2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12375010 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sikinti yok, nejipjan oynat saplar geceriz uc tane.
Ginler oynar bence abi

Çevrimdışı mylife1903

hiçte ütopik ve saçma değil bu dünyada şirketleri satın alıp parçalayıp satıp para kazananlar var.
alırsın parçalar satarsın. Böyle bir fikir sunup sonra başkasının fikrine saçma fikir demek çok ilginç :alala:
Hersey sozlesmelerle sabittir @Necmi abi. Sacma tabi.

Simdi vapur isletmelerini ozellestirsen, alan sirket vapurlari jilet yapabilir mi?

Simdi vapur seferlerine bak gece gec seferlerde 2-3 kisi vardir vapur seferini yapar, kar amacli degildir, kamu hizmetidir. Ozel sirket yapmaz o seferi cunku kurtarmaz kaba tabirle. Ama ozellestirirken duzgun sozlesme yaptiysan o sefer seve seve yapilir.

Karsilikli iyi niyet aranir butur islerde.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bence de Necip oynayacak.
O da ihtimal dahilinde tabii.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

TFF 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor, bu sezon kalan iç saha maçlarını Vodafone Arena'da oynamak için Beşiktaş ile anlaştı. (İHA) :akuma: :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Ginler oynar bence abi
Senol gunes ona odunu gosterdi hayatta oynatmaz bence. Nejipjan oynar hemide iyi oynar. Tolgay-oguzhan yapmasinda baska bisi istemiyorum

Israrla Maca Cift on libero ile cikmamiz gerektigini söylüyorum

Atibanin yeri oyle kolay kolay dolmaz arkadaşlar

Ben Veli + Inler veya Necip + Inler arasinda kaldım

EssiLor

• Ziyaretçi

Veliye bu maçta şans verilmeli.

Çevrimdışı benyv-

Necip ile Oğuzhan, Önünde Tolgay oynar işte. Veli eski Veli olsa hoca direk onu oynatırdı, ama malesef henüz değil. Ama Necip-Veli, önlerinde Oğuzhan da düşünülebilir.

Çevrimiçi Necmi

İşte şimdi işler karıştı. Kim oynayacak tartışmaları başlasın...

Tartışmasız Gökhan İnler.
inler olmaz biraz önce onu satıyorlardı :D
sanırım veliyide göndermişlerdi. :alala:
boşuna kadroda yer işgal ediyor hem :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

inler olmaz biraz önce onu satıyorlardı :D
sanırım veliyide göndermişlerdi. :alala:
boşuna kadroda yer işgal ediyor hem :evillol:
Necmi abi Atiba sakatlanınca 3-4 adama ihtiyaç duyuyorsun. Atiba 3-4 kişilik oynuyor

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Çok büyük sorun değil Atiba'nın oynamaması, rahat olun.

Karşı takım zaten mehter marşıyla sahayı geçen, "take my rose, give my rose" un kitabını yazmış Aykut Kocaman'ın Konya'sı.

İnler oynar, bu maçlarda oynasın diye alındı adam.

Göstersin kendini biraz, oyun zekası ve yer tutuşuyla idare etsin.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ocak 2017, 15:44:24
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!

başka defansif oyuncu varsa onları da yazsaydın.
niye korkuyorsun ki bu kadar...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Çok büyük sorun değil Atiba'nın oynamaması, rahat olun.

Karşı takım zaten mehter marşıyla sahayı geçen, "take my rose, give my rose" un kitabını yazmış Aykut Kocaman'ın Konya'sı.

İnler oynar, bu maçlarda oynasın diye alındı adam.

Göstersin kendini biraz, oyun zekası ve yer tutuşuyla idare etsin.
İşte gösteremiyor sorun orada, şu durumda herkesin aklına tek gelmesi gereken isim İnler olması lazımken Veli, Necip Tolgay bi sürü isim yazıldı. Bu bile İnler'in durumunu anlamak için yeterli.
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2017, 15:50:08 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Senol gunes ona odunu gosterdi hayatta oynatmaz bence. Nejipjan oynar hemide iyi oynar. Tolgay-oguzhan yapmasinda baska bisi istemiyorum
Bence de Necip oynar. G.İnler imzayı attı ama gerçek anlamda kadroya dahil olamadı gibi. Kendisinden katkı alacağımızı düşünmüştüm ama oyun iştahı yok.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi Necmi

Hersey sozlesmelerle sabittir @Necmi abi. Sacma tabi.

Simdi vapur isletmelerini ozellestirsen, alan sirket vapurlari jilet yapabilir mi?

Simdi vapur seferlerine bak gece gec seferlerde 2-3 kisi vardir vapur seferini yapar, kar amacli degildir, kamu hizmetidir. Ozel sirket yapmaz o seferi cunku kurtarmaz kaba tabirle. Ama ozellestirirken duzgun sozlesme yaptiysan o sefer seve seve yapilir.

Karsilikli iyi niyet aranir butur islerde.
özelleştirme farklı bir şey orda şirketi satmıyorsun işletmesini veriyorsun.
Bunun içinde kurallar koyarsın ama şirketi sattığında artık satın alanın mülkiyetidir
kapatsa neden kapattın diyemezsin. satsa neden sattın diyemezsin küçülüyorum der bütün oyuncuları
satar gider amatörden oyuncu toplar oynatır. Bana fazla der tesisleri satar gider konteynırda
çalıştırır takımı kime ne sağar sağar sonrada ya iflas açıklar kapatır gider.
benim çok param olsa alır müzedeki kupaları bile açık arttırmayla satarım sonrada amatöre götürür orada bırakırım :evillol:

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi yapma allahını seversen sırf ben söyledim diye polemik yaratıyorsunuz. Tabiki bunun arka planında düzenlemesi gerekli şartları olacak. İngiltere'de tüm takımların sahipleri var her gün birileri mi batıyor orada? Sanki Çemişkezekspordan bahsediyoruz keyfine satın alıp batırıp gidecek.

Polemik yaptığımız bir şey yok.

Bir kulübün sahibin olması demek, o adamın seçimle gitmeyeceği anlamına gelir.

Seçim olmazsa ne olur? Diktatörlük, ay pardon cumhurbaşkanlığı olur.

Cumhurbaşkanı ne derse o olur.

Sonra ne olur?

Bir adamın iki dudağının arasına bakarsın.

Adam alır Beşiktaş'ı, çıkar açıklama yapar.

"Arkadaşlar küçülerek büyüyeceğiz, Altınordu gibi oyuncu yetiştirip satacağız.
 Ben buraya 1 milyar TL para bağladım, kimse kusura bakmasın ama hiç bir futbolcuya 500 bin euro'dan fazla maaş vermem.
 Çok taraftar gelmese de umrumda olmaz, locaları satacak kadar geniş çevrem var benim; o beni döndürür.
 Yayın parasına da dokundurmam, 10 senede kendimi amorti edeceğim"

derse, ne diyeceksin?

Saçmalığı nerede bu senaryonun?

başka defansif oyuncu varsa onları da yazsaydın.
niye korkuyorsun ki bu kadar...
Korkmuyorum

Atibanin yeri Oyle Neciple-inler le falan dolmaz

Atiba 2 kisilik 3 kisilik oynuyor oyle siradan bir Libero degil , yeri geliyor Stoperlerin arasina giriyor yeri geliyor Sol bekin bosalttigi yere yama yapıyor yeri geliyor Stoperin bosalttigi yere yama yapiyor

Ve butun atak baslangiclarini yani top dagilimini Atiba yapıyor

3 lu orta sahadan ikisi Hucum agirlikli olarak sahaya cikarsak sonu husran olur ben simdiden söyleyeyim Yunus Emre dediydi dersiniz..

Çevrimdışı Culpable

@mylife1903

onlarin yapilan ozellestirme sartlarinda  mazot icin vergi yoktu

yani devlet isletirken 1 liraya mal ediyorsa mazotu   ozellestirdikden sonrada 1 liradan satiyorlar

kamu hizmeti degil yani  guzel kazaniyor o sektor

.

bjkas nin zaten %49 u halka  hacik
diger iki kulubun ise % 30 lu rakamlarda halka aciklik orani

biz bu saatten  sonra bedelli bile yapmaya kalksak iyi olmaz

spor  kulupleri cazip degil aslinda am   iste avrupa maclari sampiyonluk gibi etkenlerde   hizli haraket ettigi icin insanlarda   yoneliyor bunlara

hicbir  sirket yada sahis kalkip turkiyedeki spor kuluplerini almaz  bunun altina girmez
cunku verecegi para cope gidicek     avrupa kuluplerinde Show icin bu parayi harcarlar ama turkiyeden alacaklari  kulubun  kaybedecekleri paranin  onlara magazin acisindan bir faydasi olmaz
herkez fenerin  yada gsnin maddi olarak  kotu oldugunu soyluyor  ama adamlarin  hala atacak bir kursunlari var bunu duzgun kullanirlarsa biraz rahatlarlar ama bizde maddi acidan  bir sallanti olursa bizim atacak kursunumuz yok

sampiyonluk gelirleri vs vs haric kulubun  bir kac farkli projeye imza  atmasi gerekiyor ki  sorun yasamiyalim

demiroreni  babasi gonderdi besiktasin basina    sirkette duracagina  git besiktasda baskan ol 100-200 milyon harca feda olsun dedi

sirkette dursa  sirkete verecegi zarar bundan daha fazla oldugu icin adamcagiz 100-200 u gozden cikardi

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ocak 2017, 15:54:01
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Korkmuyorum

Atibanin yeri Oyle Neciple-inler le falan dolmaz

Atiba 2 kisilik 3 kisilik oynuyor oyle siradan bir Libero degil , yeri geliyor Stoperlerin arasina giriyor yeri geliyor Sol bekin bosalttigi yere yama yapıyor yeri geliyor Stoperin bosalttigi yere yama yapiyor

Ve butun atak baslangiclarini yani top dagilimini Atiba yapıyor

3 lu orta sahadan ikisi Hucum agirlikli olarak sahaya cikarsak sonu husran olur ben simdiden söyleyeyim Yunus Emre dediydi dersiniz..
napoli veya benfica yok karşında onlar top göstermediler bize.
rakibin konya atiba yok diye yenemeyeceksek tüm takıma ayıp edersin...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı mylife1903

Polemik yaptığımız bir şey yok.

Bir kulübün sahibin olması demek, o adamın seçimle gitmeyeceği anlamına gelir.

Seçim olmazsa ne olur? Diktatörlük, ay pardon cumhurbaşkanlığı olur.

Cumhurbaşkanı ne derse o olur.

Sonra ne olur?

Bir adamın iki dudağının arasına bakarsın.

Adam alır Beşiktaş'ı, çıkar açıklama yapar.

"Arkadaşlar küçülerek büyüyeceğiz, Altınordu gibi oyuncu yetiştirip satacağız.
 Ben buraya 1 milyar TL para bağladım, kimse kusura bakmasın ama hiç bir futbolcuya 500 bin euro'dan fazla maaş vermem.
 Çok taraftar gelmese de umrumda olmaz, locaları satacak kadar geniş çevrem var benim; o beni döndürür.
 Yayın parasına da dokundurmam, 10 senede kendimi amorti edeceğim"

derse, ne diyeceksin?

Saçmalığı nerede bu senaryonun?
Hic isadami tanidigin var mi @tuncaboylu ama boyle ozal zengini gibi rantci degil boru gibi zehir gibi.
Bu anlattigini anca turk sonradan gorme cahil para babasi adamlar yapar.

Adam neden yatirimini korumasin mesela satilan kulupleri incele. Utd mesela seviyorsun internetten bakmayi. Adamlar satildiginda neleri varmis kac paraymis bir de simdi bak.

Çevrimiçi Necmi

az olmuş bence araya necipide sokup 3 ön libero çıkmak lazım aslında oda yetmez
stoperide üçlemek gerekiyor. ne olur ne olmaz biz ikişer tanede bek kullanalım hücum hattı önemli değil
real konyayla oynuyoruz tehlikeli tekım affetmez sonra :bandit:

napoli veya benfica yok karşında onlar top göstermediler bize.
rakibin konya atiba yok diye yenemeyeceksek tüm takıma ayıp edersin...
Yine anlamıyorsun

Asil boyle konya gibi Top yekun defans yapip hizli oyuncularla kontra yapan takimlara karsi Atibasiz sikinti yaşarsın

Cunku biz top yekun hucum yapacagiz peki rakip Kontraya ciktiginda napacagiz?
Iste tamda boyle durumlarda Atiba Stoper ve beklerin bosalttigi yerlere yama yaparak ataklari savustuyor

Çevrimdışı Karabay

Düşünüyorum ama hiç bir mantıklı gerekçe bulamıyorum.
Bu Malatya mevzusunun kokusu yakında çıkar.
her iki liginde lideri bu statdan çıkacak işte  :bandit:

Çevrimdışı worns

Bir gün Atiba da sakatlanacaktı. Bu duruma verdiğimiz reaksiyonu da görmek lazım. Neyse ki çok uzun sürecek bir sakatlık gibi görünmüyor. Fb maçına yetişeceğini sanıyorum.

Atibasız tek maçımız Gençlerbirliği deplasmanıydı. Çok kötü bir ilk yarı oynamış, Marcelo'nun ön liberoya geçip çok baskın bir oyun oynadığı ikinci yarıda ise ilk yarının en çok pozisyona girdiğimiz dilimlerinden birini yaşamıştık. Hopf çok kurtarmış, Cenk saçma sapan işler yapmış, 1-1'le yetinmiştik.

Fiziksel kapasite, bol kısa pasa yatkınlık gibi özellikler nedeniyle aslında Atiba'nın en iyi alternatifi bence Marcelo'dur. Hoca da böyle düşünüyor bence ama tandemi bozmak istemeyebilir. Mevki itibariyle Necip, İnler, Veli, Atiba'nın yerinde oynayabilir gözüküyor. Ama Gökhan İnler oyun stili itibariyle takımda bir bozukluğa neden olabiliyor. Ozi ve Marcelo'yla girmesi gereken pas ilişkilerine girmiyor. Necip daha kotarabilir gözükse de istikrarsız bir adam olduğunu biliyoruz.

Konya maçındaki tercihleri ve ortaya çıkacak oyunu daha bir merak etmeye başladım.

Çevrimdışı tuncaboylu

Hic isadami tanidigin var mi @tuncaboylu ama boyle ozal zengini gibi rantci degil boru gibi zehir gibi.
Bu anlattigini anca turk sonradan gorme cahil para babasi adamlar yapar.

Adam neden yatirimini korumasin mesela satilan kulupleri incele. Utd mesela seviyorsun internetten bakmayi. Adamlar satildiginda neleri varmis kac paraymis bir de simdi bak.

Beşiktaş'ı kim alacak sanıyorsun abi?

Etiketler: