2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12367069 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Oyuncunun değer aralığı bana göre bu zaten. Hatta Zagreb künyesi taşısa daha da yüksek olabilirdi. @tangaz Beşiktaş'ın potansiyel aralığı yüksek gelişime açık genç oyuncular için transfer sonrası planlama kısmında başarısız olmasından dolayı, ödenen total maliyeti hem Beşiktaş mali şartlarını göz alarak hem de risk aralığını düşünerek değerlendiriyorum. Oyuncu zaten güvendiğim, bildiğim bir isim. @tuncaboylu @Mehmet Ali C. İlaveten bu bedel talep eşiğini de yükseltir.
[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2017, 15:17:40 atalay ]

Çevrimdışı İsmail Özyurt

yan sahada şenol hocanın verdiği idman programını şey ediyor @sozkul abi :)
Bugün içinde Kap olma durumu var mı @tangaz . Veya bu hafta sonu oldu oldu yoksa yatar tarzı mı ne dersin ?
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı tangaz

Bugün içinde Kap olma durumu var mı @tangaz . Veya bu hafta sonu oldu oldu yoksa yatar tarzı mı ne dersin ?

bana gelen bilgiler yatma ihtimalini sıfıra yakın gösteriyor. gece sohbet çoook geç saatlere kadar sürmüş zaten
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Bishamon

bana gelen bilgiler yatma ihtimalini sıfıra yakın gösteriyor. gece sohbet çoook geç saatlere kadar sürmüş zaten
Rakı masasında mi abi Ali safaki sarhos edip direk imzalatmak lazimdi

Çevrimdışı Culpable

tuncay alinti yapamadim mesaji konu kitlendigi icin :)

21 ekimde yazmisim ben

http://besiktasarena.com/profile/?u=3819;area=showposts;start=125

150 nolu mesaji okuyabilirsin
kucuk bir kismi :
Ben yonetimin yerinde olsam   piyasalari analiz eder  jpy ust bandina  yaklastikca ben dolar borclarimi jpy krediler ile kapatirim
THy nin yaptigi gibi zararimimiz olmaz aksine  dogru zamanlamada yaparsak o zaman cok buyuk karlarimiz bile olabilir

21ekimde usdjpy : 103.80  bugun  116  yani jpy dolar karsisinda %11 deger kaybetti [deger kaybi %15 lere kadar cikmisti]
21 ekimde usdtry  3.08   suan 3.62 usd  try karsisinda yaklasik %18 deger kazandi
21 ekimde tryjpy  34 civarinda idi  suan  32 civarinda yani yen try karsisinda bugune kadar %1 bile deger kazanamadi

ben fiyatlari yazdim sen hesaplarsin artik :)

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Hadi İnşallah. Sağolasın. :ok:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı sosyalkartal

2 saat sonra btd : ben başkan değilim anlaştık ama olmadı eto da istedi antalya bırakmam dedi   :lol: :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimiçi Necmi

Ama yine söylüyorum profil yanlış. Yeni isimlerle biz daha da önde oynayacağız arkada bu adam yavaş kalacak.
bu adamı stoper olarakmı aldık olimpiyatlarda 100 metreyemi hazırlayacağız :alala:
elimizdeki en hızlı stoper olacağı kesin uzun koşularda yavaş yoksa seri ve çevik bir stoper
hızının bize yeteceğini göreceksiniz. birde dengeli yer tutmayı biliyor ileriye çıkmıyorsa hızıda bir sıkıntı
yaratmayacaktır. Ne çıkacak hep birlikte göreceğiz ama mrmiç milli takımdan geldi şekerbegoviç tavsiye
etmiş bu referanslar yeter. Fiyatıda 6 M dan düşürülmüş 4.2 ye bu fiyatlar sıradan bir oyuncuya istenmez
ve verilmezde. Sadece sabır göstermemiz gerekiyor çünkü henüz gelişme içinde bir oyuncu olması için
iki yıl daha üstüne koyması lazım ama şu haliyle bile oldukça iyi görünüyor. Hırvat milli takımına 23 yaşında
bir stoperin yükselmesi hafife alınacak bir şey değil adamlar futbolcu fabrikası
umarım yanılmayız o zaman iyi bir stoper kazanmış oluruz.

Çevrimiçi Necmi

Vida için konuşulan rakamlar veremeyecegimiz rakamlar değildi. Vida için 4ten yukarı istediklerini sanmıyorum.

Genç olduğu için Mitrovic tercih edildi. Mitrovic için sezon sonu için anlaşılıp Vida alınsa daha iyi bir planlama olurdu.

Mitrovic tam çakılı stoper değil elbet ama süpürücü stoper de değil. Umarım süpürücü yönünü geliştirir bizde.
bu iş sanmakla olmuyor kiev şampiyonluk yarışında 4 e stoperini bırakacağınımı sanıyorsun
istedikleri para 10 M€ mış.

Çevrimdışı Nouma7

Sanırım şu anda bizim tek yabancı hakkımız kaldı sanırım

Çevrimdışı MUSTAFA_

Eto'o yatmış heralde. Bugün olmazsa yatabilir diyor Övünç Özdem  :alala:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

tuncay alinti yapamadim mesaji konu kitlendigi icin :)

21 ekimde yazmisim ben

http://besiktasarena.com/profile/?u=3819;area=showposts;start=125

150 nolu mesaji okuyabilirsin
kucuk bir kismi :
Ben yonetimin yerinde olsam   piyasalari analiz eder  jpy ust bandina  yaklastikca ben dolar borclarimi jpy krediler ile kapatirim
THy nin yaptigi gibi zararimimiz olmaz aksine  dogru zamanlamada yaparsak o zaman cok buyuk karlarimiz bile olabilir

21ekimde usdjpy : 103.80  bugun  116  yani jpy dolar karsisinda %11 deger kaybetti [deger kaybi %15 lere kadar cikmisti]
21 ekimde usdtry  3.08   suan 3.62 usd  try karsisinda yaklasik %18 deger kazandi
21 ekimde tryjpy  34 civarinda idi  suan  32 civarinda yani yen try karsisinda bugune kadar %1 bile deger kazanamadi

ben fiyatlari yazdim sen hesaplarsin artik :)

@Culpable anladım dediklerini. Dediğin gibi kulübün uzun vadeli borçlarının para türünü öğrenmemiz lazım bir şekilde.

Bir de bir şey soracağım:

Japon yenindeki sorun nedir abi, neden o da Türk Lirası gibi değer kaybediyor sürekli?

Çevrimdışı tangaz

Eto'o yatmış heralde. Bugün olmazsa yatabilir diyor Övünç Özdem  :alala:

yüzdelik vermemiş mi  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı 38life

bu adamı stoper olarakmı aldık olimpiyatlarda 100 metreyemi hazırlayacağız :alala:
elimizdeki en hızlı stoper olacağı kesin uzun koşularda yavaş yoksa seri ve çevik bir stoper
hızının bize yeteceğini göreceksiniz. birde dengeli yer tutmayı biliyor ileriye çıkmıyorsa hızıda bir sıkıntı
yaratmayacaktır. Ne çıkacak hep birlikte göreceğiz ama mrmiç milli takımdan geldi şekerbegoviç tavsiye
etmiş bu referanslar yeter. Fiyatıda 6 M dan düşürülmüş 4.2 ye bu fiyatlar sıradan bir oyuncuya istenmez
ve verilmezde. Sadece sabır göstermemiz gerekiyor çünkü henüz gelişme içinde bir oyuncu olması için
iki yıl daha üstüne koyması lazım ama şu haliyle bile oldukça iyi görünüyor. Hırvat milli takımına 23 yaşında
bir stoperin yükselmesi hafife alınacak bir şey değil adamlar futbolcu fabrikası
umarım yanılmayız o zaman iyi bir stoper kazanmış oluruz.

Hız'dan kasıt koşu hızı değil; Çeviklik, atiklik, serilik, çabukluk... Kısaca Süpürücülük.

Çevrimdışı 38life

bu iş sanmakla olmuyor kiev şampiyonluk yarışında 4 e stoperini bırakacağınımı sanıyorsun
istedikleri para 10 M€ mış.

Bana göre "Satmıyoruz" demenin farklı bir ifade şekli bu rakam.

Çevrimdışı Yankee

moderasyonu sen yemeyeceksin ben yiycem bu pasa gelişine yapıştırsam kesin mod alırım  :D

Moderasyona teşvike bir şey demiyorlarsa ben hafifletilmiş yerim :D @tangaz

Çevrimdışı tuncaboylu

Hız'dan kasıt koşu hızı değil; Çeviklik, atiklik, serilik, çabukluk... Kısaca Süpürücülük.

Okuduğum scout'lar bu özelliklerinin iyi olduğunu söylüyor yalnız.

Çevrimdışı Nouma7

@tangaz a bir dal moderasyon ama kapalı ortamlarda yasaklanmış yırttın  :biggrinking:

Çevrimdışı underworld

Hani bugün eto'o geliyordu ?

Çevrimdışı anilsevim

2 saat sonra btd : ben başkan değilim anlaştık ama olmadı eto da istedi antalya bırakmam dedi   :lol: :lol:

Noldu geldin mi yine sosyalim :)
Dün kap ?
Bugun kap diyenler vardı, gece bekliyolardı hani bugünü :)
Nerdesiniz kap çılar :)

BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı atalay

Stoperin; pozisyon bilgisi/alması, oyun sezgisi güçlü olacak. Kademe anlayışı doğru, kaymaları iyi yapacak. Ayakta kalacak, kesecek ve dağıtacak, sıçrama özelliği iyi olacak ve tandem oynamasını bilecek. Hamle zamanlaması, reaksiyon hızı, alan oyunu becerisi, çevre kontrolü, yüksek top hakimiyeti, karar verme mekanizması, oyun geçişleri, pozisyon paylaşımı daha bilumum parametre var. Ve bu ligde oynuyorsa temas oyununda iyi, agresyon derecesi yüksek olacak. Seri, manevralı, hızlı, çabuk vesaire bunlar oyuncu tiplemesine girer.

Futbol kamuoyunda hızlı stoper furyasını kim başlattı ise fişini çekmek lazım. Stoper pozisyonunun temel parametrelerinde var olmayan normları ölçü gibi sunmaktan vazgeçin. İzafi bir atletizm tanımı yapılsa anlayacağım.

[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2017, 15:38:41 atalay ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Şu ana kadar yaptığımız 2 transfer de kampa yetişti ve ikisinin maç eksiği yok.

İkisi de takımlarının son 5 resmi maçında 90 dakika oynamış ikisi de.

Genel geçer eleştiriler: Babel'in maaşı çok yüksek, Mitroviç'in bonservisi çok fazla.

Yaz dönemindeki transferler için konuşacaksak, yapılan eleştiriler neydi:

Transferler neden son ana bırakılıyor, kampa neden yetişmiyor?

Bu ikilemi anlaması lazım insanların: Erken alırsan pahalı alırsın, ucuza almak istiyorsan geçe kalırsın.

Hayatında bir kere semt pazarına gitmiş biri bile bunu anlar.

Anlamayanlara ikinci kez anlatmayın.

Çevrimdışı MUSTAFA_

yüzdelik vermemiş mi  :D
Tv de söyledi kamptan bağlanıp  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

sen direkt yırtarsın adminler kocaman adamsın gaza gelmeseydin derler bana  :D

Çevrimdışı Culpable

@tuncaboylu bakma sen milletin yen kullanilmiyor dedigine  piyasalar sallantiya girdigi zaman  piyasaki para  guvenli limanlara kayar  guvenli limanlardan biriside Yen dir  o yazdigim mesaji okuorda yenin neden deger kazandigi kaybettigi yaziyor zaten
yen cok fazla deger kazandi piyasalara iyimser bir  hava saldilar  yen kazandigini geri kaybetti  yani gazini aldilar  ama  suandan itibaren  yen borclanilmaz mesela :)
mesela ben  ekimde borcum olsa   ve yen e degistirmis olsa idim suan yen borclari hemen kapatir baska bir para birimine degistirirdim

@Necmi abi yonetim cok iyi diyorsunya a bak  asagidaki mesajda   forumda  kayda gecsin

ben yonetimin yerinde olsam butun  adamlarimi ingiltere alt ligine gonderir  orda  kucuk yasta begendigim ne kadar  oyuncu varsa 10-20-30 tane onlarin hepsi ile sozlesme imzalar  baska takimlara kiraya veririm
1 2 sene icinde   100bin pound verip aldigin oyuncuyu geri ingilizlere en az 3-4milyon pounda geri okuturum :) hatta  iyi cikanlari 20-30milyona bile okuturum
epl de ingiliz oyuncu bonservisleri cok ucuk rakamlara cikicak 1 2 sene icerisinde

@Culpable anladım dediklerini. Dediğin gibi kulübün uzun vadeli borçlarının para türünü öğrenmemiz lazım bir şekilde.

Bir de bir şey soracağım:

Japon yenindeki sorun nedir abi, neden o da Türk Lirası gibi değer kaybediyor sürekli?

Etiketler: