2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12344366 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

bu arada dün nazifbeyoğlu tatlıcıları neler ikram etmiş öyle altaylı kucak oturtma tatlıları mı desen özbekoğulları tatlıları mı desen seç beğen al  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

dün yönetim çok yanlış yaptı bu denli fahiş hakem hatalarının olduğu bir maç 4-1 kazanmışsın çevirsene ortalığı yangın yerine ver veriştir bolbol, ama bizimkiler napıyorlar bu hakemlerle ligi bitireceğiz hakemlerde insan hata yapabilir vbvb böyle konuşulmaya dewam edersek şerefli ikincilikler sıralamasında yıldız sayımızı daha evvel 3 e çıkarırız...
Aynen abi, biZim turk milleti anlamaz boyle insanliktan, daha cok ustune cikar.
Avrupada olsa boyle fb ve gs gibi bagirsa iki camia obur camia ise ortaligi sakinlestirse, yumusak davransa hakemlere falan iyi geri donus alir hakemlerden, hani kayrilmaz ama ortada poZisyonlarda daha cok lehine karar cikar.
Bizde ise tam tersi olur, bunlar zayif diye hakemsiler kisisel masturbasyonlarini bizim maclarda yaparlar, fb ve gs konusmasin diye sinerler. Bizim takim azicik itiraz edince kartlar ucuyor. Biz fb kadar itiraZ etsek samsun maci gibi llur yemin ediyorum.
Firsat gelmisken, kazanirken butun dunya itlerini rahatsiz edeceksin bu hakemlerle hatta bagira bagira tehdit edeceksin, essekleri bile rahatsiz edebilirsin. Simdi gs deplasmaninda biZi dograsalar, derbidir, seviyesi yuksek macta bu kadar hata normal derler.

Çevrimdışı Orhan

Esasında kendilerine kötülük yapıyorlar.

Hani mikropa karşı vücut bağışıklık kazanır ya, bizim takım da bu kararlara karşı bağışıklık kazandı.

Hakem golümüzü vermiyor, ya da saçma sapan bir penaltı veriyor aleyhimize; oyuncumuz olduğu yerde 2 kere zıplayıp neyse diyerek görev yerine geçiyor.

Bakın daha geçen hafta deplasmanda Osmanlıspor maçının 15. dakikasında skor 0-0'ken Cenk'in golünü vermedi, takım oyununa bakıp 5 dakika sonra tıkadık bir tane.

Diğer yanda Fenerbahçe-Adanaspor maçında yine 15. dakikada Fenerbahçe'nin penaltısı verilmedi, başkanları maçtan sonra 30 dakika kafa düdükledi.

Adanaspor nerede, Osmanlıspor nerede?

Dün de yine 32'de golümüzü vermedi, 5 dakika sonra tıkadık.

Bu tarz şeylere bağışıklık kazanmak önemli.
Hakemler yüzünden puan kaybettiğimiz maçlarda bile başkan çıkıp hakemlere çakmadı.Demirören olsa masaya yumruğumuzu vurarız altından kimse kalkamaz vs vs sıkar dururdu.Sanırım hakemlerle takısmak ters etki yapıyor bir süre sonra.Başkan da bunun farkında olmalı.

Çevrimdışı mylife1903

bu arada dün nazifbeyoğlu tatlıcıları neler ikram etmiş öyle altaylı kucak oturtma tatlıları mı desen özbekoğulları tatlıları mı desen seç beğen al  :evillol:
Acayip bir model o arkadas. Ozene bozene secilmis.

Çevrimdışı tangaz

Aynen abi, biZim turk milleti anlamaz boyle insanliktan, daha cok ustune cikar.
Avrupada olsa boyle fb ve gs gibi bagirsa iki camia obur camia ise ortaligi sakinlestirse, yumusak davransa hakemlere falan iyi geri donus alir hakemlerden, hani kayrilmaz ama ortada poZisyonlarda daha cok lehine karar cikar.
Bizde ise tam tersi olur, bunlar zayif diye hakemsiler kisisel masturbasyonlarini bizim maclarda yaparlar, fb ve gs konusmasin diye sinerler. Bizim takim azicik itiraz edince kartlar ucuyor. Biz fb kadar itiraZ etsek samsun maci gibi llur yemin ediyorum.
Firsat gelmisken, kazanirken butun dunya itlerini rahatsiz edeceksin bu hakemlerle hatta bagira bagira tehdit edeceksin, essekleri bile rahatsiz edebilirsin. Simdi gs deplasmaninda biZi dograsalar, derbidir, seviyesi yuksek macta bu kadar hata normal derler.

aynen öyle şimdiden gs maçı hazırlıklarına başlamak lazım o maç bizi doğrayacakları en kolay maç olur o nedenle hakemimsileri şmdiden hayvan gibi şey yapmak lazım. az evvel panic paylaştı 6 maç  var önümüzde 4ü içerde deplasmanda karabükü yen cincona yenilme 16 puan çıkarmamız lazım ondan sonra vur kırbacı vur kırbacı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

dün yönetim çok yanlış yaptı bu denli fahiş hakem hatalarının olduğu bir maç 4-1 kazanmışsın çevirsene ortalığı yangın yerine ver veriştir bolbol, ama bizimkiler napıyorlar bu hakemlerle ligi bitireceğiz hakemlerde insan hata yapabilir vbvb böyle konuşulmaya dewam edersek şerefli ikincilikler sıralamasında yıldız sayımızı daha evvel 3 e çıkarırız...

Katılmıyorum, bu tarz şeyler Demirören zamanında sökmedi ve geçen sene Aziz'le Mahmut da söktüremedi.

Bu tarz fevrilikler hakemleri etkilediğinden daha fazla kendi oyuncularını etkiler.

Oyuncularının sinirlerini bozmaya gerek yok. Sinirli oyuncu kontrolünü kaybeder.

Oyuncular sakin sakin oynayacak, yönetim medyanın gözü önünde fazla bağırmayacak.

Buradaki esas görev, taraftarlara ve onların sosyal medya becerisine düşüyor.

Yöneticiler göz önünde ve fevri açıklamaları tepki çekerken, asıl göz önünde olmayan çoğunluk onlar.

Fotomaç'ı nasıl dize getirdik sosyal medyada?

Çevrimdışı Orhan

O dönemler geride kaldı abi.

O da bir aşıydı, ona da bağışıklık kazandık.

Artık camia da daha uyanık bu tip olası operasyonlara karşı.

Ayrıca o sene Aziz'in masa başı oyunlarını öğrendiği senelere denk geliyor, artık o oyunları biz de öğrendik.

En basitinden Mehmet Ekici'yi alabilmek için canlı yayında ağlayacak hale getirdik adamı.
Biz bu kadar ağlattık ya onu sanmıyorum eskisi gibi güçlü durabileceğini.Birde sosyal medya denen bir olay var.2004 senesindeki gibi taraftar gruplarının sessiz kalma sansı yok ciddi bir baskı olur,mutlaka örgütlenililir federasyona karşı.

Çevrimdışı Orhan

Çevrimdışı tangaz

dün cenk tosuna üzüldüm tam hat trick yapacağı maçtı walla

Çevrimdışı OrhanAker

İbrahim üzülmez ayrılıyormuş antepten gelsin yardımcı olarak başlasın :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Katılmıyorum, bu tarz şeyler Demirören zamanında sökmedi ve geçen sene Aziz'le Mahmut da söktüremedi.

Bu tarz fevrilikler hakemleri etkilediğinden daha fazla kendi oyuncularını etkiler.

Oyuncularının sinirlerini bozmaya gerek yok. Sinirli oyuncu kontrolünü kaybeder.

Oyuncular sakin sakin oynayacak, yönetim medyanın gözü önünde fazla bağırmayacak.

Buradaki esas görev, taraftarlara ve onların sosyal medya becerisine düşüyor.

Yöneticiler göz önünde ve fevri açıklamaları tepki çekerken, asıl göz önünde olmayan çoğunluk onlar.

Fotomaç'ı nasıl dize getirdik sosyal medyada?

katılmıyorum. demirören zamanı kötü örnek sen kötü takım kurarsan oyuncuların maaşını zamanında ödemezsen sonra çıkıp paf takımıyla çıkarım deyip bunu dahi yapmazsan kimse seni ciddiye almaz. bu işleri güçlü takımla güçlü yönetimle yaptığın zaman ses getirsin etkili olursun. demirören zamanı yaptık olmadı derken bu nüansı kaçırıyorsunuz. olmaz tabi kürşat yula rahri tatn gibi isimleri doldurduğun takımla değil hakemleri mahalledeki çocukları bile baskı altına alamazsın.

renkliler sürekli hakeme baskı koyuyorlar yıllardır bizim 3 şampiyonluk yaşadığımız son 20 yılda cincon 10 fener 7 şampiyonluk çıkardı. formülün denenmiş ve başarılı olmuş bir formül olduğunu anlamak için bu istatistik yeterli sanırım.

Çevrimdışı atalay

Futbolda bir sonraki adımı planlama becerisi oldukça önemli. Fakat birkaç pozisyon sonrasını oynayabilmek ve çoklu kombinasyon kurgulayabilme becerisine sahip olmak bundan daha kıymetli. Oğuzhan bu yüzden değerli bir oyuncu.
[ Son Düzenleme: 24 Ocak 2017, 11:42:58 atalay ]

Çevrimdışı tangaz

bu arada değinmeden geçmek haksızlık olur FABRİ giderek musleravari etki etmeye başladı geçen hafta 88.dk kritik kurtarışı bu maç hakem hatalı penaltı verse de tertemiz hamlesi alkışı hak ediyor. şimdilik tek kusuru orantısız kale terk edişi (dün ilk devre adrianonun başını yakıyordu az daha) onu da düzeltti mi 6 sene kaleci aramayız.

Çevrimdışı tuncaboylu

katılmıyorum. demirören zamanı kötü örnek sen kötü takım kurarsan oyuncuların maaşını zamanında ödemezsen sonra çıkıp paf takımıyla çıkarım deyip bunu dahi yapmazsan kimse seni ciddiye almaz. bu işleri güçlü takımla güçlü yönetimle yaptığın zaman ses getirsin etkili olursun. demirören zamanı yaptık olmadı derken bu nüansı kaçırıyorsunuz. olmaz tabi kürşat yula rahri tatn gibi isimleri doldurduğun takımla değil hakemleri mahalledeki çocukları bile baskı altına alamazsın.

renkliler sürekli hakeme baskı koyuyorlar yıllardır bizim 3 şampiyonluk yaşadığımız son 20 yılda cincon 10 fener 7 şampiyonluk çıkardı. formülün denenmiş ve başarılı olmuş bir formül olduğunu anlamak için bu istatistik yeterli sanırım.

O adamlar hakeme baskı yapmasalardı da o kadar şampiyonluk yaşarlardı son 20 senede, bir sebep üzerinden başarıyı nedenselleştiremeyiz.

Bizi Demirören yönetirken, kim şampiyon olacaktı ki başka?

Birinin arkasında FETÖ vardı, öteki stadını erken yaptığı için bizim 3 katımız gelire kavuştu.

Günümüzde asıl hakemleri etkileyen faktör, sosyal medya ve taraftarın gücü.

Aziz Yıldırım yarım saat konuştu, kimse köküne sallamadı.

Levent Nazifoğlu Cüneyt Çakır'a saydırdı geçen gün, millet dalga geçti.

Çevrimdışı tangaz

Futbolda bir sonraki adımı planlama becerisi oldukça önemli. Fakat birkaç pozisyon sonrasını oynayabilmek ve çoklu kombinasyon kurgulayabilme becerisine sahip olmak bundan daha kıymetli. Oğuzhan bu yüzden değerli bir oyuncu.

oğuzhan fiziksel sıkıntı mı yaşıyor hala ya da dün sakatlık falan mı yaşadı? oyundan çıkarken ki hali kötü göründü bana.

Çevrimdışı atalay

Skorun da etkisiyle saha içinde denemeler yapmak adına kenara almış olabilir. @tangaz Çünkü Tosic'i sola, Matej'i merkeze, Adriano'yu öne, Babel'i ileri uca, Talisca'yı da arkasına çekti.

Çevrimdışı tangaz

Skorun da etkisiyle saha içinde denemeler yapmak adına kenara almış olabilir. @tangaz Çünkü Tosic'i sola, Matej'i merkeze, Adriano'yu öne, Babel'i ileri uca, Talisca'yı da arkasına çekti.

@atalay ben değişikliği ya da sonrası dizilimi sorgulamıyorum bilakis 1 oyuncu değişikliği ile 4 pozisyonu birden değiştirip deneme yapmasını sevdim. benim sorguladığım şu; 65. dk.da çıkan bir oyuncu için yüzünde ve vücudunda sanki bir rahatsızlık ya da olması gerekenden fazla yorgunluk vardı gibi hissettim.

Çevrimdışı mylife1903

oğuzhan fiziksel sıkıntı mı yaşıyor hala ya da dün sakatlık falan mı yaşadı? oyundan çıkarken ki hali kötü göründü bana.
Dusununce en mantikli hamleydi oguzhanin cikmasi.
Tosic hatali oynuyordu onu oyundan alsa linc edilirdi tosic ve adami kaybedebilirdi senol gunes. Rodolfoyu aldigi an oyundan burada bile herkes gonderilsin yazdi ya da listenin basina cikardi rodolfoyu.
Marseloyu alamazdi oyundan cunku mitrovici bile denemek istemis olsa hoca marselo ile beraber denemek ister. Sagbek ve solbek cikmaz. Tolgay yeni girmis, atiba cikartilmaz. Babel ve karijma iyi oynuyordu cikmaz. Ya oguzhan cikacakti ya da taliska. Hoca taliskayi belki gol atar seriye baglar diye cikarmamis olabilir, ayrica tolgay ve oguzhan ikisi birarada olmuyor.

Bence boyle dusunmustur hoca. Dogru degisiklik, oguzhan da oyundan cikti diye yikilacak falan bir cocuk degil, hepsini dusunmustur bunlarin senol gunes.

Oguzhan aslinda kotu oynamadi ama gene kayboldu sahada. Oyunun gobegindesin be cocuk goruyorsun stoperler topu ileri vurmaya basladi, hata yapmaya basladi, azicik agirligini koy gir aralarina al topu, atibayi gor falan.

Taliska da subyan hala sertlesemedi cocuk. Kac pozisyon oldu ayagini sokamiyir, topa giremiyor

Çevrimdışı tangaz

dün hocanın maç önü ve sonu açıklamaları olsun vücut dili olsun biz şampiyon olacağız die haykırıyordu. bir alkış da hocama  :claps:

Çevrimdışı tangaz

Dusununce en mantikli hamleydi oguzhanin cikmasi.
Tosic hatali oynuyordu onu oyundan alsa linc edilirdi tosic ve adami kaybedebilirdi senol gunes. Rodolfoyu aldigi an oyundan burada bile herkes gonderilsin yazdi ya da listenin basina cikardi rodolfoyu.
Marseloyu alamazdi oyundan cunku mitrovici bile denemek istemis olsa hoca marselo ile beraber denemek ister. Sagbek ve solbek cikmaz. Tolgay yeni girmis, atiba cikartilmaz. Babel ve karijma iyi oynuyordu cikmaz. Ya oguzhan cikacakti ya da taliska. Hoca taliskayi belki gol atar seriye baglar diye cikarmamis olabilir, ayrica tolgay ve oguzhan ikisi birarada olmuyor.

Bence boyle dusunmustur hoca. Dogru degisiklik, oguzhan da oyundan cikti diye yikilacak falan bir cocuk degil, hepsini dusunmustur bunlarin senol gunes.

Oguzhan aslinda kotu oynamadi ama gene kayboldu sahada. Oyunun gobegindesin be cocuk goruyorsun stoperler topu ileri vurmaya basladi, hata yapmaya basladi, azicik agirligini koy gir aralarina al topu, atibayi gor falan.

Taliska da subyan hala sertlesemedi cocuk. Kac pozisyon oldu ayagini sokamiyir, topa giremiyor

Reis yukarıda da yazdım ozzinin çıkmasına eleştiri ya da sorgulama değil mesajım. vücud dili gereğinden fazla yorgun bitkin gibi göründü gözüme bunu sorguluyorum. sizlerin görüşünü merak ediyorum mealinde yazmıştım

Çevrimdışı mylife1903

Reis yukarıda da yazdım ozzinin çıkmasına eleştiri ya da sorgulama değil mesajım. vücud dili gereğinden fazla yorgun bitkin gibi göründü gözüme bunu sorguluyorum. sizlerin görüşünü merak ediyorum mealinde yazmıştım
Hep yorgun zaten abi. 45 dakikalik oyuncu. Kac sene oldu azicik guclen, sahalarin efendisi olacaksan spor salonlarinin kolesi olacaksin, avmlerin mudavimi degil.
Foto da ekleyelim

Çevrimdışı atalay

Talisca konusunda beklentimin dışında başka bir şey ile karşılaşmadım. Fakat yalnızca skor üzerinden anlatılan bir oyuncu olarak kalmaması gerekiyor. Skorer kimliğinden faydalanmak isteniliyor ise handikaplarını tolere edebileceğiniz bir saha içi düzene ihtiyacınız var. Ya oyuncu oyununa başka şeyler ekleyecek ya da çevresindeki ve berisindeki tiplemeler değişecek. 

Çevrimdışı tangaz

bir sürpriz olsa

mandzukiç+sobol+ersan in
tosiç+rodolfo+aras out

bu kadro planlamasından uefa finali bile çıkabilir...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Talisca konusunda beklentimin dışında başka bir şey ile karşılaşmadım. Fakat yalnızca skor üzerinden anlatılan bir oyuncu olarak kalmaması gerekiyor. Skorer kimliğinden faydalanmak isteniliyor ise handikaplarını tolere edebileceğiniz bir saha içi düzene ihtiyacınız var. Ya oyuncu oyununa başka şeyler ekleyecek ya da çevresindeki ve berisindeki tiplemeler değişecek.
Gol attığı zaman hiç konuşulmuyor ama sezon başında oyun içerisinde kaybolması ve bazı zamanlar etkisiz görünmesi oyun düzenini de etkiliyor, zaten defansif anlamda sıkıntıları olan bir dörtlü ile oynuyoruz en azından hücum anlamında daha fazla sorumluluk alan birisi olmalı. Dün kaptırdığımız her top kontra atağa dönüştü neredeyse, alanya gibi takımlar çok etkili olamıyorlar ama cezasını kesebilecek bir kaç ekip var..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hep yorgun zaten abi. 45 dakikalik oyuncu. Kac sene oldu azicik guclen, sahalarin efendisi olacaksan spor salonlarinin kolesi olacaksin, avmlerin mudavimi degil.
Foto da ekleyelim
Abi en basitinden Ronaldo örneği adam ayakta duramıyordu Manuya ilk geldiği zamanlarda, Ferguson "benim karşıma böyle çıkma dedi bir sonraki sezon" sonuç ortada. Burada futbolcununda payı büyük ama Şenol Hoca'nın veya ilgili kişilerin gereken yönlendirmeyi veya zorlamayı yapmadığını düşünüyorum. Oyuncuları kendi kendilerine bırakırsan yitip giderler, eğer bu değerler senin sorumluluğundaysa psikolojisinden fiziksel durumuna herşeyine hakim olmak zorundasın.
Korku akıl katilidir.

Etiketler: