2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12348060 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

ben güntekine konuk olduğu gün gideceğini belli ettiğini düşünen ve dillendirenlerdendim. başkanda alternatifi hazır demişti. hani nerede lütfen bir kap gelsin de görelim. sol bek ve 1-2 stoper eksiğimiz ortadayken ve ortada bonservise ödeyebileceğimiz para yokken gidip kamili izleyenleri bana hiç kimse savunamaz...

Abi, dedim ya Töre satılırsa diye izlemişler işte. Töre satılsaydı ve Glik uygun bir fiyata başka bir takıma transfer olsaydı, "Bu adamı nasıl kaçırdınız, nasıl izlemezsiniz?" diyenler olacaktı.
N'koulou alınsaydı ve sonra Töre satılsaydı, "O adama 4 milyon euro imza parası vereceğinize bekleseydiniz, X milyon euro'ya Y'yi alırdınız" diyenler olacaktı ve onlardan biri de ben olacaktım.

Tekerlek kırıldıktan sonra yol gösteren çok oluyor.

Bizim şanssızlığımız, transfer süreci boyunca iplerin asla elimizde olmamasıydı. Bir yandan Mario Gomez'e, diğer yandan West Ham'a, şimdi de Sosa'ya bağımlıyız.
[ Son Düzenleme: 21 Temmuz 2016, 17:15:54 tuncaboylu ]

Çevrimdışı celiker1

1+1  senelik sözleşme ile Eto'o ya itiraz eden olur mu?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

Kimseyle görüşmemek de aptallık değil mi? Yüzde yüz nasıl güvenebilirsin seni bu kadar oyalayan bir adama? Şimdi ortada kaldın napacaksın?

Aptallık ağır bir kelime, ama saflık ve enayilik diyebiliriz.

Ama ortada kalınan bir şey yok, transfer döneminin bitmesine 40 gün var daha. Gidip birilerini bulsunlar, hatalarını telafi etsinler.

Çevrimdışı Kalyoncu

Bu transfer dönemini iyi yönetemiyoruz kem küme gerek yok. töreyide kiralık vermeyecektik güya, adam gidecem dedi baktık gördük çıkar yol yok verdik ligte yine şampiyonluğun en büyük favorisi biziz ama geçen seneki gibi boşu boşuna strese giricez.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx  ooo kimler var burada
baktım ortalık kızıştı , biraz havayı sakinleştireyim dedim @tangaz
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı mehmetkorfez

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hoşgeldin @ahmetx :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

İlk olarak sol bek sorunsalı halledilmeli , şu an için öncelik bu olmalı.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı mehmetkorfez

Daha 1 hafta önce başkan forvet için başka girişimlerimiz de var demedi mi?
Bugün Metin Albarak'ın açıklamaları trajikomik.Bu klüp bu yöneticilerle şampiyon olmuş,Şenol Hoca ve oyuncuları tekrar tekrar tebrik etmek lazım

Çevrimdışı atalay

Akıl ve planlama eleştirisi yapmaktan sıkıldım. Zar yine düşeş gelir mi ona bakıyorum.

Çevrimiçi COB

Forumum havasi cok pozitif'ten aniden cok negatife donmus. 2-3 transfer açıklansa moral gene tavan yapacak. Çok günlük yada anlik yaşiyoruz, birturlu güvenmeyi ögrenemedik.

Ben Fikret Ormanin aklinda birşeyler olduğunu düşünüyorum.  Darbe ve terör sorunlarını biz çıkarmadık.

Ne olursa olsun Fikret Orman ve arkadaşlarina güveniyorum hem yönetim hem transfer konusunda.

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Akıl ve planlama eleştirisi yapmaktan sıkıldım. Zar yine düşeş gelir mi ona bakıyorum.
Fikret Orman dönemi boyunca her sene farklı forvetlerle ve defans oyuncularıyla sahaya çıkıyoruz tek değişmeyen bölgemiz orta saha (orasıda 2 senedir beraber oynuyor) oranın da durumu gayet iyi, bu bile plan programın önemini gayet net ortaya koyuyor
[ Son Düzenleme: 21 Temmuz 2016, 17:29:24 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

aslında ortalık çok gergin değildi ne olduysa albayrakın güzellemeleri sonrası cozuttuk  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Kalyoncu

aslında ortalık çok gergin değildi ne olduysa albayrakın güzellemeleri sonrası cozuttuk  :D
Yok abi eren derdiyok haberi ile başladı Albayrak ile zirve yaptı.şimdi başkanın remy Allah sahibine bağışlasın demesiyle normale döneriz

Çevrimdışı ahmetx

ciddi olarak bir isme teklif götürülmediği  belliydi zaten.

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2016, 02:34:39 atalay ]

Çevrimdışı tangaz

Ülkenin şu halinde futbol konuşasım pek yok lakin iş olağana döndüğünde dımdızlak kalmamak gerek. Pek yakında UEFA tarafından oyuncuların elini kuvvetlendirecek kararlar çıkabilir.

tr.ye özel kararlar mı genel kararlar mı? @atalay
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı murat baltacı

Daha önce gomezin gitmesi üzerine eto-cenk-balotelli forvet hattını kuralım demiştim yine tekrarlıyorum uygun maliyetle alınacak eto ve balotelli gomezden fazla katkı verir bize aslında sadece eto gelsede olur ama yaşı itibariyle tam performans veremez ömerede güvenemiyorum o sebeple eto ve cenk ten net performans alacağımız ortamda balotelli riski alınabilir. Kendine gelir oynarsa birinci forvet olur akıllanmazsa yedekte bekler eto ve cenkle yolumuza bakarız.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı ahmetx

Bu yıl orta saha Atiba,Tolgay ve Oğuzhandan oluşur.1.santrafor  Cenk olur.Pektemek satılıp 2.santrafor alınır.Sol bek ve stoperle bu iş biter

Çevrimdışı Kalyoncu

Bu yıl orta saha Atiba,Tolgay ve Oğuzhandan oluşur.1.santrafor  Cenk olur.Pektemek satılıp 2.santrafor alınır.Sol bek ve stoperle bu iş biter
Orta sahadan biri sakatlanırsa ne olacak abi bizim işler baya karışır.

Çevrimdışı tangaz

pektemeği kimse almaz. ortadakiler sakat + cezalı olduklarında tek yedekleri necip kalıyor. sayısal eksiklik var. bu plan tutmaz.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

pektemeği kimse almaz. ortadakiler sakat + cezalı olduklarında tek yedekleri necip kalıyor. sayısal eksiklik var. bu plan tutmaz.
@tangaz  ben Cenk ve Pektemek'e güveniyorum. Gomez şişirilmiş bir balondu bana göre. Umarım yerlilerle devam ederiz de gomez balonu söner. Ben Şenol hocama güveniyorum
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

Gecen yılda böyleydi orta saha alternatifsizdi.Tolgay ve Veli sakattı.Başkan idare edin ilk yarıya kadar der. : ) Ama pektemek bu yıl aramızdan ayrılacak hissi çok yüksek bende.İsmail tsunami etkisi yapacak.

Çevrimdışı tangaz

@tangaz  ben Cenk ve Pektemek'e güveniyorum. Gomez şişirilmiş bir balondu bana göre. Umarım yerlilerle devam ederiz de gomez balonu söner. Ben Şenol hocama güveniyorum

@Hasan Tahsin abi bende Cenk'e güvenenlerdenim, pektemeğe güvenmiyorum zaten gene sakat biliyorsun yol yakınken sende güvenmeyi bırak abi :) gomez iyi oyuncuydu balondu diyemem diğer taraftan bizim geçen seneki kadroda falcao veya eto'o veya cenk de sürekli oynasa 25+ gol bulurlardı. gomezin önemli yönü derbilerde ve finallerde ortaya çıkması winner karakteri yani. bence doğru hamle hep yazıyorum kiralık niasse hamlesi ile cenke süre verip niasseyi sol forvete atmak olacaktır.

Etiketler: