Hey Oğuzhanı yedirmem 
Genç çoçuk kullanamaz mı, karijma her halta atlarken iyi, Oğuzhan penaltı atmış çok mı ey mylife abi
valla ozinin sorunu cenkleydi quaresma çok sonra dahil oldu görüntülerde quaresma kısmını almışlar
birde cenke yaptığı tavrı görseydiniz. onu kovalayınca quaresma geldi cenk atmalı dedi. yoksa quaresmayla ilgisi yoktu
konunun topuda atarım ama gol atmam havasıyla vurdu tam önümüzdeydi o an yanımda kim vardı muratmı yakupmu
beratmı ihsanmı şimdi hatırlayamadım ama yanımdakine söyledim kalecinin sağına atacak diye öyle belli ettiki ben tam kalecinin izdüşümündeyim
oziyi kalecinin gördüğü gibi görüyorum ve hemen anladım atacağı yeri işte bu kadar lakait vurdu topa kaleci kurtardığında ferkettinizmi tek bir
oyuncumuz dahi hamle yapmadı. o haraket çözülmezse ozi takımdan dışlanır. bizim yememiz önemli değil onu takım yer
çünkü tepkilerini penaltı atışında koydular.Sahada uzun zamandır son derece saygısız haraket ediyor bizim oyuncumuzada rakibede
diyorum ya bir tarafları kalkmış indirilmesi gerekiyor. kaldıki quaresmaya sahadaki kaç oyuncunun öyle tavır gösterme hakkı var
Adriano atiba mesela birde inler olabilir onun dışında her oyuncu quaresma müdahale ettdiğinde başını eğip gitmesi gerekir
buna müsammaha gösterilmez Ozi quaresmaya saygı göstermek zorunda karşısında akranı yok quaresma o takımın en yaşlılarından biri
ondan daha iyi emek ver takımın vazgeçilmezi ol onun kariyerini yap ondan sonra söz söyleme hakkın olsun. topu elinden aldığın cenk
kadar katkın varmıda gidip posta koyma hakkını buluyorsun kendinde.