plansızlıktan kastım kalede stoperde sıkıntı varken beklerin değişmesi zaten planlı bi transfer politikası olsa önce iyi bi kaleci iyi bi stoper alınırdı diğer mevkilerde alınan oyuncuların kaliteli iyi olduğunu kabul ediyorum zaten oyun olarak geçen seneye oranla geliştiğimizide kabul ediyorum geçen seneki sıkıntımız rakip önde baskı yapınca bekler ve kaleci pas yapamıyodu bu sene bekler pasın alasını yapar ama kalede tolga olursa yine eksik kalırız ayağı düzgün bi fabri mutlaka kaleye geçmeli.
ama sana göre öğle bu seneki planlarının hiç bir tarafında kaleci yoktuki
fabri ile anlaşmayı önceden yapmışlar o konu onlar için kapanmış 3-4 oyuncu alma planı vardı
elbette çıkan ekstra olaylar senin planlarındada revizyon yapmana neden olur bunun adı
plansızlık değildir. sen istediğin kadar plan yap bu ülkenin en büyük havaalanında bomba patladı
bir çok insan aralarında yabancılarda var hayatını kaybetti. sonrasında darbe girişimi oldu.
bunlar bile senin planlarını rafa kaldırır normalde bunu bahane edip yada gerçekten bu sebeplerden
forvetin ve on numaran gitti. ikiside gözden kolay çıkarılacak oyuncular değildi mecburen son ana kadar
bekledin zaten olmayacakları net belli olduktan sonra önünde pekde zaman kalmamıştı. bu senin diğer
mevkilerede oyuncu bakmanı engelledi çok önemli iki mevkiinin boşalma ihtimali varsa ve elinde
sınırlı bir bütçe varsa mecburen önünü görmek için beklersin kimseyle oturup üç ay pazarlık yapamazsın
çünkü stoper daha tali bir mevkii gerekirse içerdende çözüm bulursun önceliğin forvet ve forvet arkasıydı
zaten ilk hamlede onları çözdüler kalan zamanda şimdi geldi tali kısımlara stoper yedek önlibero ve yedek
sol bek bununda önemi yok düşeş geldiği için değerlendirmeye alınır. yani ortada plansız bir durum yok
sıralama gayet doğru ismail gitti hemen B planı devreye girdi. bir şey feda edilecekse yada sona bırakılacaksa
bu stoperdi öylede yapıldı. sizlerin düşündüğü gibi transfer planı cebinde 100 M transfer bütçesi olur
alacağın adamları piyasa değerlerini belirlersin sonra transfer start verilir ertesi gün imzayı attırırsın
ama buda plan hoyratça para saçarak uygulayabileceğin plan