2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12374424 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

dün adı düştü piyasaya brezilya ligi asist kralımıymış neymiş, bakara asist yapan olmadığı için atamıyormuşyaaa o bakımdan sanırım  :bandit:
Kerim gidecekse Eto'o karşılığında fitim ben bu transfere, genç menç bir adam iyi de istatistikleri var, Olcay'dan iyidir her koşulda diye düşünüyorum :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı OrhanAker

Dudu?
Kanat forvet palmeirastan 23 maçta 3/10 yapmış sezon sonu kesin diyorlar :dontknow:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Dudu'nın alınması için, Quaresma'nın Çin'e satılması gerekiyor.

Aksi takdirde hem kontenjan, hem de parasal anlamda mümkün değil.
Bence menajer haberi, şimdiden yolu yapılıyor Türkiye veya Avrupa için..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kerim gidecekse Eto'o karşılığında fitim ben bu transfere, genç menç bir adam iyi de istatistikleri var, Olcay'dan iyidir her koşulda diye düşünüyorum :)
Daha önce Kiev'de de oynamış. Heralde savaştan kaçmış. Bu adamı nasıl getireceğiz o zaman ?

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kanat forvet palmeirastan 23 maçta 3/10 yapmış sezon sonu kesin diyorlar :dontknow:
Götü yere yakın ve sağlam bir adama benziyor, gelsin hemen başlasın Olcay'ın yerine :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Daha önce Kiev'de de oynamış. Heralde savaştan kaçmış. Bu adamı nasıl getireceğiz o zaman ?

"Bu tip olaylar dünyanın her yerinde oluyor" diyerek.  :D

Çevrimdışı OrhanAker

Götü yere yakın ve sağlam bir adama benziyor, gelsin hemen başlasın Olcay'ın yerine :)
Fitim bende :D
zaten devre arası için bastırılıyor demişler haberde kısmet :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dur hemen deyim de gelsin Bu tip oşaylar dünyanın her yerinde oluyor...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı OrhanAker

:lol:

Çevrimdışı tuncaboylu

Kiev performansını inceledim şimdi.

Savaşla ilgisi yok gibi, pek oynatmamışlar kendisini Kiev'de.

Zaten savaştan korkmasına gerek yok: Ufak tefek bir şey, mermilerin altından geçebilir.  :)

Çevrimdışı tangaz

olcayın yerine babelin geldiğini unutmuşsun Serhat, ama q7nin yerine gelsin başlasın diyorsan ok.  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kiev performansını inceledim şimdi.

Savaşla ilgisi yok gibi, pek oynatmamışlar kendisini Kiev'de.

Zaten savaştan korkmasına gerek yok: Ufak tefek bir şey, mermilerin altından geçebilir.  :)
Yunanistan'da oynayacaksın diye kandırıp Türkiye'ye getirelim, anlamaz zaten neresi olduğunu, uçağını da selanik'e alırsın oradan da arabayla istanbula getirirsin, o kadar gelmişken geri dönmez bence :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

olcayın yerine babelin geldiğini unutmuşsun Serhat, ama q7nin yerine gelsin başlasın diyorsan ok.  :icool:
ikisi de olur farketmez, ayrıca ben Babel'den çok umutlu değilim, öyle çok fark yaratacağını düşünmüyorum umarım beni yanıltır.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı tangaz

öyle 166lık adamdan topçu mu olurmuş kievde de bu nedenle oynayamamış fiziken ezilmiş tr.de bunla top die oynarlar  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı underworld

Dudu,  Mertens'in Brezilya Şubesi.
Gelmesini şahsen çok isterim.

Çevrimdışı tuncaboylu

öyle 166lık adamdan topçu mu olurmuş kievde de bu nedenle oynayamamış fiziken ezilmiş tr.de bunla top die oynarlar  :icool:

"Üstüne basmayın" diye yazı yapıştırırız  :lol: :lol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Takım hayvan gibi uzadı o yüzden böyle minik adamlar şart..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı OrhanAker

Brezilya da öyle yumuşak değil abi hayvan gibi şaapıyorlar :D

Çevrimdışı OrhanAker

Neşeli ve formdayız bugün :lol: :icool:

Çevrimdışı tangaz

Brezilya da öyle yumuşak değil abi hayvan gibi şaapıyorlar :D

yok be Orhanım orda olsa olsa terliksi hayvan gibin şaaparlar  :lol:

Çevrimdışı tangaz

Neşeli ve formdayız bugün :lol: :icool:

tabii transferler kırk yılın başı kamp başında oluyor ya ondan hep  :icool:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Dudu'nın alınması için, Quaresma'nın Çin'e satılması gerekiyor.

Aksi takdirde hem kontenjan, hem de parasal anlamda mümkün değil.
inşallah inşallah  :D

Çevrimdışı tangaz

şu çinliler bi güzellik yapsalarda q7+rodolfo ikilisine 15 kaat bassalar da bizde hayvan gibin şaapsak  :D

Etiketler: