2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12350144 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Şuana kadar ismi geçen stoperlerin içinde Beşiktaş seviyesinde olan sadece 2 isim var. Rakitsky ve Vida
şu ana kadar adı dillenmiş tek bir stoper var oda rakitskiy ben kulüp tarafından başka isim konuşulduğunu
duymadım onuda başkan söyledi dışarda her duyduğunuza neden inanıyorsunuz bu güne kadar ta başından beri
adı ortalıkta dolanan kimi almışız. Rakitskiy i dillendirmelerinde bir sakınca yok çünkü renklilerin alma şansı bile yok
sınırlarını aşan bir transfer.ama daha uygun isimler ilgi alanındaysa düşmez bu ortalık yere zaten yok öyle bir şey
benim kulağıma vida adı gelmedi hiç sosyal medyada duyuyoruz. rakitskiy kimse bilmezken biliyordum.
çok uzun zamandır görüşülüyor. Mylife a olay sızmadan öncede söylemiştim seninki geliyor galiba diye onun erken öğrenmek
hakkıydı. bir senedir hayalini kuruyor.

Çevrimdışı alimm

rakitsky veya tarzında birini getiremiyorsak bu hamlenin haziran'a bırakılması düşüncesindeyimmm...  marcelo -tosiç ile ikinci yarıyı çıkarırızzz...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı cursedofdragon

neyse susuyorum yine aslında konuşulcak o kadar çok şey var ki anlatılacak o kadar çok şey var ki.

Yoruldum artık...

Çevrimdışı 38life

şu ana kadar adı dillenmiş tek bir stoper var oda rakitskiy ben kulüp tarafından başka isim konuşulduğunu
duymadım onuda başkan söyledi dışarda her duyduğunuza neden inanıyorsunuz bu güne kadar ta başından beri
adı ortalıkta dolanan kimi almışız. Rakitskiy i dillendirmelerinde bir sakınca yok çünkü renklilerin alma şansı bile yok
sınırlarını aşan bir transfer.ama daha uygun isimler ilgi alanındaysa düşmez bu ortalık yere zaten yok öyle bir şey
benim kulağıma vida adı gelmedi hiç sosyal medyada duyuyoruz. rakitskiy kimse bilmezken biliyordum.
çok uzun zamandır görüşülüyor. Mylife a olay sızmadan öncede söylemiştim seninki geliyor galiba diye onun erken öğrenmek
hakkıydı. bir senedir hayalini kuruyor.

Zaten ismi geçenler arasında diyorum. Gerçekten bir ilgi var mı yok mu onu bilemem ben sonuçta. Zaten yönetimden Maksimum Rakitsky minimum Vida seviyesinde bir stoper bekliyorum. Bu aralıkta bir stoper olsun da kim olursa nasıl olursa olsun. Aniden patlatsınlar bir sürpriz valla benim en sevdiğim transfer tipi zaten :)

Çevrimiçi Necmi

rakitsky veya tarzında birini getiremiyorsak bu hamlenin haziran'a bırakılması düşüncesindeyimmm...  marcelo -tosiç ile ikinci yarıyı çıkarırızzz...
aslında ciddi sayısal eksiğimiz var bu iş ne rudolfho ile nede atınçla olacak gibi durmuyor
iki stoperlede bu lig bitmez malesef herkes tosiçin yerine diyorda tosiçe kadar atınçla rudofhonun yeri
dolmalı tosiç bir şekilde idare ediyor marcelo sahada değilse puan kaybediyoruz işin kötü tarafı bu
tosiç iyi kesici kusuru tek hamlelik olması ve karta açık oynaması yatarak top kesen oyuncudan nefret ederim
karşındaki oyuncu biraz yetenekliyse seni kolayca ekarte eder yada kırmızı alır.

Çevrimdışı 38life

Birisi "Demba Ba protez bacakla bu ligde ikinci yarı 10 gol atar" yazmış. :D

Çevrimiçi Necmi

Zaten ismi geçenler arasında diyorum. Gerçekten bir ilgi var mı yok mu onu bilemem ben sonuçta. Zaten yönetimden Maksimum Rakitsky minimum Vida seviyesinde bir stoper bekliyorum. Bu aralıkta bir stoper olsun da kim olursa nasıl olursa olsun. Aniden patlatsınlar bir sürpriz valla benim en sevdiğim transfer tipi zaten :)
:D
bu arada ama alçak gönüllüsün maksimum rakitskiymiş daha üstümü var.
adam elit stoperler arasında zaten daha iyi olduğunu kanıtlamak için barçada falanmı oynaması lazım
 bu güne kadar gitmediyse shaktardan oyuncu almak hem çok zor hemde ukraynalı oyuncuların kötü sicili var.
ahmedov istemezse sözleşmesi bitse bile gidemez bir oyuncu hele ukraynalıysa hayatta gidemez burda ahmedovu
ikna et oyuncuyu ikna etmene gerek yok o verdim derse oyuncu mecbur gelir. Görmüyormusun zoryo kiralık sözleşmesini iptal
ediyor fener alacak diye

Çevrimiçi Necmi

bu arada vida için palavra deniyor

adam elit stoperler arasında zaten daha iyi olduğunu kanıtlamak için barçada falanmı oynaması lazım
 bu güne kadar gitmediyse shaktardan oyuncu almak hem çok zor hemde ukraynalı oyuncuların kötü sicili var.
ahmedov istemezse sözleşmesi bitse bile gidemez bir oyuncu hele ukraynalıysa hayatta gidemez burda ahmedovu
ikna et oyuncuyu ikna etmene gerek yok o verdim derse oyuncu mecbur gelir. Görmüyormusun zoryo kiralık sözleşmesini iptal
ediyor fener alacak diye

mafyaymış.

Çevrimiçi Necmi

Birisi "Demba Ba protez bacakla bu ligde ikinci yarı 10 gol atar" yazmış. :D

protez bacağı eline alıp vursa el olurmu :evillol:

Çevrimdışı 38life

protez bacağı eline alıp vursa el olurmu :evillol:

Bak bu çok ciddi bir soru işte. 2.ci donk vakası.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Berkay35

Vida hata olur

Çevrimdışı 38life

ediyor fener alacak diye

İşte maksimum diyorum ya zaten :D Daha üstünü alamayız zaten oyüzden öyle bir beklentim yok. Vida da palavraysa yine Rakitsky'ın alternatifi Manoel mi acaba şuan :D

Çevrimdışı Bishamon

ediyor fener alacak diye

Zorya'nın yapacak pek bir şeyi yok pilot takım gibiler oyuncularının yarısı kiralık ya da bedavaya aldıkları adamlar.Shaktar ve Kiev'in pilot takımı gibiler

Çevrimdışı MUSTAFA_

transfer dönemi 4 ocakta başlamıyormu :alala:
öncesinde açıklamazlar
Başakşehir de açıkladı böyle  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı alimm

aslında ciddi sayısal eksiğimiz var bu iş ne rudolfho ile nede atınçla olacak gibi durmuyor
iki stoperlede bu lig bitmez malesef herkes tosiçin yerine diyorda tosiçe kadar atınçla rudofhonun yeri
dolmalı tosiç bir şekilde idare ediyor marcelo sahada değilse puan kaybediyoruz işin kötü tarafı bu
tosiç iyi kesici kusuru tek hamlelik olması ve karta açık oynaması yatarak top kesen oyuncudan nefret ederim
karşındaki oyuncu biraz yetenekliyse seni kolayca ekarte eder yada kırmızı alır.

zaten rakitsky transferi olsa atınç'ın yeri de tosiç ile dolmuş oluyorr... ayrıca rhodolfo saktlıktan ii dönemedii hala kendini koruyarak oynuyorr... diğer tarftan stoper havuzumuzda yerli isim yok elimizden gelse stoper  dörtlüsünü yabancı yapıcazz bu yüzdendir ki uygun fiyata 4.stoper  olarak ahmet çalık'a hayır dememm

Çevrimiçi Necmi

Başakşehir de açıkladı böyle  :tabe:
ona bakarsan bizde babeli açıkladık ama resmi açıklamadık babel tesislerde antrenman yapıyor.
boşta olan oyuncuyla yada sözleşmesinin bitmesine altı aydan az kalmış oyuncuları açıklayabilirsin bir sakıncası yok
ama sözleşmesi devam eden oyuncuyla bu tür bir münasebete giremezsin transfer döneminde oda kulübünün yazılı
izniyle olabilir ancak.

Çevrimdışı klubnika01

sezon başı herkes Vida yı istiyordu şimdi yine herkes beğenmeme modunda.ilginç gerçekten  :uyucam:

Çevrimiçi Necmi

zaten rakitsky transferi olsa atınç'ın yeri de tosiç ile dolmuş oluyorr... ayrıca rhodolfo saktlıktan ii dönemedii hala kendini koruyarak oynuyorr... diğer tarftan stoper havuzumuzda yerli isim yok elimizden gelse stoper  dörtlüsünü yabancı yapıcazz bu yüzdendir ki uygun fiyata 4.stoper  olarak ahmet çalık'a hayır dememm
farketmiyor yerli havuzumuz var esas sıkıntı yerli havuzunu kaybedersen çıkarki olcay kerim ömer gönderilirse bu ciddi
sıkıntı yaratacak hadi olcay ekici takası durumu kurtarıyor ama kerim ömer etoo takası iki yerli ver bir yabancı al olayı oluyor
bayağı sıkıntılı bir durum bu kulübedeki yerli kalitemizi çok düşürür. Ahmet çalık zor bir transfer ucuza bırakmaz onu cavcav
yedek stoper içinde 3-4 M€ verilmez zaten bu parayıda etmez. aslında bir yerli stoper çok iyi olur. Ben fatihi biraz yukarı itekleme peşinde olurum
alt yapıdan oyuncu çıkartmışda oluruz iki sene a takımda pişsin şu an için yeterli değil ama bir yerden başlamak lazım

dembaba loading yazarak eto'ya işaret ediyor olabilir.

Çevrimiçi Necmi

sezon başı herkes Vida yı istiyordu şimdi yine herkes beğenmeme modunda.ilginç gerçekten  :uyucam:
kim o herkes :alala:
benim bildiğim olumsuz bakanların sayısı çok fazlaydı transferin sonuna doğru bari o olsuna gelmişti
bazı arkadaşlar.

Çevrimiçi Necmi

dembaba loading yazarak eto'ya işaret ediyor olabilir.
kim?
etoo olabilir olma ihtimali çok yüksek başkanlarının karın ağrısı tutmazsa sırtında olan
hangi formanın daha ağır bastığıyla alakalı biraz. çünkü vermeme ısrarı Antalyayı ciddi
ekonomik çıkmaza sokuyor.

Çevrimiçi Necmi

bu arada çalık için cavcav 5M€ istiyormuş rakitskiye 50 isteseler haklılar bu durumda

Çevrimdışı alimm

bu arada çalık için cavcav 5M€ istiyormuş rakitskiye 50 isteseler haklılar bu durumda
zaten ahmet çalık ismi bu aralar yazıldığı, önplanda olduğu için söylemiştimm... cavcav uzun zamndır kitleme yapmıyordu özlemiştir  :D podolski'yi satıp o parayla ahmet'i alırlarsa çok gülerimm...

Etiketler: