2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12346967 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı kartalBaz

Arasın Türk pasaportu yok. Ama İnlerin var. Transfermarktta var gözüküyor.

Ayrıca yabancı sınırı olduğu dönemlerde bu kadar göz önünde olmasının sebebi de TR de yerli sayılması.

Aras yerli sayılmıyor.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardesim inlerde yabanci. Pasaport onemli degil artik.

Çevrimdışı b.damatoglu

Ayrıca yabancı sınırı olduğu dönemlerde bu kadar göz önünde olmasının sebebi de TR de yerli sayılması.

Aras yerli sayılmıyor.

Gökhan da sayılmıyor.
Mesut Özil de sayılmıyor, muhtmelen Eren de.

Kural değişikliği sonrası sadece oynadığı milli takım esas...

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Bishamon

Aras yerli sayılmıyor.

Gökhan İnler İsviçre milli takım oyuncu ve yabancı sayılıyor.

Çevrimdışı Tolga

Aras yerli sayılmıyor.

Yabancı kuralı değiştikten sonra başka ülkelerin milli takımlarında oynayan her oyuncu yabancı sayılmaya başlandı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı brkntcnr

Sensin konik. O gruptan çıkmamak için hiçbir sebep yok
Gruptan çıkmakla nealakası var? City Psg milyonlar harcıyo şu kupayı alabiliyor mu? Geçen sene Uefa' dan elenmesek şampiyon olabilir miydik? Boşa hayal kurmayın ya gruptan çıksan nolcak yine gelcek birisi seni evine yollayacak. Caner-Manoel-İnler gelirse yine gruptan çıkma şansımız yüksek. Ama takımdan ŞL deki gruba göre transfer beklemek komik.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2016, 12:58:53 brkntcnr ]

Çevrimdışı kartalBaz

Sanirim velinin futbol hayati bitmis. Yazik oldu cocuga.

Çevrimdışı Berat

Kural açık ve net olmalı, şuraya bak kaç kişinin kafası karışmış :D Güzelim yönetimler..

Çevrimdışı brkntcnr

@brkntcnr Ben hedef koyuyorum . Kievi +Benficayı evde yen, Napoli Beraberlik al. Deplasmanda iki beraberlik ile çıkarız.
Caner - İnler ve Manoel takviyeleriyle de bunu yaparız. İçerde 7 al dışarda Kiev den 3 benficayla berabere kalırsan çıkarsın kalamazsan bile çıkma şansın yüksek.

Çevrimdışı kartalBaz

Kural açık ve net olmalı, şuraya bak kaç kişinin kafası karışmış :D Güzelim yönetimler..
Kural gayet acik aslinda. Takiminda 14 tane turk milli takimina hizmet verebilecek oyuncu tutmalisin. Kural bu. Toplam 28 kisilik kadro verebiliyosun. Neyi zor anlamadim bunun.

Çevrimdışı OrhanAker

Caner 900 bin bonservis 1.7 maaş via futbolarena.

Çevrimdışı Tolga

Caner - İnler ve Manoel takviyeleriyle de bunu yaparız. İçerde 7 al dışarda Kiev den 3 benficayla berabere kalırsan çıkarsın kalamazsan bile çıkma şansın yüksek.

11 puanla gruptan çok rahat çıkarsın hatta lider olarak bile çıkabilirsin çünkü grup baya dengeli olacak.

Çevrimdışı Eclips

Ben SL grubunda 3.luge fitim.. Zaten SL'ye girip buyuk para aldik. bi tur daha gecsek en fazla 3/4 milyon daha gelir.. Onun yerine ucuncu olup Avrupa ligine gidip bi yari final felan yapalim.. O da sadece klub puani icin.Zaten yari finale kadar ciksan ordan da 3/4 milyon gelir. Biraz puan toplayip seneye Sl'ye ucuncu pottan girmek var. Dua Edelim Dinamo kiev bizden beter ciksin.

Ha bu arada adminler su moderasyonu kaldirin yahu? Ne gerek var.

Çevrimdışı Berat

Kural gayet acik aslinda. Takiminda 14 tane turk milli takimina hizmet verebilecek oyuncu tutmalisin. Kural bu. Toplam 28 kisilik kadro verebiliyosun. Neyi zor anlamadim bunun.

Birçok kişinin kafası karıştığından dolayı böyle yazdım, ben de farkındayım olayın :)

Çevrimdışı KadirA

Ee o zaman Veli, Tolgay da yabancı?

Yanlış biliyorsunuz arkadaşlar, UEFA 4+4 kuralı ile karıştırıyor olmayasınız?

Belki de ben yanlış biliyorum. Varmı link falan?

Çevrimdışı brkntcnr

11 puanla gruptan çok rahat çıkarsın hatta lider olarak bile çıkabilirsin çünkü grup baya dengeli olacak.
Aynen öyle. İçerde 7 al dışarda kievi yen çıkarsın. Hatta kiev Benfica ve Napoli' nin birinden sürpriz bi puan alsın lider bile çıkarız.

Çevrimdışı sozkul

Anlıyorumki 14 yabancı kuralı konusunda bir bilgi eksikliği var.
Kim yabancı sayılıyor kim sayılmıyor aşağıda yazıyor

a) A Takım Listesi en fazla 28 futbolcudan oluşur.
b) A Takım Listesinde yer alacak en az 14 futbolcunun, Türkiye A Milli Futbol Takımında
oynama uygunluğuna sahip futbolcu olması zorunludur.
2015 – 2016 Sezonu Birinci Transfer ve Tescil Döneminin başlangıcından önce başka
ülke A Milli Futbol Takımlarını tercih etmiş futbolcular açısından Türkiye A Milli Futbol
Takımında oynama uygunluğu şartı aranmaz.
Türk vatandaşlığına sonradan geçen yabancılar ise Türkiye A Milli Takımının en az bir
resmi müsabakasında oynadıktan sonra bu kapsamda listeye yazılabilirler.
c) Yukarıdaki “b” bendinde bahsi geçen 14 futbolcudan en az 2’sinin (bu sayı 2016 –
2017 Sezonunda 3, 2017 – 2018 Sezonundan itibaren 4 olarak uygulanacaktır.) 15 nci
yaş gününe denk gelen sezon ile – 21 nci yaş gününe denk gelen sezonlarda kesintili
veya kesintisiz en az 3 sezon veya 36 ay kendi kulübünde tescilli olması zorunludur.
d) Yukarıdaki “b” bendinde bahsi geçen 14 futbolcudan en az 4’nün “c” bendinden ayrı
olarak 15 nci yaş gününe denk gelen sezon ile – 21 nci yaş gününe denk gelen
sezonlarda kesintili veya kesintisiz en az 3 sezon veya 36 ay TFF’ye tescilli kulüplerde
tescilli olması zorunludur.e) Kulüpler A Takım Listesinde en fazla 3 kaleci bulundurmak zorundadır. Bu
kalecilerden en az birinin b fıkrasında belirtilen Türkiye A Milli Takımında oynama
uygunluğu bulunan futbolcu olması zorunludur.

Çevrimdışı Tolga

Ee o zaman Veli, Tolgay da yabancı?

Yanlış biliyorsunuz arkadaşlar, UEFA 4+4 kuralı ile karıştırıyor olmayasınız?

Belki de ben yanlış biliyorum. Varmı link falan?

Hayır kural çıktıktan sonra yapılan transferler yabancı sayılıyor.

Veli yabancı değil yani. Tolgay zaten yabancı değil.

Çevrimdışı kartalBaz

Birçok kişinin kafası karıştığından dolayı böyle yazdım, ben de farkındayım olayın :)
Ben yazayimda okuyan okusun :). Bide veli neden turk diyenler var. veli kuraldan once turk statusunde oynadigi icin, hukukta verilen hak geri alinmadigi icin turk statusunde. Bu arada velinin futbol hayati bitmis. Sozlesmesi nolacak acaba?

Çevrimdışı EagleForce

Gruptan çıkmakla nealakası var? City Psg milyonlar harcıyo şu kupayı alabiliyor mu? Geçen sene Uefa' dan elenmesek şampiyon olabilir miydik? Boşa hayal kurmayın ya gruptan çıksan nolcak yine gelcek birisi seni evine yollayacak.

CL hedefi tabiki kupayi almak degil  :D Gruptan cikmak olur hedef. Sonraki yillarda da bunu tekrarlayip arada ceyrek final oynamak. Otesi bikac takim disinda herkes icin cok zor. CL'ye devamli katilip gruplardan cikarsak prestijimiz artar daha kolay transfer yapariz. Gidip herkesten fark yiyip grup sonuncusu olmak var bir de iyi futbol oynayip gruptan cikmak. Tamam sonraki turda eleniriz buyuk ihtimal ve neticeye baktin mi ikisinde de kupayi alamiyorsun ama ilk secenekten iyidir.

Çevrimdışı Berat

Var mı bi' Cáceres  :lol:

Çevrimdışı Mavi Tuna

Bugün içimde bir rahatlık var. Salı ya da geldik kaldı Çarşamba. Yarın dananın kuyruğu kopacak. Bakalım kimler gelecek...

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Çevrimdışı KadirA

Hayır kural çıktıktan sonra yapılan transferler yabancı sayılıyor.

Veli yabancı değil yani. Tolgay zaten yabancı değil.
Tamam şimdi açıklayıcı oldu, kural değiştikten önce yabancı milli takımda oynayanlar yerli sayılmaya devam ediliyor, sonradan transfer olanlarda o şart aranıyor.

Doğrusun Tolga. Eyvallah bilgi için.

Çevrimdışı Tolga

Tamam şimdi açıklayıcı oldu, kural değiştikten önce yabancı milli takımda oynayanlar yerli sayılmaya devam ediliyor, sonradan transfer olanlarda o şart aranıyor.

Doğrusun Tolga. Eyvallah bilgi için.

Aynen öyle :ok:

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Bi ara hernanes, belhanda transferi konuşuluyodu ne olduda vazgeçtik bunlardan.. Talisca böyle bi oyuncu değilki, bana göre talisca 8 numara gibi bişey hatta ekstra işleride var ozide olmayan.. Bence sosanın yeri boş şuan için..
Bu saatten sonra yeni görüşülecek hiç bir transferin evrakları yetişmez..

Çevrimdışı b.damatoglu

Bugün içimde bir rahatlık var. Salı ya da geldik kaldı Çarşamba. Yarın dananın kuyruğu kopacak. Bakalım kimler gelecek...

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi
Yarın kimse gelmez gelse de evraklar yetişmez. Bugün oldu oldu...

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: