Hocam yapmayın bireysel antrenmansa bahsettiğiniz benim söylediğim takımla olan antrenmanı yoksa Caner'de kaç zamandır antenman yapıyor bugün haberi çıktı koşuya başlamış takıma dönüşü mart diyorlar. Peki İstanbul'da yaşamak için can atmıyorsa neden Beşiktaş ve İstanbul? Piyasası var daha mesela Katar Arabistan'dan falan da teklif alabilirdi öyle değil mi? Ben Demba'nın da kilidi çözemediği çok maç hatırlıyorum nedense üstelik sağlıklı ve fit Demba'nın. Hocamız tabi ki en iyisini bilir ancak Babel veya Q7 oldu da sakatlandı ne yaparız düşünmüyor değilim sizce de öyle değil mi?
Yaptıkları bireysel antrenmanla takımla antrenman çok farklı değiller, Caner de düz koşu yapıyor netice itibariyle.
Demba Ba'nın takımla antrenman yapmamasının sebebi de, takımında düşünülmüyor olması olabilir.
Katar'dan Arabistan'dan teklif alsa İstanbul'a gelir de, maaşını zaten Shangai ödeyecek.
Yani gideceği takıma yük olmayacaksa, istediği yerin sevildiği ve iyi anılarla anıldığı Beşiktaş olması çok normal.
Shangai'de yatsa da maaşını alacak, Beşiktaş'ta oynasa da; belli ki oynamaya geliyor.
Sezon sonuna doğru formsuzluk yaşadı ama Biliç'in oynattığı futbolda kilidi açamaması normaldi.
Kaleci + 4 savunmacı + Atiba + Veli + Pektemek 8'lisinin yanında kilit açmak kolay değil.
Demba geçen seneki Beşiktaş'ta oynasa en az Gomez kadar gol atardı.