Abi oyle olmuyor ama catismada. 2000 mermi atmamistir. 70 sarjor eder o kadar tasimaz yaninda operasyonda. Ilk sarjoru bantlidir 60 mermi civari. Ikinci sorjor de bantlidir sonra iki tane daha almistir yanina. 180 civari mermi yapar. 2-2.5 dakikada ateslemistir hepsini. Daha sonra kacis icin ayni silahlan riske girilmez. Ufak bir otomatik alir yakin catisma icin. Iki de tabancisi vardir.
Elbombasi kullanmamasini anlayamiyorum. Sis bombasi da atardi tam egitimli bir asker. Kullandigi silahlari birakti mi acaba. O da iyi taktiktir silahlari atarsin, ugrasip dursunlar.
Kan dondurucu bir eylem.
iyi bir dahaki sefere bombada kullanırlar şimdi akıllarına gelmemiş not alırlar unutmamak için

bence bilinmedik olaylarda fikirler beyan etmek yanlıştır. birden fazla olduklarını aralarında arapça konuştuklarını
söyleyen bir görgü tanığı vardı akşam dinledim içerden çıkmıştı. birileri bir kişi diyor. genelde insan tepkisi bir kişiyse
üstüne atlamak olur. böyle yerlerde yanında ailen sevdiklerin var kendini bile feda edersin sevdiğine zarar gelmesin diye
ancak birden fazla olduğunda kaçma dürtüsü ağır basar nerdeyse bin kişinin olduğu mekanda bir delikanlı çıkmamışmı bir kişinin
üstüne atlayacak sokakta dene bakalım ateş etmeyi üstüne kaç kişi atlayacak bence bir kişi değildi.
zaten bir kişiyse ben o eylemin terör eylemi olduğuna inanmam adam mı bulamamışlar bir kişiye vermişler işi
bir kişiyle başarı şansı çok düşüktür. Başarısızlıkta karşında hedef aldığına büyük güç verir. bence soruşturmayı
beklemek gerekir her eyleme terör eylemi damgası vurmak birazda kolaycılıktır. oraya kadar giren dediğin gibi
bomba patlatmadan bitirmez işi basit bir çıkar çatışmasıda olabilir. şizofren birinin haraketide olabilir. Bana pek
terör gibi gelmiyor. planlı terörist bir eylemde şehrin göbeğinde eline keleş alacak tek başına istanbulun en önemli
mekanlarından birine hemde yılbaşı gecesi gelecek tarayıp bir kaç dakikada yüz kişiyi vurup elini kolunu sallayarak gidecek
bunuda planlı yapacak tek başına. intihar saldırısı bile değilmiş kaçtığına göre. Bence damgalayıp işi kolaycılığa kaçmalarına
müsade etmemek lazım. Yorum yapmak yerine bekleyelim bakalım altından ne çıkacak.