2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12350710 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

ilk kez bi hırvat futbolcumuz oldu :D

Çevrimdışı Gokhan-

Gordon şindelfeld midir vardı ya bir tane, biz de gözleri görmüyor dendi adam bizden gittikten sonra Hırvat milli takımında stoper oynadı.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı sosyalkartal

gordon şildenfeld derim ve susarım adam kördü şaka felan değil bildiğin kördü  :kop:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı caner.eryigit

Hoca hızlı stoper pivot santrafor istedi.biz pivot stoper hızlı santrafor(etoo) alıyoruz...

Çevrimdışı AvrupaKartalı

sildenfeld'den önce hatta yillar önce ante mrmic diye hirvat kalecimiz vardi.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi Necmi

çok ayıp şu anda kaleci antrenörümüz mrmic bir zamanlarda kalecimizdi
kendisi hırvattır :D

Çevrimdışı ekrembaser

sildenfeld'den önce hatta yillar önce ante mrmic diye hirvat kalecimiz vardi.

Mrmiç hala bizde antrenör olarak😄

Çevrimdışı ONUR KOLCU

En geç 1- 1,5 sene sonra başka bir takıma kiralanacak. Milosevic,pedro ayarında bir transfer. Devre arasında stoper alınmaz. Devre arasında Stoper transferiyle şampiyon olan takım olmadı şimdiye kadar. Fikret orman yönetimi hücum transferlerinde başarılı fakat defans transferlerinde başarısız . Hayırlı olsun yine de

Devre arası stoper ile geçen sene şampiyon olduk fazla araştırmaya gerek yok,

Çevrimdışı tuncaboylu

ntv de gs muhabiri sneijder'e 10 luk teklif geldiği söyleniyor dedi.
Bunlar nasıl muhabir arkadaş ben anlamıyorum, adam işini sevmese bile bukadarını öğrenir artık yahu.
Maaş olarak 10 önermiş olabilirler abi.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Mrmiç hala bizde antrenör olarak😄
hahaha  :D :lol: :lol: kafa kalmadiki, tamamen unuttum  :lol:
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı tuncaboylu

çok ayıp şu anda kaleci antrenörümüz mrmic bir zamanlarda kalecimizdi
kendisi hırvattır :D
Daha eskiler de vardır, geçmişte Yugoslavya'dan gelen bir dolu Hırvat kökenli futbolcu olduğu kesin. Arnavutovic öyleymiş mesela.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kutay

İsmine bakarak mı bu kanıya vardın, tipine bakarak mı, yoksa yaşına bakarak mı? hangisi?
hiçbiri değil abi sadece his  :evillol:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı tangaz

iyi tarafından bakın tutarsa 10 sene stoper formalarından biri garanti de olur...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

hiçbiri değil abi sadece his  :evillol:
hislerine o kadar güvenme daha yaşın küçük his dediğin şey tecrübeyle olgunlaşır :D

Çevrimiçi Necmi

iyi tarafından bakın tutarsa 10 sene stoper formalarından biri garanti de olur...
hiç sanmam tutarsa iki senede satar onu başkan :bandit:

Çevrimiçi Umutcan Kaya

İspanyol mundo mu ne gazetesi (barcelonaya yakın gazeteymiş) Adrianonun son olaydan sonra ailesini ispanyaya göndermis iyi bir teklif gelirsede gidecekmiş diye haber yapmıs
Keske Caner sakatlanmasaydı ulan be  :s20:
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı ekrembaser

İspanyol mundo mu ne gazetesi (barcelonaya yakın gazeteymiş) Adrianonun son olaydan sonra ailesini ispanyaya göndermis iyi bir teklif gelirsede gidecekmiş diye haber yapmıs
Keske Caner sakatlanmasaydı ulan be  :s20:

Adrianonun ailesi şu an takımla birlikte Antalya'da kampta

Çevrimdışı tangaz

hiç sanmam tutarsa iki senede satar onu başkan :bandit:

hırvat pasaportu artısı ile olası 12-18 milyon aralığında değere çıkması mümkün, bu bedelleri görmesi durumunda satılabilir aksi halde öyle 7-8e satmanın gereği yok. stoper mevkii yap boz işini sevmiyor uzun vadeli oynayacak bir tandemi yakalamak ve uzun süreli kullanmak bizim lehimize olacaktır. düşünsene kaleci+tandem+önlibero baklavasının 5-6 yıl aynı takımda başarıyla oynadığını, tadından yenmez denen şey bu olsa gerek  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi COB

Hirvatistan ve Sirbistan'dan gelen futbolcularin fundamentalleri saglamdir. Oynadiklari bolgelerinin standartlarini tuttururlar, mesela stoperler pozisyon bilgisi, karsilama mesafesi, konsantrasyon gibi konularda da yeterli oluyorlar genelde. Pas atmayi beceremeyen oyuncu A takima cikamaz. Yugoslav ekolu diyoruz. Mesela Guney Amerikadan futbolcu getirdiginde yeterince disiplinli olmuyorlar ve profesyonellikten uzaklar, Sirp ve Hirvatlar altyapida cok saglam egitim veriyorlar. 10 yil once Sirbistan onde iken artik Hirvatistan aldi basini gidiyor, Balkanlarda ki en kaliteli oyunculari Hirvatlar yetistiriyor artik.

Kulubun transfer politikasini Balkanlara yoneltmesi su asamada daha mantikli. Hirvatistan ve Sirbistan piyasasi ''wonderkid''ler disinda bize iyi imkanlar sunar. Uyum acisindan da sorun olmaz, genelde Balkan halklari birsekilde Turkiye ile iliskiye sahip, kultur asagi yukari ayni, yemekler ickiler neredeyse ayni. Bu acidan olumlu bir transfer olarak goruyorum Mitrovic'i. Allah sakatlik falan vermesin, Mitrovic bu formayi bu yil olmazsa da onumuzdeki yil alir.

Çevrimdışı mylife1903

seneye tandemimiz mitroviç miloseviç oluyormuş birde  :icool:
Mrselo rodolfodan daha iyi olur. Bu mitrovicin macini izliyorum suan iskence resmen. Rodolfo Zaten kotu oyuncu benim icin, habire kayan agir bir oyuncu hayatta o paralwri vermezdim. Feda seZonundan beri kac tane stoper geldi kac para bonservis ve maas verildi. Skandal. Rodolfo ise hic besiktas seviyesinde bir oyuncu degil, buyuk takim stoperi hic degil.

Bu arada bu cocugu kim kzlediyse aferin, ne iciyorsa bana da versin ismaili izlerken iceyim ondan.

Rijekanin sol bekini begendim baya baya iyi oyuncu. Al 6-7 sene oynat.

Çevrimdışı tangaz

ismi bizimle anılmış olan sol stoper timothee (sevilla) monchengladbacha gitmiş...

Çevrimiçi Necmi

hırvat pasaportu artısı ile olası 12-18 milyon aralığında değere çıkması mümkün, bu bedelleri görmesi durumunda satılabilir aksi halde öyle 7-8e satmanın gereği yok. stoper mevkii yap boz işini sevmiyor uzun vadeli oynayacak bir tandemi yakalamak ve uzun süreli kullanmak bizim lehimize olacaktır. düşünsene kaleci+tandem+önlibero baklavasının 5-6 yıl aynı takımda başarıyla oynadığını, tadından yenmez denen şey bu olsa gerek  :bandit:
sadece stoper değil aslında bütün defans bloğu için geçerli o geri beşli sürekli bir kaç sene bir arada oynasın hepsi ismail olsada bir ritm yakalarlar biz oturtamadık daha bizi tosiçin yatarak adam kesmelerinden kurtarsında insanın yüreği ağzına geliyordu her an kart görecekmiş gibi birde ıskalarsan tekrar müdahale şansın yok defans oyuncusu ayakta kalmalı

Çevrimdışı mylife1903

ben hocanın yaz aylarında marcelo ile uzatılması fikrine de çok sıcak bakmadığına dair şeyleri güvenilir kaynaklardan duymuştum yönetim hocaya rağmen opsiyonu kullanıp almış şeklinde.
Ahi boyle boyle borc artiyor. Aleksiz senin futbolcun marselo icin opsiyon kullanacaksin. Elinde beck varken gg pesinde kosuyorsun sonra adriano varken caneri de aliyorsun. Tamam benim de hosuma gidiyor senelerdir bek gormemisiz ama 4 tane bekin 8milyonnyuro civari maliyeti var bizim icin luks.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Adrianonun ailesi şu an takımla birlikte Antalya'da kampta

emin misin abi bunlar niye böyle haber yaptı ozaman ntvspora da cıktı
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi murat

Kötü diyene rastlamadım çoğunluğun fikri şu an  ihtiyacımızın olmadığı yönünde, bize sol stoper lazımdı..
Marcelo sol oynayabiliyor.

Etiketler: