından, hem stratejik acıdan oldukca yanlıs. kısacası cok eveleyip gevelmeden tolgay ın satılması her turku yanlıs olur.

Valla sözlüğe de yazdım, Tolgay'ın çok fazla faydalanamıyoruz.

2 senede 54 maçta 2 gol 4 asisti var adamın.

54 maçın yarısında 10 numara oynamış.

2 golün birini Sarıyer'e atmış.

4 asistin 2'si 4-1'lik Alanyaspor maçlarında.

1 tanesi geçen sene şampiyonluktan sonraki Konyaspor maçında. (o da nasıl asistse, Sosa 25 metreden vurdu.)

1 tanesi de bu sene Karabük maçında Dany'nin yaptırdığı penaltı.

Tolgay'ı pazarlayabilen bir menajer İspanya'ya 3-3.5 milyon euro'ya çok rahat kitler:

Güzel highlight'ları var: Liverpool maçı golü, Napoli no-look pası, AB pasaportu, sakatlanmasaydı neler neler yapardı vs.

Ama bize çok faydalı olamıyor ne yazık ki.

Çevrimdışı tangaz

1 tanesi geçen sene şampiyonluktan sonraki Konyaspor maçında. (o da nasıl asistse, Sosa 25 metreden vurdu.)

Tolgay'ı pazarlayabilen bir menajer İspanya'ya 3-3.5 milyon euro'ya çok rahat kitler:

Güzel highlight'ları var: Liverpool maçı golü, Napoli no-look pası, AB pasaportu, sakatlanmasaydı neler neler yapardı vs.

wazgeçemiyorsun sözlükten  :D

tolgay konusunda yazdıklarının tümüne imza atarım. önünde bir eşik var ve bu eşiği asla geçemiyor, hamburgun bilabedel bırakması dahi bir emare...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi sozkul

Beşiktaş'ı kim alacak sanıyorsun abi?

Türkiyede üç adam var Beşiktaşı satın almaya gücü yetecek olan.
Hüsnü Özyeğin
Tuncay Özilhan
Erdoğan Demirören

Çevrimiçi Necmi

@Necmi
özelleştirme ne demek : kamu kuruluslarini  ozel sirketlere yada sahislara satarak  kamudan cikarmak :)

Bahsettiğim o değil ama mylife deniz yollarının özel şirketlere işletmesinin verilmesinden bahsetti.
yada ne bileyim elektriğin işletmesinin özel şirketlere verilmesi gibi.

Çevrimdışı mylife1903

wazgeçemiyorsun sözlükten  :D

tolgay konusunda yazdıklarının tümüne imza atarım. önünde bir eşik var ve bu eşiği asla geçemiyor, hamburgun bilabedel bırakması dahi bir emare...
Abi kutur kutur yazinca adimiz gomucuye cikiyor. Butun alamanya salak zaten, bu adam boyle super futbolcu bilmem uber futbolcu da bunu birakiyorlar. Gavur 7 yasindaki cocugu 3 dakika izliyor, puanini veriyor, yoldan plandan sapmasin diye ugrasiyor, herifler uc asagi bes yukari boyu ne olur ne performans verir anliyorlar.

Bu tolgaydan cok umutlari vardi, belki kendi milli takimlarina bile alirlardi ama bir ariza cikti bunda, sutladilar.

Bizim seviyemiz icin hem milli takimda hem de besiktasta cok iyi oynar, yildiz olur o baska bir tartisma konusu ama cok tikandi kaldi bence.

O mevkide oynayan adamin istatistik yapmasi lazim. Sutu yok cocugun, liverpul macinda dan da zimba gibi iki tane yapistirmisti biri efsane bir gol oldu sonra yok. 50 macta iki gol besiktas icin stoper, bek istatistigi yahu ismail istatistigi

Tamam beklentiyi de fazla yuksek tutmayalim ama kaleye yakin oynayan adamsin, hakkini vereceksin azicik

Abu icin bizim forumda ne yazmisti bir arkadas, hayat felsefesi olur

3.3milyon yuro isteyecek yuzun varsa, karsiligini verecek gucun de olacak

Çevrimiçi sozkul

Gökhan İnleri önliberoda oynar diye aldık ama bu zamana kadar seyrettiğim kadarıyla İnler'in defansa katkısı falan yok pek. Oğuzhan'ın yanında oynaması gereken isim bence Necip. Şuanda takımda defansa yüksek katkı verebilecek 2 ortasaha oyuncusu var Atiba'nın dışında. Onlar da Veli - Necip. Veli'nin biraz daha maç temposuna ihtiyacı var. Oyüzden tek seçenek Necip. Marcelo'yu tandemden koparacağını falan hiç sanmıyorum zaten hocanın.

Necib'in uzun aralardan sonra dönüşü bazen kanlı oluyor aşırı motivasyondan, sakinleştici vermek lazım bu durumlarda, dikkatli olsun lütfen.

Çevrimiçi Necmi

Hüsnü Özyeğin
Tuncay Özilhan
Erdoğan Demirören
bunun yanına daha çok isim eklenir.
Beşiktaşda o kadar çok zengin varki

Çevrimiçi Necmi

bunu bir stratejik hamle olarak dusunmek bence samimi degil. ya ben cok stad konusunda sıkıntı cektim baska takımlar cekmesin felesefesiyle verirsen ki Besiktas ın buyuklugune yakısır ya da zemin mahvolur veremem ya da daha az mac icin verirsin. bu da sahayı koruma konusunda tedbirli bir karar olur, o da Besiktas a yakısır.
zeminde sıkıntı olmaz zemin haftada 3 maçı kaldıracak kapasitede bunu bizzat sis den teyit etmiştim.

Çevrimdışı tangaz

Abi kutur kutur yazinca adimiz gomucuye cikiyor. Butun alamanya salak zaten, bu adam boyle super futbolcu bilmem uber futbolcu da bunu birakiyorlar. Gavur 7 yasindaki cocugu 3 dakika izliyor, puanini veriyor, yoldan plandan sapmasin diye ugrasiyor, herifler uc asagi bes yukari boyu ne olur ne performans verir anliyorlar.

Bu tolgaydan cok umutlari vardi, belki kendi milli takimlarina bile alirlardi ama bir ariza cikti bunda, sutladilar.

Bizim seviyemiz icin hem milli takimda hem de besiktasta cok iyi oynar, yildiz olur o baska bir tartisma konusu ama cok tikandi kaldi bence.

O mevkide oynayan adamin istatistik yapmasi lazim. Sutu yok cocugun, liverpul macinda dan da zimba gibi iki tane yapistirmisti biri efsane bir gol oldu sonra yok. 50 macta iki gol besiktas icin stoper, bek istatistigi yahu ismail istatistigi

Tamam beklentiyi de fazla yuksek tutmayalim ama kaleye yakin oynayan adamsin, hakkini vereceksin azicik

abi süper söz. pazarlığa otururken bunu her dilde en üstte de fransızca (uyumu zor ya) yazacaksın topçunun önüne koyacaksın ardından da evet seni dinliyorum deyip sözü topçuya bırakacaksın...

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

Onun başının altında çıktıysa aferin o Beşiktaş'ın tarihinden bi haber saygıdeğer arkadaşa.
Beşiktaşın tarihinden bir haber derken :alala:
@Serhat Akkaya

Çevrimdışı mylife1903

Genc arkadaslar azicik ogrensin bizdeki koyar gecerizin nerelerden geldigini

Konyasporla oynayacaz, ahlar vahlar icinde herkes, konyaspor kim ya toplasan 4-5 sefer yenilmisizdir, rahat olun azicik, telasa gerek yok.

Çevrimdışı mylife1903

abi süper söz. pazarlığa otururken bunu her dilde en üstte de fransızca (uyumu zor ya) yazacaksın topçunun önüne koyacaksın ardından da evet seni dinliyorum deyip sözü topçuya bırakacaksın...
Abi super yazdi cocuk sorma, kac seferdir alinti yapiyorum, bunalima girdim neden ben dusunemedim, diye

Antreman sahasina yazacaksin, kucuk kucuk kagitlara yazip hepsinin cebine koyacaksin.

Eskiden iki cift lafimizi ediyorduk takim fulyadayken, simdi takim semtten uzak. En buyuk problemi camianin bence. Besiktasin futbolcusunaz semtin kokusunu alsin, bunlarin nerede yasadigini bile merak ediyorum ben. Semtte yasama sarti koysunlar futbolculara. Esnafla tanistirsinlar, ulan sizin icin ikimsene oynadiginiz para kazandiginiz bir yer besiktas ama bizim icin hayatin anlami, sahada bizim temsil ediyorsun. Bak sinirlendim gene,

Çevrimdışı tangaz

Abi super yazdi cocuk sorma, kac seferdir alinti yapiyorum, bunalima girdim neden ben dusunemedim, diye

Antreman sahasina yazacaksin, kucuk kucuk kagitlara yazip hepsinin cebine koyacaksin.

Eskiden iki cift lafimizi ediyorduk takim fulyadayken, simdi takim semtten uzak. En buyuk problemi camianin bence. Besiktasin futbolcusunaz semtin kokusunu alsin, bunlarin nerede yasadigini bile merak ediyorum ben. Semtte yasama sarti koysunlar futbolculara. Esnafla tanistirsinlar, ulan sizin icin ikimsene oynadiginiz para kazandiginiz bir yer besiktas ama bizim icin hayatin anlami, sahada bizim temsil ediyorsun. Bak sinirlendim gene,

ewet reis her yere yazacaksın bunu en çokda tuvaletlerin kapısına klozette otururken kafayı da çeviremezler. bu işi yönetim organize etmeli takımı semte salmalı düzenli olarak taraftarla bütünleşmeliler çocuklarla kucaklaşmalılar kimler sayesinde bu kutsal formayı giydiklerini görmeliler...

Çevrimdışı cagdas44

Yanlış hatırlamıyorsam Yeni Malatyaspor (Eski Malatya Belediyespor) un ikinci yarının ilk 4 maçını İstanbul'da oynaması fikri Aralık hatta Kasım ayından beri yerelde tartışılan bir fikir. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı'nın karşı çıktığına dair haberler çıkmıştı. Zaten ilk iki iç saha maçı Sivasspor ve Mersin İdmanyurdu'na karşı Malatya'da oynanmış ve saha koşulları sebebiyle sakatlık durumu doğmuş. Malatya'daki bir diğer stat İnönü Üniversitesi'ne ait ancak bildiğim kadarıyla o da rektörlük seçimleri sebebiyle geciken yenileme çalışmaları nedeniyle uygun değil. Elazığ komşu şehir fakat deplasman olarak gidildiğinde taşlı sopalı olaylardan dolayı düşünülmemiştir bile. Çalık grubu ve Turkuaz Medya adları geçmiş ama Turkuaz Medya A TV ve grubunu elden çıkardı yanlış hatırlamıyorsam ki çok da ciddi bir destekleri olmadı kulube. Denizli maçından sonra bir maç daha oynanıp sonrasında yeni stada geçilecektir muhtemelen

Çevrimdışı Evenf

tolgay ın ozelligi gol ya da asist yapması degil oyunun iki yonunu oynaması. tabi istatistikler de onemli ama oguzhan gibi her pası ara pası atıyorum edasıyla atmıyor, sadece işine bakıyor. sorun bu fiyata ya da bizim alabilecegimiz baska oyunu iki yonuyle oynayabilen futbolcu var mı hem de Turk? bence yok.

EssiLor

• Ziyaretçi

Olan olmuş abartmaya gerek yok bu Malatya spor konusunu sanki adamlar tüm sezon boyunca arenada oynayacaklarmış gibi yaklaşımlarda bulunuyor insanlar gerek yok konu o değil şuan
Atiba nın sakatlanması canımı sıktı.

Çevrimdışı Evenf

Hüsnü Özyeğin
Tuncay Özilhan
Erdoğan Demirören
Besiktas'ı mal varlıklarıyla birlikte belki sadece koc alabilir. erdogan demiroren de zaten bu klasın adamı degil zengin ama bir koc degil maalesef...

Çevrimdışı Evenf

zaten sıkıntı tolgay ı kaleye yakın oynatmakta. tolgay sahanın iki tarafını da oynayabilen bir  oyuncu. biz onun yerine orda oguzhan ı oynatıyoruz ama oguzhan da aslında orta uclunun ileri ucunda oynayacak oyuncu. bence hem oguzhan ın pergformansı hem tolgay ın performansı bu yuzden istenilen duzeyde degil. konu tolgay ın satılmasından acılmıstı. hatta ara ara televizyonda oguzhan ın bile satılması gundeme geliyor ama ikisinin de yerini dolduramayız ve yonetimde bu riske girmez.
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2017, 23:02:31 Evenf ]

Çevrimiçi Rasim

@mylife1903

onlarin yapilan ozellestirme sartlarinda  mazot icin vergi yoktu

yani devlet isletirken 1 liraya mal ediyorsa mazotu   ozellestirdikden sonrada 1 liradan satiyorlar

kamu hizmeti degil yani  guzel kazaniyor o sektor

.

bjkas nin zaten %49 u halka  hacik
diger iki kulubun ise % 30 lu rakamlarda halka aciklik orani

biz bu saatten  sonra bedelli bile yapmaya kalksak iyi olmaz

spor  kulupleri cazip degil aslinda am   iste avrupa maclari sampiyonluk gibi etkenlerde   hizli haraket ettigi icin insanlarda   yoneliyor bunlara

hicbir  sirket yada sahis kalkip turkiyedeki spor kuluplerini almaz  bunun altina girmez
cunku verecegi para cope gidicek     avrupa kuluplerinde Show icin bu parayi harcarlar ama turkiyeden alacaklari  kulubun  kaybedecekleri paranin  onlara magazin acisindan bir faydasi olmaz
herkez fenerin  yada gsnin maddi olarak  kotu oldugunu soyluyor  ama adamlarin  hala atacak bir kursunlari var bunu duzgun kullanirlarsa biraz rahatlarlar ama bizde maddi acidan  bir sallanti olursa bizim atacak kursunumuz yok

sampiyonluk gelirleri vs vs haric kulubun  bir kac farkli projeye imza  atmasi gerekiyor ki  sorun yasamiyalim

demiroreni  babasi gonderdi besiktasin basina    sirkette duracagina  git besiktasda baskan ol 100-200 milyon harca feda olsun dedi

sirkette dursa  sirkete verecegi zarar bundan daha fazla oldugu icin adamcagiz 100-200 u gozden cikardi

bizde olmayipta onlarda olan kursun neymis aciklada bizde ögrenelim :alala:
Beşiktaş!

Çevrimiçi sozkul

bunun yanına daha çok isim eklenir.
Beşiktaşda o kadar çok zengin varki

Çok adam var güç olarak ben kendi başına karar alabilecekleri saydım, kendi öngörüme göre.
Mesela Rahmi Koç öyle birşey yapacak olsa çocukları izin vermez ya da istemez, oda onları karşısına almak istemez.

Çevrimdışı kartalBaz

Kötü örnek örnek değildir. Diğer türlüsü hem takımlar hem ülke futbolu için daha kötü. Kimse sahibi olduğu bir şirketi batırmak istemez ona göre davranır.

Valla yeni birsey daha ogrendim. Peki sen degilmisin abi her transferden sonra eneramodan girip sezerden cikan. Onlarda kotu ornek degilmi? Valla abi normalde senin gibi karamsar adamlarada ihtiyac var ama, bu son zamanlarda biraz fazla karamsarsin. Mesela @tangaz emmiyi buyuk bir zevkle okuyorum. Yeri geldimi senin gibi gomuyor, yeri geldimi @tuncaboylu ve @Necmi abi gibin iyilik melegi oluyor. Yani inandigi birsey ugruna iyi veye kotu melek oluyor. Sen ise abi biraz sanki inansanda inanmasanda kotu olmak istiyorsun. Saygilar.

Çevrimdışı cursedofdragon

Rhodolfo hangi takıma gidecek acaba  :alala:

Çevrimdışı kartalBaz

Eskinin stattan sorumlu yönetim kurulu üyesi, şimdinin transfer komitesi başkanı nereli? @OrhanAker Anladın. 😉
Bir bilgin olmadan insanlara iftira atma. Atacaksan da isim vererek at. Suslu kelimelerle buraya kadar gelmis olabilirsin ama camur at izi kalsin yapmana izin verilmemesi gerekiyor. Sabahtan aksama kadar senol hocadan yonetime herkesi elestiriyorsun oturdugun yerden. Bide sazi eline sen alda bakalim ne yapacaksin. Ama tanidigin yok ondan sana gorev vermezler degilmi? Lise ogrencisinin hoca bana kafayi takti demesi gibi birsey. Bikere agzindan bir cozum onerisi gormedim hep suslu laflar olabilir yada olamaz demelerle gecti omrun. Kendi kendini alintiliyorsun ama Fabriyi istemiyodn onuda alintila bakalim. Babel isine soguktun en yakin ornek. Onuda alintila. Bikere bu besiktasin teknik ekibinde calisacagim amacim ve hayalim bu dediginide gormedim. Biraz kendine ozelestiri yapabilirsen belki kendini gelistirirsin. @atalay

Not : Ne kadar cok bilgi, o kadar dusuk ego. Ne kadar az bilgi, o kadar yuksek ego...
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2017, 21:05:11 kartalBaz ]

Etiketler: