abi birde arconada vardı kısa boylu ispanyol kaleci şu 84 finalinde platininin freekickinde koltuk altından yumurtlayan herif. 2008 yılı şu benim meşhur trafik kazası sonrası bakırköyde meşhur bi hastanede ameliyat oldum ilk gün ağrı kesicilerin etkisi ile gayet iyiyim bişey yok 2. gün ağrılar ızdıraba dönüştü yemek bile yiyemez oldum 3.gün yemek yiyemedim gene bayılmak üzereyim kırmızı düğmeye bastım hemşire geldi serumu çaktı gitti eşimle o ara filört ediyoruz refakat koltuğunda bekliyor yatağımın karşısında tv var elbetteki futbol açık tv.de, serum şişesi yarılandı kendime gelir gibi oldum gözümü hafif açıp tv.de bir pozisyon gördüm "topa platini vuracak kaleci koltuk altından yumurtlayıp gol olacak maçı da 2-0 fransa alacak" dedim. hatun pozisyonu seyretti anlattığım şekilde gol olunca iyi bari iyleşmişsin dedi gülüştük ertesi yaz da evlendik 
Ahaha abi hemsireler iyidir, bir mucizedir agriyi yok ediyorlar. Simdi hastaneye dussen 10 senelik evlilikten sonra amma zayif adamsin hastanelerde surunuyorsun olur.
Canerin cocugunun bir ulasim masrafi cikmis abi zannedersin cocuk hergun okula ucaklan gidiyor.
Benimde dizim donmustu dag kenarinda cocugun kizagini tutacam derken, hanim gelmisti
Dedim diZim dondu
Ne zayif adamsin ulan, hastaneye mi gidecez
Yok hastaneye degil de eve gidecez karicigim
Of puf gittik eve
Pantalon cikmkyl tabi diz davul gibi
O gun gebertecektim ben kariyi, bekarlik sultanlik