2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12356005 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Bağkur'dan emekli Eto'o gelmedi diye üzülecek halimiz yok.

Çevrimdışı 38life

Eğer şuan muhabirlerin yazdığı gibi başkan gözünü falan kararttıysa bunun tek açıklaması şudur: Başkan Olcay'ı ve belki 1 futbolcuyu daha satıp 4-5 milyon euro bir para elde edip bu para'nın tamamını iyi bir forvet için kiralama bedeli olarak verecek.

Çevrimdışı Yalçın

Baskan gozunu falan karartmaz arkadaslar. Gider hocaya "bununla bununla idare edermisin?" diye sorar. Onayi alirsa da (ki alir) tek transfer yapmaz. Taniyamadik mi hala adami? Bizim baskan boyle bir baskan. Her transfer donemimiz izdirap donemi gibi. Neyse, daha fazla yazmiyim ayarim kaciyor bazen. Vardir bir bildigi diyorum.

Benim burada kizdigim Eto'o olayi degil. Topcunun sahibi olan baskanina da kizmiyorum. Orada bir acilis yapiyor, onunde bakani zarti zurtu var. Adam normal bir sekilde hedeflerimiz var demis. E "guzel insanlar" diye kastettigi seyse, orada bulunan isadamlarindan odemelerle alakali soz almis belli ki. Kizdigim nokta bir b plani goremiyoruz. Hoca basgiriyor artik "cift kale mac yapsam ikinci santrofor yok" diye.

Bekleyelim. Ve en iyisi transfer sezonu bitene kadar takip etmemek.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Jackson Martinez diyolla.. Bence imkansız.

Çevrimdışı ferdi1903

haber1903 haberi dogruysa iyki vaz gecmis baskan, beni alin de sonra fiyat artir

2,5 sene icin 10 milyon euro nedir 40 yasindaki adama

Çevrimdışı tuncaboylu

Baskan gozunu falan karartmaz arkadaslar. Gider hocaya "bununla bununla idare edermisin?" diye sorar. Onayi alirsa da (ki alir) tek transfer yapmaz. Taniyamadik mi hala adami? Bizim baskan boyle bir baskan. Her transfer donemimiz izdirap donemi gibi. Neyse, daha fazla yazmiyim ayarim kaciyor bazen. Vardir bir bildigi diyorum.

Benim burada kizdigim Eto'o olayi degil. Topcunun sahibi olan baskanina da kizmiyorum. Orada bir acilis yapiyor, onunde bakani zarti zurtu var. Adam normal bir sekilde hedeflerimiz var demis. E "guzel insanlar" diye kastettigi seyse, orada bulunan isadamlarindan odemelerle alakali soz almis belli ki. Kizdigim nokta bir b plani goremiyoruz. Hoca basgiriyor artik "cift kale mac yapsam ikinci santrofor yok" diye.

Bekleyelim. Ve en iyisi transfer sezonu bitene kadar takip etmemek.
Gözünü karartanı gördük işte. Mehmet Topuz'u kaptırınca gözünü karartıp Nihat'a para basan adam yönetti bizi kaç sene.

Çok ızdırap çekiyorsan fikrin doğru,  takip etme transfer dönemini. Daha transfer dönemi başlamadan 2 önemli eksik yerimiz doldu, ötekiler daha elindeki çöpleri boşaltmaya çalışıyor.

Sürekli bir memnuniyetsizlik ve tatminsizlik havası var kimi kişilerde, çok gatibime gidiyor.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yalçın

Gözünü karartanı gördük işte. Mehmet Topuz'u kaptırınca gözünü karartıp Nihat'a para basan adam yönetti bizi kaç sene.

Çok ızdırap çekiyorsan fikrin doğru,  takip etme transfer dönemini. Daha transfer dönemi başlamadan 2 önemli eksik yerimiz doldu, ötekiler daha elindeki çöpleri boşaltmaya çalışıyor.

Sürekli bir memnuniyetsizlik ve tatminsizlik havası var kimi kişilerde, çok gatibime gidiyor.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne demek istiyorsun?
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı ardiles

Ş.Güneş le beraber 4. transfer dönemindeyiz her dönemde istediği fakat ısrarla alınmayan 2 kilit oyuncu var biri pivot santrafor diğeri hızlı stoper.

İlk dönemde Ersan ve Gomez vardı Beşiktaş en iyi oyununu bu dönemde oynadı.
2. dönemde Ersan satıldı yerine Alexis Delgado yaması yapıldı ara transfer diye göz yumdu.
3. dönemde koca yaz boşa gitti istediği özellikte oyuncular alınmadı. Gelenler Atınç ve Aboubakar.
4. dönemde iş iyice çığrından çıktı Abou dan sonra santrafor için yine hocanın istemediği Eto ile görüşüldü ve stoper için 4.2 m euro ya eldekilerle benzer olan ağır Mitroviç alındı.

Oysa aynı paraya hocanın istediği santrafor Lucas Pratto alınabilirdi. Peki Mitroviçi kim istedi Biliç!! Kim onay verdi Mrmiç!!

Sonuç: Hoca bugünkü basın toplantısında sezon sonu Beşiktaştan ayrılacağını ima etti ki büyük ihtimal ayrılacak. Haklı mı? Yerden göğe kadar.

Çevrimdışı alimm

saat geçmiyor ki beşikktaş adına yeni bi oyuncu ismi düüşmesinn... transferi için yeni ismimizzz Lucas Pratto...   :claps: :claps: :claps:
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2017, 00:55:33
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
TrabzonaHoşgeldinOlcayŞahan TT oldu. Bizim taraftar bazen olayı çok abartıyor. Adam almayıda, göndermeyi de öğrenemedik hala. 

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

ailton, youla, veysel cihan, tomas jun . forvet için bunlardan birisi gelsin :D :D :D

Çevrimdışı cursedofdragon

ailton, youla, veysel cihan, tomas jun . forvet için bunlardan birisi gelsin :D :D :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Ne demek istiyorsun?

Ne demek istediğim net, kendi yazdıklarını tekrar gözden geçirerek okursan daha iyi anlarsın.

1- Bizim başkan gözünü karartmaz diyip, devamında gözünü karatmamasını kötü bir şey gibi yorumlamışsın.

"Gözünü karartması iyidir" mi demek istiyorsun?

2- Transfer dönemi başlamadan en kritik 2 eksik dolmuş, 1 santrafor alınaırsa alınacak. Bu transfer dönemi için bile "Izdırap" sıfatını kullanıyorsun.

"3. gün tüm transferlerin bitmesini bekleyip, olmayınca ızdırap mı çekiyorum" demek mi istiyorsun?

3- Misafirini ergence bir tavırla aşağılamaya çalışan Antalyaspor başkanına kızamıyorsun.

İnsanların Antalya başkanının Eto'o yu satmamasına değil, bunu çiğ bir şekilde açıklamasına kızdığını farketmemişsin.

4- "Benim kızdığım B planı göremiyoruz" diyorsun.

Daha yönetimin ve teknik heyetin Eto'o nun gelmeyeceğini öğreneli 5 saat oldu, B planı olmadığını nereden biliyorsun.

Kaldı ki belki B planı transfer yapılmaması ve eldeki kadroyla devam edilmesi. Böyle bir plan olamaz mı?

Neyse, daha uzatmayacağım.
[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2017, 01:07:18 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Ş.Güneş le beraber 4. transfer dönemindeyiz her dönemde istediği fakat ısrarla alınmayan 2 kilit oyuncu var biri pivot santrafor diğeri hızlı stoper.

İlk dönemde Ersan ve Gomez vardı Beşiktaş en iyi oyununu bu dönemde oynadı.
2. dönemde Ersan satıldı yerine Alexis Delgado yaması yapıldı ara transfer diye göz yumdu.
3. dönemde koca yaz boşa gitti istediği özellikte oyuncular alınmadı. Gelenler Atınç ve Aboubakar.
4. dönemde iş iyice çığrından çıktı Abou dan sonra santrafor için yine hocanın istemediği Eto ile görüşüldü ve stoper için 4.2 m euro ya eldekilerle benzer olan ağır Mitroviç alındı.

Oysa aynı paraya hocanın istediği santrafor Lucas Pratto alınabilirdi. Peki Mitroviçi kim istedi Biliç!! Kim onay verdi Mrmiç!!

Sonuç: Hoca bugünkü basın toplantısında sezon sonu Beşiktaştan ayrılacağını ima etti ki büyük ihtimal ayrılacak. Haklı mı? Yerden göğe kadar.

Böyle bir iması olmadığı gibi, Mitroviç'i oynatmak için aldıklarını söyledi.

Renkli basına malzeme vermekten başka bir işe yaramıyor bu niyet okumalarınız.

Çevrimdışı Yalçın

Ne demek istediğim net, kendi yazdıklarını tekrar gözden geçirerek okursan daha iyi anlarsın.

1- Bizim başkan gözünü karartmaz diyip, devamında gözünü karatmamasını kötü bir şey gibi yorumlamışsın.

2- Transfer dönemi başlamadan en kritik 2 eksik dolmuş, 1 santrafor alınaırsa alınacak. Bu transfer dönemi için bile "Izdırap" sıfatını kullanıyorsun.

"3. gün tüm transferlerin bitmesini bekleyip, olmayınca ızdırap mı çekiyorum" demek mi istiyorsun?

3- Misafirini ergence bir tavırla aşağılamaya çalışan Antalyaspor başkanına kızamıyorsun.

İnsanların Antalya başkanının Eto'o yu satmamasına değil, bunu çiğ bir şekilde açıklamasına kızdığını farketmemişsin.

Daha yönetimin ve teknik heyetin Eto'o nun gelmeyeceğini öğreneli 5 saat oldu, B planı olmadığını nereden biliyorsun.

Kaldı ki belki B planı transfer yapılmaması ve eldeki kadroyla devam edilmesi. Böyle bir plan olamaz mı?

Simdi burada madde madde aciklamalarina cevap yazarim; buna gerek yok. Uzatmamak en iyisi.Aboubakar'in Afrika Kupasina gidecegi de, Subat ayi ortasina kadar olmayacagi da daha dun belli oldugu icin.. Transfer donemi uc gun once basladigi ve bundan once de planlama yapilamayacagi icin.. Bu gider boyle.

Suleyman Seba

Çevrimdışı Kalyoncu

İnsanların Antakya başlkanının Eto'o yu satmamasına değil, bunu çiğ bir şekilde açıklamasına kızdığını farketmemişsin.

2.5 yıl için 10 milyon euro isteyen Eto'o yu biz almadık. Şenol güneş öyle gülünce anlamak lazımdı ne diyo lan bu gülüşüydü. Bu paralara gelmiş olsa emin ol herkes gömüyordu olmadığı iyi olmuş.  Umut Güner den ayrıca rahatsızlık duyanlardan biriyim ne yaptığını ben çözemedim şef scout Metin Albayrak izliyor başkan izliyor başkan transfer görüşmelerini yapıyor Umut Güner imza atıyor fotojenik bir imza atıcımız var.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada @Necmi abinin Anadolu kulüplerinin abisi olma hamlelerimiz konusundaki teorileri de temelsiz kalıyor benim gözümde.  :bandit:

Bursaspor bize oyuncu satmıyor.
Kasımpaşa desen her maç it gibi asılıyor.
Antalyaspor başkanının tavırları zaten ortada.
Trabzonspor Ekici'yi bize vermemek için kanlı bıçaklı olduğu Fenerbahçe'nin çöpünü almaya bile razı görünüyor.
Akhisar Galatasaray'ın B takımı gibi.

Biz kimin abisi olacağız @Necmi abi?  :alala:

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

yalnız 2003-2004 sezonunun devre arasına dönmeyiz inşallah. o zamanda ligin ilk devresini lider bitirdik. o zaman ligin 2. devresini biliyorsunuz. şimdi yine aziz yıldırım burnunu sokmaya başladı. pazartesi günü Beşiktaş maç oynamıyor diye ağladılar tff hemen pazartesiye maç koydu bize. hakemler Beşiktaş'ı koruyor diye algı operasyonu yapıyorlar. camia,taraftar olarak içimizde kavga etmeden geçen sene ki gibi daha güçlü birlik olmamız gerek. bi de şu var. acaba eto'o yu fener isteseydi antalya başkanı böyle konuşurmuydu acaba?malum kendisi iyi bir fenerlidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

2.5 yıl için 10 milyon euro isteyen Eto'o yu biz almadık. Şenol güneş öyle gülünce anlamak lazımdı ne diyo lan bu gülüşüydü. Bu paralara gelmiş olsa emin ol herkes gömüyordu olmadığı iyi olmuş. Umut Güner den ayrıca rahatsızlık duyanlardan biriyim ne yaptığını ben çözemedim şef scout Metin Albayrak izliyor başkan izliyor başkan transfer görüşmelerini yapıyor Umut Güner imza atıyor fotojenik bir imza atıcımız var.

Başkan gözünü karartsaydı alırdı.  :money: :money:

Ama karartmıyor, bu transfer dönemi de ızdırap oluyor bazı arkadaşlara.  :bandit:

Çevrimdışı 38life

TrabzonaHoşgeldinOlcayŞahan TT oldu. Bizim taraftar bazen olayı çok abartıyor. Adam almayıda, göndermeyi de öğrenemedik hala. 

Beşiktaşın aleyhine çalışan bir taraftarımız var. Dünyada örneği tek. Böyle konular forumlarda konuşulur. Sen sosyal medyada konuşursan karşıdaki adam neden alsın senin oyuncunu? Adam alacaksa da vazgeçer. Ya da oyuncunun değeri 3 milyonsa adam pazarlıkta derki sizin taraftar göndermek için can atıyo bayram hazırlığındalar böyle bi oyuncuya 3 milyon kim verir demez mi? Yazık yani gerçekten birşey diyemiyorum. Akılsız bir kitle var.

Çevrimdışı ardiles

[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2017, 01:45:16 ardiles ]

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2017, 01:21:59
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Beşiktaşın aleyhine çalışan bir taraftarımız var. Dünyada örneği tek. Böyle konular forumlarda konuşulur. Sen sosyal medyada konuşursan karşıdaki adam neden alsın senin oyuncunu? Adam alacaksa da vazgeçer. Ya da oyuncunun değeri 3 milyonsa adam pazarlıkta derki sizin taraftar göndermek için can atıyo bayram hazırlığındalar böyle bi oyuncuya 3 milyon kim verir demez mi? Yazık yani gerçekten birşey diyemiyorum. Akılsız bir kitle var.

Biraz ağır olacak ama tamamiyle Cahil bir kesim kardesım. Adamlar şimdiden anlamışlar Olcay'a cok para vermeyelim zaten Senol Hoca oynatmıyorlar modunda. Kendi kendimize zarardan baska birşey değil.

Çevrimdışı Yalçın

Başkan gözünü karartsaydı alırdı.  :money: :money:

Ama karartmıyor, bu transfer dönemi de ızdırap oluyor bazı arkadaşlara.  :bandit:

Hala laf cakiyorsun mesajlarinda. Uzatmayacagim dedin, uzatmayalim o zaman dedim. Sorun nedir??

Suleyman Seba

Etiketler: