çok iyi bir bedelle gitmedikten sonra bu çok yanlış olur. Bunu en çok eleştiren ben söylüyorum.
Quaresma Beşiktaşın marka değeridir bunu elde tutup kullanmak doğru olandır.
Ha etoo yu alırsın o zaman gidiş yolu açılır. Marka isimler rakibin karşısına çıkmadan seni 1-0 öne geçirir.
oyun içindeki aksamalarınıda çözecek olan hocadır. Yanlışları var ama bu yanlışlarla sürekli
forma alabiliyorsa bunun sorumlusu hocadır. Burda quaresma eleştirilmemeli o bildiğini yapıyor hocanın görevi
ondan alternatifleri istemek bildiklerinin yanlışını göstermektir. bunu gösterirde oyuncu uygulamazsa o zaman formayı alamaz
bu kadar basit. Demekki hoca memnunki forma veriyor.
Ya ajahaha
Ahahaha
@Necmi abi iki sezondur dedigim yere sonunda geldin mi?
Ne gerek vardi bu kadar kasmaya. Karijmadan katki beklemek polyanaliktir adam zaten standartini oynuyor, yazmadim mi?
Karijmaji olmusun abi simdi nasil?
Su penalti pozisyonunu bile millet okuyamiyor
Koca wuaresma ki oguzhan kasintisi daha yirtik dondan firlamadan once barselona formasini giyen wuaresma penaltiyi birak cenk atsin derken, oguzhan efendi penaltiya cokup ustune artiZ artiz osuruktan bir virusla o penaltiyi kacirinca, quaresmanin neden hep ilk11 oynadigi anlasilmistir herhalde. Hoca ne diyorsa eleman onu yapiyor iste. Bu kadar basit
Oguzhan gitsin kendini baska yerde tatmin etsin, spor salonlarinin kolesi olsun once sahalarin maystrosu olmak istiyorsa. Osuruk gibi sut cekeceksin sonra ona buna artislik yapacaksin