2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12360162 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

nüfusu 4 milyon olan ülke bukadar yetenek cikartiyor, 78 milyonluk türkiyeden 10 senede bir biri avrupaya gidiyor.
Bizde futbolcu yetiştirecek ortam yok. Eğitim sistemi ile entegre etmemiz için eğitimin bir düzen tutması lazım. Eğitim sistemimiz sürekli değişiyor ve sınavlar geleceğini belirlediği için futbolcular kafasını oyuna veremiyor. Alt yapıya gelmeden ülkede öyle bir ortam olmadığı görülüyor. Biz futbolcu yetiştirmekten bahsediyoruz  :alala:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Trabzon Olcay'ı para verip almak istiyormuş. Eğer teklif uygun ise satalım gelen parayla Eto'oyu alalım.
Transfermarkt da değeri 5.5 milyon euro  :D Hadi formsuz diyelim 5 versinler satalım  :iblush:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

şuana kadar en pahalı transflerde bizim mitrovic'te var.

Çevrimdışı Darkeagle

Etoo yu almak şart stop.Etoo demek gol demek stop. Kar altında kaldık stop. :alala:
BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN

Çevrimdışı atalay

Dinamo Zagreb, Rijeka ve Hajduk'un sadece son üç sezonda majör liglerdeki üst seviye takımlara sattığı genç isimler: Kovacic, Badelj, Vida, Simunovic, Brozovic, Brekalo, Pjaca, Rog, Halilovic, Kramaric, Mitrovic, Pasalic, Balic. Daha sırada Coric, Benkovic başta olmak üzere bir dolu genç var.

Bir sezon daha esnetirsek bunlara; Vrsaljko, Jedvaj, Subasic, Strinić hatta önerdiğim ve mesafe katedeceğini düşündüğüm Duje de eklenebilir.

Çevrimdışı 38life

Fenerbahçeye hayırlı olsun.

Çevrimdışı ekrembaser

Yahu benim anlamadığım tribün forma sponsorluk geliri olmayan Başakşehir nasıl bu kadar yüksek meblağlara transfer yapıyo ortalama maaşı 2.5 milyon olan etoya talip oluyo bu değirmenin suyu nerden geliyo

Çevrimdışı bjk4ever

Bak buda boş bir konuşma olmuş 19 M harcamışız peki bu seneler zarfında hangi sene o parayı tek seferde çıkarıp sağ sol iki stoper alabilirdik her zaman örnek veriyorum insanlar ev kirası ödüyor ömürleri boyunca kiraya satın alabilecekleri parayı ödüyorlar bu insanlar manyakmı neden başında verip evi satın almıyorlarda yıllarca kira ödüyorlar.
bu neye benziyor biz yüz yıldır transfere 600-700 M€ harcamışızdır neden bir seferde verip şl kaldıracak kadro kurmadıkki :D
fakirler çok kazık yer biliyormusun ederi olmayan bir sürü kalitesiz şeye para verirler ayakkabı alırlar iki ayda altı erir. iki ay sonra giderler bir çift daha alırlar bu böyle devam eder belki kaliteli bir ayakkabıya verecekleri paradan daha fazla harcarlar peki neden bir kerede kaliteli ayakkabı almazlar çünkü hiç bir zaman ceplerinde o kaliteli ayakkabıya verecek para olmaz bilerek mecburen o kalitesiz olanı alırlar. işte parasızlık böyle bir şeydir zengin kadar harcarsın ama onun gibi kaliteyi satın alamazsın bu bir kısır döngüdür bir türlü aşılamaz.

Su an stoper almasan yazin cok rahat 8-9 milyon euroluk butce olur stoper icin. Su an stoper tamamen gereksiz Tosic ve Marcelo dururken. Alacaksan da kiralik alabilirdin birini. 4,2 milyon euro'nun izah edilecek tarafi yok.

Çevrimdışı 38life

Haldun Domaç Asporda canlı yayında: "Şuan Mehmet Ekici transferi için masadaki kişilerden birinden gelen direkt bilgi: Mehmet Ekici Beşiktaşa çok çok yakın."

Çevrimdışı atalay

İyi geceler. 😉

Çevrimdışı Çağatay

İyi geceler. 😉

zehiri salıp gidiyon atalay sende :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı 38life

Ortalık karışık. Biri Olcay Trabzona para karşılığında gidiyor diyor, burada herhalde gelen parayla Eto'o alınması planlanıyor. Bir Başkası Mehmet Ekici karşılığında gidiyor diyor. Herkes birşey söylüyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İyi geceler. 😉

Bu çocuğu az önce adını yazdığın zaman izledim. Hırvatların Messisi olmaya aday. Keşke yolu buralara düşse de canlı izlesek...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ortalık karışık. Biri Olcay Trabzona para karşılığında gidiyor diyor, burada herhalde gelen parayla Eto'o alınması planlanıyor. Bir Başkası Mehmet Ekici karşılığında gidiyor diyor. Herkes birşey söylüyor.
Rhodolfo - Ekici takası da diyorlar

Beşiktaş Tarihi
★★★

Rhodolfo - Ekici takası da diyorlar

rhodolfo'yu almazlar bence.

Caceres'i almışlar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

rhodolfo'yu almazlar bence.

Caceres'i almışlar.
Şimdi de Antalya ya Eto'o takasında Rhodolfo yu yazdılar Artık herkesin uyuması lazım...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Şimdi de Antalya ya Eto'o takasında Rhodolfo yu yazdılar Artık herkesin uyuması lazım...

yav biz eto yu alalımda gerisi önemli değil :)

Çevrimdışı alimm

Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi Necmi

Ffp olduğunu biliyoruz. Ben diyorum ki madem Ffp var, madem belirli kalitede transfer yapmayacaksın. O zaman hiç yapma. Kaç sezondur da şunu anlatamıyoruz. Madem paran yok gidip Rakitsky' le, Glik' le falan zaman kaybediyorsun, beklentiyi arttırıyorsun sonra getirip Milosevic, Dany, Pedro Franco gibi kimsenin bilmediği oyuncuları alıyorsun. Tepkiyi de alıyorsun. Başkan çıksa şuanki bütçeyle iyi stoper alamıyoruz yaza bütçeyi güçlendirip daha iyisini alacağız dese kimse yönetime birşey demezdi. Ama her transfer döneminde transfer yaptık demek için transfer yapılıyor. Transferler de kaliteli olmadığı için Beşiktaş' ın parası boşa gidiyor. Tek eleştirim bu. Bu oyuncu isterse senede 10 tane gol atsın, mükemmel bir sezon geçirsin, transferinin yapılışının yanlışlığını değiştirmez. Tesadüfen tutmuş olur. Bunu elli kere anlattım gerçi sana farketmiyor necmi abi ne zaman Ancak söylediğimi hala anlamamakta ısrar ediyorsun. Daha fazla da yazmayacağım çünkü tek yaptığın yönetimi körü körüne savunmak Necmi Abi.
Bu ne biçim bir üslup önce saygılı olmayı öğren biraz kenarda kal düşün bunları birilerine bir şey anlatarak bunu 50 kere yaparak haklımı çıkacaksın kaldıki herkes fikrini söyler kimseye bir şey anlatmak zorunda değilsin fikrini söyler kenara çekilirsin tek yaptığım yönetimi körü körüne savunmak değil bazen bu şekilde konuşanlara haddini bilmeyenlere no post veriyorum yada forumdan atıyorum :ok: @brkntcnr

Çevrimiçi Necmi

Adam 18'e giremeceğini biliyor zaten bu yüzden ingiltere premier lig'ine gitmek istiyor.

Dile getiriyor futbolcunun seçme hakkı vardır.

Siz nerenin diktatörüsünüz acaba dediğim dedik diyorsunuz.
yanlış düşünüyorsunuz seni satmıyor satarsa dediğin doğru ama kiraya gönderiyor pişesin
diye burda taktir hakkı oyuncuda değildir. Sen kulübün malısın senin için bir para koymuş ortaya
senin gelişmeni başka bir takımda daha uygun buluyorsa sen gidersin. Orda takım seçme hakkın yok senin
kullanım hakkın kulüpte senin performans değerlendirmeni yapacak yol haritası çizecek olan kulüp.
seni satmadıktan sonra bu senin kararında olmaz. ne malum senin ingilterede seçeceğin kulüp
Beşiktaş için uygun olacak senin futbol oynama isteğin kulübü ilgilendirmez. o paraları sana senin egolarını tatmin etmek için vermedi. Egonu tatmin etmek istiyorsan bunu kontratın bittiği zaman yaparsın yada bulursun kendine bir kulüp Beşiktaşın zararlarını karşılarsın o zaman istediğin kulüpte gider oynarsın

yanlış düşünüyorsunuz seni satmıyor satarsa dediğin doğru ama kiraya gönderiyor pişesin
diye burda taktir hakkı oyuncuda değildir. Sen kulübün malısın senin için bir para koymuş ortaya
senin gelişmeni başka bir takımda daha uygun buluyorsa sen gidersin. Orda takım seçme hakkın yok senin
kullanım hakkın kulüpte senin performans değerlendirmeni yapacak yol haritası çizecek olan kulüp.
seni satmadıktan sonra bu senin kararında olmaz. ne malum senin ingilterede seçeceğin kulüp
Beşiktaş için uygun olacak senin futbol oynama isteğin kulübü ilgilendirmez. o paraları sana senin egolarını tatmin etmek için vermedi. Egonu tatmin etmek istiyorsan bunu kontratın bittiği zaman yaparsın yada bulursun kendine bir kulüp Beşiktaşın zararlarını karşılarsın o zaman istediğin kulüpte gider oynarsın

ego ile ne alakası var bunun.

Her oyuncunun hayalidir EPL'de oynamak.

Biz sadece kendi çercevemizden bakıyoruz.

Eto için ömer + kerim'i verelim diyoruz kerim'in geleceğini hiç düşünmüyoruz.

Oyuncu kendi geleceğini düşünmek zorunda EPL'de top koşturup kendini daha çok takip ettirebilir daha çok gösterebilir.

Antalyanın karman çorman oyununda kaybolma zorunluluğu yok.

Şu oyuncularımıza mal gözüyle bakmayı bırakalım sen benim tapulu malımsın ben seni nereye istersem oraya kiralarım mantığı olmaz.

Çevrimiçi Necmi

Kerim 3,5 yildir bu Takimda ve bu sürede kendini hemen hemen gelistiremedi. 11'e girecegi zaten yok.

Böyle bir oyuncunun 6 ayligina kiralik gitmek istemedigi icin belki de Sampiyonlugu getirecek Transfer'i sonuclandirmani engellemesi cok net söylüyorum Kulübe ihanettir.
Kesinlikle haklısın sadece kulübe değil kendi geleceğinede ihanettir.
Ardada bu yollardan geçti gitti pişti geldi. Bu kafayla gidip hiç bir genç oyuncu alamazsın
her oyuncuyu kendi kadronda pişiremezsin kerim çok daha önce kiraya verilmeliydi
bu güne kadar bir katkı vermeliydi. Şimdi bu işi bozarsa bakalım ilk yaptığı hatada tribündeki taraftar o kadar
insani davranacakmı.

Çevrimdışı alimm

ya bu başkanlar da çok abartıyolarr...işn hakkı
eto'o - ömer
ekici - olcay takaslarıı...neyin kafalarını yaşıyolar, türlü türlü adam istiyolarr...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi site kapali kaldiginda hemen sunucu yetersiz geldi degistirdik yada buna benzer seyler  yaziyorsun

yonetimi burda savunmak icin mesajlar yaziyorsun ya

ben simdi site kapali oldugunda yazdigin  sebep ile yonetimi savundugun mesajlari ayni kefeye koyuyorum  nasilmi :)
bak soyle

bu websitesi yada forum bir sunucuda calisiyorsa   sana  o sunucunun yetersiz gelmesi yada degistirmen  gibi bir durum imkansiz [celeron server alirsin  anlik forumda online 5000 kisi olur o zaman sorun yasarsin celeron serverlar tarih olali 10 yil olmustur herhalde ]
2000 yilindan kalmis en basit bir sunucu ozellikleri bile bu websitesini barindirmaya yeter de artar bile  bu sekilde olan 10 tane formu  bile o sunucu barindirir :)

bu su demek oluyor siz sunucu kullanmiyorsunuz shared hosting kullaniyorsunuz  yani ucuz etin suyu misali ayni sunucuda  yuzlerce  websitesi var

ama siz sorun cikinca hemen sunucu diyorsunuz   shareed hosting demiyorsunuz buda dogal olarak algi yaniltiyor :)

ha diyorsanki  jayir biz shared hosting kullanmiyoruz  gercekten bu site kendine ait sunucuda bariniyor  ama genede sorun cikiyor ozamanda  su sonuc cikiyor siz bu site isinden 1 gram bile anlamiyorsunuz :) gunumuz sartlarina uygun ozeliklikte bir sunucda ben 100 tane bu buyuklukte forum sitesi barindiririm bir saniye bile kesinti olmaz :)

ne is yaparsan yap  yaptigin isi bilmen lazim   isi bilmelisinki optimizasyon yapabilesin  ha optimizasyon yapamiyorsan omur boyu  SIKINTI cekersin yaptigin iste

yukarida yazdigim sunucu olayini yonetim ile kendin bagdastirabilirsin  bana uzun uza yazdirma  :lol:

kisaca : yonetime   saglam bir stoper lazimdi[yani sunucu] ama onlar  gunu kurtaralim  diye  shared hosting kullandilar bu iki sene icinde 10 tane shared hosting[stoper] aldilar ve 10 stoper e oyle yada boyle 3 tane saglam stoper parasi bayildilar
 ama  gercek cozum  1 tane saglam bir sunucu alip uzun yillar SIKINTI cekmemekdi

sonuc   hala sorun var ama 3 tane sunucu parasi elden gitti ama biz hala shared hostingde  tutunuyor kesintiler yasiyoruz
bunu mazeret olarakmı yazdığımı sanıyorsun. sunucu değiştirdiğimi söylediğim zaman IP değiştiğini görmüyormusun sunucu hep yetersizlikten değişmez.  sunucuda iki site var biri forum diğeride haber sitesi birde burdaki verileri yedekleyen ikinci bir sunucu var. son değişim bir anda sunucu fiyatını iki katına çıkartmak istedikleri için oldu. hem döviz nedeniyle arttı birde çifte katladıkları zaman bayağı bir rakam tuttu.
şimdi bunun hesabınımı soruyorsun anlamadım. Kimseye neden kapalı kaldı diye hesapmı vermek zorundayımda bunun bahane olduğunu söylüyorsun. neden burdan sunucu kirası için paramı topluyorum. Nihayetinde bütün giderleri ben karşılıyorsam gerekli görürsem sunucuda değişirim. Bu kimi ilgilendirir. Benim şu anda iki tane sunucum var Türkiyede kendi şirketimizin sitelerinin yüklü olduğu iki sunucuda makinelerde bize ait.
Peki sağlam bir tane sunucu almak elbette çözüm o sunucuyu barındırmak için gene bir yerlere aylık kira vereceksin hemde şimdi verdiğinden daha çok ödeyeceksin neden böyle bir parayı gereksiz yere harcayayım ben bu işi ticari zihniyetle düşündüğüm için yapmıyorumki ticari yaptığım sitelerde zaten sunucularımda çalışıyor kiralık sunucularda tutmuyorum. Bunu hobi olarak yapıyorum. düşün kendi sunucularımda bile tutmuyorumki sunucumuzun birinde sadece tek bir site var. Bizim kiralıkta ticari kullandığımız sunucular var. yani bu forumu onlardan birinede yüklerdim.
biz yazılım firmasıyız belki doğrudur senin kadar bilmiyoruzdur. ama bildiğimiz kadarıyla yürütüyoruz işte.
Herşeyi yaparsın ama bu bütçe meselesi daha iyisi vardır ama daha iyisine verecek paran yoktur yada bunu gereksiz görürsün eldeki kafi dersin. Senin dediğin para verirsin ve ben o parayı alıp hizmeti sağlıklı yürütemiyorsam o zaman nedenini sorgulama hakkın vardır.
yönetimi desteklememde seni neden rahatsız ediyor sizler eleştirirken hakkınız oluyorda ben desteklerkenmi hakkım olmuyor.
Ben anlamıyorum bu forumu kuran benim tüm masraflarınıda karşılayan benim buranın kurallarınıda aslında belirlemesi gereken benim ben bunu mümkün olduğu kadar demokratik yapmaya çalışıyorum. Bu kimsenin burda istediği gibi davranması demek olmuyor. Her zaman birilerine düzgün gelen birilerine ters gelecektir herkesi memnun etmek gibi bir şansımızda yok öyle bir misyonumuzda yok. Kimseyi zorla burda tutmuyoruz memnun olan arkadaşların başımızın üstünde yeri var eleştirenleride dinleriz çözüm varsa yapmaya çalışırız ama sürekli memnuniyetsiz olanları burda zorla tutmuyoruz. Kendilerini memnun eden yerlere yönelsinler. Kimsenin burdaki varlığı bana bir kazanç olarak dönmediği gibi gideninde bir zararı olmaz. en fazla forum popilerliğini yitirir. Çekeriz fişini olur biter buraya kadarmış deriz.
zaten eski arkadaşlar bilir Bu forumu sürdürmek için kurmadım tek amacı stadyum inşaatını düzgün bir şekilde renklilerin  huzursuzluğuna maruz kalmadan takip etmek içindi onuda başardığımızı düşünüyorum Stad konusunda nerdeyse tek kaynak olduk. Bu forum o nedenle zaten açılış amacına ulaştı görevini tamamladı. Eski üye arkadaşlar sanırım bu konuda hakkımızı teslim eder. Bundan sonrası içinde emin olun gittiği yere kadar bunu belirleyecek olan ben değilim tamamen taraftarın tavrı Forza dışında taraftarın bir araya gelebileceği düzgün bir yer yok burayı o şekilde tutmak burdaki üyelerin sorunu artık burda çabaların gösterirlerse bizde ayakta tutmayı çabalarız. Ötesi çokda önemli değil @Culpable

Çevrimiçi Necmi

Almanya  daha ucuzdu  ama usa dada bir kac  iyi ve ucuz yer vardir zamaninda

ama dedigim gibi isi az bilmek  yetmiyor mesela isi az bilen bir adam   kalkip turkiyeden ziyaretcisi olan  bir websitesini USadaki sunucu  ucuz diye orda barindirmaz pingler 250lerde gezer :)
almanya  pingleri maximum 60 felandir

zamaninda  Rackshack vardi  sonra ev1  oldulardi yanlis hatirlamiyorsaam  dandik sunuculara  aylik 1700$ veriyorduk  sene 1999-2000 o zamanlar 1700$  dehset para  dusun 3 tane sunucuya ihtiyacin var her ay 5000$ bayiliyorsun

simdi en baba sunucuyu alsan  verecegin para aylik 150$

adam  aliyor bir server  hosting sirketi aciyor sonra  o serverda  adeti aylik 10$ dan 500 tane websitesi barindiriyor sabah aksam kuturum oluyor :)
sonra Necmi Abi geliyor sunucu degistirdik :) beyin yakan bir cevap yazamaz necmi abi soylediklerime  cunku yazdiklarima verilecek bir  cevap yok SIKLAr acik ve net ortada orda

bir ornek daha : forumun ana sayfasinda Yaklaşan Doğum Günleri diye bir yer var altinda  bir suru kullanici cikiyor boyle seylere gerek yok
ne isine yariyor kaldiricaksin onu cunku ana sayfa acilirken orda yuzlerce sorgu yapiliyor [ en basit optimizasyon :  sorgulari azaltsan belki aylik masrafin 20$ olucak ama  sen gereksiz sorgu yaptirarak sorun yaratiyor maliyetini arttiriyor performansini  dusuruyorsun]

o dediğin gibi falan olmuyor iş senin bahsettiğini yapıyoruz zaten kiralık sunucuda barınıyoruz sunucu alacaksan bu 15 000 lira civarıdır bizim 8 HD li sunucu o fiyata mal oldu birde bu sunucuyu barındırma hizmeti bunun içinde ayda 1000 lira civarı isterler ticari kullandığımız sunucuya ödediğimiz para bu birde yedekler için bir sunucu gerekir yani böyle bir iş için kendi sunucumu bulunduracağım dersen ilk yıl 50000 lira civarı ondan sonraki yıllarda 20000 lira civarı harcarsın
ha bu olmasın kiralayım dersen dediğin gibi rakamlara bulunur sunucu ama tr de bulamazsın bu rakamlara tercih edeceğin ülke fransadır. Bizim sunucuda fransada. Ama taraftar sitelerinde şöyle bir sıkıntı var çok saldırı altında kalıyor ve böyle olunca kaynaklara yüklenildiği için sunucuyu kapatıyorlar bu bir kaç kez olduğunda 150 dolar falan sökmüyor git burdan diyorlar. yani taraftar forumu işletiyorsan burda hiçde ön görülmeyen sıkıntılar çıkıyor açıldığından beri 3-4 firma bizi şutladı. sevmiyorlar sürekli saldırı altında olan siteleri. bazen istenmediğimiz için değiştiriyoruz bazende sizin yükünüz fazla bunu bu paralara kaldıramayız diyorlar farklı tarife uygulamaya çalışıyorlar. Tabi para harcayarak bunları çözmek kolay ama neden harcayalım insanın hobileri için harcayacağı bir sınır var. Ticaretmi yapıyorum site masrafınımı karşılıyorda bunun hakkını vermemiz gerekir diye düşünelim bu bir alma verme ilişkisidir hiç alma yoksa vermelerin ölçüsü sınırları çizilmelidir. sen ticaret kafasıyla konuşursun bende ticari sitelerimde aynı mantıkla haraket ederim ama buranın bir hobi olduğunu unutuyorsun bu arada bu işi bildiğini söylüyorsun ya bunun hostingle olmayacağınıda bilmen gerekir. anlık 5000 girişin olduğu bir site yaparsın sıkıntısızda çalıştırırsın peki bunu hiç taraftar sitelerinde denedinmi çünkü sorunun ziyaretciler değilki yapılan saldırılar.

Etiketler: