Sene sonu Töre geri dönerse, @Necmi abi'yi zor bir dönem bekliyor. 
Cucak geleceğine Kono gelsin, sosyal de geldi hazır. 
yoo gelir emek verir bir şey demem benim öyle saplantılarım yokki birileri gibi sabitlenmem
benim için asıl olan Beşiktaştır. Bem formsuz oyuncuya bile ses etmem olabilir. Benim kabul edemediğim
sahada eli belinde dolanıp arkadaşlarının emeğine ihanet edendir. Giydiği formanın değerini bilmeyendir.
Benim ona güvenim kalmadı. Sözleşmesinin bitmesine 6 ay kala gidip bir renkliye imza atarsa ben
şaşırmam o bizim yumuşak karnımız ve ben zayıf bölgem olmasını istemem bir yerde hastalık varsa iyileştireceksin iyileştiremiyorsan kesip atacaksın ki hastalık yayılmasın.
Sosa döner diyelim benim için gram değeri yok Gomezde öyle Beşiktaşın başarısı için emek verirler paralarını alırlar benim aidiyetim olmaz onlara benim kriterlerim farklıdır. Başarıya bazı değerleri satmam. Onun için şu anda abou benim için gomezden değerlidir çünkü şu anda kadromda formamı terleten oyuncu aboudur. gomezde o formayı giymeyi reddeden oyuncudur. Quaresma farklı o reddetmedi burdan kovarcasına gönderildi. Gidiş şekli bence Beşiktaşın utancıydı. o dönem çok eleştirmiştim yönetimi. Gelmesindeki tek faydada tekrar onere edilmesi oldu. Tarihimizde utanç olarak kalmadı. Gomez bir yere kadar ama sosa dönse miğdeniz kaldırırmı?
Ben istemem feneremi gidecek gitsin yolu bize düşmesinde nereye giderse gitsin bana sadece şampiyonluğumuza verdiği katkıdan teşekkür etmek düşer.
bir arkadaş demiş töre bize iki derbi kazandırdı doğru feneri kazandırdı lig başında gs maçında sonradan girdi o maçı izlemenizi tavsiye ederim seken top önüne düştü vurdu gol oldu maçta başka ne yaptı. quaresmaya kızarım çünkü biliyorum verdiğinden çok daha fazlasını verebilir. ama mücadele etmediğini söylemem. Töre verebileceğinin %10 unu vermiyor vermek içinde çaba göstermiyor. Boşa yedek kalmadı geçen sene