2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12350531 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ekrembaser

DoğRu haberler yapan Beşiktaş muhabirlerinden Ersoy Özdem'in haberi Babelin maliyetiyle alakalı

http://www.ajansbesiktas.com/ozel-ryan-babel-besiktas-formasini-giydi-3282h.htm

Çevrimdışı Gokhan-

bu ülkede yaşıyorum daha geçen marketin önünde karısına bağrıyor diye adam dayak yiyecekti
bazen gerçekten abartının kralını yapıyorsunuz duyanda sokaklarda sürekli kadınlar dayak yiyor falan sanır.
ben dayak yiyen kadından fazla dayak yiyen erkek görmüşümdür. 51 yaşındayım sokakta dayak yiyen kadın görmedim
ben az gerçekci olun sürekli algıya hizmet etmenin bir anlamı yok bir şeyi ne kadar çok oluyor gibi gösterirsen
o kadar olmaya doğru itersin isteyen döver kimse müdahale etmiyor dayak yemesine göz yumuyor diye bir
algı yarattığınızda buna cesaret edeceklerin sayısını arttırırsınız sadece bazı istisna bölgeler hariç bu ülkenin hiç
bir yerinde sokakata rahat rahat kadın dövemezsin her şeyimizi yok edebiliriz ama hala mağduru koruma kültürümüz ayakta
duruyor bu tür şeyleri fazla konuşmak ve abartmak direk ters teper. Denemesi çok basit gidin bir caddede sokakta alışveriş merkezinde
bir kadına şiddet uygulamayı deneyinde başınıza ne gelecek görün münferit yaşanmış olayları türk toplumuna maal etmek yanlış
sanki her allahın günü kadınlar saldırıya uğruyoro yaşanan hamile kadın olayının dışında basına yansımış kaç tane örnek
verebilirsiniz. 15 M şehirde kaç olay yansımış basına yapmayın arkadaşlar insanlar duyarsız müdahale etmez demek
size engel olan yok gidin yapın demektir. Bu tür zihniyet elbette var adamların tek korkusunu alıyorsunuz ellerinden
polisden korkmazlar koktukları bu işi yaparken linç edilmektir. ve siz bunun olmayacağını söylüyorsunuz.

Mesela ben haklı olduğum konularda bile kadınlarla münakaşaya girmeye tırsıyorum abi.
Bizim insanımızda direkt kadını korumaya yönelik bir düşünce var, konuşurken kadın biraz bağırsın çağırsın, üste çıksın hemen sapık veya hırsız muamelesi görüp linç edilebilirsin örneğini de gözlerimle gördüm :)
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimiçi Necmi

bu dünyanın her ülkesinde kadına şiddet uygulanır yapılan araştırmalara göre şiddet daha çok eğitim seviyesi
yüksek insanlarda görünüyormuş. eşler kavga eder hastanelik vakkada olur ama sokakta kadına saldırılıyor dedimi orda duracaksınız
o iş tehlikeli söylemdir. Bir çok şeye yol açar. eş kavgası bambaşka bir konu ikisini birbiriyle eş güdemezsiniz.
ülkede bir dürtü daha var aile kutsallığının korunması orda eşim dediği anda durmak tamamen farklı bir tepki
duyarsız olmak değil. genede duyarsız olmaz insanlar dövmesinede izin vermez. Yok öyle bir dünya halkıda iyice
barbar yaptınız. Bu hiç yaşanmıyor anlamına falan gelmiyor elbet yaşanır münferit olaylar. bu genellenmez ama
sizin dediğiniz olması için her yürüdüğünüzde birilerine rastlamanız lazım hastaneler dolup taşar emin olun batı medeniyetlerinde
bu olay daha fazladır. Türk toplumunda kadına saygı vardır. Türk toplumu anaerkil toplumdur.

Çevrimiçi Necmi

Mesela ben haklı olduğum konularda bile kadınlarla münakaşaya girmeye tırsıyorum abi.
Bizim insanımızda direkt kadını korumaya yönelik bir düşünce var, konuşurken kadın biraz bağırsın çağırsın, üste çıksın hemen sapık veya hırsız muamelesi görüp linç edilebilirsin örneğini de gözlerimle gördüm :)

zaten bunu bildiği için kadın saldırgandır. Girmeye falan kalkarsan seni pişman eder.
bir tartışmada direk kadın haklıdır eğilim o yönde şahidin yoksa çevrede işin bitti.

Çevrimiçi Necmi

Yarın açıklanacak resmi olarak büyük ihtimalle
transfer dönemi 4 ocakta başlamıyormu :alala:
öncesinde açıklamazlar

Çevrimiçi Rasim

transfer dönemi 4 ocakta başlamıyormu :alala:
öncesinde açıklamazlar
maliyeti baya uygun eger dogruysa haber bir ara yillik 2.5 söylentileri vardi  :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Karabay

[ Son Düzenleme: 01 Ocak 2017, 23:46:49 Karabay ]

Çevrimdışı cursedofdragon

bu dünyanın her ülkesinde kadına şiddet uygulanır yapılan araştırmalara göre şiddet daha çok eğitim seviyesi
yüksek insanlarda görünüyormuş. eşler kavga eder hastanelik vakkada olur ama sokakta kadına saldırılıyor dedimi orda duracaksınız
o iş tehlikeli söylemdir. Bir çok şeye yol açar. eş kavgası bambaşka bir konu ikisini birbiriyle eş güdemezsiniz.
ülkede bir dürtü daha var aile kutsallığının korunması orda eşim dediği anda durmak tamamen farklı bir tepki
duyarsız olmak değil. genede duyarsız olmaz insanlar dövmesinede izin vermez. Yok öyle bir dünya halkıda iyice
barbar yaptınız. Bu hiç yaşanmıyor anlamına falan gelmiyor elbet yaşanır münferit olaylar. bu genellenmez ama
sizin dediğiniz olması için her yürüdüğünüzde birilerine rastlamanız lazım hastaneler dolup taşar emin olun batı medeniyetlerinde
bu olay daha fazladır. Türk toplumunda kadına saygı vardır. Türk toplumu anaerkil toplumdur.

Dünyanın her yerinde kadına saldırı olurda ceza alırlar.

Yalnız bizim ülkede adam otobüste neden kısa şort giyiyorsun tahrik oluyoruz diye kadını tekmeledi ceza almadı salıverindi.

Yine adamın birisi 4 aylık hamile kadını neden spor yapıyorsun diye tekmeledi yine salıverildi.

Bunlar bildiğimiz medyaya yansıyan 2 tane daha bunlar gibi nicesi var.

Çevrimdışı Gokhan-

[ Son Düzenleme: 01 Ocak 2017, 23:40:31 Gokhan- ]
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Blackmd1

Beşiktaşın Porto B takımında oynayan stoper Chidozie Awaziem ile ilgilendiği bilgisi geldi...
BTD yazmış.

Çevrimdışı 38life

Beşiktaşın Porto B takımında oynayan stoper Chidozie Awaziem ile ilgilendiği bilgisi geldi...
BTD yazmış.

Görünen kadarıyla Tosic gibi rakibi önde karşılayabilen bir stoper eğer pozisyon bilgisi Tosic gibi sıfırın altında eksi 20 değil ise biraz iyi ise yatırım olarak düşünülüyor olabilir. Tabi kapsamlı seyretmek gerek. Aslında @atalay biliyordur bu çocuğu?

Çevrimdışı caner.eryigit

Vida nedir arkadaş ya hey Allahım yarabbim inş gerçek değildir.Adam almak için adam almayın Allah aşkına...

Çevrimdışı tuncaboylu

DoğRu haberler yapan Beşiktaş muhabirlerinden Ersoy Özdem'in haberi Babelin maliyetiyle alakalı

http://www.ajansbesiktas.com/ozel-ryan-babel-besiktas-formasini-giydi-3282h.htm

@Kalyoncu dostumuzun hoşuna gidecektir bu rakamlar.  :tabe:

Çevrimdışı tuncaboylu

yüksek insanlarda görünüyormuş.
eşler kavga eder hastanelik vakkada olur ama sokakta kadına saldırılıyor dedimi orda duracaksınız

Eğitim seviyesi yüksek kadınların daha çok seslerini duyurmasından dolayı da olabilir bu rakamlar.

Eğitim seviyesi düşük kadına sorduklarında, kocası ağzını burnunu kırsa bile korkudan "Ne münasebet, şiddet uygulamıyor bana" diyor olabilirler.

Çevrimdışı Savaş

BTD yazmış.
Aha ikinci Opare.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Vida nedir arkadaş ya hey Allahım yarabbim inş gerçek değildir.Adam almak için adam almayın Allah aşkına...

Valla birtane stoper gelsinde ben kim olursa olsun razıyım.

Çok zor şu şartlarda futbolcu getirmek ülkeye.

Çevrimdışı tuncaboylu

BTD yazmış.

Uzun boylu, sağ ayaklı bir stoper.

Marcelo tipinde bir adam gibi duruyor.

Rhodolfo Çin'e satılacaksa yerini doldursun diye ilgileniliyor olabilir, yoksa esas aradığımız stoper tipinden farklı.

Çevrimdışı alimm

ya bişe dicem bu vida ismini kim ortaya attı...

İnsanlar boşuna galeyana gelmesinnn..
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı 38life

"Vida maçı satmak için çıktığı maçta bizim stoperlerden daha iyi oynar" demiş birisi. Katılıyorum :)

Çevrimiçi Necmi

Dünyanın her yerinde kadına saldırı olurda ceza alırlar.

Yalnız bizim ülkede adam otobüste neden kısa şort giyiyorsun tahrik oluyoruz diye kadını tekmeledi ceza almadı salıverindi.

Yine adamın birisi 4 aylık hamile kadını neden spor yapıyorsun diye tekmeledi yine salıverildi.

Bunlar bildiğimiz medyaya yansıyan 2 tane daha bunlar gibi nicesi var.

eee ne diyorsun şimdi türk halkı sokağa çıkan kadına saldıran tartaklayan bir toplummu
nicesi varda medyaya sadece iki tanesimi yansımış acaba topu topu iki olay sizin dediğiniz gibi kadına
taciz olsa yüzlercesinin yansıması gerekmezmi.
Davaları bilmiyorum takip etmedim bu ülkede kadın hakları hep abartıldı yanlız mahkemeye gidersin bütün haklar kadından yana
normal toplum baskısındada öyle ama sorarsan kadınların hakları çiğneniyor. Geçin bunları bu ülkede kadınımız en az erkek kadar özgürdür.
saldırı olur bu topluma mal edilemez. bunlarıda sürekli oluyor diyerek normalleştirmeyin. Elbette temennimiz hiç olmaması ama
istisnai durumlar tekrarlanan vakka değildir. bazı durumlarda aslında olay terside oluyor kadın saldırmış oluyor sonra yağ gibi üstede çıkabiliyor
bir gün şahit olduğunda anlarsın ne dediğimi. Birkere kadın erkek diye ayırmayacaksın saldırı varsa bir insana olmuştur. orda cinsiyetin
bir önemi yok şort giydiği için saldırılan erkek duymadınmı hiç. aynı tipler erkeklerede saldırıyor. dışarda şort kısa etek giyen kadın dolu
saldırı altında olsalar emin ol giymezler. hiç olmuyor değil elbette olur her toplumda kendini bilmez çıkar.
cinsiyet ayrımcılığına tepki göstermek için cinsiyet ayrımcılığı yapıyorsunuz.

Çevrimdışı alimm

Bu arada VİDA aradığımız adam değil kesinlikle... Serdar Aziz'in Hırvat şubesi... Agresyon derecesi yüksek, major hataya meyilli, sağ ayaklı sol stoper... Mümkünse Ukrayna topraklarında kalmaya devam etsin...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı 38life

Şuana kadar ismi geçen stoperlerin içinde Beşiktaş seviyesinde olan sadece 2 isim var. Rakitsky ve Vida

Çevrimdışı 38life

Umarım transferin son gününe kadar Rakitsky için pazarlık yapıp son hafta çaresiz bir şekilde 3 günde 6 stoperin kapısını çalıp sonra da ortada kalmayız.

Çevrimiçi Necmi

Eğitim seviyesi yüksek kadınların daha çok seslerini duyurmasından dolayı da olabilir bu rakamlar.

Eğitim seviyesi düşük kadına sorduklarında, kocası ağzını burnunu kırsa bile korkudan "Ne münasebet, şiddet uygulamıyor bana" diyor olabilirler.

bu mahkemeye yansıyan olaylar değil araştırma sonuçları aslında
mesela kocasını aldatan kadınların en düşük oranı üni mezunları en yüksekde köylü kadınlarıymış :)
bu anketler yapılıyor ne kadar doğruyu yansıtır bilemem tabiki birde kimse inanmayacak belki ama kadınların aldatma oranı erkeklerden
yüksekmiş erkeklerin dile gelmesi bunu genelde böbürlenmek için kullandıklarındanmış kadınlar gizli
yaptığı için dile gelmezmiş. Birde kadından kocaya yönelik şiddet olaylarıda oldukça fazlaymış ama
hiç bir erkek karımdan dayak yedim diye çıkmadığı için buda gizli kalıyor burdanda kadına şiddet uygulanıyor
sonucu çıkıyor  aslında erkeğede uygulanıyor mesela herkes iyi biliyorki  belki on erkekten biri karısına saldırır
buda zaten direk ses getirir ama her on kadından temiz beşi kocasına saldırır. zaten sağında solunda tırmık
yaralarıyla dolaşmamak için erkekler direk sıvışır bu durumda. hem dayağı yersin hemde mağduru oynar :evillol:
bırakın ya kadınlarda en az erkekler kadar kendilerini koruyabilir. Ama yaygara yapmayı iyi bildikleri için hep erkekler
topun ağzına gider.

Çevrimdışı atalay

Elbette. Eğitim seviyesi, kadınların sahip olduğu sosyal statü, sosyo-kültürel/sosyo-ekonomik yapı, yaşanılan yer vs. ile alakalı. 2014 rakamlarına göre kadına yönelik şiddet vakaları en çok İzmir'de olmuş. Ardından Bursa, Ankara ve Tekirdağ geliyor. Listenin sonlarında ise İstanbul, Doğu ve Güneydoğu illeri var. Tablo yeterince absürt ama gelişmiş ülkeler ile yan yana geldiğinde daha da absürt bir hal alacaktır. Ayrıca BM 2016 raporuna göre TR'de her on kadından sadece biri maruz kaldığı şiddet sonrası bir kuruma başvurmuş.
[ Son Düzenleme: 15 Ocak 2017, 20:18:07 atalay ]

Etiketler: