2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12375655 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ekrembaser

Ekrem abi hep iyi haberler veriyorsun, böyle devam :D

İnşallah olsun duyumla kalmasın bu haber

Çevrimdışı kartal74

Çoğunluğun ön kabulleri ve başarı kriterleriyle ilgilenmediği, bu bakış açısının Beşiktaş'a eşik atlatamayacağını defalarca yazdım. O çoğunluk ŞL'de Napoli'den alınan 4 puanı kutlarken; bu durumu ve öne çıkan doğruları takdir etmekle beraber, bu oyunun gelecek sezonlara bırakabilecek iyi bir miras olmadığını eleştiriyordum. Buna rağmen sonuç odaklı bir vasatlığın resmini çiziyorsun ve diğerlerini yetersiz buluyorsun. Peki, sen neden bu vasatların yalnızca tarif ettiğin kısmı kadar önündesin? O halde küçümsediğin her şeyin birer parçasısın. Bütün değişmeden parça olması gerekenden fazla büyüyemez. Fakat ortada büyümek için üretilen doğrular yok. Binlerce ileti ile dolaylı veya doğrudan anlatmaya çalıştığım şey bundan ibaret. Bunu Beşiktaş'ı olduğundan daha fazla bir yere koyarak değil, Beşiktaş'ın olması gereken yerden ne kadar uzak olduğunu göstererek tarif ediyorum. @kartal74 Kazanmayı doğru tanımlayamadığınız sürece diğerleri gibi olmaktan başka şansınız yok. Artık aleni başarısızlıkların başarı olarak kanıksandığı, başarı kriterlerinin bu kadar sıradanlaştığı bir rekabetten; bundan fazlasını talep etmeyen ve düstur nedir bilmeyen ekseriyetten usandım. Yoksa düzeni bana anlatma, gayet iyi biliyorum.
Bir şeyleri küçümsediğimde değil de, o şeylere şaşırdığımdan ve mana olarak uzak kaldığımdandır.şaştığım ve anlamadığım yozlaşmanın parçası mıyım onu da bilemiyorum?bildiğim bu çocukluk sevdama gönül düşürdüğümde takımda yıldızlar yoktu.yakışıklı,zengin  ve prezantabıl başkanlar,idareciler yoktu.kombineler,bilet dağıtanlar yoktu.trübün güzellemecileri yoktu.safiyane renk aşkı vardı.o sevdaya düşenlere "arabıcıların takımı" taraftarı deniyordu. ve biz bunu şeref nişanesi diye gururla taşıyorduk.takımda yıldız transferi yoktu-ilk şaşalı tranferi gördüğümde 21 yaşındaydım-
    alikemal-ertuğrul sağlam transferi arasında(1981-1994) bu takımın taraftarları malatyaspordan bünyamin,boluspordan hüsamettin,recep,komando ismail,şenol,bergamaspordan zeki,vefaspordan saffet,maraştan 2.lig gol kralı şifo mehmet,yeni salihliden halim;yurtdışından yugo emekçileri şekerbegoviçler,arnavutoviçler,yurkoviçler,papricalar,madidalar,kovacevıcler,walshlar,wilsonlar,topa bir defa vurup kaçmış mcdonaldlar,nartallolar.çoğu da otuzunan sonra tekaütlü gelmiş adamları bağrına bastı.gerisi de altyapı mamülleriydi...
durmuş saat günde iki defa doğruyu gösterir misali tadı damağımızda kalmış les ferdinandı ayrı tutalım.
play statıon kuşağı değiliz.dünya liglerini  internetten,sosyal medyadan hatmeden kuşak da olamadık.tek kanallı tv'den ercan tanerin avrupa ligi özetleri anlatımından devşirebildiklerimizle yetindik.
paramız yen iaçığa denk düşerse sabahın 7'sinde kartal-beşiktaş  123 nolu iett otobüsüne kendini atıp derbi maçı  bilet kuyruğunda geçirdik .annemizin yarımekmeğe sarmaladığı domates peyniri katık edip akşama kadar bu azıkla idare eden  mahalle çocuklarıydık.
ama o neslin ergenleri birçok başarıyı gördü.tek tek sıralamaya gerek yok.hemde piyasayı kasıp kavuran özalizm menşeili piyasa ekonomisin fitilinin ateşlendiği dönemde başardı.futbolun ve sadeliğin içinden gelmiş seba ve polütbüro üyesi kıvamında yöneticilerle....
ihtişamı ve görkemi ancak siyah-beyazı kadar parlayan bir camianın çocuklarıydık.gücünü basitliğinden alan tevazükar, iktifa etmesini bilen tevekkül  eden nacizaneler ordusu.
güzel kardeşim sen bu düzeni biliyorsun ama bu düzeni yıkanlar çağına yetişemedin....
öyle büyük manifestoya gerek yok.Biraz Beşiktaş camia ve futbol geleneğine yüz sürmekle başlayabilir herşey....

Çevrimdışı cursedofdragon

Fabri

Gökhan     Marcelo   Rakitsky    Adriano

Atiba       Oğuzhan

Quaresma       Talisca               Babel

Eto'o

Bizim futbolcularda başkan gibi tutumlu pazardan alışveriş yapıyor tolgay :D  :evillol:

Çevrimdışı İsmail Özyurt

o işin öyle değil işte senin ihtiyacın olabilir ihtiyacını başka türlüde karşılarsın
ama bu ligin tek büyüğüyüm diyorsan lig liderliğine soyunduysan bazı fedakarlıklarda yaparsın.
diğer takımlar saflarında olmazsa senin büyüklüğün lafta kalır. Bazen abilik yapman gerekiyor.
bu sana yol su elektrik olarak geri döner :D
Abi anlıyorum da Eto'nun biz aradan çekilsek dahi Trabzona imza atacağını sanmıyorum. Bize gelmedikten sonra Antalya veya Trabzon onun için farketmez bence.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Abi anlıyorum da Eto'nun biz aradan çekilsek dahi Trabzona imza atacağını sanmıyorum. Bize gelmedikten sonra Antalya veya Trabzon onun için farketmez bence.

antalyada kalır bize gelmezse :)

Antalya ts'den daha iyi durumda :D

Çevrimiçi Necmi

farketmez olurmu ts ye gitmesi uzun süreli bir kontrat daha demektir.
zaten Antalya ile görüşüyorlarsa etoo nun belli bir onayı vardır oyuncu ikna etmeden
kulübüyle ne pazarlığı yapacaksın. antalyanın onunla devam etmeyeceği belli
bizde uzun süreli vermeyiz vereceğimiz en fazla 1.5 yıldır oda en fazla TS den 2.5 yıl artı sı bile olabilir

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Twitterda Tunay Torun muhabbeti dönüyor, umarım gerçek değildir.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı mylife1903

Twitterda Tunay Torun muhabbeti dönüyor, umarım gerçek değildir.
Tunay torun iyi oyuncu. Bir sans verilmeli. Cok potansiyelli bir oyuncuydu milli takimi cok tAkip etmiyorum ama oynuyordu yanlis hatirlamiyorsam.

Tunay torun iyi oyuncu. Bir sans verilmeli. Cok potansiyelli bir oyuncuydu milli takimi cok tAkip etmiyorum ama oynuyordu yanlis hatirlamiyorsam.

gökhan töre v2 abi :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Gokhan tore aydin karabulut vol2 aslinda. Bu tunay tam ikisinin ortasinda. Ucunun arasinda en kotusu tore aslinda. En iyisi aydin ama en stabil olani da tunay.
Iyi oyuncu, iyi bilekleri var guclu.

Toreyo ben severim ve begenirim ama her daim goZbebegim aydindir.

Çevrimiçi Samet Demir

Gokhan tore aydin karabulut vol2 aslinda. Bu tunay tam ikisinin ortasinda. Ucunun arasinda en kotusu tore aslinda. En iyisi aydin ama en stabil olani da tunay.
Iyi oyuncu, iyi bilekleri var guclu.

Toreyo ben severim ve begenirim ama her daim goZbebegim aydindir.
Necip`teki şans Aydin`da olsaydı şu an q7 ile kanatları paylaşıyor olurdu. Çok severdim Aydin`ı..

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Bu 1903 Tribun baya Güzelmiş ya :D

Çevrimdışı underworld

oohhhh manzara mis ...
Fenaaa :icool:

[eklenti yönetici tarafından silindi]

Çevrimdışı eaglekartal

Omer sismanoglu vah vah hali sahaya cagirmam bukadar kolay gol atamayan adami ver abi antalyaya ver yeter biktik bombos golleri atamayan duz topculardan

Çevrimdışı tangaz

Evet aynen öyle buda tamamen hocaya yazar şl ye yönlendi zayıfı yen
güçlüyle beraberlik iyidir mantelitesi hakim oldu. Bence çok yanlıştı. biz şlden alacağımızı aldık
zaten bunun için lig riske atılmaz tabi yenilmektense beraberlik iyidir. bir şey elde edemiyorsun
ama rakibininde elde etmesine izin vermiyorsun bu ana kadar olan stratejinin doğru olup olmadığı
bundan sonraki oyun belirler kaybedilen bir şey yok ikinci yarı puan bıraktığın maçları alırsın gene
artıya geçersin en azından konya gençler fener kasımpaşa maçları içerde oynanacak puan bıraktığımız
6 maçın 4 ünü içerde oynayacağız kabul edelim avantajlı olan biziz içerde puan bıraktığımız iki maç deplasman olacak
bunlarıda en kötü berabere bitirirsek sene sonunu beklemeden bayrakları çıkartırız. Eleştiriyoruz
ama aslında kaybettiğimiz bir şey yok bu kadar yoğun programda zor maçlar yaparak buraya kadar kayıpsız geldik aslında ilk yarı bunu başaran ikinci yarı daha iyisini yapabilecek güçtedir.
kimsenin görmediği aslında bizim zor deplasmanları bitirmiş olmamız. Bizim ikinci yarı tek zor deplasmanımız bursa deplasmanıdır Başak ve gs zaten rakiplerin kaybetme yeter beraberlik bile iyi sonuçtur. osmanlıyı almak koşuluyla dışarda puan kaybettiğimiz 4 maçın 3 ünü alsak kasımpaşa konya gençler gs başak maçlarını kaybetsek bile ligi 80 puanla bitiririz yeterki gene süpriz deplasman puanları kaybetmeyelim fenere bile yenilsek puan 79 olur 3 maçı düşünme diğerlerini kazanmaya bak şampiyonluk gelir.
yani @tangaz  daha bir şey yapmadık giden birşey de yok çok zor bir dönemi az hasarla atlattık. Bizim için başarılı bir ilk yarı oldu. Daha iyiside olabilirdi belki ama olmadı diyede diz dövmeye gerek yok.

@Necmi abi olay diz dövmek değil benimkisi açgözlülük acımasızlık ezip geçme arzusu  :D 16 maçta başakşehir ve fb maçları beraberlik kalan maçlar 3 puan olmalıydı benim tatmin olabilmem için yani 44 puan ve 40 gol yazmalıydı puan tablosunda aşağısı beni orgazma ulaştırmıyor  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı caner.eryigit

Kalite başka birşey Hoşgeldin Talisca...Ah Olcay ım ah be nasıl olacak anlamadım...

Çevrimdışı Sarp

Golden sonra Ömer'in gözlerinin dolmasına ne diyorsunuz? Ufukta bir ayrılık var da duygulandı mı çocuk.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Golden sonra Ömer'in gözlerinin dolmasına ne diyorsunuz? Ufukta bir ayrılık var da duygulandı mı çocuk.
Eto'o loading...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı worns

Tunay Torun'un geldiğine yönelik iddialar var. Babel'den sonra böyle bir beklentim yoktu ama hala gösterdiğinden fazla potansiyele sahip olduğunu düşündüğüm bir oyuncu. İleriye doğru da kadronun bir parçasına dönüşebilir ben sıcak bakarım.

Tunay gelirse muhtemelen Kerim'e de yol veriliyor olduğunu anlarız.

Çevrimdışı worns

Sanırım sene sonunda sözleşmesi bitiyor. Ciddi bir bonservis ödeyeceğimizi sanmıyorum. Makul maddi koşullarda Gökhan Töre v2 kötü olmaz bence. :)

Çevrimdışı ugurkartalizma

Evet Ömer'in morali çok bozuk görünüyor.Sanki son maçıymış gibiydi.Ayrıca stoper Fatih'i ilk defa bu kadar dikkatli izledim.Bolu çok etkili olmasada çocuğu çok begendim..

Etiketler: