Transfer dönemini iyi geçirdiğimizi düşünüyorum Nasri fiyaskosundan sonra ama yönetim bu konuda kendi ayağına sıktı Nasri'yi kovalamak yerine stopere yönelseydi herkes memnun bir şekilde bu dönemide kapatacaktık. Kadro derinliği açısından çok alternatifli bir kadroya sahip olduk fakat halen daha takımda stoper eksikliği var anlamıyorum tamam herşey güzel iyi transfer yapılıyor da neden takımın en eksik bölgesine transfer gelmiyor bir türlü anlayamadık bu işi, Joe Hart, Torino gibi bir takıma geliyor bizim bu adamı almamız imkansız mı ? Çok iyi bir kura çektik, kadroda giden oyuncuların yerine gelen oyuncularda çok kaliteli isimler ama kimse bir Gomez beklemesin zaten Gomez'den iyisini biz aldığımızda Şampiyonlar ligi 1.torbasında oluruz kimse ağıt yakmasın elimizdeki oyuncular güzel bu kuradan sonra yönetimden ben Nasri yerine Joe Hart hamlesi beklerdim,artık hayırlısı ne ise o olsun, tek temennim var Manoel transferi yapılacaksa Grosskeutz gibi yılan hikayesine gülmeyelim Nasri fiyaskosundan sonra kimsenin ağzına sakız olmayalım.