2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 11733880 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı sametbagan

insanlar transfer bekliyor ama şu ortamda transferin ne denli zor olduğunu neden kimse görmüyor. marka topçuyu ne ekonomik ne de ülke şartlarında getiremiyorsun bu denli net...
Sana katılmamak mümkün değil  :claps:

Çevrimdışı Ensar

Dembaba ersan gelsin hiç oynamasalar bile bir şampiyonluk görmek onlarında hakkı
+1903
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı federo

Ersan ve Atınç ın dönmesi bedava da olsa çok anlamlı değil. Ama Demba ba eğer başka forvet bulamıyorsak sakatlıktan çıkmış olmasına rağmen mantıklı. Adamın kumaşı sağlam bedeva gelmesinin olumsuz bir yanı olmaz.

Çevrimiçi tolga1903

Caner beklenenden erken dönüyor demba ba'da mart'ın 1'i yazıyor şubatın 3.cü haftasında oynamaya başlar.

Demba ba'nın kilidi çözemediği maçlar demişsiniz o zaman gitarcı vardı şimdi şenol hoca demba ba pozisyonları golle bitirsin yeter :)

Abuo'dan bitiriciliği iyidir demba ba'nın :)

Umarım dediğiniz gibi olur hocam. Belki ben kötümser bakıyorumdur da Demba'nın sakatlığı çok ağır diye içimi karartıyorum belki adam zıpkın gibi dönecek bilememki:)

Abou çok yıpratıcı forvet ya yaşı da genç tahammül edersek iyi yerlere gelir belki bilmiyorum seviyorum abouyu ben.

Çevrimdışı OrhanAker

benim 2008de sağ kol humerus kemiğim paramparça oldu şimdi şınav bile çekiyorum sıkıntı olmaz  :bandit:
Humerus da sıkıntıymış abi geçmiş olsun

Çevrimdışı tangaz

Demba bedava gelip son 10 maç ama 11de başlayıp ama sonradan oyuna girip 5-6 gol atsın görevini ifa etmiş kabul ederim. düşünsenize son haftalarda bakar+Cenk saç baş yoldururken Dembanın oyuna girdiğini rakip ister istemez çekinir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Hocam yapmayın bireysel antrenmansa bahsettiğiniz benim söylediğim takımla olan antrenmanı yoksa Caner'de kaç zamandır antenman yapıyor bugün haberi çıktı koşuya başlamış takıma dönüşü mart diyorlar. Peki İstanbul'da yaşamak için can atmıyorsa neden Beşiktaş ve İstanbul? Piyasası var daha mesela Katar Arabistan'dan falan da teklif alabilirdi öyle değil mi? Ben Demba'nın da kilidi çözemediği çok maç hatırlıyorum nedense üstelik sağlıklı ve fit Demba'nın. Hocamız tabi ki en iyisini bilir ancak Babel veya Q7 oldu da sakatlandı ne yaparız düşünmüyor değilim sizce de öyle değil mi?

Yaptıkları bireysel antrenmanla takımla antrenman çok farklı değiller, Caner de düz koşu yapıyor netice itibariyle.

Demba Ba'nın takımla antrenman yapmamasının sebebi de, takımında düşünülmüyor olması olabilir.

Katar'dan Arabistan'dan teklif alsa İstanbul'a gelir de, maaşını zaten Shangai ödeyecek.

Yani gideceği takıma yük olmayacaksa, istediği yerin sevildiği ve iyi anılarla anıldığı Beşiktaş olması çok normal.

Shangai'de yatsa da maaşını alacak, Beşiktaş'ta oynasa da; belli ki oynamaya geliyor.

Sezon sonuna doğru formsuzluk yaşadı ama Biliç'in oynattığı futbolda kilidi açamaması normaldi.

Kaleci + 4 savunmacı + Atiba + Veli + Pektemek 8'lisinin yanında kilit açmak kolay değil.

Demba geçen seneki Beşiktaş'ta oynasa en az Gomez kadar gol atardı.

Çevrimdışı federo

Ayrıca sakatlıktan dönen birinden eskisi gibi performans beklemek zor ama eğer oynarsa Şenol hocanın takımında Gomezi aratmaz.
(Gomez ise Bilicin o takımda olsaydı bu kadar etki yapamazdı)

Çevrimdışı tuncaboylu

Ayrıca sakatlıktan dönen birinden eskisi gibi performans beklemek zor ama eğer oynarsa Şenol hocanın takımında Gomezi aratmaz.

Aynı anda aynı cümleyi yazmışsız.  :ok:

Çevrimdışı tangaz

Humerus da sıkıntıymış abi geçmiş olsun

teşekkür ederim geldi geçti de benim kolum gerçekten paramparça olmuştu trafik kazasıydı ben kolumu koptu sanmıştım meğerse sırtımdaymış düşünün o dereceydi ameliyat oldum external fiksatör die bi cihaz takıldı dötümden kemik aldılar koluma koydular ve iyileştim. herşeyi yapabiliyorum hiç bir sorunum yok. bunlar profesyonel sporcu vücudları tedaviye hepimizden fazla yanıt verir.

+ kırıklar kronik rahatsızlıklar değildir
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Takımı hedef yükselttiyse Atınç o hedefe ulaşmak için düşünülmüyorsa nasıl başarısız kabul etmiyoruz? Yabancı sınırı geldiyse Ersan o kontejyanda yer bulamıyorsa başarılı veya uyumlu mu diyeceğiz? Ya da başarı kriterimiz nedir tam olarak?

Şöyle cevaplayayım:

Atınç'ın takımı yetiştiricilikten zirveye yöneldi bir anda, adamlar ligde Bayern'le güreşiyor.

Daha hazır adamlara yöneldiler doğal olarak.

Ayrıca Ersan'ın Avustralya pasaportu vardı ve özel statüde oynuyordu Çin'de.

Son düzenlemeyle o kalktı.

Adamlar dünyada o kadar stoper varken neden Ersan'ın peşine düşsünler yoksa?

Çevrimdışı tuncaboylu

teşekkür ederim geldi geçti de benim kolum gerçekten paramparça olmuştu trafik kazasıydı ben kolumu koptu sanmıştım meğerse sırtımdaymış düşünün o dereceydi ameliyat oldum external fiksatör die bi cihaz takıldı dötümden kemik aldılar koluma koydular ve iyileştim. herşeyi yapabiliyorum hiç bir sorunum yok. bunlar profesyonel sporcu vücudları tedaviye hepimizden fazla yanıt verir.

Geçmiş olsun @tangaz, ucuz atlatmışsın.

Çevrimdışı El Nino

Bilic'i eleştirmeniz çok yersiz bence. Bilic zamanında stopersiz beksiz kalecisiz Liverpool'u dize getirip Arsenal'i ezdik. Bu kadar da alternatifli değildi kadro. Demba Ba'nın yedeği Pektemek'di. Bilic'i ezme politikanızı artık bırakın.

Çevrimdışı federo

Aynı anda aynı cümleyi yazmışsız.  :ok:
O zaman daha iyisini bu şartlarda getiremediğimizi varsayarsak umarım gelir ve bizi yanıltmaz  :ok:
İştahlı biri olması ayrı avantaj.

Çevrimiçi tolga1903

Yaptıkları bireysel antrenmanla takımla antrenman çok farklı değiller, Caner de düz koşu yapıyor netice itibariyle.

Demba Ba'nın takımla antrenman yapmamasının sebebi de, takımında düşünülmüyor olması olabilir.

Katar'dan Arabistan'dan teklif alsa İstanbul'a gelir de, maaşını zaten Shangai ödeyecek.

Yani gideceği takıma yük olmayacaksa, istediği yerin sevildiği ve iyi anılarla anıldığı Beşiktaş olması çok normal.

Shangai'de yatsa da maaşını alacak, Beşiktaş'ta oynasa da; belli ki oynamaya geliyor.

Sezon sonuna doğru formsuzluk yaşadı ama Biliç'in oynattığı futbolda kilidi açamaması normaldi.

Kaleci + 4 savunmacı + Atiba + Veli + Pektemek 8'lisinin yanında kilit açmak kolay değil.

Demba geçen seneki Beşiktaş'ta oynasa en az Gomez kadar gol atardı.

Madem aldık sabredeceğiz. Dediğiniz gibi belki bu takım ona çok faydalı işler yaptırabilir.

Sakatlığı ise hala bende soru işareti ama daha iyimser bakacağım bundan sonra. Umarım bir an önce oynar Aboubakar ve Cenk için de faydalı olabilir varlığı.

Çevrimdışı cursedofdragon

Umarım dediğiniz gibi olur hocam. Belki ben kötümser bakıyorumdur da Demba'nın sakatlığı çok ağır diye içimi karartıyorum belki adam zıpkın gibi dönecek bilememki:)

Abou çok yıpratıcı forvet ya yaşı da genç tahammül edersek iyi yerlere gelir belki bilmiyorum seviyorum abouyu ben.

Döner döner :)

Çevrimdışı OrhanAker

Tekrar geçmiş olsun abi büyük badire atlatmışsın :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

Ben de diyorum ki neden son opsiyon? Dünyada golcü mü kalmadı başka trilyon tane adam arasından. Ne güzel algı yaratıyorsunuz ya vardı da adamlar mı almadı en iyisi bu, önünüze ne konuyorsa onu yiyin. Dün Aboubakar en iyisiydi bugün Ba en iyi tercih..
Yemin ediyorum bu ulkede suleyman demirelin sapkasi secilir akil adam diye

Belese benzema vardi da biz mi almadik?

Abubakar besiktasin forveti degil abubakar besiktasin santraforu da degildir binaenaleyh abubakar besiktasin degildir.

Çevrimdışı mylife1903

Yahu Serhat, trilyon tane golcü var da herkes sana mı gelmek istiyor?

Senin gelmek isteyeni alacak gücün var mı?

Real Madrid'i tutuyorsun sanki arkadaş, her golücüyü her an alabiliriz de Demba Ba'yı alıyoruz sanki.

Torres gibi 5 senedir gol atmayı unutmuş ya da Oulare gibi Zulte Waregem'in oynatmayıp geri gönderdiği adamların arasında, en iyi tercih Demba Ba.

İsmi geçenler için de en iyisi Mandzukiç, o da Juventus'la her maç ilk 11 oynarken ne hikmetse bizle adı geçti. Belli ki delinin tekinin kuyuya attığı taş o da.
Quaresmayi da boyle savunsana @tuncaboylu

Çevrimdışı mylife1903

bu gidişle yaza aramızdan ayrılan olmazsa sadece bir golcü birde kanat alıp transferi kapatırız. hal böyleyken yaza pahalı adamlara yürüyebiliriz.
Butun kasayi yarmolenko ile raketciye basacaksin abi hatta fulyayi da ipotek edeceksin

Çevrimdışı tuncaboylu

Bilic'i eleştirmeniz çok yersiz bence. Bilic zamanında stopersiz beksiz kalecisiz Liverpool'u dize getirip Arsenal'i ezdik. Bu kadar da alternatifli değildi kadro. Demba Ba'nın yedeği Pektemek'di. Bilic'i ezme politikanızı artık bırakın.

Biliç'i severdim, ama aradığımız profil değildi.

Kendinden güçlü takımlara karşı oyunu kilitlemeyi becerebilen, ama kendinden zayıf takımlara karşı da kilidi çözmekte zorlanan bir hocaydı.

Ayrıca ligdeki renklileri olduklarından daha güçlü zannediyordu.

Şimdi geriye dönüp bakınca, bize çok uymadı diye düşünüyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Quaresmayi da boyle savunsana @tuncaboylu

Quaresma alınırken de akıllı tercih olduğunu söylemiştim.

O paraya alınabilecek en iyi adamdı o dönem.

Quaresma'yla alıp veremediğim yok, oyundan çıkarken eldiven meldiven atmasa ya da rakipler dalaşmayıp işine baksa gözüme de batmayacak.

Çevrimdışı Orhan

bir filmlerin bir de şehir efsanelerinin etkisinde kalma  :lol:

bakardan milli takım hocası bile ümidini kaybetti bir sen kaybetmedin bak adam burda değil çatır çatır gol atıyoruz  :bandit:
Ya saka maka gelirken cok sevinmiştim aslında bayada ümidim vardı abi ama o milli takımdaki sutu gördükten sonra sevgilimden ayrılmıs gibi bişey oldum. Gitsede olur yani.

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
20 Aralık 2016, 10:37:12 »
RB Salzburg forması giyen Dayot Upamecano; Barça, Chelsea, Arsenal gibi kulüplerin radarındaymış. Muhtemelen Rangnick onu paravan kulüpten RB Leipzig'e aldırıp, Orban'ın yanına monte edecek. Bizi burada ilgilendiren kısım ise aynı takımda oynayan ve daha önce burada önerdiğim: Duje Caleta–Car. Bununla beraber bir diğer Hırvat stoper Zagreb'li Filip Benkovic de takip edilesi bir başka isim.

Upamecano, 10 milyon € karşılığında RB Leipzig'e transfer olmuş.

Çevrimdışı mylife1903

Demba gelsin, gelsin. Omeri bekleyecegimize dembayi bekleriz. Demba gecen sezon gomez etkisi yapardi yazan arkadaslar hayal satiyor. Gomez ile demba arasinda buyuk seviye farki var. mancikinic ile gomez belki kiyaslanir verim olarak ama demba bu seviyede degildir. Lig sikisinca sorumluluk alamamisti, gomez ise komple butun camiayi sirtlamisti.

Demba gelsin ligin son7-8 macinda oynasin yeter.

Burda @Serhat Akkaya nin twpkisi dembaya degil ki zihniyete tepki gosteriyor.

Senin golcu ihtiyacin var gidip butun parani stopere basiyorsun, diyor ve hakli.
Gol yemeyen degil gol atan sampiyon oluyor.

Sut atmadan gol, gol atmadan galibiyeg olmaz.

Etiketler: