2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12347477 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı KadirA

Hayır stoper işi batırıldı kabul, ama diğer transferleri oluşan yeni kadroyu görmezden gelmeyin ve yönetimi Sosa Gomez üzerinden vurmayın. Gitmek istediler gittiler şimdi başarıya aç iki futbolcu geldi yerlerine. Aynı katkıyı vereceklerinin garantisi yok lakin Gomez Sosa kalsaydı aynı performansı alabileceğinden nasıl emin olabiliyorsun?

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

Aras yine coşmuş koçum benim.

Çevrimdışı canU

Aynen öyle. Tüm sezon forumda bas bas bağırıldı yedeği yok diye. Şimdi İnler geldi beğenilmiyor. Ama championship takımındaki müzmin sakat Tiote beğeniliyor. İşte hep renkli sevdası.

İnler imza attı sisteme girildi de biz mi görmüyoruz. 30 saatten az kaldı. Halen biten birşey yok. Caner + inler + manoel. Sözleşmeler yapılacak oyuncular gelecek sağlık kontrolünden geçecek 30 saat süre var bunlar için. Manoel için adamın seyahati 12 saat ilk uçağa binip gelse. Saat farkından brezilyadan belgelerin gelmesi etmesi var. Manoel şu saatten sonra nasıl olacak anlamıyorum.

Çevrimdışı EagleForce

Aynen öyle. Tüm sezon forumda bas bas bağırıldı yedeği yok diye. Şimdi İnler geldi beğenilmiyor. Ama championship takımındaki müzmin sakat Tiote beğeniliyor. İşte hep renkli sevdası.

Inler'i istemeyen olacagini sanmiyorum. Veli'nin durumu Necip'in kalitesi ortadayken Atiba'nin gecen seneki insanustu performansini tekrar beklemek buyuk risk olurdu. Gecen sene o riski aldik ve sansliydik. 

Çevrimdışı brkntcnr

Cidden şampiyonlar liginde hedef koyan var mı ya? Varsa çünkü çok komik.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Stoperin kalitesi bir yana Manoel'i alıp ertesi sene 'Aaaa bu da oyun içinde ihtiyaçlarımızı tam olarak karşılamıyormuş' denecekse işte tartışmamız gereken asıl husus bu. Stoper transfer ederken kıstasımız o stoperden beklentilerimiz ne? Her sene yapılan yanlışların sorgulaması yapılıyor mu? Hızlı ve hamleli olduğu için mi Necip'ten stoper yaratılmaya çalışıldı? Beşiktaş'ın savunma zafiyetleri hızlı ve hamleli stoperle çözülebilecek kadar basit mi?
Daha sorulması gereken çok soru var. Hoca savunmada sınıfta kaldı. Hücum planlamalarının çeyreği kadar savunmaya özen göstermedi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sakat rhodolfo solbek tosic ne idüğü belirsiz manoel. Çok güçlenmişiz cidden..
Geçen sene de sakat Ersan ve ne idüğü belirsiz Rhodolfo'ydu.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı KadirA

Rhodolfo konusuna katılıyorum bu sene fazla bir şey beklememek lazım. Ağır sakatlıktan çıktı savunma oyuncusu sert olmalı üzerindeki korkaklığı atması zaman alabilir. Kupa maçlarında oynayarak 2. devreye hazır olabilir. Zaten %100 hazır bile olsa Marcelo-Rhodolfo yanyana olmaz. Sorun sol stoperde.
Aynı düşünceye sahibim. Ama Manoel de özünde sol stoper değil? Çok battı yönetim çok stoper konusunda.

Bu arada Sakhonun son durumu nedir?

Son dk sürprizi olarak gelme ihtimali var mı? Biryere transfer olmadı diye biliyorum henüz.

Çevrimdışı TURKahvesi

30 Ağustos Zafer bayramımız kutlu olsun değerli Beşiktaşlılar

Ne mutlu Türk'üm diyene.

Çevrimdışı canU

Buarada boyko da gitmiş değil. Yabancı sınırı inler'e yetiyor mu?

Çevrimdışı Doğukan E.

Bu çocuk u Şenol Hoca niye oynatmadı anlamış değilim...
Elimizde pırlanta gibi bize cuk oturucak çocuk var ama oynamış değil.

Çevrimdışı Berat

Kardeşim ben sadece lige odaklanalım, ŞL kadrosu yapılanması bir senede yapılması güç diyordum. Bu sene gidelim havasını alalım derken iyi bir kura çektik. İyi bir stoper alıp iddialı bir konuma geliriz diye düşünüyordum. Şu an içinde bulunduğumuz durum ister istemez ligi hedef almalı, stat atmosferiyle birlikteliği tekrardan sağlamalı. Yedek kadromuzla bile bu ligin üstünde olduğumuzu gösterdik.

Çevrimdışı Tolga

Vazgeçtin mi Eto'o'dan :D
An itibarıyla Eto'o ile ilgili yeni bir gelişme yok demek ki alınmayacak :)

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı b.damatoglu

Ben çok umutluyum Arastan. İçine kapanık çekingen bir çocuk, Ermeni oluşundan dolayı kendini rahat hissetmiyor olabilir ancak bir açılırsa taraftarın kendini kucakladığını da görürse patlar...

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı OrhanAker

Ayrıca defansa kompany pepe kaleye hart da gelse ilk önce şenol hocanın işin savunma anlayışını geliştirmesi lazım ki öyle bir şey beklemeyin hocanın bu zamana kadar ki bütün takımlarında savunma ikinci plandaydı.
Keşke gelseler ama başarıyı sadece isim alarak sağlayamayız.

Çevrimdışı KadirA

İnlerin Türk pasaportu var diye biliyorum, ligde oynar. Ama UEFA listesinde yabancı sayılır.

Çevrimdışı Tolga

Boyko gidecek ama gitmese bile 2 yabancı daha kadroya katabiliyoruz şuan.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sensin konik. O gruptan çıkmamak için hiçbir sebep yok
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Berat

Ben çok umutluyum Arastan. İçine kapanık çekingen bir çocuk, Ermeni oluşundan dolayı kendini rahat hissetmiyor olabilir ancak bir açılırsa taraftarın kendini kucakladığını da görürse patlar...

Hazırlık maçları ciddi bir kıstas değil ancak bana oynadığı zamanda özgüven sıkıntısı yaşıyor gibi gelmedi abi açıkçası.

An itibarıyla Eto'o ile ilgili yeni bir gelişme yok demek ki alınmayacak :)

23:58'i bekle  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

İnlerin Türk pasaportu var diye biliyorum, ligde oynar. Ama UEFA listesinde yabancı sayılır.

G.İnler yabancı sayılıyor tıpkı Aras gibi.

Çevrimdışı brkntcnr

Bek rotasyonuna bakınca Gökhan Süzen - Emre Özkan' dan Caner- Adrianoya geldik. Gelişmemiz inanılmaz iyi. Yalnız kalede ize Mcgregor dan sonra ondan iyisini hala getirememiş olmamız da inanılmaz kötü.

Çevrimdışı Bishamon

Aman paylaşma, Kerimciler ortaya çıkmasın.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

@brkntcnr Ben hedef koyuyorum . Kievi +Benficayı evde yen, Napoli Beraberlik al. Deplasmanda iki beraberlik ile çıkarız.

Çevrimdışı KadirA

G.İnler yabancı sayılıyor tıpkı Aras gibi.
Arasın Türk pasaportu yok. Ama İnlerin var. Transfermarktta var gözüküyor.

Ayrıca yabancı sınırı olduğu dönemlerde bu kadar göz önünde olmasının sebebi de TR de yerli sayılması.

Aras yerli sayılmıyor.

Çevrimdışı brkntcnr

Kardeşim ben sadece lige odaklanalım, ŞL kadrosu yapılanması bir senede yapılması güç diyordum. Bu sene gidelim havasını alalım derken iyi bir kura çektik. İyi bir stoper alıp iddialı bir konuma geliriz diye düşünüyordum. Şu an içinde bulunduğumuz durum ister istemez ligi hedef almalı, stat atmosferiyle birlikteliği tekrardan sağlamalı. Yedek kadromuzla bile bu ligin üstünde olduğumuzu gösterdik.
Ben şahsen C grubuna düşmediğimize sevindim. Şampiyonlar Ligi' nde gruptan çıksak bile bi tur sonra eleneceğiz. Şampiyonlar Ligi' ne göre transfer yapmadık yapmamız da mümkün değil zaten. Psg City gibi takımlar milyonlar harcıyor yine çeyrek finalden öteye gidemiyor. Bazıları seni şlde bal takımına çevirirler falan diyor da onlar için söylüyorum. Şahsen bu sezon ligde şampiyon olalım, seneye avrupaya odaklanırız diye düşünüyorum.

Etiketler: