2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12360966 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

"Talisca forvet oynar mı?"
Oynar oynar. Hatta Atınç ı da koyabiliriz pivot sanrafor olarak  :D

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

O pazara girmişken sezon sonu Hajduk'tan Vlašić'i yoklamak lazım. İzlemeseler bile danışmanlık şirketini iyi tanırlar.
Senin gözlem havuzdaki oyuncuları almaya başlarsak çok iyi olur aslında  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

Faik Tribünü youtube canlı yayını yapıyor. Gündemden bahsediliyor muhabbet güzel dinlemek isteyen bakabilir.

Çevrimdışı atalay

Geçen sezon başında istediğim Lovre Kalinic, Gent'e transfer olmuş. En geç iki sezon sonra EPL'nin başaltı ekiplerinde görmek şaşırtıcı olmaz. Bizimkiler tercihini rötarlı bir şekilde Boyko'dan yana kullanmıştı. 

Çevrimdışı Alper1903

Kerim için aslında mantıklı olan bir anlaşma. Şu formda İngiltere'ye gitse futbol hayatına darbe vurabilir. Kulüp de seni Antalya'ya bonservisinle verdik demiyor sadece sezon sonuna kadar oyna diyor. 6 ayda düzenli forma bulur kendini toparlar yeni sezonda ister Beşiktaş'ta kalır, teklif gelirse de İngiltere'ye gider. Ara transferde İngiltere isteği çok mantıksız. Hele ki şu haliyle.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Geçen sezon başında istediğim Lovre Kalinic, Gent'e transfer olmuş. En geç iki sezon sonra EPL'nin başaltı ekiplerinde görmek şaşırtıcı olmaz. Bizimkiler tercihini rötarlı bir şekilde Boyko'dan yana kullanmıştı.
Şu Hırvatistan da ne gençler varmış  :tabe: Matej in maçlarını izliyorum baya iyi adamlar var  :tabe: FM 17 de hepsini alıp deneyeceğim  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Culpable

@Necmi abi site kapali kaldiginda hemen sunucu yetersiz geldi degistirdik yada buna benzer seyler  yaziyorsun

yonetimi burda savunmak icin mesajlar yaziyorsun ya

ben simdi site kapali oldugunda yazdigin  sebep ile yonetimi savundugun mesajlari ayni kefeye koyuyorum  nasilmi :)
bak soyle

bu websitesi yada forum bir sunucuda calisiyorsa   sana  o sunucunun yetersiz gelmesi yada degistirmen  gibi bir durum imkansiz [celeron server alirsin  anlik forumda online 5000 kisi olur o zaman sorun yasarsin celeron serverlar tarih olali 10 yil olmustur herhalde ]
2000 yilindan kalmis en basit bir sunucu ozellikleri bile bu websitesini barindirmaya yeter de artar bile  bu sekilde olan 10 tane formu  bile o sunucu barindirir :)

bu su demek oluyor siz sunucu kullanmiyorsunuz shared hosting kullaniyorsunuz  yani ucuz etin suyu misali ayni sunucuda  yuzlerce  websitesi var

ama siz sorun cikinca hemen sunucu diyorsunuz   shareed hosting demiyorsunuz buda dogal olarak algi yaniltiyor :)

ha diyorsanki  jayir biz shared hosting kullanmiyoruz  gercekten bu site kendine ait sunucuda bariniyor  ama genede sorun cikiyor ozamanda  su sonuc cikiyor siz bu site isinden 1 gram bile anlamiyorsunuz :) gunumuz sartlarina uygun ozeliklikte bir sunucda ben 100 tane bu buyuklukte forum sitesi barindiririm bir saniye bile kesinti olmaz :)

ne is yaparsan yap  yaptigin isi bilmen lazim   isi bilmelisinki optimizasyon yapabilesin  ha optimizasyon yapamiyorsan omur boyu  SIKINTI cekersin yaptigin iste

yukarida yazdigim sunucu olayini yonetim ile kendin bagdastirabilirsin  bana uzun uza yazdirma  :lol:

kisaca : yonetime   saglam bir stoper lazimdi[yani sunucu] ama onlar  gunu kurtaralim  diye  shared hosting kullandilar bu iki sene icinde 10 tane shared hosting[stoper] aldilar ve 10 stoper e oyle yada boyle 3 tane saglam stoper parasi bayildilar
 ama  gercek cozum  1 tane saglam bir sunucu alip uzun yillar SIKINTI cekmemekdi

sonuc   hala sorun var ama 3 tane sunucu parasi elden gitti ama biz hala shared hostingde  tutunuyor kesintiler yasiyoruz

[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2017, 23:52:38 Culpable ]

Çevrimdışı GÖRKEM

Kerim için aslında mantıklı olan bir anlaşma. Şu formda İngiltere'ye gitse futbol hayatına darbe vurabilir. Kulüp de seni Antalya'ya bonservisinle verdik demiyor sadece sezon sonuna kadar oyna diyor. 6 ayda düzenli forma bulur kendini toparlar yeni sezonda ister Beşiktaş'ta kalır, teklif gelirse de İngiltere'ye gider. Ara transferde İngiltere isteği çok mantıksız. Hele ki şu haliyle.

Kerim'in Antalya'ya gitmek istememesi aslinda herseyi söylüyor; Kendini gelistirmesi gerektigini kabul etmiyor.

Hem kendine zarar veriyor hem Takimin kaderiyle oynuyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Matej Mitrovic analizi tanımayanlar için  :D

http://trscouts.com/matej-mitrovic/

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Arkadaşlar Kerim'i isteyen var mı şu an EPL'den ?

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı mylife1903

@Necmi abi site kapali kaldiginda hemen sunucu yetersiz geldi degistirdik yada buna benzer seyler  yaziyorsun

yonetimi burda savunmak icin mesajlar yaziyorsun ya

ben simdi site kapali oldugunda yazdigin  sebep ile yonetimi savundugun mesajlari ayni kefeye koyuyorum  nasilmi :)
bak soyle

bu websitesi yada forum bir sunucuda calisiyorsa   sana  o sunucunun yetersiz gelmesi yada degistirmen  gibi bir durum imkansiz [celeron server alirsin  anlik forumda online 5000 kisi olur o zaman sorun yasarsin celeron serverlar tarih olali 10 yil olmustur herhalde ]
2000 yilindan kalmis en basit bir sunucu ozellikleri bile bu websitesini barindirmaya yeter de artar bile  bu sekilde olan 10 tane formu  bile o sunucu barindirir :)

bu su demek oluyor siz sunucu kullanmiyorsunuz shared hosting kullaniyorsunuz  yani ucuz etin suyu misali ayni sunucuda  yuzlerce  websitesi var

ama siz sorun cikinca hemen sunucu diyorsunuz   shareed hosting demiyorsunuz buda dogal olarak algi yaniltiyor :)

ha diyorsanki  jayir biz shared hosting kullanmiyoruz  gercekten bu site kendine ait sunucuda bariniyor  ama genede sorun cikiyor ozamanda  su sonuc cikiyor siz bu site isinden 1 gram bile anlamiyorsunuz :) gunumuz sartlarina uygun ozeliklikte bir sunucda ben 100 tane bu buyuklukte forum sitesi barindiririm bir saniye bile kesinti olmaz :)

ne is yaparsan yap  yaptigin isi bilmen lazim   isi bilmelisinki optimizasyon yapabilesin  ha optimizasyon yapamiyorsan omur boyu  SIKINTI cekersin yaptigin iste

yukarida yazdigim sunucu olayini yonetim ile kendin bagdastirabilirsin  bana uzun uza yazdirma  :lol:

kisaca : yonetime   saglam bir stoper lazimdi[yani sunucu] ama onlar  gunu kurtaralim  diye  shared hosting kullandilar bu iki sene icinde 10 tane shared hosting[stoper] aldilar ve 10 stoper e oyle yada boyle 3 tane saglam stoper parasi bayildilar
 ama  gercek cozum  1 tane saglam bir sunucu alip uzun yillar SIKINTI cekmemekdi

sonuc   hala sorun var ama 3 tane sunucu parasi elden gitti ama biz hala shared hostingde  tutunuyor kesintiler yasiyoruz
Birazdan beyin yakan uzun bir cevap gelecek ben en iyiis yatagim, sabah temiz beyinlen okurum cevabi.

Rusyaya falan koymak lazim forumu kesin avrupadan ucuzdur.

Çevrimdışı 38life

Kerim'in iddia edilememesini ben hiçbirşekilde kabul etmem. Eğer EPL'ye gitmek istiyorsa önce Antalya gibi bir kulüpte düzenli oynaması gerektiğini ona anlatabilecek biri yok mu kulüpte? Açıkçası bana mantıklı gelmiyor.

Çevrimdışı mylife1903

Yoktur bence. Menejer sokusturmasi yaptirabilir kendine anca ama gokhan torenin durumu cok zora sokuyor bu yontemi. Gokhan tore westamda dokturseydi,kerimi yollayabilirdik ingiltereye

Çevrimdışı 38life

"Antalya Eto'o için Ömer+2.5 milyon euro istiyor. Başkan Ömer+1 milyon veriyor. Görüşmeler tıkandı."

deniyor...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

öyle diyorlar abi lakin bana sorarsan hiç sanmıyorum :D

Çevrimiçi Samet Demir

"Antalya Eto'o için Ömer+2.5 milyon euro istiyor. Başkan Ömer+1 milyon veriyor. Görüşmeler tıkandı."

deniyor...
Bizde 1 milyon yok ki. Yalan haber bence. Anca birisini sayarsak.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hull City istiyor diye yazıyorlardı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı atalay

Dinamo Zagreb, Rijeka ve Hajduk'un sadece son üç sezonda majör liglerdeki üst seviye takımlara sattığı genç isimler: Kovacic, Badelj, Vida, Simunovic, Brozovic, Brekalo, Pjaca, Rog, Halilovic, Kramaric, Mitrovic, Pasalic, Balic. Daha sırada Coric, Benkovic başta olmak üzere bir dolu genç var. @MUSTAFA_
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2017, 00:14:03 atalay ]

Çevrimdışı GÖRKEM

deniyor...

Bu 2.5 milyon € Sampiyonlugu getirecekse hic düsünmeden kabul ederiz degil mi?

Sen Oyuncuyu alirken hangi beklentilerle aliyorsun bunun bilincinde degilsin demektir bu.

"Israrci degiliz" diyorsun. Peki ne yapmayi düsünüyorsun? alternatif??

Yok mu? Öyleyse neyin pesindesin? Bir Oyuncu Takima ne kadar erken katilirsa kardir. pazarlikla biraz para koparayim derken Takim'in dengeleriyle oynadiginin farkinda misin Fikret Baskan?

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Dinamo Zagreb, Rijeka ve Hajduk'un sadece son üç sezonda majör liglerdeki üst seviye takımlara sattığı genç isimler: Kovacic, Badelj, Vida, Simunovic, Brozovic, Brekalo, Pjaca, Rog, Halilovic, Kramaric, Mitrovic, Pasalic, Balic. Daha sırada Coric, Benkovic başta olmak üzere bir dolu genç var. @MUSTAFA_
nüfusu 4 milyon olan ülke bukadar yetenek cikartiyor, 78 milyonluk türkiyeden 10 senede bir biri avrupaya gidiyor.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kamp kurmak lazım yada başkan avruapa da klüp alacağız diyor. Hırvatistan liginden bir takım alsak ne güzel olur. Adamlar fabrika gibi futbolcu üretiyor. İşte bizde sadece lafta kaldığı için her şey paramızla rezil olmaya devam edeceğiz. Kırk yılda bir tane potansiyelli gence denk geldik. İnşallah bu tutar da yenilerini görmeye devam ederiz... @atalay

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı İsmail Özyurt

öyle diyorlar abi lakin bana sorarsan hiç sanmıyorum :D
Yani kendi liginde neredeyse yokları oynayan bir furbolcuya İngiltere'den teklif işi pek mantıklı gelmiyor bana da.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı 38life

Bu 2.5 milyon € Sampiyonlugu getirecekse hic düsünmeden kabul ederiz degil mi?

Sen Oyuncuyu alirken hangi beklentilerle aliyorsun bunun bilincinde degilsin demektir bu.

"Israrci degiliz" diyorsun. Peki ne yapmayi düsünüyorsun? alternatif??

Yok mu? Öyleyse neyin pesindesin? Bir Oyuncu Takima ne kadar erken katilirsa kardir. pazarlikla biraz para koparayim derken Takim'in dengeleriyle oynadiginin farkinda misin Fikret Baskan?

Yaz transfer döneminde de aynı şey yaşandı. Biz buna Laz inadı diyoruz.

Çevrimdışı Culpable

Almanya  daha ucuzdu  ama usa dada bir kac  iyi ve ucuz yer vardir zamaninda

ama dedigim gibi isi az bilmek  yetmiyor mesela isi az bilen bir adam   kalkip turkiyeden ziyaretcisi olan  bir websitesini USadaki sunucu  ucuz diye orda barindirmaz pingler 250lerde gezer :)
almanya  pingleri maximum 60 felandir

zamaninda  Rackshack vardi  sonra ev1  oldulardi yanlis hatirlamiyorsaam  dandik sunuculara  aylik 1700$ veriyorduk  sene 1999-2000 o zamanlar 1700$  dehset para  dusun 3 tane sunucuya ihtiyacin var her ay 5000$ bayiliyorsun

simdi en baba sunucuyu alsan  verecegin para aylik 150$

adam  aliyor bir server  hosting sirketi aciyor sonra  o serverda  adeti aylik 10$ dan 500 tane websitesi barindiriyor sabah aksam kuturum oluyor :)
sonra Necmi Abi geliyor sunucu degistirdik :) beyin yakan bir cevap yazamaz necmi abi soylediklerime  cunku yazdiklarima verilecek bir  cevap yok SIKLAr acik ve net ortada orda

bir ornek daha : forumun ana sayfasinda Yaklaşan Doğum Günleri diye bir yer var altinda  bir suru kullanici cikiyor boyle seylere gerek yok
ne isine yariyor kaldiricaksin onu cunku ana sayfa acilirken orda yuzlerce sorgu yapiliyor [ en basit optimizasyon :  sorgulari azaltsan belki aylik masrafin 20$ olucak ama  sen gereksiz sorgu yaptirarak sorun yaratiyor maliyetini arttiriyor performansini  dusuruyorsun]

Birazdan beyin yakan uzun bir cevap gelecek ben en iyiis yatagim, sabah temiz beyinlen okurum cevabi.

Rusyaya falan koymak lazim forumu kesin avrupadan ucuzdur.
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2017, 00:26:38 Culpable ]

Çevrimdışı 38life

Trabzon Olcay'ı para verip almak istiyormuş. Eğer teklif uygun ise satalım gelen parayla Eto'oyu alalım.

Etiketler: