2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12386497 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Evenf

Bu senin arkadaslar hangi gazetelerde calisiyor, burayi takip ediyorlar mi? Sabah, takvim, totomac galiba benim tahminim
hayır takip ettiklerini sanmıyorum.

Çevrimiçi Necmi

Birisi bana anlatabilir mi merak ettiğim birşey var.
GS ve bizim borç rakamlarımız kamuoyuna 1.5 milyar TL olarak açıklanıyor. (konsolide olmayan)
Alacakları çıkınca GS daha da düşüyor ama alacak kısmındaki bilgilere güvenmediğim için brüt rakamı verdim.

Ama UEFA 2015 raporunda en borçlu kulüpler listesinde onlar var biz yokuz, nedeni nedir?
gelirleri yok ondan
mesela giderler üç aşağı beş yukarı aynıyken gs 150 fener 75 M zarar açıkladı biz 25 M kâr açıkladık buda altı aylık
bilanço gs nin durumu vahim biz avrupayada devam ediyoruz az çok gelir gelmeye devam edecek dolu tribünlere
oynuyoruz ordanda gelir gelmeye devam edecek pek kulüplerin kamuoyuna yaptıkları açıklamayı dikkate alma derim
gerçekler resmi dilde ortaya çıkıyor. UEFA nın bir açıklaması vardı Beşiktaşı hayranlıkla takip ediyoruz gibi bir şeydi
demekki doğruymuş bu. Listenin bırak zirvesi kıyısına kenarına bile girmemek büyük bir iş.

Çevrimdışı wbishop82

Gs ile bizim aramizdaki temel fark gordugum kadariyla teminatla ilgili.bizim verebilecegimiz teminatlarimiz mevcut ve bu sayede borcu sekillendirip,yapilandirabilioruz.gs de ise verebilecekleri bir teminat yok.bu da nakit akisi yok anlami tasir.bugun icin degirmen suyuyla donduruyoruz biz belki ama oblar artik bunuda yapamiyorlar.bu da en riskli takimlar arasinda gosteriyor gsyi.elindeki tasinmazlari satmak tek care onlar icin ve bu yuzden acele davraniyorlar.aslinda coktan battilar.bizde durum kesinlikle boyle degil.keza fbde patlak

Çevrimdışı atalay

Normal. Bir üst tabloda peşin ödenmiş stat kira giderleri yazıyor. @tuncaboylu

Çevrimiçi Necmi

Benim dikkatimi çeken de "Maç giderleri" kalemi oldu.

Geçen sene aynı dönemde 3.185.000 iken, bu sene 6.865.000 olmuş.

Geçen sene oynadığımız stada kira falan ödemiyor muyduk, kendi stadımıza geçince neden masraflarımız artmış ki?
özel uçak farkıdır :D
geçen sene ödediğimiz kiradan fazlasını şimdi elektrik kurumuna ödüyoruz :bandit:

Çevrimdışı atalay

Menajerlik giderleri ile bonservis ve kiralama giderleri farklı. Bunun için de 7 milyon ödenmiş. Bir önceki dönem için ödenen meblağlar ise belirtilmemiş. @sozkul

Çevrimdışı atalay

Galatasaray, Benchmark 2015 raporuna göre sahip olduğu tüm gelirleri futbolcu maaşlarını ödemek için harcamış. Ve geçen sezon transfer geliri olmamasına rağmen bonservis ve kiralama bedelleri için 27 milyon € gibi bir meblağ ödemiş. Diğer parametreler ile birlikte toplam gelirde ilk 30 içinde olmasına rağmen risk raporunda 3. net borçta ise 8.sırada. Zira borcu, gelirlerinin 1,5 katı; kulüp varlıkları ise borç miktarının dörtte biri. 
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2017, 23:01:59 atalay ]

EssiLor

• Ziyaretçi

Demba Ba için 31 yaşında almayın diyenler 34 lük adebayoru istiyor komikler cidden :)
34 üne gelmiş Nasıl performans çizeceği belli bile olmayan adebayorun alınmasına şiddetle karşıyım 31 yaşındaki Ba yı gözüm kapalı tercih ederim
En azından Demba Ba ligi tanıyor bjk yi tanıyor rakipleri tanıyor hazır olduğunda beşiktaşa transferine karşı çıkanları utandıracaktır.
[ Son Düzenleme: 25 Ocak 2017, 17:44:00 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Menajerlik giderleri ile bonservis ve kiralama giderleri farklı. Bunun için de 7 milyon ödenmiş. Bir önceki dönem için ödenen meblağlar ise belirtilmemiş. @sozkul

@atalay bilançoyu inceledim biraz:

Sports Entertainment Grup (Sports Entertainment Group), Sports Invest UK Limited ve Vadim Shablii

Bu isimler sana bir anlam ifade ediyor mu?

Epey bir davalık olmuşuz bu kişi ve kuruluşlarla.

Geçen sene dava açmışlar bu sene ödemişiz, bu sene de dava açmışlar.

Hangi oyuncuların menajerleri bunlar?

Çevrimdışı sozkul

Kiralama sırasında menejere ödenen ücret demek istemiştim, kiralama ücreti ayrı. 1 yıllığına kiraladığın adam süre göz önüne alınarak daha az menejerlik ücretine malolmalı diye düşündüğümden.

Çevrimdışı atalay

Vadim Shablii, 3 ay sonra boşa çıkacak olmasına rağmen bonservis bedeli için 3,3 M € ödediğimiz Boyko'nun menajeri. @tuncaboylu
[ Son Düzenleme: 25 Ocak 2017, 18:04:51 atalay ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Vadim Shablii, 3 ay sonra boşa çıkacak olmasına rağmen bonservis bedeli için 3,3 M € ödediğimiz Boyko'nun menajeri. @tuncaboylu Bir de üstüne dava mı etmiş?

3 ayrı dava etmiş 150 + 150 + 120 bin euro.

Demek ki adama 3 taksitte toplam 420 bin euro ödeme sözü vermişiz.

Bu arada Adriano'nun menajerine de 740 bin euro ödeme sözümüz varmış.

Onunla da davalık olmuşuz, çünkü 300 binlik ilk taksidi ödememişiz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Devamı da var:

Sports Invest UK Limited bize toplam 600 bin euro'luk dava açmış.

Sport Entertainment Group da toplam 270 bin euro'luk dava açmış.

Hepsi için (Söz konusu borca ilişkin karşılık finansal tablolarda yer almaktadır.) ifadesi var.

Finansal tabloda ben göremedim @atalay, nerede vardır?

Çevrimdışı tangaz

menajerlerin parasını geç ödemek akıllıca bir taktik. iş dünyasında sıksık kullanılır bu metod. şimdi adama parasını şak die ödersen sonraki transferde gelir gene kitler faturayı parasını alır geçer AMA parayı hemen ödemezsin sonra adamın portfoyünden yeni bir oyuncu alacağın zaman menajeri çağırırsın bonservisi indirt ne lan bu 5 milyon avro sen onu 3e indirt sana %5 fazla verelim karşılıklı win win. hem daha sana eski borcu kapatamadık bonservisi indirtte şu borcumuzu da ödeyelim sana dersin adam bonservisi indirtir sen eski borcu yatırırsın yeni borcu gene ötelersin bir içeri bir dışarı yaparsın  :naughty: ohh miss  :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

menajerlerin parasını geç ödemek akıllıca bir taktik. iş dünyasında sıksık kullanılır bu metod. şimdi adama parasını şak die ödersen sonraki transferde gelir gene kitler faturayı parasını alır geçer AMA parayı hemen ödemezsin sonra adamın portfoyünden yeni bir oyuncu alacağın zaman menajeri çağırırsın bonservisi indirt ne lan bu 5 milyon avro sen onu 3e indirt sana %5 fazla verelim karşılıklı win win. hem daha sana eski borcu kapatamadık bonservisi indirtte şu borcumuzu da ödeyelim sana dersin adam bonservisi indirtir sen eski borcu yatırırsın yeni borcu gene ötelersin bir içeri bir dışarı yaparsın  :naughty: ohh miss  :money:

Yapılan tam anlamıyla bu galiba, kafan çalışıyor @tangaz. :ok:

Çünkü dava tarihlerine bakınca farkettim ki geçen sene açılan davaları bu sene kapatmışız, bu senekileri de seneye kapatacağız heralde.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bilanço incelemek zevkli işmiş.

Adanaspor'un da Ersan'ın satışından pay olarak 450 bin euro alacağı varmış.

Veli'yi göndersek, kapatmayı kabul ederler mi acaba?  :bandit:

Bir de Sport Entertainment Group, Sports Entertainment Grup ve Sports Invest UK Limited kim acaba, epey yüklü alışverişlerimiz olmuş onlarla.

Çevrimdışı atalay

Finansal tabloda tümden gösterilmiştir. @tuncaboylu
[ Son Düzenleme: 25 Ocak 2017, 23:09:01 atalay ]

Çevrimdışı tangaz

Yapılan tam anlamıyla bu galiba, kafan çalışıyor @tangaz. :ok:

Çünkü dava tarihlerine bakınca farkettim ki geçen sene açılan davaları bu sene kapatmışız, bu senekileri de seneye kapatacağız heralde.

@tuncaboylu bu türk ticaret usulleri madde.1 de yazan eski bilindik ve sık uygulanan bir metod  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı atalay

Sports Entertainment Group; Oğuzhan, Tolgay, Marcelo ve Necip'in danışmalık şirketi. @tuncaboylu

Çevrimdışı tuncaboylu

Sports Entertainment Group; Oğuzhan, Tolgay, Marcelo ve Necip'in danışmalık şirketi. @tuncaboylu

O zaman onlarla da Tolgay ve Marcelo yüzünden davalık olduk.

Bir tek Sports Invest UK Limited kaldı, onu da bulabilir miyiz?

Çevrimdışı tuncaboylu

Finansal tabloda tümden gösterilmiştir. @tuncaboylu Fernandes'in 13/14 sezonundan eksik alacağı var. FIFA davayı kısmen kabul görüp, önce 442 bin avronun 172 binini Ekim 14'den itibaren %5 faiziyle ödenmesine, sonra CAS kulübün başvurusunu kısmen onaylayarak 66 bin Avro artı %5 faiz ödenmesine karar vermiş.

Tümden gösterildiyse, eksilerde mi görünüyor @atalay?

Yani bu davası sürenler eksiler kaleminde görünmesine rağmen mi 25 milyon TL kar etmişiz?
[ Son Düzenleme: 25 Ocak 2017, 18:19:53 tuncaboylu ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Ersan ne zaman geliyor :)

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı atalay

Tümden gösterildiyse, eksilerde mi görünüyor @atalay?

Finansal yükümlülükler içinde gösterilmiştir. Bunlar totalin yanında cüzi rakamlar. @tuncaboylu

Çevrimdışı cursedofdragon

ulan yine böyle birşey yaparlar mı diye korkmuyor değilim ha.

Etiketler: