2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12362235 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

içimden bir ses olacak diyor @mylife1903  duyum değildir.
stoperde rakitskiy orta sahada ekici olacak gibi bir düşünce var bende :)
forvette hiç ışık gelmiyor ama :bandit: zaten etoo falanda gelse ikinci yarıya şampiyonlukla gireriz :D
heyecan falan kalmaz kimsede
Vallahami abi :sevinc :sevinc

Mesaleleri hazırlayalım mi :halay:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı LuceGel

Yılbaşı sabahı böyle bir olayla uyanmak korkunç bir şey başımız sağolsun umutlarımıza saldırıyorlar.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı AigleBordeaux

Yollar cok guzel ama..
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı underworld

var mı gelen, giden ?

Çevrimdışı ZORBEY

bu günün eğlencesi fenevin ve yöneticilerinin yaptığı şikenin kayıtlarının sosyal medyada patlaması oldu. işin icinde ligtv bile cıktı. şike icin dört koldan destek yardım ve yataklık edilmiş feneve şimdi bunlara sosyal medyada iyi bir psikolojik baskı yapmalıyız ki 2. yarı başında ilk bi kac hafta iyice sendelesinler
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı o2bucak

Eslem Öztürk'ün Erzurumspor'a kiralandığı haberini duydum sadece ben mi bu olaya olumsuz bakıyorum.  kiraya verilecekse PTT 1. lig üst sıraya oynayan yada süper lig den bir kulübe kiralanması daha uygun olurdu bence. Eslem oyun anlamında standart bir ptt oyuncusu kadar bir oyuncu. gelişmesi için o seviye yada yukarısında oynaması gerekir eğer kendine iyi bakmazsa bu da sönüp giden bir yıldız olacak yada ileride keşke bizde olsaydı denecek bir oyuncu olacak.

Çevrimdışı atalay

Ufukta bir çizgi, ardında zifiri karanlık var. 
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2017, 13:35:41 atalay ]

Çevrimdışı mylife1903

80'li yılların Pakistan'ına Hoş geldiniz! 90' ve sonrasının hızlandırılmış sürümünün içerisindeyiz. Ufukta bir çizgi, ardında zifiri karanlık var.
Lubnana daha cok benziyor.

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaslar arada kaynamasin bu sike davasinin hani sahaya yansimayan sikenin tapeleri yutupa dusmus, harika mutis. Herkes dinlesin. Dinlemeler kanunsuz yapilmis olabilir hatta bir ocakda yayinlanmasinin zamanlamasi da manidar olabilir ama ben olayin dedikodu kismina bakiyorum

Yillar bu omer guvenc gibi turkce konusamayan bir adamin nasil gazetecilik yaptigini merak etmistim ona cevap buldum adam yalaka cikti dedikodulara gore. Gsnin basina kapali antremanindN aziz baskani arayip icerdeyim baskan diye kadro veriyor. Tom kruiz herif sanki, ajan bildigin.
Sonra aziz baskanin ne yaptigini bilmem belki macin taktigini falan degistirmistir. Neresinden tutsan elinde kaliyor.

Turkiye boyle bir ulke olmus sonra nasil ilerleyecez olaylara bak.

Bu omer guvenci tesislere sokarsa fikret baskana hakkimi helal etmem.

Çevrimdışı atalay

Lubnana daha cok benziyor.

Muhtemelen örneği sekülarizm ve laiklik üzerinden veriyorsun. Fakat Afganistan, radikal örgütler, Amerika ve SSCB ekseninden bakarsan çok büyük benzeşimler görebilirsin. Kaldı ki Beluci ayrılıkçılığı meselesi de büyük benzerlikler taşıyor. Buradaki otokrasi yapısı başka elbet. Daha bir oligarşik kolektivist yapıda...
[ Son Düzenleme: 01 Ocak 2017, 17:38:33 atalay ]

Çevrimdışı ferdi1903

Aynı zaman da olayı islam ve müslümanlıkla bağdaştıran, ilişki kurmaya çalışan sığırlarda var bunları görmüyor musun, ben de bu kafadan bahsediyorum işte.
Sağlı sollu cahil cühela dolmuş memleket..

amac belli iki tarafi birbirine kirdirmak

Çevrimdışı mylife1903

Muhtemelen örneği sekülarizm ve laiklik üzerinden veriyorsun. Fakat Afganistan, radikal örgütler, Amerika ve SSCB ekseninden bakarsan çok büyük benzeşimler görebilirsin. Kaldı ki Beluci ayrılıkçılığı meselesi de büyük benzerlikler taşıyor. Buradaki otokrasi yapısı başka elbet. Daha bir oligarşik kolektivist yapıda...
Valla @atalay lubnan mutfagini cok severim, herkes de lubnandan ortadogunun incisi diye bahseder.

Pakistan, afganistan ise bizim insanimizin cahillik derecesine daha paralel. Belki daha bir homojen plan yapiliyor. Kore, Vietnam, afganistan, lubnan, pakistan, irak, libya, misir derken bizi bir kokteyl icinde de goturebilirler. Faiz, petrol, dolar ve yahudi lobisi zaten, dis mihraklar falan hepsi suclu hepsi istifA etmeli. Zaten eylemin planlayicisi da yakalanmis, amerigaymis. Eylemin kod adi yilan hikayesiymis eylemi planlayanin kod adi de memoliymis.

Boyle de tiyatro gibi bir ulke.

Avrupaya vizesiz gidecektik o ne oldu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Eslem Öztürk'ün Erzurumspor'a kiralandığı haberini duydum sadece ben mi bu olaya olumsuz bakıyorum.  kiraya verilecekse PTT 1. lig üst sıraya oynayan yada süper lig den bir kulübe kiralanması daha uygun olurdu bence. Eslem oyun anlamında standart bir ptt oyuncusu kadar bir oyuncu. gelişmesi için o seviye yada yukarısında oynaması gerekir eğer kendine iyi bakmazsa bu da sönüp giden bir yıldız olacak yada ileride keşke bizde olsaydı denecek bir oyuncu olacak.

bende olumsuz bakıyorum.
2. lig beyaz grupta lider ama tek açıklaması ahbap-çavuş ilişkisi.
(bu arada Antrenör Ahmet Yıldırım' mış.)

Çevrimdışı klubnika01

Domagoj Vida ile anlaşıldı haberleri dönüyor :alala:

Çevrimdışı atalay

İstifa, liyakat sahibi toplumlarda olur. @mylife1903 Zaten sorun vekaletten görev alanların ötesinde bir boyutta. İsimler değişse de geriye kalan yozlaşmışlık, cehalet ve eksen kayması asıl mesele. 

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı ZORBEY

Arkadaslar arada kaynamasin bu sike davasinin hani sahaya yansimayan sikenin tapeleri yutupa dusmus, harika mutis. Herkes dinlesin. Dinlemeler kanunsuz yapilmis olabilir hatta bir ocakda yayinlanmasinin zamanlamasi da manidar olabilir ama ben olayin dedikodu kismina bakiyorum

Yillar bu omer guvenc gibi turkce konusamayan bir adamin nasil gazetecilik yaptigini merak etmistim ona cevap buldum adam yalaka cikti dedikodulara gore. Gsnin basina kapali antremanindN aziz baskani arayip icerdeyim baskan diye kadro veriyor. Tom kruiz herif sanki, ajan bildigin.
Sonra aziz baskanin ne yaptigini bilmem belki macin taktigini falan degistirmistir. Neresinden tutsan elinde kaliyor.

dün akşamdan beri sosyal medyada bu tapeleri elden ele yaygınlaştırdık, binlerce kişi destek verdi turgay demir fındık beyniyle 12numaraya akıl verdi kendince bu tapeleri yayan fetöcüdür eminiyete ihbar edin ekran görüntüsü alın v.s acımayın diye gaza getirdi 12numara da duyuru yapmış bütün takipcilerine kendilerince yaptıkları pisliği örtpaz etmek icin milletin geri adım atması ve üzerlerine gidilmemesi icin TAPELERİN daha fazla dağılmaması ve önüne gecmek icin tehtit vari şekilde tapeleri dağıtanlar emniyete ihbar edilecek ve fetöcülükten yargılanacak diye duyuru yaptı, şahsen ben yaklaşık 20 video 4 farklı hesaptan yaydım ortalama 600 RT geldi ve binlerce beğeni yorum v.s 1 hafta icinde bu (Hakaret Yasak)₅ yaptığı pislikler yüzünden tutuklanırsam hakkınızı helal edin:)

işin güzel yanı fb gs taraftar sayfaları birbirine düştü akşam gs 20 de baskın yapcakmış duyuru yapmıslar
ts taraftar grubları önce celallenip olaya hızlı dalış yaptılar sonradan geri vites yapip bütün paylaşımları sildiler Tırstılar yani:)
[ Son Düzenleme: 01 Ocak 2017, 18:38:58 ZORBEY ]
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı mylife1903

dün akşamdan beri sosyal medyada bu tapeleri elden ele yaygınlaştırdık, binlerce kişi destek verdi turgay demir fındık beyniyle 12numaraya akıl verdi kendince bu tapeleri yayan fetöcüdür eminiyete ihbar edin ekran görüntüsü alın v.s acımayın diye gaza getirdi 12numara da duyuru yapmış bütün takipcilerine kendilerince yaptıkları pisliği örtpaz etmek icin milletin geri adım atması ve üzerlerine gidilmemesi icin TAPELERİN daha fazla dağılmaması ve önüne gecmek icin tehtit vari şekilde tapeleri dağıtanlar emniyete ihbar edilecek ve fetöcülükten yargılanacak diye duyuru yaptı, şahsen ben yaklaşık 20 video 4 farklı hesaptan yaydım ortalama 600 RT geldi ve binlerce beğeni yorum v.s 1 hafta icinde bu (Hakaret Yasak)₅ yaptığı pislikler yüzünden tutuklanırsam hakkınızı helal edin:)

işin güzel yanı fb gs taraftar sayfaları birbirine düştü akşam gs 20 de baskın yapcakmış duyuru yapmıslar
ts taraftar grubları önce celallenip olaya hızlı dalış yaptılar sonradan geri vites yapip bütün paylaşımları sildiler Tırstılar yani:)
Sikeyi yapmaya cAlisan fb, ceza veren uefa, sahaya yansimadi diyen bizim tff. Feto ile ne alakasi var bu isin. Reynayi da mo feto basti. Ne beyinsiz insanlar var. feto elindeki gucle kanunsuz bir dinleme yapmis olabilir bu konusmalarin komik oldugu gercegini degistirmeZ. Koca koca adamlarin dustugu durum fikra gibi.
Ha ben adamin evini soyarken karsi binada cinayet gorecem ihbar edecem sen hirsizsin diye beni dinlemeyecekler. Yahu sen oleno olduruleni hallet beni de hirsizliktan yargila.

Anlatamadim. Sanki o fetoyu ben koydum oraya

Çevrimdışı cursedofdragon

hiç bi fitbolcu gelmez kendimizi kandırmayalım özellikle yabancı.

Adamların aklındanz zoru mu var.

Avrupada daha ucuza oynar hayatını niye riske atsın.

Çevrimiçi Necmi

Abi oyle olmuyor ama catismada. 2000 mermi atmamistir. 70 sarjor eder o kadar tasimaz yaninda operasyonda. Ilk sarjoru bantlidir 60 mermi civari. Ikinci sorjor de bantlidir sonra iki tane daha almistir yanina. 180 civari mermi yapar. 2-2.5 dakikada ateslemistir hepsini. Daha sonra kacis icin ayni silahlan riske girilmez. Ufak bir otomatik alir yakin catisma icin. Iki de tabancisi vardir.
Elbombasi kullanmamasini anlayamiyorum. Sis bombasi da atardi tam egitimli bir asker. Kullandigi silahlari birakti mi acaba. O da iyi taktiktir silahlari atarsin, ugrasip dursunlar.

Kan dondurucu bir eylem.
iyi bir dahaki sefere bombada kullanırlar şimdi akıllarına gelmemiş not alırlar unutmamak için :bandit:
bence bilinmedik olaylarda fikirler beyan etmek yanlıştır. birden fazla olduklarını aralarında arapça konuştuklarını
söyleyen bir görgü tanığı vardı akşam dinledim içerden çıkmıştı. birileri bir kişi diyor. genelde insan tepkisi bir kişiyse
üstüne atlamak olur. böyle yerlerde yanında ailen sevdiklerin var kendini bile feda edersin sevdiğine zarar gelmesin diye
ancak birden fazla olduğunda kaçma dürtüsü ağır basar nerdeyse bin kişinin olduğu mekanda bir delikanlı çıkmamışmı bir kişinin
üstüne atlayacak sokakta dene bakalım ateş etmeyi üstüne kaç kişi atlayacak bence bir kişi değildi.
zaten bir kişiyse ben o eylemin terör eylemi olduğuna inanmam adam mı bulamamışlar bir kişiye vermişler işi
bir kişiyle başarı şansı çok düşüktür. Başarısızlıkta karşında hedef aldığına büyük güç verir. bence soruşturmayı
beklemek gerekir her eyleme terör eylemi damgası vurmak birazda kolaycılıktır. oraya kadar giren dediğin gibi
bomba patlatmadan bitirmez işi basit bir çıkar çatışmasıda olabilir. şizofren birinin haraketide olabilir. Bana pek
terör gibi gelmiyor. planlı terörist bir eylemde şehrin göbeğinde eline keleş alacak tek başına istanbulun en önemli
mekanlarından birine hemde yılbaşı gecesi gelecek tarayıp bir kaç dakikada yüz kişiyi vurup elini kolunu sallayarak gidecek
bunuda planlı yapacak tek başına. intihar saldırısı bile değilmiş kaçtığına göre. Bence damgalayıp işi kolaycılığa kaçmalarına
müsade etmemek lazım. Yorum yapmak yerine bekleyelim bakalım altından ne çıkacak.

Çevrimiçi Necmi

bundan sonra kimsenin sokacağına ihtimal vermiyorum lig tv dahil buna :D
ama ferketmez ahmet gider mehmet gelir. Demekki hiç bir şekilde yayıncı kuruluşuda almayacaksın
antrenman alanına
manidar olan ne biliyormusun Azizin bizim ceza mevzumuzu resmi yazıyla tff ye hesap sorar gibi
göndermesinin arkasından patlaması birileri düğmeye bastı. Dolamışlar ilmiği azizin boynuna arada bir gevşetip arada
çekiyorlar.

Çevrimdışı mylife1903

bundan sonra kimsenin sokacağına ihtimal vermiyorum lig tv dahil buna :D
ama ferketmez ahmet gider mehmet gelir. Demekki hiç bir şekilde yayıncı kuruluşuda almayacaksın
antrenman alanına
manidar olan ne biliyormusun Azizin bizim ceza mevzumuzu resmi yazıyla tff ye hesap sorar gibi
göndermesinin arkasından patlaması birileri düğmeye bastı. Dolamışlar ilmiği azizin boynuna arada bir gevşetip arada
çekiyorlar.
@Necmi abi komik olan bu tapeler zaten vardi, ses kaydi cikinca milletin ziplamasi beni benden aliyor. Konusmalar yeni degilki bes senelik. Sanki ilk defa duyuyormus gibi tepki gelmesi beni sinirden Ziplatiyor. Yahu millet okudu hatta uefa ceza verdi. Sesi dinleyince ne oldu.

Zaten yarin tubitakin baskani cikar bu kayitlat montaj der, kapanir mevZu.

Bizim ceza mevzusu nedir abi, bilemedim ben onu.

Aziz yildirim cok zipliyordu azicik hafiZalari tazelediler.

Çevrimdışı mylife1903

iyi bir dahaki sefere bombada kullanırlar şimdi akıllarına gelmemiş not alırlar unutmamak için :bandit:
bence bilinmedik olaylarda fikirler beyan etmek yanlıştır. birden fazla olduklarını aralarında arapça konuştuklarını
söyleyen bir görgü tanığı vardı akşam dinledim içerden çıkmıştı. birileri bir kişi diyor. genelde insan tepkisi bir kişiyse
üstüne atlamak olur. böyle yerlerde yanında ailen sevdiklerin var kendini bile feda edersin sevdiğine zarar gelmesin diye
ancak birden fazla olduğunda kaçma dürtüsü ağır basar nerdeyse bin kişinin olduğu mekanda bir delikanlı çıkmamışmı bir kişinin
üstüne atlayacak sokakta dene bakalım ateş etmeyi üstüne kaç kişi atlayacak bence bir kişi değildi.
zaten bir kişiyse ben o eylemin terör eylemi olduğuna inanmam adam mı bulamamışlar bir kişiye vermişler işi
bir kişiyle başarı şansı çok düşüktür. Başarısızlıkta karşında hedef aldığına büyük güç verir. bence soruşturmayı
beklemek gerekir her eyleme terör eylemi damgası vurmak birazda kolaycılıktır. oraya kadar giren dediğin gibi
bomba patlatmadan bitirmez işi basit bir çıkar çatışmasıda olabilir. şizofren birinin haraketide olabilir. Bana pek
terör gibi gelmiyor. planlı terörist bir eylemde şehrin göbeğinde eline keleş alacak tek başına istanbulun en önemli
mekanlarından birine hemde yılbaşı gecesi gelecek tarayıp bir kaç dakikada yüz kişiyi vurup elini kolunu sallayarak gidecek
bunuda planlı yapacak tek başına. intihar saldırısı bile değilmiş kaçtığına göre. Bence damgalayıp işi kolaycılığa kaçmalarına
müsade etmemek lazım. Yorum yapmak yerine bekleyelim bakalım altından ne çıkacak.
Ustune atlanmamasi olayini ben de cozemedim abi. Sonra dusunuyorum sort giyiyor diye kadin tekmeleyen adami da benzetmiyor bizim millet. Simdi benim oldugum otobuste kadina tekme atacak birisi, onun o ayagini iki yerinden kirarim, ayakkabisini da monte ederim ona hastanede cikartirlar. Millet tepkisiZ artik.

Rus tvlerinde olayin bazi videolarini gosterdiler hareket seklinden cok da sizofrenik birine benzemiyor @Necmi abi.

Basarili bir eylem, silahi da galiba birakmis aciklamalar o yonde. O da dogru bir hamledir, silahla yakalanip, yargilanmaktansa montaj demek daha iyi savunmadir.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi komik olan bu tapeler zaten vardi, ses kaydi cikinca milletin ziplamasi beni benden aliyor. Konusmalar yeni degilki bes senelik. Sanki ilk defa duyuyormus gibi tepki gelmesi beni sinirden Ziplatiyor. Yahu millet okudu hatta uefa ceza verdi. Sesi dinleyince ne oldu.

Zaten yarin tubitakin baskani cikar bu kayitlat montaj der, kapanir mevZu.

Bizim ceza mevzusu nedir abi, bilemedim ben onu.

Aziz yildirim cok zipliyordu azicik hafiZalari tazelediler.
bursa maçında bize ceza vermeye gerek görmediler ya fener federasyondan dün hesap sordu
hukuk kurulları Beşiktaşlıymış o nedenle ceza vermemiş diye :)
sorun beş yıllık olması değil türk halkı unutkandır böyle arada bir ortaya çıkartılıp dürtmek gerekir
bir yerler kalktımı indirmek gerekir burda üstad ne diyor sen sus senin şu anda buna itiraz edebiliyorsan süperligde olduğun için
yoksa senin burda bile olmaman gerekiyor normalde haddini bil diyor üstad :)

Etiketler: