2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12375205 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Korkmuyorum

Atibanin yeri Oyle Neciple-inler le falan dolmaz

Atiba 2 kisilik 3 kisilik oynuyor oyle siradan bir Libero degil , yeri geliyor Stoperlerin arasina giriyor yeri geliyor Sol bekin bosalttigi yere yama yapıyor yeri geliyor Stoperin bosalttigi yere yama yapiyor

Ve butun atak baslangiclarini yani top dagilimini Atiba yapıyor

3 lu orta sahadan ikisi Hucum agirlikli olarak sahaya cikarsak sonu husran olur ben simdiden söyleyeyim Yunus Emre dediydi dersiniz..

3.cü bölgeye de babam taşısın takımı.

Çevrimdışı Oktay

her iki liginde lideri bu statdan çıkacak işte  :bandit:
topragım napıyosun ne var ne yok,bu aralar maça gelmeye niyetin varmı?

Çevrimdışı atalay

Kadroda halen beş tane merkez orta saha oyuncusu var. Biri oynayacak en nihayetinde. Önemli olan kurgu ve saha içi düzen. Hem bu durum ezberin dışında birkaç deneme yapmak veya yeterli performans sunamayan isimler için iyi bir fırsat da olabilir. Oğuzhan'ın son maçlarda aldığı rol değişmesin kafi.
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2017, 16:20:39 atalay ]

Çevrimdışı Culpable

tuncay   a sirketinin %90 i bir adama satildigi zaman  %90 ina sahibim  be yonetim kurulu baskani benim deme luksu yok

sirkette A ve B hisseleri oldugunu dusun sen B hisselerini satiyorsun
Ama A hisselerine sahip olamiiyan kisi yonetim kuruluna giremez  vs vs vs
yani adam %90 lik B hissesi alsada yonetimde soz sahibi olamiyabilir

Polemik yaptığımız bir şey yok.

Bir kulübün sahibin olması demek, o adamın seçimle gitmeyeceği anlamına gelir.

Seçim olmazsa ne olur? Diktatörlük, ay pardon cumhurbaşkanlığı olur.

Cumhurbaşkanı ne derse o olur.

Sonra ne olur?

Bir adamın iki dudağının arasına bakarsın.

Adam alır Beşiktaş'ı, çıkar açıklama yapar.

"Arkadaşlar küçülerek büyüyeceğiz, Altınordu gibi oyuncu yetiştirip satacağız.
 Ben buraya 1 milyar TL para bağladım, kimse kusura bakmasın ama hiç bir futbolcuya 500 bin euro'dan fazla maaş vermem.
 Çok taraftar gelmese de umrumda olmaz, locaları satacak kadar geniş çevrem var benim; o beni döndürür.
 Yayın parasına da dokundurmam, 10 senede kendimi amorti edeceğim"

derse, ne diyeceksin?

Saçmalığı nerede bu senaryonun?

Çevrimdışı abdusta

Atibanın yerini Marcelo doldurur

Karizma sağlam olduğu surece 1 yer 3 atarız

saygılar

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ocak 2017, 16:07:40
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Yine anlamıyorsun

Asil boyle konya gibi Top yekun defans yapip hizli oyuncularla kontra yapan takimlara karsi Atibasiz sikinti yaşarsın

Cunku biz top yekun hucum yapacagiz peki rakip Kontraya ciktiginda napacagiz?
Iste tamda boyle durumlarda Atiba Stoper ve beklerin bosalttigi yerlere yama yaparak ataklari savustuyor

senin söylediğin kadroyla gitarcı biliç oynattı.
şenol güneş ise ofansif oynatıyor geçen sene bu seneden de ofansiftik.
hangi seneden daha çok keyif aldın.
konya çokta kontrası güçlü değil bence bir osmanlı değil...

Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Karabay

topragım napıyosun ne var ne yok,bu aralar maça gelmeye niyetin varmı?
oktay abi çok istiyorumda hanım yalnız göndermiyor  :iblush:

Çevrimdışı OrhanAker

Yeni malatya ne alaka ya "mis" gibi olimpiyat stadı var gitsinler oynasınlar işte.

Çevrimdışı 38life

Gökhan İnleri önliberoda oynar diye aldık ama bu zamana kadar seyrettiğim kadarıyla İnler'in defansa katkısı falan yok pek. Oğuzhan'ın yanında oynaması gereken isim bence Necip. Şuanda takımda defansa yüksek katkı verebilecek 2 ortasaha oyuncusu var Atiba'nın dışında. Onlar da Veli - Necip. Veli'nin biraz daha maç temposuna ihtiyacı var. Oyüzden tek seçenek Necip. Marcelo'yu tandemden koparacağını falan hiç sanmıyorum zaten hocanın.

Çevrimdışı bjk4ever

Konya Macina Cift on libero ile cikmak lazim baska türlü Atibanin yeri dolmaz :by2:

Inler + Veli mi

Inler + Necip mi

Ona karar veremedim...

Hala cift onlibero. Konyaspor'a karsi Atiba'ya sanki cok ihtiyacin var da. Su ana kadar cift onlibero ciktigimiz hangi lig macinda bir isimize yaradi ki
hala ayni hatalari tekrarlamamizi umuyorsunuz. Son 2 mactir tekrar Atiba-Oguzhan'a donduk de biraz top oynamaya basladik, hala insanlar cift onlibero diyebiliyor, hayret.
Neyse, G.Inler ve Necip oynasin, Talisca ve Oguzhan'dan biri de kulubede otursun. Hatta kisi de kulubede otursun, maca Veli-Necip-G.Inler ile cikip 0-0 berabere kalalim!

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ocak 2017, 16:13:10
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Yeni malatya ne alaka ya "mis" gibi olimpiyat stadı var gitsinler oynasınlar işte.
SİS sorun olmaz derse sıkıntı yok biz de zor durumlara düştük kapısını açan osmanlı oldu başakşehir oldu.
Efendi Beşiktaş sezonuna yakışır bir hareket olur bence.
tabi zeminin bozulmayacağı garantisini verirse SİS firması...
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2017, 16:14:53 ahmetemre ]
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı tuncaboylu

tuncay   a sirketinin %90 i bir adama satildigi zaman  %90 ina sahibim  be yonetim kurulu baskani benim deme luksu yok

sirkette A ve B hisseleri oldugunu dusun sen B hisselerini satiyorsun
Ama A hisselerine sahip olamiiyan kisi yonetim kuruluna giremez  vs vs vs
yani adam %90 lik B hissesi alsada yonetimde soz sahibi olamiyabilir

Tamam da abi, bu ülkede kimse o kadar para verip de yönetimde söz sahibi olamayacağı bir şirketi satın alır mı?

Adam 5000 kişinin oyuyla başkan seçiliyor, şampiyonluk kutlamasında tribündeki taraftara hakaret ediyor ve kendini protesto eden taraftarı stada sokmuyor.

Bak sahip demiyorum, 5000 kişinin oyuyla başkan seçilmiş bir adamdan bahsediyorum.

Çevrimdışı Culpable

@Necmi
özelleştirme ne demek : kamu kuruluslarini  ozel sirketlere yada sahislara satarak  kamudan cikarmak :)

özelleştirme farklı bir şey orda şirketi satmıyorsun işletmesini veriyorsun.
Bunun içinde kurallar koyarsın ama şirketi sattığında artık satın alanın mülkiyetidir
kapatsa neden kapattın diyemezsin. satsa neden sattın diyemezsin küçülüyorum der bütün oyuncuları
satar gider amatörden oyuncu toplar oynatır. Bana fazla der tesisleri satar gider konteynırda
çalıştırır takımı kime ne sağar sağar sonrada ya iflas açıklar kapatır gider.
benim çok param olsa alır müzedeki kupaları bile açık arttırmayla satarım sonrada amatöre götürür orada bırakırım :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

@Necmi
özelleştirme ne demek : kamu kuruluslarini  ozel sirketlere yada sahislara satarak  kamudan cikarmak :)
Lisans satisi ile karisti galiba.

Hani manukyan tipi ozellestirme, evlilik degil. Manukyan tipi ozellestirme olursa malin kullanim hakkini alirsin kullandigindan az hasarli geri verirsin, sahibi olmazsin. Evlilik tipi olsa esit kullanim hakkinansahip olursun ama gene mal sahibi olamazsin. Yok bu ozellestirme isini sevmedim ben genel olacak genel genel

Çevrimdışı Culpable

Var tabi neden olmasin 
sirket kar ediyorsa her sene duzenli temettu veriyorsa  bende sirketin cogunluk hissesini alicaksam banane  yonetimden ben  alacagim temetuye ve sirketin  buyumesine bakarim

spor kulupleri zarar ettigi  icin zaten kimse kolay kolay tasin altina elini sokmaz uzun vadeli  yatirimci olmaz kisa vade beklentilerini satin alir gecer
ha buyuk para baglayip satin aliyorsan bir spor kulubunu bunu sadece prestij , ego , magazin icin yaparsin

Tamam da abi, bu ülkede kimse o kadar para verip de yönetimde söz sahibi olamayacağı bir şirketi satın alır mı?

Adam 5000 kişinin oyuyla başkan seçiliyor, şampiyonluk kutlamasında tribündeki taraftara hakaret ediyor ve kendini protesto eden taraftarı stada sokmuyor.

Bak sahip demiyorum, 5000 kişinin oyuyla başkan seçilmiş bir adamdan bahsediyorum.

Çevrimdışı tangaz

bu evkur bizim takıma sponsor mu oluyor acaba ya da evkur yeni malatya maç başı kaç tl kira ödeyecek bize?

biz 3.sınıf stadlara bile epey para ödedik zulumpiyat stadına dünya kira ödedik.

şimdi x bir otele gidersin gecelik 100 tl verir uyursun birde ritz carltona gidersin 1000 tl öder uyursun eylem nihayetinde uyumaktır.

ee bizim stadımızda sektörün ritz carltonudur bedeli de ona göre olmalı  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı OrhanAker

SİS sorun olmaz derse sıkıntı yok biz de zor durumlara düştük kapısını açan osmanlı oldu başakşehir oldu.
Efendi Beşiktaş sezonuna yakışır bir hareket olur bence.
tabi zeminin bozulmayacağı garantisini verirse SİS firması...
Bayram değil seyran değil nerden çıktı bu malatya Türkiye de bir tek malatya nın sahasımı kötü.? Ayrıca niye daha yakın bir yer değil malatya dan istanbula gelene kadar bir sürü stad var.
Hiç memnun değilim bu olaydan.

Çevrimdışı Culpable

aziz kufurbaz adamdir  kucuk kulup baskanlarinin cogu azizden cekinirler
aziz sute siyah diyorsa onlar  beyaz diyemezler
azizin karanlik tarafi saglamdir  dis destekleride saglamdir  oyle kolay kolay kimse kafa tutamaz 

fikret orman   ise bunu kirip Fikret baba rolunu oynamak istiyor
aleni yada ustu kapali bir sekilde azizi bitirmeye calisiyor  :)
Bayram değil seyran değil nerden çıktı bu malatya Türkiye de bir tek malatya nın sahasımı kötü.? Ayrıca niye daha yakın bir yer değil malatya dan istanbula gelene kadar bir sürü stad var.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Senol gunes ona odunu gosterdi hayatta oynatmaz bence. Nejipjan oynar hemide iyi oynar. Tolgay-oguzhan yapmasinda baska bisi istemiyorum
Kayseri maçını izlemediğim için bilmiyorum abi, Tolgay biraz zor oynar talisca,karijma, babel, ozi ve cenk banko oynar. Necipjan ya da ginler oynar.

Çevrimdışı atalay

Eskinin stattan sorumlu yönetim kurulu üyesi, şimdinin transfer komitesi başkanı nereli? @OrhanAker Anladın. 😉

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Orhan banada saçma geldi, en fazla 4 maç oynanacak. Çim bakım masrafını alırız

Çevrimdışı tangaz

Orhan banada saçma geldi, en fazla 4 maç oynanacak. Çim bakım masrafını alırız

o kadarcık mı?  :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Kalyoncu

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile görüştüklerini dile getiren Evrek; "Zeminimiz kötü olduğu için Denizlispor maçını Vodafone Arena'da oynayacağız. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'a bu konuda çok teşekkür ediyoruz. Daha önce statları yokken onlar da böyle sorunlar yaşadıkları için sağolsunlar anlayış gösterdiler. Kulüpler tarafından bu konuda herhangi bir sıkıntı yok. Resmi yazışmaları bekliyoruz" dedi.

-BELKİ 1-2 MAÇ DAHA OYNARIZ-

Stat zeminlerinin durumuna göre diğer maçlar için değerlendirmede bulunacaklarını açıklayan Gevrek; "Stadımızın durumuna bakacağız. 1 ay içerisinde zeminimizde düzelme olmazsa belki 1-2 maçımızı daha Vodafone Arena'da oynarız" diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Çevrimdışı tuncaboylu

aziz kufurbaz adamdir  kucuk kulup baskanlarinin cogu azizden cekinirler
aziz sute siyah diyorsa onlar  beyaz diyemezler
azizin karanlik tarafi saglamdir  dis destekleride saglamdir  oyle kolay kolay kimse kafa tutamaz 

fikret orman   ise bunu kirip Fikret baba rolunu oynamak istiyor
aleni yada ustu kapali bir sekilde azizi bitirmeye calisiyor  :)

Bu tip iyilikler unutulmuyor, en iyi bizim bilmemiz lazım.  :bandit:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Eskinin stattan sorumlu yönetim kurulu üyesi, şimdinin transfer komitesi başkanı nereli? @OrhanAker Anladın. 😉
Onun başının altında çıktıysa aferin o Beşiktaş'ın tarihinden bi haber saygıdeğer arkadaşa.
Korku akıl katilidir.

Etiketler: