2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12348409 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bugün herşey güzel gitti Allah'a çok şükür keşke boykoda gitseydi o zaman süper olurdu inşallah devre arası transfer döneminde bonservisiyle gider kurtuluruz
:vur
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı 38life

Atınça güvenip stoper alınmazsa düpedüz intihar olur. Duygusal davranmasın kimse. Atıncın dönmesine ben de çok sevindim. Fakat Atınç ilk 11 falan oynayamaz. Marcelo da oynayamaz. Bu takıma ilk 11 oynayacak stoper lazım.

Saatler gözümüzün önünde eriyip gidiyor. Gözgöre göre intihar ediyoruz...

Çevrimdışı Kutay

:vur
abi kusura bakma ama tolgadan daha kötü yeminle adam elinde top tutamıyor resmen net kötü kaleci bu alemde tek kral fabridir  :bandit:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı tuncaboylu

Veli'nin sözleşmesini donduracakmışız.

Bu bize ne avantaj sağlayacak? Maaşını ödemeyecek miyiz bu sürede?

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Transfer dönemini iyi geçirdiğimizi düşünüyorum Nasri fiyaskosundan sonra ama yönetim bu konuda kendi ayağına sıktı Nasri'yi kovalamak yerine stopere yönelseydi herkes memnun bir şekilde bu dönemide kapatacaktık. Kadro derinliği açısından çok alternatifli bir kadroya sahip olduk fakat halen daha takımda stoper eksikliği var anlamıyorum tamam herşey güzel iyi transfer yapılıyor da neden takımın en eksik bölgesine transfer gelmiyor bir türlü anlayamadık bu işi, Joe Hart, Torino gibi bir takıma geliyor bizim bu adamı almamız imkansız mı ? Çok iyi bir kura çektik, kadroda giden oyuncuların yerine gelen oyuncularda çok kaliteli isimler ama kimse bir Gomez beklemesin zaten Gomez'den iyisini biz aldığımızda Şampiyonlar ligi 1.torbasında oluruz kimse ağıt yakmasın elimizdeki oyuncular güzel bu kuradan sonra yönetimden ben Nasri yerine Joe Hart hamlesi beklerdim,artık hayırlısı ne ise o olsun, tek temennim var Manoel transferi yapılacaksa Grosskeutz gibi yılan hikayesine gülmeyelim Nasri fiyaskosundan sonra kimsenin ağzına sakız olmayalım.

Çevrimdışı abdusta

ETO görüşmesi bugune kaldı!!

saygılar

abi kusura bakma ama tolgadan daha kötü yeminle adam elinde top tutamıyor resmen net kötü kaleci bu alemde tek kral fabridir  :bandit:
:bandit:

Çevrimiçi Necmi

Yaşına baktım, üslubunun yaşıydı sorduğum. Uzatmak istemiyorum bu mevzuuyu.

Bir kere yanlışlanmış olması bir çok şeyi gösterir üstelik yanlışlanan örnek aynı milliyetin örneği portekiz+Brezilya.

Bir başka yanlışlanan(!) örnek, fener geçen sene türk+Brezilyalı bir kadro çekirdeği oluşturdu orda kıyametler koptu. Yönetim beceriksizlikleri bunun esas sebebiydi.
Fakat takımın yarısı aynı dili konuşunca o iş çözülmüyor yine bu örnekte de.

Tuğla fabrikasına adam toplamıyorsun sadece dil milliyet yeterli olsun.

Sosa+Gomez+Töre örneği gösteriyor ki belli kalibrenin üzerindeki oyuncular basamak olarak görüyor, kalıcı görmüyorlar.

Aboubakarda da böyle, Talisca'da da böyle. Bu adamlar Antep deplasmanına,  Rize deplasmanına çok motive gitmeyeceklerdir örneğin.

İlk iletimde yazdığımı tekrar edeyim,

Geçen seneki kolej ortamı yerine daha rekabetçi yönetilmesi zor bir ortam olacak.

Yönetilemez değil, yinetimi zor (!).

Sezon içinde yeri geldikçe bu iletiyi sana hatırlatacağım.

Saygılar.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
boşa tartışıyorsunuz takım içersinde sorun başarısızlıkta olur.
başarılı bir ekipte odaklanan başka bir hedef olduğu için takım içi sorun çıkması
zayıf ihtimaldir. kaldıki takım dağılmadı aynı takım duruyor. Yeni gelenler eskilere
uyum sağlayacaktır. Takım içindeki huzursuzluk yönetim zaafıdır çok şükürki bizde öyle bir zaaf yok
sorun çıkartacak oyuncu kim olursa olsun o takıma yanaşamaz bir daha yönetim bu konuda tavizsiz

Çevrimdışı İhsan

:kop:
O değilde bu tellioğulları ile seferoğulları bu gece sağlam kudurdu. :)
Herkese iyi geceler
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı EagleForce

Yahu Bu Boyko size ne etti gardaslar :bandit:

Boyko ya da Fabri. 18'e giremeyecek olana yazik. Ikisinden biri oynayacagi bir yere gitsin bari.

Çevrimdışı tuncaboylu

ETO görüşmesi bugune kaldı!!

saygılar

Nasıl ilerliyor görüşmeler, olumlu sonuçlanacask gibi mi @abdusta?

Çevrimdışı İhsan

Boyko takimda kaldiysa Boyko + para verip stopper hattini Vida-Atinc yapalim :D

:evillol:
espiriler havada uçuşuyor
Come to Beşiktaş

başarılı bir ekipte odaklanan başka bir hedef olduğu için takım içi sorun çıkması
zayıf ihtimaldir. kaldıki takım dağılmadı aynı takım duruyor. Yeni gelenler eskilere
uyum sağlayacaktır. Takım içindeki huzursuzluk yönetim zaafıdır çok şükürki bizde öyle bir zaaf yok
sorun çıkartacak oyuncu kim olursa olsun o takıma yanaşamaz bir daha yönetim bu konuda tavizsiz
3 kulvarda savasacagiz + Bunun sakatligi var , Cezadi var her oyuncumuz yeterli Sayida oynama sansi bulacaktir

Cok genis ve alternatifli bir kadromuz oluştu rekabet basariyi getirir

Çevrimdışı Karabay

Hoca gecenlerde Boyko nun gecen seneden daha iyi olduğunu söylemişti

Bence Olasi Tolga nin sakatligi veya Dinlendirilmesi durumunda Kaleye Fabri degil Boyko geçecek

@Necmi abi benim bu izlemede Olan ceza puanim %30 da takili kaldi bu gece itibari ile %20 ye dusmesi gerekiyordu :alala:

Çevrimdışı abdusta

Nasıl ilerliyor görüşmeler, olumlu sonuçlanacask gibi mi @abdusta?

Görüşmeler kapalı devre bilemeyiz
ama sanki sorun üçgenin antalya açısının talepleri olabilir

saygılar

Çevrimdışı Savaş

Eto'o icin para yerine sanki Ömer'i bonservisle Aras yada Kerim'i kiralık vereceğiz gibi görünüyor.

Mantıklı olur. Kerim'i verebilirsek daha iyi olur hatta.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Sana gelsin ne ? Neyin kafasını yaşıyorsun arkadaş sen ? Ben Beşiktaşa bir oyuncu geldiği için sevinirim meraklanma,Nasri gelsede sevinirdim.Sıkıntı şu ki bu adamların geleceğini ben zaten biliyordum.Bu adam medyaya düşmeden hiç bir ismi de yazmadı.Biraz kafanın içindeki şeyi çalıştır.Sokak ağzıylada konuşma.
Bakın anlamadığınız bir şey var burası transfer başlığı burda
her türlü duyum basın haberleri konuşulur doğru yanlış herkes bilgi geçer
geçen sene bilgi verenlere saldıran herkesi transfer sezonu sonuna kadar nopost la
susturuyorduk. ne tuhaf davranıyorsunuz çözemiyorum kimse size söylenene inanın demiyorki
okuyun geçin okumak istemiyorsanızda okumayın ama hiç kimseye burda niye yazıyorsun diye
laf söyleme hakkı kimsede yok olgun olun biraz

Çevrimdışı cursedofdragon

Samir Nasri için BEŞİKTAŞ taraftarlarından alsana ''Hoşgeldin Pankartı'' !!

:D

Çevrimdışı anilsevim

Veli'nin sözleşmesini donduracakmışız.

Bu bize ne avantaj sağlayacak? Maaşını ödemeyecek miyiz bu sürede?

Şu an kadroda 25 oyuncu var
Olursa stoper inler atınç ile 28 olacak
boyko giderse eto gelir , yine 28
Veliye yer kalmıyor 29 oluyor
Ömerde takasa gidebilir gerçi vs

14+14 toplam 28 kişi liste veriyoruz federasyona. Herşey yarın gece belli olur zaten
Velhasıl 29 olursa veli dondurulur
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı b.damatoglu

Necmi abi

Katılıyorum ama eksik.

1-Başarısızlıkta olur, ki ŞL dışında başarısız tablo ihtimali yok fakat Napoliden Benficadan 4 tane yemek arıza çıkarır.

2-çalışıp da oynamayan oyuncu olursa arıza çıkar. Bu da ŞLden elenme sonrası ortaya çıkacak olası bir durum.
Geçen sene Tolgay ve Veli ve Kerim'le yaşadık bunu fakat iyi yönetildi süreç...

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kutay

Samir Nasri için BEŞİKTAŞ taraftarlarından alsana ''Hoşgeldin Pankartı'' !!

:D

ahahahah  :kop: iyi olmuş inşallah sevillada çıkacağı ilk idmanda adelesi atar 6 ay oynayamaz
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI