2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12375796 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

bana saydığın sayı kadar onlara yapılmış net asist gösteremezsin tangaz
zaten sorunumuzda bu kaliteli asistin yapılmaması ama siz gözlerinizi kapatıp
bir şeye yöneldiğiniz için gerçekleri göremiyorsunuz. cenkde formsuz değil abou da
sadece onlara asist yapılmıyor gelen toplarda ciddi zor pozisyonlar ha yapılım atamadıklarıda oldu
ama bu sayı olarak az. bir takım düşün bütün forvet ve kanat oyuncuları ileri ucu komple
gol kısırlığı çekiyor bunda suçu tek tek ileri uç oyuncularındamı bulmak gerekiyor. Bu bile
bir şeylerin yanlış gittiğini gösteriyor aslındayarım devre biri formsuz olsun ikisi olsun hepsimi formsuz.
Ben diyorum abou ya asist yapılmıyor. cenke gene yapılıyor ama abou bu konuda çok haksız
eleştiriliyor antep maçı 9 asist var Abounun maçı kazandığı bir hafta bunu herkes söyler.
baksana antep maçında 90 dakika abouya kaç asist yapılmış. Attığı gol bile asist değildi aslında
verkaçtı ama abou kaleye vurdu. Abounun son vuruşları kötü olabilir golcüde olmayabilir bunlar
tamamen ayrı konular ama bir gerçek var ona asist yapılmıyor. sürekli ceza sahasında karambol toplarla buluşabildiği için
düzgün vuruşlarda yapamıyor yada kendi çabalarıyla kazanıp getirdiği toplar. Attığı gollere bakıver
hem şl de hem ligde asist mi yapılmış yoksa kendimi çabalamış

bu abubakar gerçeklerini değiştirmiyor sonuçta top kutuya gelmiş mi gelmiş (istatistikler öle diyor) bunlar atamamış özellikle de bakar. portoda da gelen onlarca asistleri çok düşük yüzdeyle atıyormuş emenikenin istatistiğini geride bıraktı bakar matematik yalan söylemez
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

buda söylediğime işaret etmiyormu @MURAT toplar gelip geçiyor çünkü asist yapılmıyor
sürekli gelip geçen topa tepki vermek zorundalar alda at dendimi hiç hep sarhoş toplara koştular
bunun adı asist olmuyor. antep maçında yapıldı o asistler. cenk bolcana kaçırdı. ama ben o kadar maç izliyorum
yanyanayız bana bir tane söyleyebilirmisin aha bu topu abouya alda at diye verdiler diye hep seken yakınından geçen toplar.
yada kutuya yapılan ortalar. birilerinde sorun bulmak kolay olan şey esas gerçek sorunu bulmak gerekiyor.

bir adım önünden geçen topa da bir zahmet reaksiyon versin. ve-re-mi-yor...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Barış1903

bu abubakar gerçeklerini değiştirmiyor sonuçta top kutuya gelmiş mi gelmiş (istatistikler öle diyor) bunlar atamamış özellikle de bakar. portoda da gelen onlarca asistleri çok düşük yüzdeyle atıyormuş emenikenin istatistiğini geride bıraktı bakar matematik yalan söylemez

Ben hem forvet mevkinde hemde 10 numara pozisyonunda sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Evet forvetlerimiz gomez gibi koridor açma doğru alan koşuları yapmıyor ama tolgay da final paslarında sıkıntı yaşıyor. Ayrıca bu sene buna kanatlarımızında yetersizliği eklendi. Geçen sene olcay katkı verdi ilk yarıda töre katkı verdi sonra quaresma ama bu sene kanatta da randıman istediğimiz seviyede alamayınca hücum da yeterince gol üretemedik. Yani kıssadan hisse olay yine Gomez-Sosa ikilisinin önemine geliyor kanımca

Çevrimiçi Necmi

ahh bunu bir de polyannalar görebilse  :bandit:
bu forum üyelerine saygısızlıktır @tangaz  kimse seni fikirlerinden dolayı dalgaya
alıyormu senin yaptığını bende kolaylıkla yaparım aslında. Kimsenin düşünceleriyle alay etme
hakkın yok kimse polianna değil sen bir yerde görüyorsun başkası başka yerde görüyorsa
hatayı nasıl poliyanna oluyor esas poliyanna sensin at bir kişinin üzerine suçu o gitsin herşey güllük gülüstanlık olsun
polyannacılık aslında budur. Başkalarını itham ettiğin şey değil. Senin ileri uçların tamamen düşmüşken
senin birtek abouya suçu kesmenmi gerçekçilik hadi abounun vuruşları kötü geç refleks veriyor kabul peki cenke ne
diyeceksin o zımba gibi vurur hiçte geç refleksi yoktur. neden atamıyor. Haftalardır soruyorum bir poliyanna olarak
neden senin gibi gerçekçi bakış açısına sahip olan biri cevaplamıyor. Ozinin sakatlanmadan önceki performansını çıkartığında
cenk aboudan kötü performans vermiş abou gol atamasa bile en azından oyunun içinde hep var.
evet bende ilk senin gibi düşündüm forvetlere yardırdım ama sonra daha sakin bakınca olayın hiçte böyle olmadığını gördüm.
takımda forvetleri oyundan düşürecek herşey mevcut.

Çevrimdışı kyiv

Dün oynanan Tuzlaspor Galatasaray maçını izledim. Tuzlasporda savunmada sol ayaklı Bülent diye bir çocuk vardı.Stili falan, topa hakimiyeti, savunmadan attığı isabetli paslar çok beğendim.Derken aklıma bundan yaklaşık 15 sene önce bizim minik takımda oynayan ve sonra genç takımlara kadar yükselen Bülent Uzun isimli bir genç vardı o geldi. Ufak bir internet araştırmasından sonra bizim küçük Bülent Uzunun Tuzlada oynayan o genç olduğunu gördüm.  O Çocuk nasıl Beşiktaş A takımına çıkamadı bırakın Beşiktaşı süperligde niye oynayamadı anlayamadım. Bana göre bizim ilk 11 de bile rahatlıkla oynayacak kalitedeydi. Altyapıdaki böyle yetenekli gençleri neden yukarı çıkaramıyoruz bunun irdelenip çözüm üretilmesi lazım ama çok şey bekliyorum galiba bizim kulüpten. O çocuk adına üzüldüm o yetenekte birinin yeri çok daha üst ligler veya takımlar olmalıydı. Hata kendinde veya sistemde ama bir yerde bozukluk olduğu kesin.

Çevrimiçi Necmi

bir adım önünden geçen topa da bir zahmet reaksiyon versin. ve-re-mi-yor...
geçen sene ilk yarı gomezin kaçırdıklarına bir bak aboudan fazladır o dediğin pozisyonlar
görünmüyordu ama neden? çünkü gomeze bütün takım asist yapıyordu oda içeri bırakıyordu böyle olunca kusurlar kaybolup gidiyordu
abou demiyorum cenkin kesinlikle daha fazladır öyle pozisyonu odamı geç refleks veriyor. şu takımda forvet kim olursa olsun
durum aynı olacaktı. Biraz kendinize dürüst olun o yetişemediği toplara bir bakıntop kalede benim önümde oluyor
top abounun önünden geçiyor doğr ama o topu yakalaması imkansız mesafe çok var ve top hızlı foruma geldip siz aynı muhabbeti yapıyorsunuz
önünden geçen topa dokunamadı diye nereye dokunamadı o top iki metre önünden geçti nasıl dokunsun ama tv den öyle görünmüyor
sanki yalayıp geçmiş gibi görünüyor. ben çıplak gözle bu güne kadar abouya asist yapıldığını görmedim hatırlamıyorum
en azından bizim tarafta olmadı. o kadar çok boş pozisyonda top verilmediği için elini sallayarak tepkiyle gittiğini gördümki
yada ne kadar zor pozisyonlarda topun ona atıldığına şahit oldum bir eleştiriye başlayacaksak emin ol sıralamada onun önüne geçecek bayağı
oyuncu var. Ben size yanlışsınız demiyorum ama haklı olduğunuzu gösteren bir şeyde yok yargılarınız eksik benim gözümde
eksik olan yanlıştır. o kadar çok sebep varki quaresmanın top tutup defansın yerleşmesine müsade ettiğinden başla o topun ileri
getirilmesine kadar o kadar çok hata varki bazen altı yedi dakika top çeviriyorlar orta sahada forvet ilerde ne yapsın beklerken
hepsinin oyundan düşmesi gayet normal bir durum soğuyorlar oyundan ne zaman o top gerçek anlamda kutuya iner asistler gelmeye başlar
 işte o zaman goller gelmediğinde ben forvetlere giydiririm. on numara oynayan tolgay bakın kaç asisti onuda geçtim asist olabilecek seviyede pası var.
yada ozinin kanatta quaresmanın adrianonun tosiçin ortaları asist pas olarak değerlendirmiyorum.

Çevrimiçi Necmi

Dün oynanan Tuzlaspor Galatasaray maçını izledim. Tuzlasporda savunmada sol ayaklı Bülent diye bir çocuk vardı.Stili falan, topa hakimiyeti, savunmadan attığı isabetli paslar çok beğendim.Derken aklıma bundan yaklaşık 15 sene önce bizim minik takımda oynayan ve sonra genç takımlara kadar yükselen Bülent Uzun isimli bir genç vardı o geldi. Ufak bir internet araştırmasından sonra bizim küçük Bülent Uzunun Tuzlada oynayan o genç olduğunu gördüm.  O Çocuk nasıl Beşiktaş A takımına çıkamadı bırakın Beşiktaşı süperligde niye oynayamadı anlayamadım. Bana göre bizim ilk 11 de bile rahatlıkla oynayacak kalitedeydi. Altyapıdaki böyle yetenekli gençleri neden yukarı çıkaramıyoruz bunun irdelenip çözüm üretilmesi lazım ama çok şey bekliyorum galiba bizim kulüpten. O çocuk adına üzüldüm o yetenekte birinin yeri çok daha üst ligler veya takımlar olmalıydı. Hata kendinde veya sistemde ama bir yerde bozukluk olduğu kesin.

boludada çok alt yapıdan oyuncumuz vardı.

Çevrimdışı kyiv

boludada çok alt yapıdan oyuncumuz vardı.

Necmi abi bu Bülentin üzerinde dursalardı Gökhan Keskinden sonra Beşiktaşın savunmadan pasla çıkan en teknik savunmacısı olurdu çok net.Eminim şimdilerde aradığımız yabancı stoperi de aramazdık.Yazık olmuş çocuğa.

Çevrimdışı tangaz

bu forum üyelerine saygısızlıktır @tangaz  kimse seni fikirlerinden dolayı dalgaya
alıyormu senin yaptığını bende kolaylıkla yaparım aslında. Kimsenin düşünceleriyle alay etme
hakkın yok kimse polianna değil sen bir yerde görüyorsun başkası başka yerde görüyorsa
hatayı nasıl poliyanna oluyor esas poliyanna sensin at bir kişinin üzerine suçu o gitsin herşey güllük gülüstanlık olsun
polyannacılık aslında budur. Başkalarını itham ettiğin şey değil. Senin ileri uçların tamamen düşmüşken
senin birtek abouya suçu kesmenmi gerçekçilik hadi abounun vuruşları kötü geç refleks veriyor kabul peki cenke ne
diyeceksin o zımba gibi vurur hiçte geç refleksi yoktur. neden atamıyor. Haftalardır soruyorum bir poliyanna olarak
neden senin gibi gerçekçi bakış açısına sahip olan biri cevaplamıyor. Ozinin sakatlanmadan önceki performansını çıkartığında
cenk aboudan kötü performans vermiş abou gol atamasa bile en azından oyunun içinde hep var.
evet bende ilk senin gibi düşündüm forvetlere yardırdım ama sonra daha sakin bakınca olayın hiçte böyle olmadığını gördüm.
takımda forvetleri oyundan düşürecek herşey mevcut.

kimseye saygısızlık yaptığım yok burada birbirimize neler diyoruz polyanna die nitelendirdiğimiz 2 kişi var biri sensin diğeri tuncaboylu sanırım senin alıngan bir anına denk geldi. kırıldıysan afedersin. ben ileri uçla alakalı formsuzlar yetersizler gibi çok mesaj attım geçen yılki verimli ileri dörtlü+oğuzhan ile alakalı hatta yakın geçmiş yazdıklarımı okuyabilirsin. bu ileri dörtlünün 3ünün değiştiğini ozzininde kötü durumda olduğunu ama bunda da hocanın epey rolü olduğunu da yazdım. ama tüm bunlar bakarın şuan emenikeye ait %9luk gol sayısı/gol pozisyonu oranını %8le geliştirdiği! gerçeğini değiştirmiyor.

Çevrimiçi Necmi

bumudur yani top kutuya gelmiş geldiyse hokus pokus yapacak öylemi birde kalkıp insanları
poliyannacı olmakla suçla :alala:
ben muşlarle mişlerle konuşmam gözlerimle gördüğüme inanırım. portoda ne yapmış ne yapamamış görmedim
beni ilgilendirmiyor o nedenle ben şimdi gördüğüme bakıyorum bana gözlerimin söylediğini yazıyorum burda
mesela messi de biliyorsun arjantin milli takımında atamıyordu. adamı ağlattı taraftar demekki bir yerde kaçırmak
için kötü topçu olmaya gerek yok adam orda bir şeyler yaşamış dolmuş bir daha gitmem portoya diyor. Bu bile nedenleri
anlatmaya yeter sen insanları robot falan sanıyorsun herhalde yağını yakıtını koy çalışsın.
Ben iyi golcü demiyorum görmedim bir şey ama kötüde diyemiyorum çünkü onuda görmedim sahada tek başına
desteksiz çabasını görüyorum sadece.

Çevrimdışı tangaz

bumudur yani top kutuya gelmiş geldiyse hokus pokus yapacak öylemi birde kalkıp insanları
poliyannacı olmakla suçla :alala:
ben muşlarle mişlerle konuşmam gözlerimle gördüğüme inanırım. portoda ne yapmış ne yapamamış görmedim
beni ilgilendirmiyor o nedenle ben şimdi gördüğüme bakıyorum bana gözlerimin söylediğini yazıyorum burda
mesela messi de biliyorsun arjantin milli takımında atamıyordu. adamı ağlattı taraftar demekki bir yerde kaçırmak
için kötü topçu olmaya gerek yok adam orda bir şeyler yaşamış dolmuş bir daha gitmem portoya diyor. Bu bile nedenleri
anlatmaya yeter sen insanları robot falan sanıyorsun herhalde yağını yakıtını koy çalışsın.
Ben iyi golcü demiyorum görmedim bir şey ama kötüde diyemiyorum çünkü onuda görmedim sahada tek başına
desteksiz çabasını görüyorum sadece.

adamın portoya gitmem demesi saha içi değil saha dışı olaylarla alakalı kendi tezini dayatacaksın die olur olmaz dayanaksız argümanlara başvuruyorsun artık.

neyse daha fazla polemiğe girmeyeceğim. senin bakar konusundaki görüşlerine katılmıyorum bence tarihimizdeki en kötü yabancı santraforlardan biridir maliyetine bakınca açık ara en kötüsüdür.

polyanna die nitelediğim 2 kişi vardı alındıysan tekra afedersin tuncaboylu alındıysa o da affetsin. bu gereğinden fazla uzayan asla uzlaşamayacağımız polemikte benim cephemden son bulur...

Çevrimdışı kyiv

Aboubakar kaleye uzak, kanatta oynadığında Daniel Amokachi gibi maşallah ama kaleye yaklaştığında içinden bir Christopher Ohen çıkıyor maalesef...Belki de Aboubakar ile Gomezi aynı 11 de oynatmak iyi bir kombinasyon olurdu.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aboubakar kaleye uzak, kanatta oynadığında Daniel Amokachi gibi maşallah ama kaleye yaklaştığında içinden bir Christopher Ohen çıkıyor maalesef...Belki de Aboubakar ile Gomezi aynı 11 de oynatmak iyi bir kombinasyon olurdu.
Bunu bende birkaç mesaj önce yazmıştım. @tangaz abi olmazlardı dedi, gayette güzel olurdu.

Çevrimdışı tangaz

Bunu bende birkaç mesaj önce yazmıştım. @tangaz abi olmazlardı dedi, gayette güzel olurdu.

bakarın alverlerde ne kadar kötü olduğunu ne kadar düşük bir pas yüzdesi ile oynadığını gördüğüm için olmazlardı die düşünüyorum

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bakarın alverlerde ne kadar kötü olduğunu ne kadar düşük bir pas yüzdesi ile oynadığını gördüğüm için olmazlardı die düşünüyorum
senin düşüncendir abi saygı duyarım,ayak iyi değil en büyük sorunu o zaten adamın abi.

Çevrimiçi Necmi

kimseye saygısızlık yaptığım yok burada birbirimize neler diyoruz polyanna die nitelendirdiğimiz 2 kişi var biri sensin diğeri tuncaboylu sanırım senin alıngan bir anına denk geldi. kırıldıysan afedersin. ben ileri uçla alakalı formsuzlar yetersizler gibi çok mesaj attım geçen yılki verimli ileri dörtlü+oğuzhan ile alakalı hatta yakın geçmiş yazdıklarımı okuyabilirsin. bu ileri dörtlünün 3ünün değiştiğini ozzininde kötü durumda olduğunu ama bunda da hocanın epey rolü olduğunu da yazdım. ama tüm bunlar bakarın şuan emenikeye ait %9luk gol sayısı/gol pozisyonu oranını %8le geliştirdiği! gerçeğini değiştirmiyor.
yoo alınganlığım yok ben sallamam ama bu laf bu şekilde düşünen çok kişiye gider.
kimse şuna dediler buna dediler diye algılamaz direk üstüne alır.
aslında dediklerinin olması için benim öncelikle dediklerimin olması gerekir ne demiş sir istatistik
dediğin şey bikini gibidir her şeyi gösterir ama esas göstermesi gereken şeyleri göstermez.
istatistik dediğin sonuca göre tutulur. sürece göre değil. istatistikleri değerlendir ama hüküm vermek için kullanma derim
istatitikler kusurları gösterir nedenlerini değil. o nedenleri göremediğin sürecede doğru yola giremezsin.
Bak hep diyorum haklı olabilirsin ama bizim sıkıntımız bu değil abou olmaz cenk atar cenk olmaz olcay atar o olmaz ikinci
yarı babel atar sorun senin dediğin kadar basitse zaten abou dediğin hiç bir şey illaki ileri uçtan biri o topu içeri sokar
Talisca da geliyor ama işte böyle olmayacak bu iş ne gomezin olmaması ne sosanın olmaması değil buorta sahadan bunlara top gelmiyor
direk bypas edilip quaresmaya atılıyor yada orta sahada top çevriliyor sürekli olarak fırsat bulunup gene quaresmaya atılıyor
90 dakikalık oyunumuz bu bütün işimiz quaresmanın o anki psikolojik durumuna kalmış ya dakka 90 berabereyiz korner atacak
paslaşarak kullanıyor varmı ötesi topu kaybediyoruz ondan sonra bir değil iki değil kaç defa yaptı bütün takım kutuya girmiş stoperler içerde
sen topu paslaşıp hepsini oyundan düşürüyorsun birde topun kaybedilmesine neden oluyorsun. Biz böyle bir oyun anlayışında
forvetlerden gol bekliyoruz yok olmaz bu antep maçında gördük abou kanat oynarken neler yaptı ben 3 pozisyon hatırlıyorum
sıfıra girip asist yaptığını bir tanede GG yaptı 3 ünü cenk birini quaresma kaçırdı ama net asistlerdi bunlar quaresma ne ilginç kendi şutunu kendi
eline çaptırdı buda bir başarıdır. :D
Neyse demek istediğim adil olalım haklı bile olsak haklıyız demeden önce bütün sebep sonuç ilişkisini irdelemek gerekiyor.
bu insanın hata yapmasını engeller bir sürü neden söylüyorum dikkatle okuyup maçları aklından geçirirsen
benim söylediğim sebeplerin hiçde boş olmadığını görebilirsin ama sen istatistik diyorsun ben tabelaya bakarım diyorsun
ama abounun emenikeyi geçmesi doğruysa cenkin daha fazla geçmesi lazım o rekorun cenkde olması lazım penaltı atarak
öyle aradan sıyrılma olmaz bunu söylerken bile adil değilsin işte demekki istatistik dediğin şeyler hep gerçekleri söylemez
mesela cenk ligde 1396 dakika forma şansı bulurken Abou 810 dakika civarı forma şansı buldu abou 3 gol attı
cenk ilk dört maç 4 gol attı abou ilk dört maç toplam 14 dakika oynadı bu dört maçı çıkaralım devreden birlikte oynadıkları diğer maçlara bakalım
cenk 1 gol attı gerisi penaltı atışı abou 3 gol attı yani istatistik olarak cenk aboudan daha kötüyken emenikeyi abou geçti demek
haksızlık oluyor biraz. cenk girdiği hiç bir pozisyonu gole çeviremedi sadece antep maçında 4 asist var değerlendiremediği
o nedenle eleştirirken dikkatli gözlemlemek gerekiyor. Ben cenki eleştirmiyorum aslında sorun başka tarafta diyorum
kaleye paralel rast gele atılmış bir topa hamle yapıp yetişemezse bu kaçırılan asist olmaz. yada benfica maçında attığı gol ona
yapılmış bir asist olmaz. sen bir istatistik tutarsan istediğin sonucu çıkartabilirsin bundan hiçde zor bir şey değil

Çevrimiçi Necmi

alvermi yapıyor kimse onunla girmiyorki bu tip pozisyona bırak onu kimse kimseyle girmiyor
sanki alver yapıyoruzda neyi gördün :alala: taliscayla bayağı başarılı alverleri vardı o sakatlandı bitti
seni okuyanda sanırki biz sürekli al ver yapıyoruz üçgenler kuruyoruzda abou buna giremiyor.
sonrada biz poliyanna oluyoruz  :bandit:  sen maçları seyrederken uyuya kalıyorsun galiba :D

Çevrimiçi Necmi

senin düşüncendir abi saygı duyarım,ayak iyi değil en büyük sorunu o zaten adamın abi.
ayak iyi değil derken adamın çalım yeteneği oyun görüşü gayet iyi son vuruşlarda aksıyor bir tek
yoksa zeki oyuncu asistleride iyi yapıyor biz birazda oyunu çift yönlü oynayabileceğimiz ikinci yarıyı bekleyelim bence
zaten bu istatistikle gelecek sene olması imkansız yönetim kendini darağacına çıkarır. ama sabrıda hakediyor bence.
bizim oyuncumuz ve Beşiktaşın bir şeyleri yapması kendi oyuncularımızın göstereceği performansla alakalı olduğu sürece
bizim yapmamız gereken oyuncuyu desteklemek yerle birde ederiz olan sadece Beşiktaşa olur. iki maç yuhalarsın
üçüncüye sahaya çıkartmaya cesaret edemezler bir oyuncuyu devre dışı bırakmak çok kolay bir şey ama sonucunun zarara
uğrayacağı tek şey Beşiktaşdır. geçen sene ismailde olduğu gibi elimdeki tek adamı baskı altına alıp sahada iyice aptallaştırmak
Beşiktaşa ne kazandırır. Geçen senede çok kızmıştım sanki ismail oynamayınca yerine oynayacak bir sol bek vardı tosiç solda
ismailden daha tehlikeliydi.ismail en azından hatalı biri iki gol yedirdi tosiç direk kendi atıyordu :bandit:
istemek kolay bir oyuncu alma hakkımız var stopermi forvetmi hangisi daha önemli bir ihtiyaç şunu kiralayalım bunu kiralayalım
demekle olmuyor oyuncu gitmek istemezse kimseyi kiralayamazsın. bunu diyenler sanki pcde oyun oynuyor.
gerçek hayat böyle değil b.ktan bir kupa maçında ömer ağlıyordu. bizim çoğumuzun gitmeyi bile önemsemediği bir maçta
onların insan olduğunu hep unutuyoruz bazen. ömer yavaştı vs geçelim bunları yeterincede şans bulamadı ve yavaş adamı
kanata koyarak şenol hoca zaten ipini çekti genede mücadele etti golünü attı nokta santrafor olarak oynasaydı eminim daha
fazla gol vuruşu yapardı elimizdeki en temiz vuran adam o sonuçta.
oyuncumuzu eleştirelim ama unutmayalım onlar bizim oyuncumuz gömmek ne oluyor kötüyü konuşurken iyiyi neden
halı altına süpürmeye çalışıyoruz. ne yani kendi oyuncumuzu övmektenmi korkuyoruz. bir oyuncuyu tutmuyorsun
diye yapabildiği bütün iyi şeyleri yok saymak ayrı bir tez konusu.

Çevrimdışı cursedofdragon

bobo yu geri cagıralım sözleşmesi bitiyor :)

Çevrimiçi Necmi

adamın portoya gitmem demesi saha içi değil saha dışı olaylarla alakalı kendi tezini dayatacaksın die olur olmaz dayanaksız argümanlara başvuruyorsun artık.

neyse daha fazla polemiğe girmeyeceğim. senin bakar konusundaki görüşlerine katılmıyorum bence tarihimizdeki en kötü yabancı santraforlardan biridir maliyetine bakınca açık ara en kötüsüdür.

polyanna die nitelediğim 2 kişi vardı alındıysan tekra afedersin tuncaboylu alındıysa o da affetsin. bu gereğinden fazla uzayan asla uzlaşamayacağımız polemikte benim cephemden son bulur...
saha dışı olaylar saha içinide etkiler. yaşam bir bütündür. bizde karısı hamile kalan sanki karısı değilde kendi hamile
kalmış gibi tepki gösteriyor mesela özel hayat onların hayatı onlar zevk alıyor ama bedelini biz ödüyoruz. Ben tez dayatmıyorum @tangaz
benim için Beşiktaş önemli bir şeyler ters gidiyor bunu görüyorum sebeplerini konuşuyorum gördüklerimi söylüyorum senin gibi bende
kendi fikrimi söylüyorum abou gibi birini hedef seçip üstüne yüklenemem bir oyuncunun yetersizliği bir takımı bu kadar çökertmez
hoş bize göre çökme olarak değerlendiriyoruz yoksa herkesin şampiyonluk adayı hala Beşiktaş.
biraz önce ntv de izledim emre bile başakşehir oyuncusuyken Beşiktaşı en büyük aday gördüğünü söylüyor talisca sakatlanmazsa en az
6 puan önde olurlardı diyebiliyorsa fazlaca konuşmaya gerek yok sadece o değilki ardadan tut burağa kadar hepsinin şampiyonluk adayı
Beşiktaş. Biz burda şampiyonluk gitti diye diz dövelim. Elbette hepimiz daha iyisini istiyoruz bütün bu tartışmalar bu nedenle
ama daha iyisini istemek elindekinin çok kötü olduğunu göstermez. eleştiriyi bile bu ölçüde yapmak doğru olan

Çevrimiçi Necmi

bobo yu geri cagıralım sözleşmesi bitiyor :)
sen boboyu ne kadar hatırlıyorsun :alala:
hiçte öyle büyük golcü değildi sezonluk 10 ortalamayla oynayan oyuncudan bahsediyoruz
olcayda onun kadar golcü :) hatta ortalaması ondan daha iyidir.
bizde attığı en fazla gol sayısı 12 iki kerede 11 gol atmış bir sezon 10 golde kalmış bir kere 8 golde
bir kerede  5 golde kalmış
olcayın her sezon 15+ gol katkısı ondan daha iyi birde forvet değil kanat oynarken yapmış getir koy olcayı
forvete ondan fazla katkı verir.

Çevrimiçi Necmi

:alala: neden alındın polamik yapmıyoruz konuşuyoruz sadece
sen fikrini söylüyorsun ben söylüyorum eleştirirken iyi eleştirildiğn zaman
ben oynamıyorum ver misketlerimi. poliyanna kelimesine alınmadım sen saldırdın
ben karşılık verdim. birine atış yapıyorsan karşı atışada hazır olman lazım :D
ben sana hak verdiğimi hep söyledim kötü olabilir bu kapıyı kapatmıyorum hiç
ama dengeli bir karar verebileceğimiz şartlarda yok diyorum @tangaz
eleştiririz ama bazı laflar şimdi söylenmez sezon sonunu beklemek lazım
şimdi olumlu elektrik vermek Beşiktaşa kazandırır.  Benim koruduğum aslında
abou değil Beşiktaşı koruyorum. Kötü olabilir kötüde olsa elimizde olan bu ve
en yüksek verimi nasıl alabiliyorsak o şekilde alacağız. sonrasına sezon sonunda bakacağız.

sen boboyu ne kadar hatırlıyorsun :alala:
hiçte öyle büyük golcü değildi sezonluk 10 ortalamayla oynayan oyuncudan bahsediyoruz
olcayda onun kadar golcü :) hatta ortalaması ondan daha iyidir.
bizde attığı en fazla gol sayısı 12 iki kerede 11 gol atmış bir sezon 10 golde kalmış bir kere 8 golde
bir kerede  5 golde kalmış
olcayın her sezon 15+ gol katkısı ondan daha iyi birde forvet değil kanat oynarken yapmış getir koy olcayı
forvete ondan fazla katkı verir.

haydaa lafa bak ben  boboyu ne kadar hatırlıyormusum :D

Sendede antrapoz başlamış herhalde abi :D

2006 senesinde oynadı adam bizde 31 yaşında sözleşmesi bitiyor iş görür :)

Elimizde ki 3 forvetten de iyidir abou,cenk,ömer.

Dönüp vurması ile meşhurdur kendisi derbileri boş geçmezdi :)

Sen Beşikaş'ın o zaman ki kadro su ile şimdi ki kadrosunu bir mi tutuyorsun abi :D

Bobonun Türkiye liginde  192 maçta 78 gol'ü 25 assist'i var  ayrıca :)

Türkiye kupasında 27 maç'ta 17 gol 5 assist :)

Çevrimdışı anilsevim

Bobo demişken
Bobo bugün instagram hesabından dedi ki: rhodolfo manoel' den daha iyi
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Etiketler: