2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12347481 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı sozkul

Anlıyorumki 14 yabancı kuralı konusunda bir bilgi eksikliği var.
Kim yabancı sayılıyor kim sayılmıyor aşağıda yazıyor

a) A Takım Listesi en fazla 28 futbolcudan oluşur.
b) A Takım Listesinde yer alacak en az 14 futbolcunun, Türkiye A Milli Futbol Takımında
oynama uygunluğuna sahip futbolcu olması zorunludur.
2015 – 2016 Sezonu Birinci Transfer ve Tescil Döneminin başlangıcından önce başka
ülke A Milli Futbol Takımlarını tercih etmiş futbolcular açısından Türkiye A Milli Futbol
Takımında oynama uygunluğu şartı aranmaz.
Türk vatandaşlığına sonradan geçen yabancılar ise Türkiye A Milli Takımının en az bir
resmi müsabakasında oynadıktan sonra bu kapsamda listeye yazılabilirler.
c) Yukarıdaki “b” bendinde bahsi geçen 14 futbolcudan en az 2’sinin (bu sayı 2016 –
2017 Sezonunda 3, 2017 – 2018 Sezonundan itibaren 4 olarak uygulanacaktır.) 15 nci
yaş gününe denk gelen sezon ile – 21 nci yaş gününe denk gelen sezonlarda kesintili
veya kesintisiz en az 3 sezon veya 36 ay kendi kulübünde tescilli olması zorunludur.
d) Yukarıdaki “b” bendinde bahsi geçen 14 futbolcudan en az 4’nün “c” bendinden ayrı
olarak 15 nci yaş gününe denk gelen sezon ile – 21 nci yaş gününe denk gelen
sezonlarda kesintili veya kesintisiz en az 3 sezon veya 36 ay TFF’ye tescilli kulüplerde
tescilli olması zorunludur.e) Kulüpler A Takım Listesinde en fazla 3 kaleci bulundurmak zorundadır. Bu
kalecilerden en az birinin b fıkrasında belirtilen Türkiye A Milli Takımında oynama
uygunluğu bulunan futbolcu olması zorunludur.

C maddeside çok bağlayıcı, bu yıl 3 seneye 4 oyuncuyu altyapıdan yazmamız gerekiyor

Çevrimdışı KadirA

Yarın kimse gelmez gelse de evraklar yetişmez. Bugün oldu oldu...

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugün kap geldi yada geldi. Yarın kap beklenmez.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Bi ara hernanes, belhanda transferi konuşuluyodu ne olduda vazgeçtik bunlardan.. Talisca böyle bi oyuncu değilki, bana göre talisca 8 numara gibi bişey hatta ekstra işleride var ozide olmayan.. Bence sosanın yeri boş şuan için..
Bu saatten sonra yeni görüşülecek hiç bir transferin evrakları yetişmez..

Talisca 8 değil, secondary striker.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

Kıçımıza giyecek donumuz (stoper) yok, gidip millete şekil yapıcam diye güneş gözlüğü (Nasri) almaya çalışıyoruz.

Benim yönetime tek tepkim şudur. Nasri' yle uğraşana kadar adam gibi bi stoper bağlasalardı. Takımında istenmeyen Sakho' yu getirebilirdik.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

CL hedefi tabiki kupayi almak degil  :D Gruptan cikmak olur hedef. Sonraki yillarda da bunu tekrarlayip arada ceyrek final oynamak. Otesi bikac takim disinda herkes icin cok zor. CL'ye devamli katilip gruplardan cikarsak prestijimiz artar daha kolay transfer yapariz. Gidip herkesten fark yiyip grup sonuncusu olmak var bir de iyi futbol oynayip gruptan cikmak. Tamam sonraki turda eleniriz buyuk ihtimal ve neticeye baktin mi ikisinde de kupayi alamiyorsun ama ilk secenekten iyidir.
Yine gruptan çıkarız.

Çevrimdışı KadirA

Sakho ile ilgili son durum nedir? Hala ihtimal varmı? Totem yapalım.

Çevrimdışı ekrembaser

Ee o zaman Veli, Tolgay da yabancı?

Yanlış biliyorsunuz arkadaşlar, UEFA 4+4 kuralı ile karıştırıyor olmayasınız?

Belki de ben yanlış biliyorum. Varmı link falan?

Kardeşim hukukta usuli kazanılmış hak diye bir kural vardır Veli ve Tolgay transfer olduklarında bu kural yoktu ve Türk statüsünde oynama Hakkı kazandılar daha sonradan yapılacak bi değişiklikle bu hakları ortadan kaldırılamaz

Çevrimdışı Berat

Şimdi akıllara bir soru geliyor, İnler stoper oynar mı ? :)

Çevrimdışı brkntcnr

Nasri ekstrasıyla uğraşana kadar adam gibi bi stoper getirseler kaledeki el bombasına rağmen rahat rahat maçları izleyebilirdik. Ama galiba kalp krizi bu takımın kaderinde var. İlla kriz geçirecez yoksa olmuyor.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Kıçımıza giyecek donumuz (stoper) yok, gidip millete şekil yapıcam diye güneş gözlüğü (Nasri) almaya çalışıyoruz.

Benim yönetime tek tepkim şudur. Nasri' yle uğraşana kadar adam gibi bi stoper bağlasalardı. Takımında istenmeyen Sakho' yu getirebilirdik.

:zuhaha:  :zuhaha:  :zuhaha:  :zuhaha:

Çevrimdışı KadirA

Şimdi akıllara bir soru geliyor, İnler stoper oynar mı ? :)
Necip varken ha? :)

Çevrimdışı sozkul

Anlıyorumki 14 yabancı kuralı konusunda bir bilgi eksikliği var.
Kim yabancı sayılıyor kim sayılmıyor aşağıda yazıyor

a) A Takım Listesi en fazla 28 futbolcudan oluşur.
b) A Takım Listesinde yer alacak en az 14 futbolcunun, Türkiye A Milli Futbol Takımında
oynama uygunluğuna sahip futbolcu olması zorunludur.
2015 – 2016 Sezonu Birinci Transfer ve Tescil Döneminin başlangıcından önce başka
ülke A Milli Futbol Takımlarını tercih etmiş futbolcular açısından Türkiye A Milli Futbol
Takımında oynama uygunluğu şartı aranmaz.
Türk vatandaşlığına sonradan geçen yabancılar ise Türkiye A Milli Takımının en az bir
resmi müsabakasında oynadıktan sonra bu kapsamda listeye yazılabilirler.
c) Yukarıdaki “b” bendinde bahsi geçen 14 futbolcudan en az 2’sinin (bu sayı 2016 –
2017 Sezonunda 3, 2017 – 2018 Sezonundan itibaren 4 olarak uygulanacaktır.) 15 nci
yaş gününe denk gelen sezon ile – 21 nci yaş gününe denk gelen sezonlarda kesintili
veya kesintisiz en az 3 sezon veya 36 ay kendi kulübünde tescilli olması zorunludur.
d) Yukarıdaki “b” bendinde bahsi geçen 14 futbolcudan en az 4’nün “c” bendinden ayrı
olarak 15 nci yaş gününe denk gelen sezon ile – 21 nci yaş gününe denk gelen
sezonlarda kesintili veya kesintisiz en az 3 sezon veya 36 ay TFF’ye tescilli kulüplerde
tescilli olması zorunludur.e) Kulüpler A Takım Listesinde en fazla 3 kaleci bulundurmak zorundadır. Bu
kalecilerden en az birinin b fıkrasında belirtilen Türkiye A Milli Takımında oynama
uygunluğu bulunan futbolcu olması zorunludur.

C ve D ye birlikte bakınca 2017-2018 sezonuyla beraber 28 kişilik kadroya 4+4 kuralı geliyor. UEFA da olduğu gibi.
Utku'yu aldığımız iyi olmuş,  Çağlar'ı kesinlikle kaçırmamamız gerekiyormuş.
Artık bu tipte futbolcuların fiyatı artacak, çünkü anadolu kulüplerindede ülkede yetişmiş futbolcu sayısı yeterli değil.

Çevrimdışı Savaş

Bugün içimde bir rahatlık var. Salı ya da geldik kaldı Çarşamba. Yarın dananın kuyruğu kopacak. Bakalım kimler gelecek...

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi
O soğuktan donmadan önceki son rahatlık. :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı alcoholocaust

biraz konu dışı olacak da gerçekten meraktan soruyorum. bizim takımın bi scout ekibi var mı? hani scout derken gidip 25-30 yaşları arasındaki formdan düşmüş oyuncuları bulan değil de gençleri tarayan? bi ara dünyanın her yerinde futbol okulu açma gibi bir şey vardı. ona ne oldu?

Çevrimdışı Savaş

biraz konu dışı olacak da gerçekten meraktan soruyorum. bizim takımın bi scout ekibi var mı? hani scout derken gidip 25-30 yaşları arasındaki formdan düşmüş oyuncuları bulan değil de gençleri tarayan? bi ara dünyanın her yerinde futbol okulu açma gibi bir şey vardı. ona ne oldu?
Var tabiki. Eto'o diye bir adam bulmuşlar coğ acayip.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Akıl ve planlama eleştirisi yapmaktan sıkıldım. Zar yine düşeş gelir mi ona bakıyorum.
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2016, 13:18:49 atalay ]

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Sevilla'nın,  Rodríguez Verdejo ile 500 kişilik bir Scout ekibi olduğunu düşünürsek bizim scout ekibimiz yok bence  :biggrinking:

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

scout mu? ne scout'u? scout ne arar la bizde?

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı brkntcnr

Aboubakar uygun mudur?

Çevrimdışı b.damatoglu

Bendeki hayal kırıklığı şu oldu, zannediyordum ki herşey planlı, programlı sistemli yürüyor. Belli bir strateji ve rota doğrultusunda adımlar atılıyor.

Uzun süreli sürekli başarı bu şekilde yakalanır. Hocadan, başkandan, transfer komitesinden bağımsız sürdürülebilir başarıda belli bir seviye yakalanır.

Beliktaşın içinde bulunduğu borç batağından da ancak böyle çıkılır.

Fakat şampiyonluk kutlamasından, Torunoğulları olayının yönetilmesine, Teknik direktörle (klüpteki 1 numaralı maaşlı personelle) kurulmuş başarısız iletişim biçiminden, transfer stratejisine gördüm ki plan program strateji falan yok herşey başkana bağlı. Başkanın moyivasyonu, ruh hali , kararları iyiyse herşey şahane.

Kötüyse patlıyoruz.
Bu metodla ne olacağını söyleyeyim,  işler kötü gittikçe başkan sertleşecek, işler iyi gittikçe havaya girecek.

Ben buradan uzun süreli başarılar beklemiyorum.

Çünkü bir organizasyonu hele böylesi büyük bir organizasyonu 1 kişiye bağlarsanız o org. patlar.

Hayırlısı olsun

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

Aboubakar uygun mudur?

Güntekin Onay kendisinin bu konuda - ön alan baskısı- tembel olduğunu belirtmişti.

Çevrimiçi Mehmet57

Evraklar yetismez sacmaligi da. Gece 12ye 5 kala yapmazsan yetisir. Fax diye birsey var.

Çevrimdışı EagleForce

Olmasi lazim. Biz varmis gibi elestiriyoruz. Biz elestirince de can siperhane savunanlar ortaya cikiyor. Olmayan bisey savunulmaz sanirim. Yoksa da bosu bosuna kavga ediyoruz  :D

Çevrimdışı pascal26

konya maçından sonra linç olurum diye ses çıkarmadım.Baktım çoğu kişi rhodolfo topu çizgiden çıkardı diye öve öve bitiremedi.Ben mi yanlış maç izledim diye kenimde aradım hatayı.Rhodolfo konusunda seninle aynı fikirdeyim.Maçta çok kritik hatalar yaptı aslında ama çoğu pozisyon olmadığı için göze batmadı.Geçen yılda çok beğenmezdim açıkcası.ama onu bile bu sene yakalayamaz

Çizgiden çıkardığı pozisyonun başında ofsaytı bozduğu için o gol pozisyonuna sebep olan kendisiydi malesef.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

http://www.udhb.gov.tr/haber-310-bakan-arslan-fikret-orman%E2%80%99i-kabul-etti.html

Bakan Arslan Fikret Orman’ı Kabul Etti

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Beşiktaş Jimnastik Kulübü (BJK) Başkanı Fikret Orman’ı makamında kabul etti.
Tarih: 30/08/2016
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Etiketler: