gelen asistleri gol yapamayan cenk ile bakarı napıcaz. cenk +5 bakar +10 gol daha atmalıydılar biri 15 öteki 13 golde olmalıydılar şimdiye. 
bana saydığın sayı kadar onlara yapılmış net asist gösteremezsin tangaz
zaten sorunumuzda bu kaliteli asistin yapılmaması ama siz gözlerinizi kapatıp
bir şeye yöneldiğiniz için gerçekleri göremiyorsunuz. cenkde formsuz değil abou da
sadece onlara asist yapılmıyor gelen toplarda ciddi zor pozisyonlar ha yapılım atamadıklarıda oldu
ama bu sayı olarak az. bir takım düşün bütün forvet ve kanat oyuncuları ileri ucu komple
gol kısırlığı çekiyor bunda suçu tek tek ileri uç oyuncularındamı bulmak gerekiyor. Bu bile
bir şeylerin yanlış gittiğini gösteriyor aslındayarım devre biri formsuz olsun ikisi olsun hepsimi formsuz.
Ben diyorum abou ya asist yapılmıyor. cenke gene yapılıyor ama abou bu konuda çok haksız
eleştiriliyor antep maçı 9 asist var Abounun maçı kazandığı bir hafta bunu herkes söyler.
baksana antep maçında 90 dakika abouya kaç asist yapılmış. Attığı gol bile asist değildi aslında
verkaçtı ama abou kaleye vurdu. Abounun son vuruşları kötü olabilir golcüde olmayabilir bunlar
tamamen ayrı konular ama bir gerçek var ona asist yapılmıyor. sürekli ceza sahasında karambol toplarla buluşabildiği için
düzgün vuruşlarda yapamıyor yada kendi çabalarıyla kazanıp getirdiği toplar. Attığı gollere bakıver
hem şl de hem ligde asist mi yapılmış yoksa kendimi çabalamış