2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12348584 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı OrhanAker

Bir bakıma ergen başkan bozuntusunun yaptığı bizim açımızdan iyi oldu bir kamçı gerekiyordu hem yönetime hem hocaya.
Şimdi seve seve ağlatacaz ligi.

Çevrimdışı 38life

Bu akşamki olaydan sonra da "Medya önünde transfer" devrini kapatmazsak zerre kadar akıllanmadık anlamına gelir. Bir muhabir geliyor başkana Hocaya soruyor Eto'o nedir diye bizimkiler de bir güzel anlatıyorlar. Bu ne açık saçıklık Allah aşkına ya? Cevap vermeyin arkadaşım, Kaçamak politik cevaplar ver kurtul isim söyleme. Bütün büyük transferlerini medya önünde yapıyoruz. Başkan ayrıca neden transfer dönemlerinde tv'ye çıkıyor ki? Çıkmasın arkadaş Transfer dönemlerinde tek kelime demeç vermesin. Bu işin normali budur.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bir bakıma ergen başkan bozuntusunun yaptığı bizim açımızdan iyi oldu bir kamçı gerekiyordu hem yönetime hem hocaya.
Şimdi seve seve ağlatacaz ligi.
:claps: :ok:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2017, 23:21:48
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Herseyi geçiyorum da şu renkli sayfalara malzeme vermek beni öldürüyo arkadaş ya kaldıramıyorum laf etmelerine.

Çevrimdışı abdusta

Dem baba

saygılar

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dem baba

saygılar
Martta dönecekmiş. Onun üstünü çiz derim  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Dem baba

saygılar
çok sevdiğim bir oyuncu ama şuan katkı vermez gibi görünüyor abi, saygılar  :)

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Berkay35

Çok seviyorum lan ben BEŞİKTAŞ ımı biz ŞAMPİYON olacağız.

Çevrimdışı MUSTAFA_

[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2017, 23:41:46 MUSTAFA_ ]

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2017, 23:40:40
  • Beylikdüzü-İstanbul
Artık BTD, İbrahim seten , serdar bilican ... vb kimseyi takip etmiyorum. Hepsi sallama baska bisey yok.

Çevrimdışı mellfred

trt3'te maçlarımızın özetleri var. abuobcar yakaladıklarının yarısını atsaymış sırf kayseri gençler rize'de kaçırdıklarının yarısını yazsaymış 10 12 golü olurmuş. oyun olarak  sıkıntımız yok aslında, atamıyoruz

Çevrimdışı MUSTAFA_

Artık BTD, İbrahim seten , serdar bilican ... vb kimseyi takip etmiyorum. Hepsi sallama baska bisey yok.

Bu adamlar ateşliyor hep fitili  :money: Ama bir yönlerini seviyorum Sayelerinde izlemediğim futbolcu kalmadı  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Kartal Ç

Gidip Eto'o dan iyi birini getiriyormuş başkan  :ebebe: Umutlandığımdan değil  :)
yaş skalasını aynı tutacaksak david villa'dan yürüyelim :D

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2017, 23:44:41
  • Beylikdüzü-İstanbul
Bu adamlar ateşliyor hep fitili  :money: Ama bir yönlerini seviyorum Sayelerinde izlemediğim futbolcu kalmadı  :ebebe:

Suç onlarda değil ki saf gibi faka basan bizler Hepsini sildim ama simdi kafam rahat.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2017, 23:45:49
  • Beylikdüzü-İstanbul
Ts Ekici transferinden vazgeçmiş. Olcay + Bir miktar para ile çözelim. Ellerinden alalım sarısınların.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Suç onlarda değil ki saf gibi faka basan bizler Hepsini sildim ama simdi kafam rahat.

Zevkli oluyor takip etmek  :tabe: Her yazdıklarına gelmez gözüyle bakıp gelirse nasıl olur diye hayal ediyorsun  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2017, 23:47:21
  • Beylikdüzü-İstanbul
Ts Ekici transferinden vazgeçmiş. Olcay + Bir miktar para ile çözelim. Ellerinden alalım sarısınların.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Minnoş çıtayı yükseltti  :evillol: Var mı arttıran  :kop:

Bu akşam itibariyle forvet transferi için düğmeye basıldı..
Tabi camiada bi öfke var..
Ve kulüpteki hava "gözü karartalım" şeklinde..

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

Herseyi geçiyorum da şu renkli sayfalara malzeme vermek beni öldürüyo arkadaş ya kaldıramıyorum laf etmelerine.

Neden okuyorsun ki? Hayatımda 1 kez bile renkli forumuna girmedim. Twitter hesabımda 1 tane fanatik fenerli yok. Facebook hesabımda 1 tane fanatik fenerli yok. Renklilerin konuştuğu 1 tane tv programını seyretmiyorum. Kimsenin ne dediğinden haberim bile yok ve gayet mutluyum. Neden bit kadar değeri olmayan insanların sözleriyle vakit geçireyim?

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2017, 00:00:00
  • Beylikdüzü-İstanbul
Neden okuyorsun ki? Hayatımda 1 kez bile renkli forumuna girmedim. Twitter hesabımda 1 tane fanatik fenerli yok. Facebook hesabımda 1 tane fanatik fenerli yok. Renklilerin konuştuğu 1 tane tv programını seyretmiyorum. Kimsenin ne dediğinden haberim bile yok ve gayet mutluyum. Neden bit kadar değeri olmayan insanların sözleriyle vakit geçireyim?

Ya takip etmek değilde , konusulanları, rakip ne diyo , ne düşünüyor bilmek istiyo insan. Ondan takip ediyorum yoksa koy gitsin.

Çevrimdışı 38life

Ya takip etmek değilde , konusulanları, rakip ne diyo , ne düşünüyor bilmek istiyo insan. Ondan takip ediyorum yoksa koy gitsin.

Zerre kadar merak etmiyorum açıkçası ben.

Çevrimdışı Nouma7

Kop gel be karaboğa  :D

Etiketler: