2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12359550 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Dimi ama 25 yaşındayım 2 tane adam gibi kaleci hatirliyorum Beşiktaşin kalesinde , Mrmic , Cordoba bide Kova Myre yuzunden oynatilmayan Asper var !

Bu Gozler , Fevzi , Shoroumnu , Myre , Runje , Cenk , Rüştü gibileri gördü :akuma: :s20:

Siz iyisiniz yine, biz Zafer, Adem gibileri de gördük. Zafer iyi bir insandı gerçi, mütevaziydi.

Zalad iyi kaleciydi, o da sahtekar çıktı.

Aumann vardı, ne beklentilerle almıştık da CL elemelerinde Rosenborg maçlarında saçmalamıştı.

Şener vardı, Sarıyer'den gelmişti.

Kaleci tarihçemiz çok vukuatlarla dolu.

Çevrimdışı tuncaboylu

kalabalık gözüksün diye berat'ı 2 kere mi yazdın ? :)

Serhat'ın Berat'a karşı ayrı bir garezi var, ondan dolayı.  :lol: :lol:

Çevrimdışı emrecakmak

FFP ye takılmıyorken bonservissiz N'koulou ya 3.5 imza parası verecektik.. son güne bırakırsan böyle olur

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Siz iyisiniz yine, biz Zafer, Adem gibileri de gördük. Zafer iyi bir insandı gerçi, mütevaziydi.

Zalad iyi kaleciydi, o da sahtekar çıktı.

Aumann vardı, ne beklentilerle almıştık da CL elemelerinde Rosenborg maçlarında saçmalamıştı.

Şener vardı, Sarıyer'den gelmişti.

Kaleci tarihçemiz çok vukuatlarla dolu.
Asper vardı. 8 maç oynayıp gitmişti :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı sallapati

Fikret Orman döneminde takıma gelen giden gönderilen kaleci ve stoperlerin listesi. Tam 21 kişi. Hiç normal bir sayı değil..

Mcgregor
Tolga
Boyko
Fabri
Günay
Cenk
Utku
Toraman
Sivok
Ersan Gülüm
Atınç
Escude
Dany
Berat
Rhodolfo
Marcelo
Pedro
Milosevic
Alexis
Berat
Tosic

mcgregor beleşe geldi.. 2 milyon euroya satıldı...cenk toraman sivok demiroren döneminden.. ersan ve atınç da rekor fiyata satıldı..

diğer yazdıkların da haklı olabilirsin.. çoğu 3 kuruşa alındı.. ama bu kadar deneme yapacağına sağlam 2-3 tane alabilirdi.. ama klüp yeni düzlüğe çıkıyor... 2 sene öncenin şartları bambaşkaydı... stat belirsizliğinde yüksek bonservis verip defansa koyamazdık...

Çevrimdışı tuncaboylu

2 Stoper diye başlayan transfer sezonu Atınçla bitiyor ligde idare ederizde avrupada affetmezler maalesef,bide Etoo geleydi iyiydi ya adam bizi net şampiyon yapardı ligde maçları rahat seyrederdim. :bandit:

Eto'o ya ben de üzüldüm.

Çevrimdışı Zafer55

Fikret Orman döneminde takıma gelen giden gönderilen kaleci ve stoperlerin listesi. Tam 21 kişi. Hiç normal bir sayı değil..

Mcgregor
Tolga
Boyko
Fabri
Günay
Cenk
Utku
Toraman
Sivok
Ersan Gülüm
Atınç
Escude
Dany
Berat
Rhodolfo
Marcelo
Pedro
Milosevic
Alexis
Berat
Tosic
Şu listeye Berat niye yazılır ki (hem de 2 kere  :) )Netice de genç bir potansiyeldi olmadı.Ayrıca maliyetli bir transfer  de değildi.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Şenol hoca 2 solbekim olursa tosiçi stopere kaydırırım 1 stoper alsanız yeter lafını bence atınç için söylememişti .. :))))

Çevrimdışı tuncaboylu

Asper vardı. 8 maç oynayıp gitmişti :)

Asper ortalama bir kaleciydi esasında. Sıradışı refklesleri vardı, ama o da ayaklarını iyi kullanamıyordu.

Çok vasat takımlarda oynadı bize gelene kadar ve bizden ayrıldıktan sonra, ama işte bir Trabzonspor maçı herkesin algısını değiştirdi kendisine karşı.

En fenası Kjaer'di ya, o neydi öyle. 40 yaşında amcaydı resmen.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

mcgregor beleşe geldi.. 2 milyon euroya satıldı...cenk toraman sivok demiroren döneminden.. ersan ve atınç da rekor fiyata satıldı..

diğer yazdıkların da haklı olabilirsin.. çoğu 3 kuruşa alındı.. ama bu kadar deneme yapacağına sağlam 2-3 tane alabilirdi.. ama klüp yeni düzlüğe çıkıyor... 2 sene öncenin şartları bambaşkaydı... stat belirsizliğinde yüksek bonservis verip defansa koyamazdık...
Ben rakamları koydum sadece ortaya. Yüksek bonservis beklemiyor kimse diğer bölgelerde gösterilen başarı neden buralarda gösterilmedi demek istiyorum, sağ ve sol kanatlarda fecahatti bu seneye kadar onlarda düzene girdi bu sene.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şu listeye Berat niye yazılır ki (hem de 2 kere  :) )Netice de genç bir potansiyeldi olmadı.Ayrıca maliyetli bir transfer  de değildi.
Yanlış yazdığımı söyledim ayrıca şu listeden bir tek Berat mı ilgini çekti? Diğer yazdıklarım hakkında bir yorumun olmayacak mı?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kalyoncu

Eto'o gelseydi bari winner bir karaktere ihtiyacımız var. Takımın yaş ortalaması baya düştü transferlerden sonra

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı anilsevim

Kaliteli adamlara 3-4 imza parası verip alma
Şimdi iki seviye altındaki adamlara 5 teklif ediyolar
Plansızlık....
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı hic2222

mevcut kadromuz şu şekilde. şampiyonlar ligi için 4 yerli ve 4 altyapı için 6 oyuncumuz var iyi oldu atınç ın gelmesi.

tolga*
utku*
gökhan*
caner*

atınç*
necip*

geriye kalan oyuncular 17 kişi. bunların içinde 2 kişi oyuncu listesine dahil edilemeyecek. keşke 23 kişilik cezamız olmasaydı normal olan 25 kişilik kontenjan olsaydı hiç problem yaşamamış olacaktık mevcut durumda.

fabiano
tosic
marcello
rhodolfo
beck
andriano
inler
atiba
oğuzhan
tolgay
talisca
olcay
quaresma
aras
ebu bekir
cenk
ömer

şu anki duruma göre bence tosic-ömer kesik yiyecek. ya da aras.

şimdi bunların yanına bi stoper alırsan mevcut kadrodan 3 kişi listeye yazılmaz. muhtemelen tosic-ömer-aras yazılmaz. bir de etoo diyoruz etoo da işin içine dahil olursa zaten oynayan oyuncular arasından birisi kesik yiyecek. tolgayı kesebilir belki. bence ya stoper ya etoo alınmalı. hatta alınmasa da olur şimdilik.

Bana göre o 2 kişi Aras ve Ömer olur o halde
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Biz gs den gecen kış kaan baysalı almıştık.. Bu oyuncu hiç mi iyi değil hala ortalıkta yok.. Bide psv altyapısında yetişmiş çocuk..  Koy necipin yerine oynasın..

Çevrimdışı İhsan

mevcut kadromuz şu şekilde. şampiyonlar ligi için 4 yerli ve 4 altyapı için 6 oyuncumuz var iyi oldu atınç ın gelmesi.

tolga*
utku*
gökhan*
caner*

atınç*
necip*

geriye kalan oyuncular 17 kişi. bunların içinde 2 kişi oyuncu listesine dahil edilemeyecek. keşke 23 kişilik cezamız olmasaydı normal olan 25 kişilik kontenjan olsaydı hiç problem yaşamamış olacaktık mevcut durumda.

fabiano
tosic
marcello
rhodolfo
beck
andriano
inler
atiba
oğuzhan
tolgay
talisca
olcay
quaresma
aras
ebu bekir
cenk
ömer

şu anki duruma göre bence tosic-ömer kesik yiyecek. ya da aras.

şimdi bunların yanına bi stoper alırsan mevcut kadrodan 3 kişi listeye yazılmaz. muhtemelen tosic-ömer-aras yazılmaz. bir de etoo diyoruz etoo da işin içine dahil olursa zaten oynayan oyuncular arasından birisi kesik yiyecek. tolgayı kesebilir belki. bence ya stoper ya etoo alınmalı. hatta alınmasa da olur şimdilik.

4 yerli 3 altyapı + 16 'yabancı' olacak
buna göre kesik yiyen kim olur ?
Aras olabilir
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Biz gs den gecen kış kaan baysalı almıştık.. Bu oyuncu hiç mi iyi değil hala ortalıkta yok.. Bide psv altyapısında yetişmiş çocuk..  Koy necipin yerine oynasın..

Necip'in kesilmesi teklif dahi edilemez :) Caner geldi, Atınç geldi hoca hala Necip'i stoperde oynatırsa 1 dk bile çok kötü söverim..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Akil Emre

Stoper gelmese bile Necip yerine Tosic ve Atıncı stoperde görmek bana Pepe' yi almışız etkisi yaptı.

Kaleye de Fabri geçerse ligi rahat götürebileceğimizi , Şampiyonlar liginde 2 veya 3. olacağımızı düşünüyorum.

Atibanın yedeği İnler, Adrianonun yedeği Caner, Rhodolfonun yedeği Atınç, yedeğin yedeği Necip :evillol: (Bana Kalsa Necipi Türkiye kupasında da oynatmam muhtemelen ordanda bizi eletecek adamdır kendisi)

Çevrimdışı Zafer55

Yanlış yazdığımı söyledim ayrıca şu listeden bir tek Berat mı ilgini çekti? Diğer yazdıklarım hakkında bir yorumun olmayacak mı?
Yanlış yazdığını söylediğini görmedim.Zaten söylemene de gerek yok  ki.Art niyetli olarak iki kere yazdığını falan düşünmedim ki.(gülücük koymuştum sonuna)
 Ama evet Berat çekti ilgimi çünkü o listede ki isimlerden(bir kısmı YD transferi olmakla beraber) Berat dışında hepsi alalım oynasın transferi idi Berat ise yaşı ve maliyeti ile alalım bekleyelim transferi.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Basına isimler ve fiyatlar bildirilmeye başlanmış, uğraştık son ana kadar ama olmadı algısı için. Fikret Başkan çok çakal.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı TURKahvesi

bu arada G.İnler'in yerli statüsünde oynayacağı konuşuluyor ne kadar doğru ne kadarı yanlış bilemiyorum
ama bu konuda bilgi kirliliği olduğu da bir gerçek.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Şimdi bakalım kadromuza

Uefaya göre kaç yabancıyız ?? Cenk ömer yabancı sanırım
21 yabancı var :))) veli , boyko, oguzhan çıkarsa 18 yapıyor..tosiçle ömeride çıkarırsak 16 ya ulaşıyoruz

[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2016, 14:43:28 Uğur Uğurlu ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yanlış yazdığını söylediğini görmedim.Zaten söylemene de gerek yok  ki.Art niyetli olarak iki kere yazdığını falan düşünmedim ki.(gülücük koymuştum sonuna)
 Ama evet Berat çekti ilgimi çünkü o listede ki isimlerden(bir kısmı YD transferi olmakla beraber) Berat dışında hepsi alalım oynasın transferi idi Berat ise yaşı ve maliyeti ile alalım bekleyelim transferi.
Herkesi yazdım ayrım yapmadan özel bir nedeni yoktu yani. Ama o bile plansızlığın bir göstergesi şu an. 2.lig yani eskinin 3.liginde sıradan bir takımda oynuyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı BelekKartaLı

Marcelo marcelo geri pasında tolga tolga topu ayağının altından kaçırıyor.Yapma tolga yapma talihsiz şanssız bir an.evet skor şimdi 1-0
Sana Söz Büyük Başkan.Şampiyon Olamasakta Hep Şerefli Kalacağız..!!!

Çevrimdışı tuncaboylu

Onun uzatması birşey ifade etmez ki şampiyonlar ligi için listeyi vereceğiz

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lig için ifade eder. Mevcut rotasyonu CL'de kullanırız, yeni alacağımızı da ligde.

Etiketler: