2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12383281 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı underworld

İnşallah Quaresma'nın istediği miktar doğrudur ve bu miktar da ısrar eder.

Hak ediyorsun bu paraları Quaresma sakın geri adım atma  :evillol:
Çok doğru gerekirse resti çekip arkasına bile bakmasın

Çevrimdışı Nouma7

bakar bekleneni veremedi talisca en azından skor üretiyordu ama sakatlandı 2 aydır ortalıkta yok quaresmanın kerimin olcayın golü yok neredeyse cenkin var gibi gözüküyor ama yarısı penaltı. ozzi desen yok gibi birşey. hal böyle olunca sıkıntı büyük hücum anlamında. babel umarım skora katkı eder talisca ona keza. bu ikili üretkenlik katar diğerleri de kıpırdarsa ikinci yarı 18 maç var 40+ puan çıkarmamız mümkün görünüyor ve bu bizi şampiyon yapmaya yetecektir.

Çok iyi niyetli konuşmuşsun 2. yarı için. İlk maçımız Osmanlıspor ile olacak. Alacağımız bir beraberlik ve yenilgi sonrasında takım içinde kaos yaratacak problemler oluşturacaktır kazanırsak da keza avantaj bize geçecek. Ancak şu bir gerçek Şenol Hoca çok formsuz ve bu formsuzluğu oyunculara da yansıyor. İşin en güzel tarafı ise FB ve GS'nin formsuzluğu. O yüzden umutluyum yoksa iş çok zor.

Çevrimdışı tangaz

18 maçtaki beklentim 12 5 1 yönünde abi 41 puan yani 76 şampiyon yapar gibi görünüyor, öngörüm doğru çıkacak mı bakalım. Talisca sakatlanmasa atardı epey şutları çok iyi.

12-13 galibiyet rahatlıkla şampiyonluğa taşır bizi.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

peki niye kötü gözüküyoruz.bizi son 3 senelik süreçte her anlamda zirveye taşıyan kolektif fubol aklına sırt çevirdiğimizden olmasın.takmı oyunu bileşenlerini tek tek bulduğumuz bu güzel yolculukta birden palyatif ve günü kurtaran hesaplara daldığımız için olmasın.
toplam kalite limitlerini çoğaltan sosa ,oğuzhan,atiba,olcay gibi yapı taşlarının azaldığı futbol çizgisinden sonuç odaklı oyuncu tiplemelerin(ourezma,talisca vs.) düzenine evrildiğimiz için bazı şeyler hoşumuza gitmemiş olmasın
azıcık Beşiktaş futbol geleneğine haiz olan taraftar jenerasyonları bu aklın bizi yarı yolda bırakacağını bilmesi gerekir.biz malesef, kurt puslu havayı sever zemininde iz sürmesini beceren camia değiliz.bakın 1.5 yıl önce cimbom şakir hamzayla hangi futbol aklıyla üretip şampiyon olabildiler.20111'de sevgili hocamızın önünü kesildiği malumumuz...

neresinden bakarsak bakalım plansızlıkla birlikte bir dizi şanssızlığında etken olduğu bir ilk yarı geçirdik. her türlü olumsuzluğa rağmen gs gençler konya kasımpaşa maçlarından +9 puan hanemize yazabilirdik. belki sadece yanlışları halı altına süpürmüş olacaktık ama günü de kurtarmak önemli bir noktadan sonra...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

12-13 galibiyet rahatlıkla şampiyonluğa taşır bizi.
bana 74 şampiyonluk barajı olacak gibi geliyor. Gs'nin 62 64  fenerin'de  67 68 arasında kalacağını tahmin ediyorum. Başakşehir 71 72 gibi puan alır.

Çevrimdışı tangaz

Çok iyi niyetli konuşmuşsun 2. yarı için. İlk maçımız Osmanlıspor ile olacak. Alacağımız bir beraberlik ve yenilgi sonrasında takım içinde kaos yaratacak problemler oluşturacaktır kazanırsak da keza avantaj bize geçecek. Ancak şu bir gerçek Şenol Hoca çok formsuz ve bu formsuzluğu oyunculara da yansıyor. İşin en güzel tarafı ise FB ve GS'nin formsuzluğu. O yüzden umutluyum yoksa iş çok zor.

osmanlı hayli eksik çıkacak o maça ardından alanya (d) konya karabük (d) akhisar maçlarımız olacak iyimser senaryo tutarsa 5 maç 15 puan ihtimalimiz yüksek bence bu bize önemli bir ivme de katabilir.

Çevrimdışı ekrembaser

osmanlı hayli eksik çıkacak o maça ardından alanya (d) konya karabük (d) akhisar maçlarımız olacak iyimser senaryo tutarsa 5 maç 15 puan ihtimalimiz yüksek bence bu bize önemli bir ivme de katabilir.

ndiaye aminu diabate lawal ek olarak musa çağıran cezalı kazanamazsak kapatıp gidelim dükkanı zaten

Çevrimdışı tangaz

ndiaye aminu diabate lawal ek olarak musa çağıran cezalı kazanamazsak kapatıp gidelim dükkanı zaten

bencede :ok:

o maç tek handikap saha zemin hava koşulları olacak gibi duruyor. rakip ciddi eksik olacak çünkü...

Çevrimdışı tuncaboylu

bana 74 şampiyonluk barajı olacak gibi geliyor. Gs'nin 62 64  fenerin'de  67 68 arasında kalacağını tahmin ediyorum. Başakşehir 71 72 gibi puan alır.

Başakşehir'in 70 puanı görmesi çok zor, hele ki düşme hattının karıştığı bir ortamda ligin 2. yarısı epey zor geçecek.

Herkes Başakşehir falan diyor, ama son 5 maçın 4'ünde puan kaybettiler.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bencede :ok:

o maç tek handikap saha zemin hava koşulları olacak gibi duruyor. rakip ciddi eksik olacak çünkü...
dağın başındaki statta o maç çok zor bizim şu formumuzu da göz önüne alırsak zor abi  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Başakşehir'in 70 puanı görmesi çok zor, hele ki düşme hattının karıştığı bir ortamda ligin 2. yarısı epey zor geçecek.

18 maçta 34 35 puan alırlar bence.

Çevrimdışı tangaz

18 maç ve toplanabilecek 54 puan var bunun 20sini kaybetseler dahi gene de 70i görüyorlar o kadar da küçümseme derim.

Çevrimdışı cursedofdragon

18 maçta 34 35 puan alırlar bence.

alamazlar :D

Başakşehir - Kayseri
Fenerbahçe - Başakşehir
Başakşehir - Bursaspor
Kasımpaşa - Başakşehir
Başakşehir - Antep
Osmanlıspor - Başakşehir
Başakşehir - Alanyaspor
Konyaspor - Başakşehir
Başakşehir - Karabükspor
Akhisar - Başakşehir
Başakşehir - Galatasaray
Ç.Rizespor - Başakşehir
Başakşehir - Beşiktaş
Antalyaspor - Başakşehir
Başakşehir - Gençlerbirliği
Trabzonspor - Başakşehir
Başakşehir - Adanaspor
Kayserispor - Başakşehir

18 maç ve toplanabilecek 54 puan var bunun 20sini kaybetseler dahi gene de 70i görüyorlar o kadar da küçümseme derim.

Başakşehirde iş yok bizim ligimiz kalitesiz olduğu için gördük başakşehiride üst üste 5 kez berabere kaldı :)

2.ci yarı işler daha kızışacak.

Düşme potasında ki takımlar.

Hakemler devreye girecek başakşehir'i aşağıya iterler :)

Sıralama 34..cü haftada böyle olur.

1-)Beşiktaş
2-)Fenerbahçe
3-)Başakşehir
4-)Galatasaray

Çevrimdışı tuncaboylu

70 puana ulaşmaları Sezonun sonuna kadar neredeyse 2 puan ortalamayla oynamaları anlamına geliyor abi, gerçekten zor.

Hele bir de yarışan takım hüviyetine bürünüp de, rakipler "Başakşehir'den 1 puan almak iyidir" mantığıyla gelirse daha da zor.

Biz esas diğer iki renkliye odaklanmalıyız diye düşünüyorum hala, Başakşehir büyük bir tehdit değil. 18. haftada Fener'i yenseler sevinirim yani.

Çevrimdışı tangaz

Başakşehirde iş yok bizim ligimiz kalitesiz olduğu için gördük başakşehiride üst üste 5 kez berabere kaldı :)

2.ci yarı işler daha kızışacak.

Düşme potasında ki takımlar.

Hakemler devreye girecek başakşehir'i aşağıya iterler :)

Sıralama 34..cü haftada böyle olur.

1-)Beşiktaş
2-)Fenerbahçe
3-)Başakşehir
4-)Galatasaray

aman hakemler mümkünse dewreye girmesin zararlı çıkan biz oluruz...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

abi sana görede Başakşehir 2.inci olur değil mi ?

Çevrimdışı tangaz

abi sana görede Başakşehir 2.inci olur değil mi ?

ilk 3de olurlar ama 2mi 3mü emin değilim.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

biz 74 76 Başakşehir 70 71 fb 66 68 gs 62 64

ucu açık bir cümle bu iyi tarafıdan bakarsan yıllarca hakkımız yendi onun için yazmış olabilirsin.

Kötü tarafından bakarsan biz hakemlerle puan alıyoruz daha puan alamayız anlamı çıkıyor.

Çevrimiçi Necmi

Sene sonu Töre geri dönerse, @Necmi abi'yi zor bir dönem bekliyor.   :evillol:

Cucak geleceğine Kono gelsin, sosyal de geldi hazır.  :D
yoo gelir emek verir bir şey demem benim öyle saplantılarım yokki birileri gibi sabitlenmem
benim için asıl olan Beşiktaştır. Bem formsuz oyuncuya bile ses etmem olabilir. Benim kabul edemediğim
sahada eli belinde dolanıp arkadaşlarının emeğine ihanet edendir. Giydiği formanın değerini bilmeyendir.
Benim ona güvenim kalmadı. Sözleşmesinin bitmesine 6 ay kala gidip bir renkliye imza atarsa ben
şaşırmam o bizim yumuşak karnımız ve ben zayıf bölgem olmasını istemem bir yerde hastalık varsa iyileştireceksin iyileştiremiyorsan kesip atacaksın ki hastalık yayılmasın.
Sosa döner diyelim benim için gram değeri yok Gomezde öyle Beşiktaşın başarısı için emek verirler paralarını alırlar benim aidiyetim olmaz onlara benim kriterlerim farklıdır. Başarıya bazı değerleri satmam. Onun için şu anda abou benim için gomezden değerlidir çünkü şu anda kadromda formamı terleten oyuncu aboudur. gomezde o formayı giymeyi reddeden oyuncudur. Quaresma farklı o reddetmedi burdan kovarcasına gönderildi. Gidiş şekli bence Beşiktaşın utancıydı. o dönem çok eleştirmiştim yönetimi. Gelmesindeki tek faydada tekrar onere edilmesi oldu. Tarihimizde utanç olarak kalmadı. Gomez bir yere kadar ama sosa dönse miğdeniz kaldırırmı?
Ben istemem feneremi gidecek gitsin yolu bize düşmesinde nereye giderse gitsin bana sadece şampiyonluğumuza verdiği katkıdan teşekkür etmek düşer.
bir arkadaş demiş töre bize iki derbi kazandırdı doğru feneri kazandırdı lig başında gs maçında sonradan girdi o maçı izlemenizi tavsiye ederim seken top önüne düştü vurdu gol oldu maçta başka ne yaptı. quaresmaya kızarım çünkü biliyorum verdiğinden çok daha fazlasını verebilir. ama mücadele etmediğini söylemem. Töre verebileceğinin %10 unu vermiyor vermek içinde çaba göstermiyor. Boşa yedek kalmadı geçen sene

Çevrimdışı Çağatay

hakemler doğramazsa başakşehir ligin sonuna kadar tutunabilir.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

9 içeride 9 dışarıda maçımız var.

Açıkçası iç saha da en fazla 1 kez berabere kalırız diye düşünüyorum. 25 puan toplarız bence.

Deplasmanda alacağımız 16-17 puan bizi şampiyon yapar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Arası sayma abi adam birşey de oynamadı ki nötr o
ne iyisini ne kötüsünü gördük adamın doğru düzgün

kısacası bizim çalışan aksamdaki dişliler değişmek zorunda kaldı
ama çıkan dişlilerin benzerlerini değilde farklılarıyla bir şeyler deniyoruz
o da şimdiye kadar tutmadı henüz
burda hocanın da kabahati çok
yönetiminde kabahati çok
40 gün nasri ile ugrasıldı
41. gün adamın gelmeyeği belli olunca
ertesi gün talisca kiralandı
acaba nasri gelse talisca yinede gelecekmiydi ?
eğer gelmeyecekse o zaman da perhiz ve turşu diyorum
nasri ile talisca aynı tarz adamlar değiller ki ?
nasıl hamleler bunlar ???
bu yazdıklarından eminmisin :alala: @çağatay biz son ana kadar
nasri peşinde koştuk bir gün kala sevilleye imza attı biz onunla pazarlık yaparken
taliscayı almıştık zaten nasriyi düşündüğümüz yer sol kanatta o nedenle boş kaldı
şimdi daha oraya transfer yaptık Nasri gerektiğinde on numarayada kaydırabileceğimiz
hücum hattında çok amaçlı oynayabilecek bir oyuncuydu gelseydi büyük fark yaratırdı.
Taliscayla alakası yoktu talisca sol açık oynayamıyor adamı sekiz on en fazla quaresmayı yedekleme olarak
değerlendirebilirsin 6 bile oynatırsın tamamen bambaşka oyuncular.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Forumdan maca gidecek olan var mi bugün ?
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Etiketler: