2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12372665 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

@Necmi Abi  bak  bjk4ever kisaca  aciklamis
kimseye kabul ettirmene gerek kendi kendine cok basitce yapabilirsin bunlarin hepsi bir tusa tiklamak kadar yakinda
yeterki teknik ve temel analizini guzelce yap zamanlamanda dogru olsun
borcunun bu sekilde kur farki ile azaltabilir hatta  actigin hedge pozisyonlardan  alacagin  swap yada  primlerler ile borcunu daha fazla azaltabilir
eurotry 2 gun once  3.70 idi bugun ise  3.84

ben cok yaparim  yukarida yazdigimi  her  yaptigim islemdede   ana paraya en az %8-10 birakir

turklirasi olarak nakit varligim sadece 22tl :)
en son 3.18 den tl leri euroya  gecirdim  akabinde
2.45den belarus rublesine gectim 
daha sonra  aldigim belarus rublesini 2.10 dan geri euroya cevirdim

basitce bir hesap yapalim
3.18 iken 1000 euro aldi isem 3.180 tl odedim

rublede yaptigim islem ile 1000 euro oldu 1165 euro
simdi 1165 i tl ye cevirmek istesem  1165*3.83=4461 tl ediyor

tl bazinda 2 islem ile  %40a yaklasik kazancim var
euro bazinda %16 kazancim var
ticaret yapmadik  para durdugu yerden kazandi :)
iyide neye göre yapıyorsun hesabı.
zaten borçların çoğu tl banka kredisi olarak iyileştirildi
kredin sabit gelirlerin dolar bir oyuncu maaşları var
döviz birde bonservis taksitleri varki bunlar yekün tutmaz
döviz kurundaki yükseliş emin ol başkan için mutluluk vericidir
maç biletleri hariç nerdeyse bütün gelirlerimiz döviz zaten böyle olmasa
şu iki ayda türkiyede iflas etmeyen kulüp kalmazdı.
Bizim olsa olsa borcumuzun %20 si dövizdir. Gelirlerimizinde herhalde
%80 i dövizdir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yok dostum şenol hoca ginlerin yerine ozziyi koyar sonra defans yol geçen hanı olur bu stoperde çöp çıktı die dövünürüz.
Oğuzhan mı, Karijma mı 100 defa 1000 defa Oğuzhan'ı tercih ederim, Benim kadroda şöyle olur Murat abi;   
                                                                                                                                                               atiba ginler
                                                                                                                                                          talisca   Oğuzhan Babel
                                                                                                                                                                    Eto

Çevrimdışı Kalyoncu

Eğer uzatılmadıysa Fulya kira gelirleri bu sene bitiyordu 16-17 milyon dolardı.

Çevrimdışı 38life

Fikret Orman döneminin en pahalı 3. transferi: Mitrovic

Fiyat yüksek değil biz fakir ve cimriyiz

Çevrimdışı tangaz

Oğuzhan mı, Karijma mı 100 defa 1000 defa Oğuzhan'ı tercih ederim, Benim kadroda şöyle olur Murat abi;   
                                                                                                                                                               atiba ginler
                                                                                                                                                          talisca   Oğuzhan Babel
                                                                                                                                                                    Eto

ozzi malesef 10 numarada olmuyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Mitrovic: Beşiktaş Türkiye'nin en iyi takımı. Beşiktaş taraftarı dünyanın en iyi taraftarı. Sahada agresif ve en iyi oyunumla kendimi göstereceğim.

Adam yürüyen özgüven
:D

Çevrimdışı 38life

2 milyon Euro'ya "genç potansiyel" alamazsın! 2 milyona anca Pedro Franco, Milosevic falan alırsın.

Çevrimdışı 38life

Mitrovic'in ne bonservisi yüksek ne de maaşı...

Çevrimdışı Culpable

kalinlastirdigim yeri yeniden  bir daha arastir bence  abi :)

kisa vadelilerden degil zun vadelilerden bahsediyorum ben

iyide neye göre yapıyorsun hesabı.
zaten borçların çoğu tl banka kredisi olarak iyileştirildi
kredin sabit gelirlerin dolar bir oyuncu maaşları var
döviz birde bonservis taksitleri varki bunlar yekün tutmaz
döviz kurundaki yükseliş emin ol başkan için mutluluk vericidir
maç biletleri hariç nerdeyse bütün gelirlerimiz döviz zaten böyle olmasa
şu iki ayda türkiyede iflas etmeyen kulüp kalmazdı.
Bizim olsa olsa borcumuzun %20 si dövizdir. Gelirlerimizinde herhalde
%80 i dövizdir.
[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2017, 13:23:37 Culpable ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ozzi malesef 10 numarada olmuyor
haklısın ama Karijma oynayacak diye  Oğuzhan gibi bir cevheri harcamamalıyız, 10 numara değilde 8 numarada olabilir Murat abi Oğuzhan'ı efektif bir şekilde kullanmamız gerekiyor.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Mitrovic'in ne bonservisi yüksek ne de maaşı...
Katılıyorum, ayrıca sosyal medyada aşırı derecede gömülüyor bu çok rahatsızlık verici. Yok demirören transferi yok ikinci hajrovic vakası falan

Çevrimdışı tangaz

haklısın ama Karijma oynayacak diye  Oğuzhan gibi bir cevheri harcamamalıyız, 10 numara değilde 8 numarada olabilir Murat abi Oğuzhan'ı efektif bir şekilde kullanmamız gerekiyor.

ginlerin yerine yazılabilir ama o zamanda uefa kupasını unutun.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Ömer Kaan

10 numarasız çift 8 şeklinde olamaz mı

Çevrimdışı 38life

Katılıyorum, ayrıca sosyal medyada aşırı derecede gömülüyor bu çok rahatsızlık verici. Yok demirören transferi yok ikinci hajrovic vakası falan
Onları boşver onlar tek hücreli

Çevrimdışı tangaz

gömenler hiç maçını izlemeden gömmüşler çoğu maldır kesin. şekerbegoviç ve mrmiçin kefaleti benim için yeterli veriler hatta gitarcı bile olumlu referansdır.

Çevrimdışı aykut.celenk

10 numarasız çift 8 şeklinde olamaz mı

Zaten ilk yarı hemen hemen bu şekilde oynandı maçlar atiba sağ sol yanı ozi tolgay olarak

Çevrimdışı 38life

Ama yine söylüyorum profil yanlış. Yeni isimlerle biz daha da önde oynayacağız arkada bu adam yavaş kalacak.

Çevrimdışı aykut.celenk

Ama yine söylüyorum profil yanlış. Yeni isimlerle biz daha da önde oynayacağız arkada bu adam yavaş kalacak.

Hızlı stoper örneği verebilirmisiniz? Mesela kimi almalıydık?

Çevrimdışı 38life

Hızlı stoper örneği verebilirmisiniz? Mesela kimi almalıydık?
Rakitsky, Vida

Çevrimdışı aykut.celenk

Bizde onlara verebilecek para malesef yok  :s20:

Çevrimdışı doganay

Rakitsky, Vida
Onlari alabilecek paramiz olsaydi , bence alirlardi.

Çevrimdışı aykut.celenk

Bu takıma Sergio Ramos gelsin burun kıvıran çok olur.

Çevrimdışı 38life

Vida için konuşulan rakamlar veremeyecegimiz rakamlar değildi. Vida için 4ten yukarı istediklerini sanmıyorum.

Genç olduğu için Mitrovic tercih edildi. Mitrovic için sezon sonu için anlaşılıp Vida alınsa daha iyi bir planlama olurdu.

Mitrovic tam çakılı stoper değil elbet ama süpürücü stoper de değil. Umarım süpürücü yönünü geliştirir bizde.
[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2017, 13:41:33 38life ]

Çevrimiçi mayguntr

Rakitsky, Vida
4M bi stopere verilir mi denilen ortamda/imkanlar kısıtlı iken, ikisinin de 10M den aşşağı alınmayacağı bir gerçekken bu isimler saçma değil mi ?

Çevrimdışı tangaz

Onlari alabilecek paramiz olsaydi , bence alirlardi.

raketçi hayaldi, vida konusunda para kısmı bir şekilde çözülebilirdi bence ama sanırım 7-8 gibi rakamlar telaffuz edildi ve o seviyeye çıkmak istemedik.

Etiketler: