2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12384311 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Arası neden saymayalım sonuç olarak törenin yerine aldık başta hoca oynatmadı sonra sakatlandı ve sonuç olarak aldığımız katkı sıfır. talisca geldikten sonra da nasri transferi dewam etti onu yanlış hatırlıyorsun yerine alınmadı
Arası törenin yerine almadık aras zaten kadromuza bir önceki sene girmişti yatırım transferi.
önce yapılmış anlaşmasından dolayı kiralık oynamak zorunda kaldı. şans bulamamış olması katkı vermeyeceği anlamı çıkarmaz şenol hoca şans vermedi sonrada sakatlandı. Bekleyip göreceğiz.

Çevrimdışı sozkul

Açıklamalara göre Gökhan'a imza parası ödenmedi, onun yerine sözleşmesi 4. yıla uzatıldı.

Gökhan da zaten bademle yaptığı röportajda bunu dile getirdi.

Ayrıca konumuz başkanın verip vermemesi değil bu paylaşılan haberde, Quaresma'nın 3.3 isteyip istemediği haberini konuşuyoruz.

Quaresma senelik 3.3 mü istedi sence gerçekten, doğruluğu var mı sence bu haberin?

Haber doğru mu yanlış mı bilmem, ama uydurmaysada uçuk bir uydurma değil, Abou'nun 3.3 ü takımda dengeleri bozar diyen çok oldu burda, ben q7 nin yerinde olsam, seyirci beni bu kadar seviyorsa, son kontratımda pazarlığa 3.3 den başlardım.

Çevrimdışı Mehmet K

9 içeride 9 dışarıda maçımız var.

Açıkçası iç saha da en fazla 1 kez berabere kalırız diye düşünüyorum. 25 puan toplarız bence.

Deplasmanda alacağımız 16-17 puan bizi şampiyon yapar.
Ben 2 beraberlik veriyorum. Deplasmanda 5-6 maç kazanırız en az. Aslında olay şu şampiyonu belirleyecek olan bizim performansımız ve herkes de bunu biliyor biz iyi oynarsak bizi geçemeyeceklerinin farkındalar onlar ne kadar iyi oynarsa oynasın. İşte bu durum bize psikolojik üstünlük sağlıyor.

Ayrıca Başakşehir'i şampiyonluk rakibi olarak saymıyorum çünkü onlar kötü oynayarak kazanamazlar her maç iyi olmak zorundalar. En azından çok mücadele etmek zorundalar ki ayrıca Emre olmayınca ne kadar zorlandıklarını gördük.

Çevrimdışı Tolga

Ben 2 beraberlik veriyorum. Deplasmanda 5-6 maç kazanırız en az. Aslında olay şu şampiyonu belirleyecek olan bizim performansımız ve herkes de bunu biliyor biz iyi oynarsak bizi geçemeyeceklerinin farkındalar onlar ne kadar iyi oynarsa oynasın. İşte bu durum bize psikolojik üstünlük sağlıyor.

Ayrıca Başakşehir'i şampiyonluk rakibi olarak saymıyorum çünkü onlar kötü oynayarak kazanamazlar her maç iyi olmak zorundalar. En azından çok mücadele etmek zorundalar ki ayrıca Emre olmayınca ne kadar zorlandıklarını gördük.
Başakşehir de düşüş başladı. Ligin 2. yarısın da rakipler artık onlara karşı daha da sert ve katı savunma yaparak oynayacaklar. O yüzden bende şampiyonluk yarışında onları çok ciddi rakip olarak görmüyorum.

Zaten BJK, Fb ve Gs aynı anda yarıştayken Başakşehir'e şampiyonluğu yedirmezler :)

Herşey bizim elimizde açıkçası. Doğru takviyelerle şampiyonluğa uzanmamız zor değil.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

diğerlerini yarışta tutan biz olduk. bizim kötü oyunumuz oldu. bizim çoğu maçın ilk yarısını çöpe atarak oynadığımız maçlar oldu.

ilk 8deki takımlardan sadece bursayı yendik osmanlıyla daha oynamadık diğerleri ile berabere kaldık. bu da onların tutunmasına yol açtı. başak, gs, fb,konya,gençler beşlisinden 2sini yensek ve kasımpaşaya sürpriz yenilgi almasaydık şuan +7 puan daha yazıp 42 puanda olacaktık. özetle ne yaptıysak kendimiz yaptık...
Evet aynen öyle buda tamamen hocaya yazar şl ye yönlendi zayıfı yen
güçlüyle beraberlik iyidir mantelitesi hakim oldu. Bence çok yanlıştı. biz şlden alacağımızı aldık
zaten bunun için lig riske atılmaz tabi yenilmektense beraberlik iyidir. bir şey elde edemiyorsun
ama rakibininde elde etmesine izin vermiyorsun bu ana kadar olan stratejinin doğru olup olmadığı
bundan sonraki oyun belirler kaybedilen bir şey yok ikinci yarı puan bıraktığın maçları alırsın gene
artıya geçersin en azından konya gençler fener kasımpaşa maçları içerde oynanacak puan bıraktığımız
6 maçın 4 ünü içerde oynayacağız kabul edelim avantajlı olan biziz içerde puan bıraktığımız iki maç deplasman olacak
bunlarıda en kötü berabere bitirirsek sene sonunu beklemeden bayrakları çıkartırız. Eleştiriyoruz
ama aslında kaybettiğimiz bir şey yok bu kadar yoğun programda zor maçlar yaparak buraya kadar kayıpsız geldik aslında ilk yarı bunu başaran ikinci yarı daha iyisini yapabilecek güçtedir.
kimsenin görmediği aslında bizim zor deplasmanları bitirmiş olmamız. Bizim ikinci yarı tek zor deplasmanımız bursa deplasmanıdır Başak ve gs zaten rakiplerin kaybetme yeter beraberlik bile iyi sonuçtur. osmanlıyı almak koşuluyla dışarda puan kaybettiğimiz 4 maçın 3 ünü alsak kasımpaşa konya gençler gs başak maçlarını kaybetsek bile ligi 80 puanla bitiririz yeterki gene süpriz deplasman puanları kaybetmeyelim fenere bile yenilsek puan 79 olur 3 maçı düşünme diğerlerini kazanmaya bak şampiyonluk gelir.
yani @tangaz  daha bir şey yapmadık giden birşey de yok çok zor bir dönemi az hasarla atlattık. Bizim için başarılı bir ilk yarı oldu. Daha iyiside olabilirdi belki ama olmadı diyede diz dövmeye gerek yok.

Çevrimdışı atalay

Çoğunluğun ön kabulleri ve başarı kriterleriyle ilgilenmediğimi, bu bakış açısının Beşiktaş'a eşik atlatamayacağını defalarca yazdım. O çoğunluk ŞL'de Napoli'den alınan 4 puanı kutlarken; bu durumu ve öne çıkan doğruları takdir etmekle beraber, bu oyunun gelecek sezonlara bırakabilecek iyi bir miras olmadığını eleştiriyordum. Buna rağmen sonuç odaklı bir vasatlığın resmini çiziyorsun ve diğerlerini yetersiz buluyorsun. Peki, sen neden bu vasatların yalnızca tarif ettiğin kısmı kadar önündesin? O halde küçümsediğin her şeyin birer parçasısın. Bütün değişmeden parça olması gerekenden fazla büyüyemez. Fakat ortada büyümek için üretilen doğrular yok. Binlerce ileti ile dolaylı veya doğrudan anlatmaya çalıştığım şey bundan ibaret. Bunu Beşiktaş'ı olduğundan daha fazla bir yere koyarak değil, Beşiktaş'ın olması gereken yerden ne kadar uzak olduğunu göstererek tarif ediyorum. @kartal74 Kazanmayı doğru tanımlayamadığınız sürece diğerleri gibi olmaktan başka şansınız yok. Artık aleni başarısızlıkların başarı olarak kanıksandığı, başarı kriterlerinin bu kadar sıradanlaştığı bir rekabetten; bundan fazlasını talep etmeyen ve düstur nedir bilmeyen ekseriyetten usandım. Yoksa düzeni bana anlatma, gayet iyi biliyorum.
[ Son Düzenleme: 30 Aralık 2016, 19:11:11 atalay ]

Çevrimdışı sametbagan

Ben bu sene ki oyunumuzu gs'nin son şampiyon olduğu oyununa benzetiyorum.Onlar da iyi oynamadan yarım sıfır la falan maç alıyorlardı bir de kupada iyi gittiler.
Bakalım ikinci yarı belki düzeliriz iyi transfer yapar sistemi iyi kurgular ve işletirsek belki 30.hafta şampiyonluğu ilanb edebiliriz yoksa son haftaya kadar gider bu yarış.

Çevrimiçi Necmi

şimdi eleştireleceğim biliyorum ama advocatın elindeki kadrodan aldığı verimi ve oturttuğu sistemi görünce teknik taktik kısmında daha konsantre ve daha iyi olduğunu düşünüyorum Şenol hocadan.ha o advocat değil yardımcıları iyi diyorsanız şenol hocada üst düzey yardımcı bulunduracak o zaman yanına.sene başından beri benzer şeyleri denedik olmadı hala deniyoruz,inşallah ikinci yarı toparlar ama bu şekilde giderse şenol hocnın ömrüde çok uzun olmaz.suç yönetimde istediği adamlar alınmadı diyorsanızda ortaya yumruğu vuracak bu şekilde sıkıntı çekilmesinin önüne geçecek 1.5 yıldır sağlam bir stoper alınmamasının hesabını birileri vermeli.10 tane saçma ucuz stoper yerine bir tane pahalı stoper alsak başka şeyler konuşuyorduk şuan.
advocatın elindeki kadroyu iyi kullanıp kullanmadığı ikinci yarı belli olacak fener kadrosu kötü değil ama ligi taşıyamaz. ikinci yarı sertt geçecek ligde zordaki takımların bir puan iyidir mantığında göreceğiz o savunma futbolunu rakip üstüne gelmediğinde fenerde gidemiyor kaybettiği puanları hep üstüne gelmeyen rakiplere kaybetti dikkatini çekerim.
Şenol hocanın istediği adamlar olmamış iyiki olmadı adam serdar aziz diye tutturdu nasıl olsun gelenler onun istediklerinden kaliteli bir kere marceloda hocanın istediği transferdi.
bir kere pahalı al demekle olmuyor işte nasıl alacaksın senin öyle bir opsiyonun yokki o stoperler farklı dönemlerde alındı senin ffp yüzünden harcayacağın para belliykenelde 4 varken 8 stopere nasıl verecektin bu daha öncede örnek vermiştim birine kalkıp sen kirada oturuyorsun bunca yıl kira ödeyeceğine bir kerede verip ev alsaydın demeye benziyor bak geriye dönüp baktığında ev alacak parayı kiraya vermişsin demek gibi bir şey bu :D
parça parça vermek yerine bütünü tak diye çıkartmak aynı şey değildir. @eaglekartal

Çevrimiçi emre_1978

Forumdan maca gidecek olan var mi bugün ?

Tabi ki :-)
Bizim gruptan bir kişi gelemiyor, bilet isteyen olursa onun biletini gönderebilirim.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tabi ki :-)
Bizim gruptan bir kişi gelemiyor, bilet isteyen olursa onun biletini gönderebilirim.
Abi Mesaj kutuna bakabilirmisin :)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi emre_1978

Çevrimiçi Necmi

18 maç ve toplanabilecek 54 puan var bunun 20sini kaybetseler dahi gene de 70i görüyorlar o kadar da küçümseme derim.
alamazlar @tangaz
fikstürlerine bak bütün dişli takımlarla içerde oynadılar şimdi ikinci yarı her deplasmanları zor olacak gs beşiktaş gibi maçlarıda evlerinde oynayacaklar onlarda puan kaybedecekleri maçlar. ilk yarı fikstür yardım etti onlara ikinci yarı tam tersi kuyularını kazacak zaten çıkabilirlerse şampiyon olsunlar hakları.

Çevrimdışı onur_U

Çoğunluğun ön kabulleri ve başarı kriterleriyle ilgilenmediği, bu bakış açısının Beşiktaş'a eşik atlatamayacağını defalarca yazdım. O çoğunluk ŞL'de Napoli'den alınan 4 puanı kutlarken; bu durumu ve öne çıkan doğruları takdir etmekle beraber, bu oyunun gelecek sezonlara bırakabilecek iyi bir miras olmadığını eleştiriyordum. Buna rağmen sonuç odaklı bir vasatlığın resmini çiziyorsun ve diğerlerini yetersiz buluyorsun. Peki, sen neden bu vasatların yalnızca tarif ettiğin kısmı kadar önündesin? O halde küçümsediğin her şeyin birer parçasısın. Bütün değişmeden parça olması gerekenden fazla büyüyemez. Fakat ortada büyümek için üretilen doğrular yok. Binlerce ileti ile dolaylı veya doğrudan anlatmaya çalıştığım şey bundan ibaret. Bunu Beşiktaş'ı olduğundan daha fazla bir yere koyarak değil, Beşiktaş'ın olması gereken yerden ne kadar uzak olduğunu göstererek tarif ediyorum. @kartal74 Kazanmayı doğru tanımlayamadığınız sürece diğerleri gibi olmaktan başka şansınız yok. Artık aleni başarısızlıkların başarı olarak kanıksandığı, başarı kriterlerinin bu kadar sıradanlaştığı bir rekabetten; bundan fazlasını talep etmeyen ve düstur nedir bilmeyen ekseriyetten usandım. Yoksa düzeni bana anlatma, gayet iyi biliyorum.

işte tüm bu yazdıklarına istinaden başarısızlık eşiğimizin düşük olması, futbolu ilahlaştırmamız, insan yapısı olarak sabretmeyi bilmememiz, medya, taraftar baskısı, yine ülke insanı olarak özelliğimiz olan kendini ön plana çıkarma, menfaat, para hırsı, futbolcularda olmayan profesyonellik, altyapı-eğitim yetersizliği vs. gibi sebepler senin uzun zamandır söylemek istediğin geleceği yönelik sistem takımı olunmasının önüne geçmektedir. yoksa buradaki herkes biliyor işler çok iyi giderken bir anda tekrar tökezlemeye başlandığını yine herkes biliyor ki 2-3 senedir kurulmaya çalışılan yapı ne yazık ki tekrar günü kurtarma telaşı içine girilerek heba edilmekte. hoca şaşkın, bunların farkında olan taraftar şaşkın. rakipler kötü şu bu belki yine şampiyon oluruz, hala herkeste umut var ama önümüz açık mı? bu insan tiplemeleri ve yapı ile çok zor.

Çevrimiçi murat

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Akil Emre

@Necmi abi, yazdıklarından yanlış anlamıyorsam eğer, Rakitsy 1. tercih ama bizde 4 var adamlar 8 istiyor, bir şekilde orta yol bulmaya çalışıyoruz gibi. Genelde bu tarz işlerde 1. transfer etmek istediğimiz adam olmuyor. Sence bu işin olma şansı ne durumda.

Forvet olaraka Etoo ilk tercih midir? Bir bilgin var mı?

Çevrimdışı ekrembaser

@Necmi abi, yazdıklarından yanlış anlamıyorsam eğer, Rakitsy 1. tercih ama bizde 4 var adamlar 8 istiyor, bir şekilde orta yol bulmaya çalışıyoruz gibi. Genelde bu tarz işlerde 1. transfer etmek istediğimiz adam olmuyor. Sence bu işin olma şansı ne durumda.

İmza atılmadan inanmam ama bu rakitsy işi gerçekten ilerlemiş ve belli bi aşamaya gelinmiş diğer stoper adaylarının ismi de artık azalmaya başladı umarım olur bu adam forvetten kat be kat öncelikli benim için stoper mevki

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

ben bir şey demedim bu transferle ilgili söylenen hiç bir şeye inanmayın başkan direk ilgileniyor
kimseye bir bilgi gelmiyor ben rakamları bir ukrayna sitesinde gördüm biz 4 vermişiz shaktar 6 istemiş
bizim taraftan hiç bir bilgi gelmiyor.  @Akil Emre
Etoo yu ts de istiyor ciddi teklif yapmışlar. bize aradan çıkın diye rica ederlerse büyük ihtimal çekiliriz.
Bizim forvet tercihimiz yok öyle bir transferimizde yok etoo olmazsa hiç olmaz etoo düşeş gelirse etoo
olduğu için alınır hepsi bu önceliğimiz stoper ve kanat belki iki kanat öyle bir şeylerde geliyor kulağıma
unutmayın bizim iki tane kontenjanımız açık üçüncü oyuncu demek eldekilerden birinin gitmesi demek.

Çevrimdışı ekrembaser

ben bir şey demedim bu transferle ilgili söylenen hiç bir şeye inanmayın başkan direk ilgileniyor
kimseye bir bilgi gelmiyor ben rakamları bir ukrayna sitesinde gördüm biz 4 vermişiz shaktar 6 istemiş
Etoo yu ts de istiyor ciddi teklif yapmışlar. bize aradan çıkın diye rica ederlerse büyük ihtimal çekiliriz.
Bizim forvet tercihimiz yok öyle bir transferimizde yok etoo olmazsa hiç olmaz etoo düşeş gelirse etoo
olduğu için alınır hepsi bu önceliğimiz stoper ve kanat belki iki kanat öyle bir şeylerde geliyor kulağıma
unutmayın bizim iki tane kontenjanımız açık üçüncü oyuncu demek eldekilerden birinin gitmesi demek.

Bugün eski yöneticilerden Erol kaynar radyoda teklifi 5 e yükselttiğimizi (o kadar harcama imkanımız var mı bilmiyorum) ve tamamen rakitskye odaklandığımızı oyuncunun gelmeyi çok istediğini transferin büyük ihtimal gerçekleşeceğini söyledi

Çevrimiçi Necmi

Bugün eski yöneticilerden Erol kaynar radyoda teklifi 5 e yükselttiğimizi (o kadar harcama imkanımız var mı bilmiyorum) ve tamamen rakitskye odaklandığımızı oyuncunun gelmeyi çok istediğini transferin büyük ihtimal gerçekleşeceğini söyledi
artık sınırımız yok bonservis alamayız ama topu yaza atabiliriz altı ay kiralık olarak sözleşme yapılır.
artık elimiz daha güçlü gelir gider dengesini sağlıklı tuttuğumuz sürece istersek 50 M€ bonservisde veririz.

Çevrimdışı Akil Emre

Rakitsy için hayırlısı diyelim ozaman abi, herkezin görmek istediği bir oyuncu işallah alırız. Fakat bizim net golcüye de ihtiyacımız var, kusura bakmasınlar bizim olduğumuz ortamdaTs nin Etoo şansı olamaz. Ricada etseler aradan çekilmememiz lazım.

Çevrimdışı Berat

Ekrem abi hep iyi haberler veriyorsun, böyle devam :D

Çevrimiçi Necmi

Rakitsy için hayırlısı diyelim ozaman abi, herkezin görmek istediği bir oyuncu işallah alırız. Fakat bizim net golcüye de ihtiyacımız var, kusura bakmasınlar bizim olduğumuz ortamdaTs nin Etoo şansı olamaz. Ricada etseler aradan çekilmememiz lazım.
o işin öyle değil işte senin ihtiyacın olabilir ihtiyacını başka türlüde karşılarsın
ama bu ligin tek büyüğüyüm diyorsan lig liderliğine soyunduysan bazı fedakarlıklarda yaparsın.
diğer takımlar saflarında olmazsa senin büyüklüğün lafta kalır. Bazen abilik yapman gerekiyor.
bu sana yol su elektrik olarak geri döner :D

Çevrimdışı underworld

Merhaba arkadaşlar Quaresma nefreti nasıl gidiyor? güzel hazlar alıyor muyuz :)
Q7 bana, porto'nun çok büyük bir kulüp olduğunu gösterdi.

Etiketler: