2016/17 Transfer Sezonu
×
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12348589 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Orhan

Bence boyko sevgisi seni kör etmiş ilk geldiğinde fabri bende haz etmesemde fabri boyko dan iyi çıktı açık ve net fabri sadece topu hep bloke etmeye çalışıyor o sıkıntı boyko ise ne reflex gördük nede kurtarış. kapattığı  köşeden gol yiyen ve buna ramen güven vermedi herkez hatalı gol yer ama güven vermesi önemli olan oda kendi şahsi fikrim bence yok olmayacak gibi @Yunus Emre Dökmeci idda ci arkadaşlarda Boyko nun Ukrayna'da da 3 aşağı 5 yukarı aynı diyor ha hertürlü tolga dan iyi ama sade tolga
iki kaleciye bakınca boyko töre karakterinde bir kaleci.Hemen demorolize oluyor ve birazda ruhsuz duruyor.Yada bizi kafasında bitirdi.Fabri bence daha hırslı ve daha yetenekli. Periscope yayını net olmuyor bazen kimseyi net görmesende hırsıyla adam kendini belli ediyor.

Çevrimdışı Librarius

şu halimizle şampiyonluğun en büyük adayıyız. iyi bir stoper ve etoo
gelirse cl de gruptan çıkma ihtimali çok yüksek olur. ötesi zaten kura şansıyla belki bir tur daha geçmek olur hepsi o kadar
benim için bu zaten başarı değil o nedenle cl yi hiç kafama takmıyorum mevcut kadromuz bu
artık ne yapabilirsek yaparız gittiği yere kadar gider. Bu birazda şans işi

Abi zaten temel amacimiz ligi domine edip CL'de gorunurluk elde etmek olmali. Gruplardan cikma basasirisi da gosterebilirsek degme keyfimize.

Bu sezon sampiyonluk cok daha onemli hale geldi. Gecen yil sampiyon olarak tarihinin en buyuk harcamasini yapan FB'yi cok kotu durumlara soktuk. Bu sene de sampiyon olursak Allah'in izniyle, bu sefer hem FB hem GS buyuk cikmazlara girecekler. Ondan sonraki sezonlari rahatlikla domine etme firsatimiz olacak. Soyle 5 sene ust uste sampiyon olsak nefis olur.  :D
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı KadirA

Kadro yapalım mı :)

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı Berat

Cenk gördün mü yapıştır şutu , Talisca sen de , İnler , Caner ve en son da Adriano  :eyes

Çevrimdışı mellfred

yedekleri yazalım
fabri (umarım tolga),tosic,atınç,beck,caner,tolgay,gökhan inler,aras,kerim,cenk, muhtemelen eto'o
kulübeye çok fazla be !
bir kadroyla ligi bir diğeriyle  kupa ve cl'yi çevirelim. kimsenin gönlü kalmasın  :biggrinking:

Çevrimdışı Orhan

-Bu konuda eksik bilgiler var söylendiği gibi antalyada kafasına göre takılan idmanlara çıkmayan bi oyuncu değil eto bu konuda yusuf şimşek açıklama yaptı kim diyo eto idmanlara çıkmıyo diye adam herkezden fazla çalışıyo çok iyi profesyonel idmandan sonra genç oyuncularla ilgileniyo özel çalışmalar tavsiye ediyo diye açıklama yaptı.
-Geçen hafta eto takımdan ayrı çalıştı antalyada buna rağmen salıp idman saatini doldurup gitmedi atamadığı goller için kendine şınav cezası verdi hırsla özveriyle çalıştı.
-derbilerde avrupa maçlarında aboubakar son vuruşları yapamadığı zaman kim atacak golleri etonun gelmesi cenk ve aboubakar içinde çok önemli ikiside etodan bişeyler kapacak gelişim göstereceklerdir. kısaca eto ya verilen paranın hiç önemi yok attığı goller kazandırdığı puanlarla karşılığını verecektir sene sonu şampiyon olduğumuzda etonun katkısı göreceksiniz. geçen sene gomez olmasa şampiyonluk sıkıntıya girebilirdi derbilerde iş yapan oyun sıkıştığında gol atan oyuncuyu bulmak kolay değil biz dua edelim eto bize gelmek istedi çabaladı yoksa fb gs çoktan almıştı etoyu.
:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Savaş

Eto'o da gelirse ben ne Eto'o nun ne de Aboubacar'ın yedek oturabileceğini sanmıyorum.

Bu durumda muhtemelen Quaresma yedek oturacak Eto'o forvet Aboubacar kanat forvet olarak kullanılacaktır.

Öndeki 6'lı aşağıdaki şekilde olur muhtemelen.

            Atiba  Oğuzhan

Aboubacar  Talisca    Olcay

                    Eto'o

Bu durumda Quaresma - Inler - Caner - Aras - Tolgay opsiyon olarak kullanılabilir.

Eğer ki Eto'o da alınırsa bu sene 3 alanda toplam gol rekorumuzu kirabiliriz. 3 alanda 100 geçilir diye düşünüyorum.


GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı Savaş

                  Fabricio

Gökhan    Atınç    Stoper      Caner

            Talisca    İnler

Aras            Eto'o           Adriano

               Aboubacar

Yeni yapılan transferler ile 11 :D Şaka maka şampiyonluğa oynar.
Şunu da tekrar alıntılayım. Çok hoşuma gitti :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Eto'o da gelsin artık halletsinler şu işi yahu :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Berat

@Savaş abi şu Quaresma'nın artık rolünü kilit açıcı olarak belirlesek olmaz mı :D

Gerçi ŞL'de hoca kesin 11'e koyacaktır tecrübesi sebebiyle.

Çevrimdışı KadirA

Fabri
Gönül Marcelo Sakho Adriano
Oğuzhan Atiba Talisca
Etoo Aboubakar Olcay

Boyko
Beck Rhodolfo Atınç Caner
Tolgay İnler Aras
Quaresma Cenk Kerim

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimiçi Mehmet57

Fabricio
GG-Rhod-Atinc-Adriano
Atiba-Oguzhan
Talisca
Aboubakar-Eto'o-Caner

Çevrimdışı Savaş

@Savaş abi şu Quaresma'nın artık rolünü kilit açıcı olarak belirlesek olmaz mı :D

Gerçi ŞL'de hoca kesin 11'e koyacaktır tecrübesi sebebiyle.
Ligde 70. Dakikadan sonra sıkışırsak açar kilidi Quaresma :)

Olcay'ın verdiklerini veremiyor Quaresma. Biraz içeri girse biraz forveti çiftlese biraz basit oynasa 11'den çıkmaz ama yapmıyor yada yapamıyor.

Bu sebeple 'bence' bu sebeple Olcay'ı kesemez Quaresma. Ama dediğin gibi CL'de 11 başlayacaktır ama kapalı oynayan Tr takımlarına karşı çok zor...

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı Berat


Fabricio
Beck-Rhodolfo-Marcelo-Adriano
Atiba-Ozzy
Talisca
Aras-Aboubakar-Olcay

Çevrimdışı murat baltacı

Cenk gördün mü yapıştır şutu , Talisca sen de , İnler , Caner ve en son da Adriano  :eyes
Eto ve aboubakarda iyi vurur :) geçen seneki gibi rakibi sahasına hapsettiğimiz baskı altına aldığımız maçlarda şutör oyuncularımız çok etkili olacak özellikle ilk yarıdaki akhisar maçında şut eksikliğimiz maçı kaybettirmişti. gs senelerdir snajderin şutlarıyla etkili oldu ya gol oldu ya dönen topu gol yaptılar elimizde böyle silahı olan oyuncularımızın olması çok iyi. Geçen sene eksikliğini çektiğimiz hucumcu ve pas yapan baskıyı kıran beklerimizde cabası. Geçen seneden fazla puan toplayarak Şampiyon oluruz bence.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı worns

Ağustos sonunda takıma 4-6 arası yeni oyuncu katılacak. Eksiklerin tamamlanıyor olması sevindirici ama bu oyuncuların önemli kısmının ilk 11'de düşünüldüğünü de tabloya ekleyince ciddi bir uyum sorunu da yaşanacağı görünüyor. Pozitif olan şu an takımda bulunan oyunculardan sorunlu da olsa oyun karakterini sürdürebilen bir takım çıkabilmesi.

Şenol Hoca bu oyuncuları yavaş yavaş takıma monte edecektir. Hatta buralarda bir süre şu adam niye yedek hala niye bu oynuyor eleştirilerinin uçuşacağını da ön görebiliyorum. Örneğin Benfica maçında son transfer dalgasından pek oyuncu olmayacaktır sahada. Zaten Kiev dışındaki deplasmanlardan pek ümitli değilim. İlk maçın Benfica deplasmanı olmasına seviniyorum. Görece zayıf bir kadroyla sahada yer alacağız.

Sabırlı olmamız gerekiyor. Teknik kulübemiz geçen sene Quaresma gibi oldukça tartışmalı oyunculardan bile azami verimi aldı. Yeni oyuncular da yavaş yavaş takıma monte edilecektir. Şampiyonlar Liginde iç sahada oynayacağımız kritik maçlara kadar (ilki Kiev ve çok önemli) belli bir yapının oturacağını umuyorum.

Çevrimdışı atalay

Stoperin; pozisyon bilgisi/alması, oyun sezgisi güçlü olacak; kademe anlayışı doğru, kaymaları iyi yapacak. Ayakta kalacak, kesecek ve dağıtacak, sıçrama özelliği iyi olacak ve tandem oynamasını bilecek.

Kısacası pozisyon oyununu bilen bir isim gerek. Kalibre, tipleme vesaire gibi ayrıntı gerektiren tanımları bir tarafa koyuyorum, palyatif de olsa şu kadroya bir ek şart. Aksi taktirde pozisyon oyununu bilmeyen yamalar ile en az bir devre geçireceğiz.
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2016, 02:34:13 atalay ]

Çevrimdışı Berat

Pas temposu yüksek, alan oyunu becerisi ve oyun geçişleri iyi bir 6/8 numara elzem. X bir isim kiralanabilir.


İnler hem Atiba'yı rahatlatmak hem de yukardakiler için yeterli olur mu yine kağıt üstünde ? :D
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2016, 02:37:04 #Berat ]

Çevrimdışı murat baltacı

Yalnız Şenol hoca serdar azize kattığını atınça katarsa atınç üst seviye stoper olabilir özellikleri buna müsayit ayağı düzgün,hava hakimiyeti müthiş,rakibe yakın hamleli oynuyo gelişime çok açık keşke yanına urfaluji gibi liderlik edecek eksiklerini tamamlayacak aynı zamanda öğretecek eğitecek bi stoper alınsa.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı KadirA

Yalnız Şenol hoca serdar azize kattığını atınça katarsa atınç üst seviye stoper olabilir özellikleri buna müsayit ayağı düzgün,hava hakimiyeti müthiş,rakibe yakın hamleli oynuyo gelişime çok açık keşke yanına urfaluji gibi liderlik edecek eksiklerini tamamlayacak aynı zamanda öğretecek eğitecek bi stoper alınsa.
Ligin ikinci yarısında, Atınç banko 11 olur.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı atalay

Atiba için her halükarda Back-up veya tamamlayıcı gerek. Bu plansızlıkta artık öncelikler ve kriterler ikincil planda kalıyor.
[ Son Düzenleme: 24 Ocak 2017, 16:09:56 atalay ]

Çevrimdışı worns

Stoper için mali problemler yaşadığımız bu zaman diliminde Mexes düşünülebilirdi. İdeal transfer olmazdı belki ama TSL standartlarında 1-2 sene iş görürdü.

Çevrimdışı KadirA

Stoper için mali problemler yaşadığımız bu zaman diliminde Mexes düşünülebilirdi. İdeal transfer olmazdı belki ama TSL standartlarında 1-2 sene iş görürdü.
+Caceres. (Son sakatlık durumunu bilmiyorum)

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimiçi Necmi

iki takım kurar ikisinide şampiyonluğa oynatırız öyle bir kadro derinliğine sahibiz
aslında farkedilmeyen bir şey daha var as oyuncularla alternatif oyuncular aynı
özellikte değil buda artı bir özellik oyuncu değişiklikleriyle sıkışan oyunda dengeleri değiştirebilecek
bir yapı oluşuyor. bu takım defans yapıp kontra oynayabilir uzun pas ve ortalarla oynayabilir
müthiş bir uzaktan şut özelliği kazandı. son derece teknik bir oyuncu yapısı var. aynı anda bir çok oyun taktiğini
uygulayabilecek yetenekte ve zekada oyuncu profili var. sorumluluk alacak ve liderlik yapacak oyuncu sayısı fazla
gerçekten iyi bir kadro oluştu en büyük handikapı gene stoper bölgesinde yaşayacağız. Birde kalede
ama burdada geçen seneki gibi olmayacak bu sene bekler sağlam geçen sene defans zaafını hep ismailden
kaynaklı yaşamıştık onun gitmesi bile defansı bir tık üste çıkarıyor. bu sene defansda çok baskı yemeyeceğiz
iyi bir stoper gelirse ve kalede fabri oynarsa her hangi bir zaafı olan bir takım olmayacağız genelde takımın her tarafı dengeli olacak
belli bölgeler yükü daha fazla çekmeyecek buda daha rahat oyun ve oyuncuların yeteneklerini çok daha iyi gösterebileceklerine işaret

Çevrimdışı Berat

Atiba için her halükarda Back-up veya tamamlayıcı gerek. Bu plansızlıkta artık öncelikler ve kriterler ikincil planda kalıyor. Oyuncunun farklı meziyetleri var. Gelirse değerlendiririz.

Stopersizlikten kafayı yedik malum, güçlü rotasyon yarattığımıza seviniyoruz. 1 Eylül'de alırım artık görüşlerini, tekrardan teşekkürler :)


Etiketler: