2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12350748 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

bu stoper abi 10 dk yetmeyebilirrr   :evillol: :lol:

bak bu konuda haklısın rakibe göre değişkenlik gösterir konu stoperse bazen 90 dk bile yanıltıcı olabilir, ya da fikir veremeyebilir.

9 numaralarda ve kanat forvetlerde aslında 3-5 dk. yetiyorda ben mütevazilik edip 10 dk. diyorum  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Mitroviç'e yıllık 1 milyon euro deniyor, eğer öyleyse olumlu.. Neyse en iyisi KAP'ı beklemek..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı sağduyu

Gerekli bölgeye bir transfer yapılıyor, eldeki veriler;
  * 3,5 milyon €
  * 23 yaşında ve Hırvatistan milli takımında oynuyor
  * Liginin lider takımının banko oyuncusu
bilinenler bundan ibaret ve olumsuz yorumlar var. Kimisi sağ ayaklı diye takmış, kimisi de scoutlara veriştirmiş. Vay be...
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı alimm

bak bu konuda haklısın rakibe göre değişkenlik gösterir konu stoperse bazen 90 dk bile yanıltıcı olabilir, ya da fikir veremeyebilir.

9 numaralarda ve kanat forvetlerde aslında 3-5 dk. yetiyorda ben mütevazilik edip 10 dk. diyorum  :D
aslında osmanlı maçı tam test maçı olurdaa şenol hoca ilk maçtan forma vermezzz...
ayrıca çok mütevazisinnn  :lol: :lol:
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

* 3,5 milyon €
bilinenler bundan ibaret ve olumsuz yorumlar var. Kimisi sağ ayaklı diye takmış, kimisi de scoutlara veriştirmiş. Vay be...
Abi merhaba, bir takımda 2 tane stoper olur birisi sağ ayaklı olursa diğeri sol ayaklı olmak zorundadır, tüm dünya futbolunda genel geçer kural budur bizim elimizdeki adamların hepsi sağ ayaklı Marcelo, Rhodolfo diğer ikisi zaten o bölge için yeterli değil Tosic ve Atınç, o yüzden Vida ve Rakitskiy isimleri dolanıp duruyordu bu adam gelince şaşırdı millet.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

İşin olumlu tarafı, transferler kampa yetişiyor.  :tabe:

Hep bunu istemiyor muydunuz çoğunuz?

Çok zorlayıp eskiden yaptığımız gibi Dinamo Kiev'le 25 gün boyunca kurban pazarlığı yapıp, 31 Ocak'ta Vida'yı getirebilirdik belki. Ya da elimiz boş da kalabilirdi.

4 milyona alabileceğimiz stoper, Mitroviç gibi potansiyelli ama kendini uluslararası arenada kanıtlamamış adam oluyor.

Çevrimdışı Anıl1903

Mitrovic ve Babel takımımızda iyi bir performans sergiler umarım,hayırlı olsun.

Çevrimdışı anilsevim

* 3,5 milyon €

Daha malubiyetleri yok
Başaksehire elendiler sezon bası uefa da. O da gol averajıyla. Başaksehire de yenilmediler 2 maçta da
Hepsinde 90 dk var mitroviç
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı tuncaboylu

Daha malubiyetleri yok
Başaksehire elendiler sezon bası uefa da. O da gol averajıyla. Başaksehire de yenilmediler 2 maçta da
Hepsinde 90 dk var mitroviç

20 maçta 8 gol yemişler.

Çevrimdışı ekrembaser

4
http://www.hrsport.net/sportnetklub/nogomet-1/hnk-rijeka-2016-2017-320751/210/

Bu linkte yazılanları Google translate ile çevirdikten sonra tekrar Türkçeye çevirebilecek var mı

Çevrimdışı tangaz

hayırlı olsun iyi tarafı kamp başında tamamlanıyor transferler. umarım yeni oyuncularımız beklentilerin de üzerinde performansla başarılarımızda önemli birer rol üstlenirler...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı sametbagan

@tangaz a izletmek lazım 10 dakikada anlıyor adamın gözünden.Bakalım o ne diyecek

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu linkte yazılanları Google translate ile çevirdikten sonra tekrar Türkçeye çevirebilecek var mı
Urducam o kadar iyi değil maalesef :(
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

İngilizce'ye çevirdim, çoğu yorum Mitroviç'le ilgili olmadığı gibi hemen hiç biri de olumsuz değil.

Hangi yorumlardan bahsediyordun sen @gladio?

Çevrimdışı anilsevim

Ben baktım, boşnakça
Özeti şu
Rijeka lı bir taraftar isyanda, ucuza verildi her maç oynayan adamımız vs diyo
5 e satardık 3 e gitti vs demiş. Övüyo çok mitroviçi, hırvat milli diyo falan

Altta ona yorum yapıp gülenler de hajduk ve zagrep taraftarları
En iyi adamlarınızdan biri gitti deyip gülüp dalga geciyorlar
Hatta yerine adam tavsiye edip eğlenniyorlar

Çevrimdışı sametbagan

oyuncuyu hiç izlemedim henüz bir fikrim yok bir 10 dk izleyelim bakalım kesin bilgiyi veririz burada  :bandit:

öte yandan başka stoper bekleyen dostlar oyuncu satışı olmazsa o iş nasıl olacak para nerede die sormak gerekiyor.
Az önce siteye girer girmez hiçbirşey okumadan sana soralım diye yazdım.benden hızlı çıktın vallahi  :D

Çevrimdışı sosyalkartal

Eto beşiktaşta kap yükleniyorrrrr  :)
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Nouma7

* 3,5 milyon €

Hırvatistan milli takımında nerde forma giymiş Euro 2016'da mı oynamış? 2'si hazırlık maçında ilk defa bu sene forma giymiş Milli takımda. Ne yani Milli takımda daha yeni diye büyük oyuncu mu yani. İsmail Köybaşı da Euro 2016'da milli takımda oynadı. İsmail ondan daha mı iyi yani bunu mu demek istedin  :biggrinking:

Paralar yine uçup gitti çar çur oldu. Seneye sıradan bir takıma kiralarız her zaman olduğu gibi.

Çevrimdışı atalay

Oyuncuda problem oluşacağını düşünmüyorum. Umarım problemin asıl kaynağını çözerler. Bunun asli çözümü de ek bir transfer değil. Velhasıl kelam kağıt üzerinde iyi bir transfer olarak görüyorum.
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2017, 09:39:11 atalay ]

Çevrimdışı tangaz

Az önce siteye girer girmez hiçbirşey okumadan sana soralım diye yazdım.benden hızlı çıktın vallahi  :D

@sametbagan  okumadan yazarsan daha çoook şey gelebilir başına ben geriden okuyarak gelirim olmadığım sattlerde  :bandit:

Çevrimdışı Nouma7

Eto beşiktaşta kap yükleniyorrrrr  :)

Eto'u yu alacak para kalmadı. Unutun. Antalyaspor bize hayatta Eto'o yu vermez. Olsyadı o transfer sezon başında olurdu.

Çevrimdışı anilsevim

Hırvatistan milli takımında nerde forma giymiş Euro 2016'da mı oynamış? 2'si hazırlık maçında ilk defa bu sene forma giymiş Milli takımda. Ne yani Milli takımda daha yeni diye büyük oyuncu mu yani. İsmail Köybaşı da Euro 2016'da milli takımda oynadı. İsmail ondan daha mı iyi yani bunu mu demek istedin  :biggrinking:

Paralar yine uçup gitti çar çur oldu. Seneye sıradan bir takıma kiralarız her zaman olduğu gibi.

23 yaşında bu adam
60 kere giyemez herhalde
U20-21 den yeni geçti a milliye

Ben demiyorum ki kral stoper
Bi oynasın görelim diyorum
İzleyelim 8-10 maç
Hep birlikte yorumlarız
Falcı değilim ki çar cur oldu diyetim veya kral adam diyeyim
Bilgi verdim sadece, bekleyeceğim
Bunda anlaşılmıcak ne var ?

Çevrimdışı gladio

Insallah sinerjiyle iyi oynar Mitrovic. Ama keşke kendini ispatlamis tecrubeli bir stoper alabilseydik . Gerci bu devirde transfer zor mesele.

Etiketler: