2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12344155 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Eclips

Ulan yabanci gazeteci ( Rus galiba ) iki basit soru sordu, adam yarim saat hikaye anlatti ya.. Ulan Fatos sirf senin yuzunden milli takimi desteklemek icimden gelmiyor.

Not: Bu moderasyon olayi canimi sikti, nekadar surecek bu olay?
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2016, 19:14:25 Eclips ]

Çevrimdışı Berat

Makul bir satın alma opsiyonu ve yıllık ücret ile iyi bir bek rotasyonu elde etmiş oluruz. @canU @#Berat

Manoel hakkında geçmiş dönemde yazdıklarını biliyorum , son zamandaki durumu konusunda bilgin var mı ? Ahlar vahlar çekeceğiz gibi devre arasında.

Bir de sana Adriano & Atiba ikilisini birkaç kez yanyana görebiliriz demiştim, Caner'in gelişiyle beraber denenecek bazen kanımca.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı AvrupaKartalı

ft' yi bende sevmem, ama gs'den nekadar uzaksa bizim icin okadar iyi lig icin.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı riza calli

Bjk tv son dakika caner borsaya bildirildi

Çevrimdışı b.damatoglu

Stoper yine vasat bir arkadaş gibi duruyor. Bu senede derde derman bir stoper alamadık fikrindeyim.

Hayırlı olsun...

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MrtBlgc

Caner KAP geldi hayırlı olsun !

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ooobarey caner geldi :)
Bu kap çağatay abiye gelsin

Çevrimdışı 38life

Kadro: 7, İlk onbir: 4, Maça girdiği dakika:: 0, Kadroda ama oynamadı: 3, Cezalı: 0, Sakat: 0, bu veriler 15.05.2016'dan 24.07.2016'ya kadar olan veriler. bu tarihler arasında bu adam top falan oynamamış kendi kulübünde işte. Sakat falan da değilmiş transfermarket'in verilerine göre. Benim uydurduğum bir şey değil veri transfermarket'e ait. Ben de gördüğümü burda sizlerle paylaşıyorum. Ortada anlaşılmayacak bir şey yok .. Ha transfermarket'in verileri yanlışsa orasını bilemem ben gördüğümü buraya paylaşıyorum.

Dostum "geçtiğimiz" sezon diyorsun. "Geçtiğimiz sezon hiç oynamadı" dersen insanlar "Bütüüün bir full sezon oynamadı" anlar. Bahsettiğin sezon "geçen" sezon değil "bu" sezon. ve sezonun henüz yarısı oynandı. Geçtiğimiz sezon dersen o 2015 sezonuydu ve full oynadı.

Çevrimdışı Yasin02

Geçici transfer demiyor açıkılamada sanırım bonservisiyle almışız
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı Necmi

plansızlıktan kastım kalede stoperde sıkıntı varken beklerin değişmesi zaten planlı bi transfer politikası olsa önce iyi bi kaleci iyi bi stoper alınırdı diğer mevkilerde alınan oyuncuların kaliteli iyi olduğunu kabul ediyorum zaten oyun olarak geçen seneye oranla geliştiğimizide kabul ediyorum geçen seneki sıkıntımız rakip önde baskı yapınca bekler ve kaleci pas yapamıyodu bu sene bekler pasın alasını yapar ama kalede tolga olursa yine eksik kalırız ayağı düzgün bi fabri mutlaka kaleye geçmeli.
ama sana göre öğle bu seneki planlarının hiç bir tarafında kaleci yoktuki
fabri ile anlaşmayı önceden yapmışlar o konu onlar için kapanmış 3-4 oyuncu alma planı vardı
elbette çıkan ekstra olaylar senin planlarındada revizyon yapmana neden olur bunun adı
plansızlık değildir. sen istediğin kadar plan yap bu ülkenin en büyük havaalanında bomba patladı
bir çok insan aralarında yabancılarda var hayatını kaybetti. sonrasında darbe girişimi oldu.
bunlar bile senin planlarını rafa kaldırır normalde bunu bahane edip yada gerçekten bu sebeplerden
forvetin ve on numaran gitti. ikiside gözden kolay çıkarılacak oyuncular değildi mecburen son ana kadar
bekledin zaten olmayacakları net belli olduktan sonra önünde pekde zaman kalmamıştı. bu senin diğer
mevkilerede oyuncu bakmanı engelledi çok önemli iki mevkiinin boşalma ihtimali varsa ve elinde
sınırlı bir bütçe varsa mecburen önünü görmek için beklersin kimseyle oturup üç ay pazarlık yapamazsın
çünkü stoper daha tali bir mevkii gerekirse içerdende çözüm bulursun önceliğin forvet ve forvet arkasıydı
zaten ilk hamlede onları çözdüler kalan zamanda şimdi geldi tali kısımlara stoper yedek önlibero ve yedek
sol bek bununda önemi yok düşeş geldiği için değerlendirmeye alınır. yani ortada plansız bir durum yok
sıralama gayet doğru ismail gitti hemen B planı devreye girdi. bir şey feda edilecekse yada sona bırakılacaksa
bu stoperdi öylede yapıldı. sizlerin düşündüğü gibi transfer planı cebinde 100 M transfer bütçesi olur
alacağın adamları piyasa değerlerini belirlersin sonra transfer start verilir ertesi gün imzayı attırırsın
ama buda plan hoyratça para saçarak uygulayabileceğin plan

Çevrimdışı matias_27

4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Aha KAP Geldi

Caner :super: :super:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yasin02

Geçici transfer demiyor açıkılamada sanırım bonservisiyle almışız

Özür dilerim kiralama yazıyormuş ...
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı matias_27

Çevrimdışı beşiktaşk

caner hayırlı olsun allah utandırmasın

Çevrimdışı atalay

Manoel'i son bir yılda hiç izlemedim. Son durumunu bilmiyorum. @#Berat

Çevrimdışı Berat

Caner üzerinden savunmada oyun kurgusunu kurabiliriz en önemli olaylardan biri bu olacak.

Çevrimdışı OrhanAker

Caner geç oldu ama güzel oldu.
Sıra umarım inler ve eto dadır.

Çevrimdışı matias_27

Caner ve Gökhan inler konusunda ise oyuncularla ile anlaşıldı.rakamlar konusunda kulüplerine resmi teklifler yapıldı kulüplerinden onay geldiği an kap yapılacak.şu an için bi geri dönüş yapılmadı

Kişisel tahminim onay verilecek kulüplerinde,kadrolarında düşünmüyor iki takımda

Leicesterden de cevap bekleniyor yarın öğlene kadar olumlu olumsuz dönüş olacaktır.oyuncu ile tamam

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!

Etiketler: