2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12347339 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Mrselo rodolfodan daha iyi olur. Bu mitrovicin macini izliyorum suan iskence resmen. Rodolfo Zaten kotu oyuncu benim icin, habire kayan agir bir oyuncu hayatta o paralwri vermezdim. Feda seZonundan beri kac tane stoper geldi kac para bonservis ve maas verildi. Skandal. Rodolfo ise hic besiktas seviyesinde bir oyuncu degil, buyuk takim stoperi hic degil.

Bu arada bu cocugu kim kzlediyse aferin, ne iciyorsa bana da versin ismaili izlerken iceyim ondan.

Rijekanin sol bekini begendim baya baya iyi oyuncu. Al 6-7 sene oynat.
tek maçlamı yorum yapıyorsun :alala:
şimdi ismailin bir maçına denk gelirsin biz bunu niye sattık dersin :D

Çevrimdışı Kasper

ilk mitrovic adını duydugumda forvet alexander mitrovic zannettim, heyecanlanmadım değil hani :D finishing'i olan bir adama ihtiyac var

Çevrimdışı ekrembaser

emin misin abi bunlar niye böyle haber yaptı ozaman ntvspora da cıktı

Kardeşim bir Twitter sayfasında çocuklarıyla beraber adriano ve rhodolfonun fotosunu gördüm

Çevrimiçi Necmi

Ahi boyle boyle borc artiyor. Aleksiz senin futbolcun marselo icin opsiyon kullanacaksin. Elinde beck varken gg pesinde kosuyorsun sonra adriano varken caneri de aliyorsun. Tamam benim de hosuma gidiyor senelerdir bek gormemisiz ama 4 tane bekin 8milyonnyuro civari maliyeti var bizim icin luks.

yarışmacı takımsan olmak zorunda olmasaydı düşün canerin sakatlığında ne yapardık
şimdi hissetmedik bile hiç lüks değil çok fazla maç yapıyoruz ve bekler en fazla koşan elemanlar en yıpratıcı mevki
düşün ilk yarı hatırlıyormusun beklerle ilgili sorun yaşadığımız maç varmı

Çevrimdışı Yado

Bence sol ayaklı hızlı sol stopere çok takılmayın bu tipleme oyuncular genelde sol bekten bozma olur. Dünyada ki iyi stopere tandemlerine şöyle bir baktım ; hummels_boateng, miranda_godin, pepe_ramos, pique_masq gibi gibi kalıplara hapsolmaya bize en güzel olacağı söylenen şeye inanıp doğma hayallerin esirleri oluyoruz. Bence biliç ve mırmiç olmasa Ülkemizin şuan ki buhran döneminde buraya gelecek  profilde de değil yani. Tebrik ederim, teorik de iyi gibi pratikte de iyi olur inş.  Marcelo_matej iyi olur iyi
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Kasper

eski Hırvat oyunculara Vedran Runje ve Anthony Seric de ekleyin. gerçi Seric pek oynamadı Karabükte oynamıştı baya

Çevrimdışı Mahmut

Burada 90 dk Finlandiya'ya karşı oynadığı Avrupa kupası elemeleri maçı var Mitroviç'in, yüksek seviyedeki ciddi maçlarından biri. Fikir vermesi açısından izlenebilir.

http://www.fullmatchesandshows.com/2016/10/09/finland-vs-croatia-highlights-full-match/2/

Çevrimdışı mylife1903

20 maçta 8 gol yemişler.
Ikinci maci actim suan @tuncaboylu 6-7 tane bira iciyorum sikintidan. Cok kotu bir lig kor dovusu resmen maclar. Bizim ikinci lig seviyesinde zeminoer berbat. Daha sert oynasalar ben severim boyle futbolu ama yumusak oynuyorlar ara afa tekmeler basliyor sonra yatisiyorlar.

Ortasahada kor dovusu hirvat ligi

Çevrimdışı eski inönü

sağ ayaklı olunca sol stoper oynanmaz diye bir kural mı var?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ilk kez bi hırvat futbolcumuz oldu :D
Mrmic - Gordon - Runje :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

sağ ayaklı olunca sol stoper oynanmaz diye bir kural mı var?
Algi tamamen ozellikle bizde Boyle bir Algi oluşmuş

Dunyada Sol stoper zaten cok az , Güçlü tandemlerin buyuk çoğunluğu ikiside Sag ayakli oyunculardan oluşuyor hatta..

Bazi sol stoperler de bir arkadasimizin dedigi gibi Solbekten devsirme mesela bizim Tosic gibi :D

Çevrimdışı Kalyoncu

Ekici transferi için bu akşam görüşme yapılacakmış Fikret Orman ve muharrem usta arasında.Fenerde teklifi Atıf+2 milyon €  çıkarmış  amacımıza ulaştıysak bitsin şu çile.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Algi tamamen ozellikle bizde Boyle bir Algi oluşmuş

Dunyada Sol stoper zaten cok az , Güçlü tandemlerin buyuk çoğunluğu ikiside Sag ayakli oyunculardan oluşuyor hatta..

Bazi sol stoperler de bir arkadasimizin dedigi gibi Solbekten devsirme mesela bizim Tosic gibi :D

yaw yere göğe sokamadıkları fb nin stoperlerinden solda oynayan sol ayaklımı yani bizim taraftar bişeye takılınca takılıyor arkadaş.

Marcelo sol oynayabiliyor.
Evet oynayabiliyor ama Sagda ki kadar verimli olamıyor bu sefer yanindaki arkadasi ile pozisyon alma sıkıntısı yaşıyor ben izlerken farketmistim :tabe:

Marcelo sagda devam :)

Çevrimdışı mylife1903

tek maçlamı yorum yapıyorsun :alala:
şimdi ismailin bir maçına denk gelirsin biz bunu niye sattık dersin :D
Ismail belli abi ne tek maci.
Bu cocuk eldeki stoperlerden iyi o kesin cunku eldekiler kotu. Ben milosevici de aleksisi de daha begenirim zaten hem rodolfodan hem de marselodan.

Simdi ikinci mactayim abi izliyorum. Split macinda fahis hatalari var. notlarimi aldin. Yer tutmasi, sezgileri iyi, kaymalarda yerini kaybetmiyor ayagi fena degil, yavas bir oyuncu degil ama ayaklari dA seri degil. Bundesligaya gider bu bizden sonra o tarz oyuncu fazla yakin oynamiyor iki mactir.

Milosevicle beraber oynasinlar agzimi acmam.

Ama istenilen aranan oyuncu olmadgi dogru. Ha bir stoper daha alinacaksa bu cocuk marseloyu keser.
Ayrica lider bir oyuncu da degil bence buyuk takim stoperi de degil. Kotu oyuncu degil ama biraz menejer sokusturmasi olmus. Raketciyi alamiyonuz vidayi verek vida da olmuyor bunu verelim.

Çevrimdışı ALDENYX

genç stoperlerden çook şey bekledim...yine bir gençdaha.... p franco geldiğinde barca oyuncusu miloseviç ooooo dendi....mitroviç inşallah iyi olur...bence yazın stoper aramaya devam ederiz ...ben stoperin pişmişini severim...en az 26-27 yaş ........ayrıca şenol hoca idmana alıp kiraya verirsede şaşırmam... ne istedi ne geldi.... stoper transferleri çoook riskli...h olsun.. marcelo tosiç tandemi %85 bozulmaz ...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı 38life

hiçbiri değil abi sadece his  :evillol:

Saydığım şeylerden daha iyi bir kaynak ama yine yanlış :D Transfer bir çok yönden iyi transfer; genç, potansiyeli yüksek, ucuz, direkt 11 oynayabilecek seviyede... Ama 1 yönüyle yanlış transfer ki bence en önemlisi o, o da profil. Yine de böyle bir oyuncunun takıma katılıyor olması güzel. Ben herzaman genç transferinden yanayım. Pedrodan Milosevicten gözü korkup genç futbolcu transferlerine soğuk bakmak çok saçma bir yanlış olur. Bir kulübü ekonomik olarak yükseltecek en önemli şey genç başarılı potansiyel transferidir.

Bu cocuk eldeki stoperlerden iyi o kesin cunku eldekiler kotu. Ben milosevici de aleksisi de daha begenirim zaten hem rodolfodan hem de marselodan.

Simdi ikinci mactayim abi izliyorum. Split macinda fahis hatalari var. notlarimi aldin. Yer tutmasi, sezgileri iyi, kaymalarda yerini kaybetmiyor ayagi fena degil, yavas bir oyuncu degil ama ayaklari dA seri degil. Bundesligaya gider bu bizden sonra o tarz oyuncu fazla yakin oynamiyor iki mactir.

Ama istenilen aranan oyuncu olmadgi dogru. Ha bir stoper daha alinacaksa bu cocuk marseloyu keser.
Ayrica lider bir oyuncu da degil bence buyuk takim stoperi de degil. Kotu oyuncu degil ama biraz menejer sokusturmasi olmus. Raketciyi alamiyonuz vidayi verek vida da olmuyor bunu verelim.
Abi Marceloya cok buyuk haksızlık ediyorsun

100.cu yildan bu yana bu takimda Marcelo kadar iyi bir stoper oynamadi en azindan ben görmedim

Ufak tefek hatalar , sakarlıklar elbet olacak Defans ve kaleci hata yapmazsa nasil Gol olacak maclarda :D

Çevrimdışı kyiv

Bu arkadaş tamamen hislerimle ve sığ düşüncelerimle yorumum o ki başarılı olamaz. Daha doğrusu beklentimizi karşılamaz. Bize maç kurtaracak kritik müdahaleler yapacak savunmacı lazım mitroviçin idare edeceğini düşünüyorum. Bir de bu arkadaş 23 yaşına kadar niye Bolton, betis, köln,udinese' vs. ye gitmemiş?Eğer bir hırvat 23 yaşına kadar yurt dışı görmemişseo hırvat işe yaramazdır. Madem Corlukayı alamıyoruz o zaman mitroviçe de para harcamaya değmezdi. Seneye nasıl olsa işimişi görmemiş olacak hem göndermek için hem de almak için para harcmak zorunda kalacağız.Ama herşeye rağmen bütün düşüncelerimi çürütüp başarılı olmasını canı gönülden isteyeceğim.

Çevrimiçi Necmi

şu menejer sokuşturması kelimesini ne kadar seviyorsunuz hemen yapıştır biz mrmici hırvat milli takımından aldık
oyuncu şekerbegoviç ve biliç tavsiyesiymiş vida alacağınıza bunu alın daha iyi bir stoper demişler mrmiçde onaylamış
bu kadar hırvatlarla iç içeyken hemde milli takım seviyesinde bir oyuncu nasıl menejer sokuşturması olabilir

Çevrimdışı Yalçın

Nasil bir stoper ? Siralayalim:

1 - Bire birde etkili
2 - Kafa toplarinda ustun
3 - Hizli.
4 - Kademe bilgisi ve sezgisi olan
5 - Bekten orta sahaya top cikarisi diklemesine olan ve bosa top atmayan
---

Marcelo bu kistaslar arasinda, 1: 70% etkili, 2: 80%, 3: 70%, 4:70%, 5: 50% bir adamdir bana gore.

---

Tosic ise: 1: 80% etkili, 2: 50%, 3: 80%, 4:70%, 5: 60% bir adamdir ayni sekilde.

---

Stoper muhabbetlerimizi bu ve bu tarz kistaslarla yaparsak sanki daha iyi cozumlemeler elde edecegiz.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Abi Marceloya cok buyuk haksızlık ediyorsun

100.cu yildan bu yana bu takimda Marcelo kadar iyi bir stoper oynamadi en azindan ben görmedim

Ufak tefek hatalar , sakarlıklar elbet olacak Defans ve kaleci hata yapmazsa nasil Gol olacak maclarda :D
çıplak gözle izlemediği içindir ben alıştım artık tv den seyredip ahkam kesilmesine sahada seyrediyorum sahanın en iyisi gece geliyorum
foruma bakıyorum oyuncuyu gömmüşler ben diyorum başka maçmı izledim benim herhalde 8-10 yıldır Beşiktaşda izlediğim en iyi stoper.

Çevrimiçi murat

Miloseviç ile olsa tutamazsın kendini. Miloseviçin zamanlama problemi çok büyük.

Çevrimdışı Bishamon

Nasil bir stoper ? Siralayalim:

1 - Bire birde etkili
2 - Kafa toplarinda ustun
3 - Hizli.
4 - Kademe bilgisi ve sezgisi olan
5 - Bekten orta sahaya top cikarisi diklemesine olan ve bosa top atmayan
---

Marcelo bu kistaslar arasinda, 1: 70% etkili, 2: 80%, 3: 70%, 4:70%, 5: 50% bir adamdir bana gore.

---

Tosic ise: 1: 80% etkili, 2: 50%, 3: 80%, 4:70%, 5: 60% bir adamdir ayni sekilde.

---

Stoper muhabbetlerimizi bu ve bu tarz kistaslarla yaparsak sanki daha iyi cozumlemeler elde edecegiz.

Tosicin kademe bilgisi ve sezgisi %70 ? Emin misin?

çıplak gözle izlemediği içindir ben alıştım artık tv den seyredip ahkam kesilmesine sahada seyrediyorum sahanın en iyisi gece geliyorum
foruma bakıyorum oyuncuyu gömmüşler ben diyorum başka maçmı izledim benim herhalde 8-10 yıldır Beşiktaşda izlediğim en iyi stoper.
Bende ayni seyi yazdim zaten abi :D

100.cu yildan bu yana bu takimda oynayan en iyi stoper  ozamandan bu zamana kadar Marcelo kadar iyi stoper oynamadi bu takimda , yani senin 8-10 seneni ben 14 seneye çıkardım :D

Etiketler: