2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12384120 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Nouma7

Rakitsky falan gelmez boşuna milleti kandırmayın.

Çevrimdışı tangaz

Murat abi Badem Fırat'a göre stoper için 5, forvet içinde 4 tane oyuncuyla görüşülüyormuş.

düşündümde aslında transfere gerek yok bakar + rodolfo yeterli bence  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı eski inönü

Eto olursa başımızın üstünde ama olmazsa forvette macera transfere gerek yok. Babel ve Talisca gol kısırlığına çare olur. Babel-Talisca-Aboubakar ileri 3'lüsü yeterli tabelayı yapar. Asıl stoper transferi çok daha öncelikli. Geriden oyun kurabilen, ayağı düzgün, soğukkanlı lider bir stoper şampiyonluğun kilidi olur.

Çevrimdışı cursedofdragon

Eto olursa başımızın üstünde ama olmazsa forvette macera transfere gerek yok. Babel ve Talisca gol kısırlığına çare olur. Babel-Talisca-Aboubakar ileri 3'lüsü yeterli tabelayı yapar. Asıl stoper transferi çok daha öncelikli. Geriden oyun kurabilen, ayağı düzgün, soğukkanlı lider bir stoper şampiyonluğun kilidi olur.

chedju'yu kadro dısı bırakmıslar alalım :D

Çevrimdışı Ömer Kaan

Florya'dan Ümraniye'ye kramponlarını alıp gelsin :biggrinking:

Çevrimdışı sosyalkartal

CHEDJOU Beşiktaşa gelecek transfer görüşmesi yapıldı  :)
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

CHEDJOU Beşiktaşa gelecek transfer görüşmesi yapıldı  :)

ulan sosyal sen olmasan bizde gülemicez valla :D

Çevrimdışı sosyalkartal

ulan sosyal sen olmasan bizde gülemicez valla :D
Geldiğinde burda ol   :akuma:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Alper1903

Chedjou... no no no. Ben bu filmi daha önce izledim tt arena dk 38, fütursuzca bir çift dalış ve ardından penaltı. 6 parametre...  :evillol:

Çevrimdışı ferdi1903

affina siginarak kardes verdigin transfer haberlerinden biri tutdumu hic?  :icool:

Çevrimdışı Doğukan E.

Chedjou... no no no. Ben bu filmi daha önce izledim tt arena dk 38, fütursuzca bir çift dalış ve ardından penaltı. 6 parametre...  :evillol:
Önder Özen ole bi anlatmıştı ki bende dedim ulan iyi transfer yapmışız. Sonra o gs maci :akuma:

danny kiralıktı :D

Bu farklı ama işin şakası bir yana aman uzak dursunlar alt yapıdan bizim genç çocuk oynasın fatih aksoy du galiba razıyım :)

Çevrimdışı Alper1903

danny kiralıktı :D

Bu farklı ama işin şakası bir yana aman uzak dursunlar alt yapıdan bizim genç çocuk oynasın fatih aksoy du galiba razıyım :)

Aynen. Stoperde transfer yapmış olmak için yapacaklarsa hiç yapmasınlar daha iyi. Sezon sonunda düzgün biri bulunur.

biz hep burdayızda sen kayboluyon :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ACUN ILICALI : Şampiyonluk için Beşiktaş'ı önde görüyorum .

MURAT BOZ : Beşiktaş bu sezon da şampiyon olacak !

ARDA TURAN : Şampiyonluk yarışında Favori Beşiktaş , Beşiktaş dışında kimse kazanacak hissi vermiyor .

BURAK YILMAZ : Beşiktaş şampiyonlukta 1 adım önde.

EMRE BELÖZOĞLU : Beşiktaş şampiyonlukta daha şanslı.

NTV SPOR
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

ondan bi halt olmaz...  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

ACUN ILICALI : Şampiyonluk için Beşiktaş'ı önde görüyorum .

MURAT BOZ : Beşiktaş bu sezon da şampiyon olacak !

ARDA TURAN : Şampiyonluk yarışında Favori Beşiktaş , Beşiktaş dışında kimse kazanacak hissi vermiyor .

BURAK YILMAZ : Beşiktaş şampiyonlukta 1 adım önde.

EMRE BELÖZOĞLU : Beşiktaş şampiyonlukta daha şanslı.

NTV SPOR

Görünen köy klavuz istemez  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

İspanya Sporcu Sağlığı Koruma Ajansı son anda Beşiktaş'ın kapısından dönen Samir Nasri hakkında doping soruşturması başlattıklarını açıkladı. (BTD)

:bandit:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Barış1903

Ntv spor "Siyah Beyazlılar Zorya Luhansk'ın sol beki Eduard Sobol için girişimlere başladı" diye haber geçmiş. Tanıyan bilen var mı ?

Çevrimdışı tangaz

Ntv spor "Siyah Beyazlılar Zorya Luhansk'ın sol beki Eduard Sobol için girişimlere başladı" diye haber geçmiş. Tanıyan bilen var mı ?

zoryanın sol stoperi iyi adam

Çevrimdışı Barış1903

zoryanın sol stoperi iyi adam

Hiç ortalıkta ismi duyulan bir adam değildi şaşırdım açıkcası. Birde raketçi için shaktarla görüşüyorduk yine shaktartan başka bir isim ortaya atılınca garip geldi :)

Çevrimdışı tangaz

Hiç ortalıkta ismi duyulan bir adam değildi şaşırdım açıkcası. Birde raketçi için shaktarla görüşüyorduk yine shaktartan başka bir isim ortaya atılınca garip geldi :)

raketçi şaktardan ayrıldığı gün dediğim adam zoryadan şaktara geçecek.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Neden bu kadar penaltı kazandık sorusunun cevabı...

Bu sezon Süper Lig'de, ceza sahasında en fazla topla buluşan takım Beşiktaş (391).

Sabah aksam gomdugumuz takim.......
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

sol bek diyor haberde :)

haberi bilmem ama sol stoper forstermiydi neydi iyi adam

Etiketler: