2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12349089 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı KUMANOVALI

Günaydın Beşiktaş Arena

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Zakaria Labyad ı nasıl bilirsiniz ?  :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Biz neden stoper yerine sol bek almaya çalışıyoruz? Ayrıca Rakistkiy  filan gelmez, sezon başında ortada dolaşan stoper isimleri belli gele gele Atınç geldi, taraftarın gazını alıyor yine yönetim, üst düzey bir stoper beklemiyorum daha doğrusu stoper beklemiyorum..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Biz neden stoper yerine sol bek almaya çalışıyoruz? Ayrıca Rakistkiy  filan gelmez, sezon başında ortada dolaşan stoper isimleri belli gele gele Atınç geldi, taraftarın gazını alıyor yine yönetim, üst düzey bir stoper beklemiyorum daha doğrusu stoper beklemiyorum..
Dur piyango çıkacak daha  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Dur piyango çıkacak daha  :D
Rakitskiy i alsan sezon başında alırdın devre arasında nereye nasıl alıyorsun 4,5 milyon euro transfer bütçenle? Piyango Q7'nin satılması ise tamam ama bu sefer de onun yerini Kerim'le mi dolduracaksın Olcay'la mı? :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Zakaria Labyad ı nasıl bilirsiniz ?  :)

Reina saldırısının şüphelisi mi?  :alala:

Çevrimdışı tangaz

protez bacağı eline alıp vursa el olurmu :evillol:

biz çocukken mahallede çocuk felci nedeniyle koltuk değnekleri ile yaşayan bir arkadaşımız vardı süper top oynardı maçlarda hepimiz takımda isterdik kendisini o derece yanii, üstelik hava hakimiyeti süperdi kornerlerde koltuk değneğini kaldırır yukarıda bir yerde tık die değneği yapıştırır golü yazardı. biz çocuk aklımızla saydığımıza göre bence gol sayılabilir :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

bu arada Vida enteresan bir oyuncu, aslında pek çok yönden ihtiyacımızı görecek seviyede hatta bizim tüm stoperlerden iyi denebilir AMA arada sırada anlamsız derecede majör hatalar yapıyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Burada Veli gönderilsin dedik zamanında linç edildik, şimdi kulüp arıyorlar :) Hatta rotasyona bile koyan vardı Veli'yi :) Aklıma geldikçe gülüyorum..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Talisca'nın gelişi skor anlamında ve kitlenen oyunu açma anlamında büyük fayda sağlayacak takıma ama her koşulda net golcü şart, ilk yarı da derbilerdeki durumumuz ortada, ikinci yarı çok daha çetin geçecek kitlenen oyunu açabilen oyuncu sayımız yok neredeyse, umarım bu vasıfta birisi alınır. Ayrıca Aras, Oğuzhan Aydoğan gibi çocuklar mümkünse kiraya verilsin, yazık günah gitsinler top oynasınlar..
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

biz çocukken mahallede çocuk felci nedeniyle koltuk değnekleri ile yaşayan bir arkadaşımız vardı süper top oynardı maçlarda hepimiz takımda isterdik kendisini o derece yanii, üstelik hava hakimiyeti süperdi kornerlerde koltuk değneğini kaldırır yukarıda bir yerde tık die değneği yapıştırır golü yazardı. biz çocuk aklımızla saydığımıza göre bence gol sayılabilir :)
koşarken bacak arasına değneği soksa faul sayılmaz o zaman :D
çocuklardaki hoşgörü yetişkin insanlarda yok. Bazı yönlerimiz çocuk kalsa bu dünya
çok daha güzel bir yer olurdu herhalde.

Çevrimdışı worns

Vida gerçekten de Ersan'ı andırıyor. Rakitsky gibi büyük fark yaratacak bir adam değil. Öte yandan şöyle bir şey de var ki, geçen seneki Ersan şimdi olsa ilk 11in değişmezlerinden olurdu. Vidayı muhtemelen eleştiririz ama Marcelo Vida ikilisi şimdiki durumun üstüne Tolga-Fabri geçişindeki efekti yaratabilir.

Vidanın pozisyon alması filan Ersana göre biraz daha iyidir bu arada.

i

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ocak 2017, 11:12:14
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Vida'ya da razıyız yahu yeter ki üst seviye bir stoper olsun... :ok:

İyi olurlar Marcelo ile..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Vida gerçekten de Ersan'ı andırıyor. Rakitsky gibi büyük fark yaratacak bir adam değil. Öte yandan şöyle bir şey de var ki, geçen seneki Ersan şimdi olsa ilk 11in değişmezlerinden olurdu. Vidayı muhtemelen eleştiririz ama Marcelo Vida ikilisi şimdiki durumun üstüne Tolga-Fabri geçişindeki efekti yaratabilir.

Vidanın pozisyon alması filan Ersana göre biraz daha iyidir bu arada.

i
Birisi twitterda şey yazmıştı; "Türkiye'de scout olarak geçinenlere tavsiyem, gözlerini kapatıp serie b den bir takım seçip onun tandemini transfer etsinler ve sonra arkalarına yaslansınlar" diye, gerçekten de gidip serie b den iki tane adam alırım koyarım şimdiye kadar yaptığımız zibilyon tane stoper transferinden çok daha faydalı olurdu. Vida özelinde söylediklerine katılıyorum, fark yaratır ama yinede istenen üst düzey adam mı o tartışılır.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

koşarken bacak arasına değneği soksa faul sayılmaz o zaman :D
çocuklardaki hoşgörü yetişkin insanlarda yok. Bazı yönlerimiz çocuk kalsa bu dünya
çok daha güzel bir yer olurdu herhalde.

aynen öyle zaten Ayhan isimli bu arkadaşımıza faul yapmazdık o da maşallahı vardı koltuk değnekleri ile at gibi koşardı. ama hikaye kötü bitiyor @Necmi abi, çocuk masumiyeti bir noktada son buldu. Ayhan büyüdü bir kızla birbirlerini çok sevdiler kızın ailesi sakat die kızı vermedi ve Ayhan kardeşim banyoda kendini asarak hayatına son vermişti...

dünyayı biz büyükler kirletiyoruz...

Çevrimdışı abdusta

Hocasıyla mutsuz olan
 Alexander Milosevic Beşiktaşa dönmesi bekleniyor
ancak Başkan,sezon sonuna kadar olan kiralama bedeli ve futbolcuya odenecek meblagı istemiş

saygılar

Çevrimiçi Necmi

aynen öyle zaten Ayhan isimli bu arkadaşımıza faul yapmazdık o da maşallahı vardı koltuk değnekleri ile at gibi koşardı. ama hikaye kötü bitiyor @Necmi abi, çocuk masumiyeti bir noktada son buldu. Ayhan büyüdü bir kızla birbirlerini çok sevdiler kızın ailesi sakat die kızı vermedi ve Ayhan kardeşim banyoda kendini asarak hayatına son vermişti...

dünyayı biz büyükler kirletiyoruz...
yapma ya üzüldüm.

Çevrimdışı worns

Birisi twitterda şey yazmıştı; "Türkiye'de scout olarak geçinenlere tavsiyem, gözlerini kapatıp serie b den bir takım seçip onun tandemini transfer etsinler ve sonra arkalarına yaslansınlar" diye, gerçekten de gidip serie b den iki tane adam alırım koyarım şimdiye kadar yaptığımız zibilyon tane stoper transferinden çok daha faydalı olurdu. Vida özelinde söylediklerine katılıyorum, fark yaratır ama yinede istenen üst düzey adam mı o tartışılır.

Aynen öyle. İtalyan stoper her türlü fark yaratır ama biz bunun farkında olmadığımızı vaktiyle Legrottaglie yerine Diatta'yı alarak göstermiştik. :)

Çevrimdışı tangaz

Aynen öyle. İtalyan stoper her türlü fark yaratır ama biz bunun farkında olmadığımızı vaktiyle Legrottaglie yerine Diatta'yı alarak göstermiştik. :)

burada Legrotaglieye çöp muamelesi yapıp Diattayı ölümüne savunanları da gördük  :tabe:

Çevrimiçi Necmi

burada Legrotaglieye çöp muamelesi yapıp Diattayı ölümüne savunanları da gördük  :tabe:
burdamı :alala:

Çevrimdışı tangaz

10 numara mevkii için sparta praglı Borek Dockal'ı öneriyorum. rakamları hiç fena değil. bu sene 20 maç 4 gol 9 asist, geçen sene 47 maç 13 gol 13 asist, önceki sezon 41 maç 11 gol 9 asist. milli takımda ise 28 maç 5 gol 4 asist... piyasası da 3,5 milyon. belki @atalay oyuncu hakkında daha tatminkar bilgilere sahiptir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Onu ben de savunuyordum 8-9 sene önce.

Sonra Demirören Sivok-Zapotochny ile denedi, iyi sonuç vermedi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

O zaman bu forum var mıydı :alala:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Etiketler: