2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12348523 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Aynen öyle. Gerektiği kadar güçlendiremedik kaleyi ve stoperi ama gerilemedik de.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Daha ne kadar gerileyebiliriz ki? Marcelo nun üstüne yıldırım mı düşmeli :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı kartalBaz

Kanatlar yine Quaresma-Olcay. Töre ilk yarı katkı yaptı ama ikinci yarı sıfırdı. Aras' ın o katkıyı yapacağını düşünüyorum. Talisca' nın da Sosa' dan daha yetenekli olduğunu düşünüyorum fakat tabi geçen sezon gibi maç alır mı hepimiz göreceğiz.

Valla yedeklerimiz aras ve kerim olursa querasma anca trivela filan yapar. Sacma sapan calimlar filan. Sonra alkis yagmuru. Oyundan cikarken dunyayi kurtardim havasi. Buranin krali benim tavirlari. Taliscayi bilmiyorum ama sosa kadar katki verirmi onu kestiremiyorum. Insallah verir.

Çevrimdışı b.damatoglu

Aynen öyle. Gerektiği kadar güçlendiremedik kaleyi ve stoperi ama gerilemedik de.

Daha ne gerileyeceksin?
Daha gerisi BAL

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı canU

Stoper alamayacağız belliydi. Nasri masri uğraşacaklarına stoper baksalardı olmazdı nasri inanılmaz gerekliydi çünkü. Mükemmel planlama. Stoper gelmezse şenol hoca durmaz gider.

Çevrimdışı kartalBaz

Gecen gordugum rhodolfo beni daha cok korkuttu bu defans konusunda. Adam baya gerilemis. Marcelo desen defansif takimin stoperi. Tosic desen iyi oynuyor ama duran toplar yuzunden maca 2-0 yenik basliyoruz. Manoel desen ne oldugu belli degil gelelecek takima alisacak. Defans yine allaha emanet.

Çevrimdışı sozkul

Yok abi totem sadece

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

totem'in tutması için yanında bir totem olması gerekiyor.
Al bir tane gönderiyorum.  :)

Çevrimdışı brkntcnr

Daha ne gerileyeceksin?
Daha gerisi BAL

Fazla abartıyorsunuz yahu. Daha gerisi BAL' mış. Yok daha neler.

Çevrimdışı canU

Manoel alsak lisans nasıl yetişcek. Olacak iş değil. 7 milyon euro hak var stoper alamıyoruz. BRAVO

Çevrimdışı brkntcnr

Rhodolfo' nun formayı marcelodan alacağını düşünüyorum. Gelen stoper de Necip den iyidir zaten.

Çevrimiçi Darkeagle

totem'in tutması için yanında bir totem olması gerekiyor.
Al bir tane gönderiyorum.  :)

Herkes dişli sıyırmış durumda burada. :)  :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe:
BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN

Çevrimdışı kartalBaz

Rhodolfo' nun formayı marcelodan alacağını düşünüyorum. Gelen stoper de Necip den iyidir zaten.

Gecen izledigim rhodolfo tosicten alsin ilk formayida, sonra marceloya gecer.

benim anlamadığım x oyuncu ile görüşülürken y oyuncu ile görüşülmez diye bir kural mı var?
multitasking yapmak bu kadar mu zor? deniliyor ki nasri ile uğraşılacağına stoper'e bu kadar uğraşılsaydı stoper alınırdı. elinde o kadar imkan var nasri ile de uğraş, stoper ile de uğraş. ikisini aynı anda yürüt. dört koldan saldır. neden alakasız bölgedeki bir oyuncunun transferi için diğer oyuncunun transferinin bitmesini bekliyoruz?

Çevrimdışı Eclips

Bizim yonetimi biraz tanidiysam defansa Omeru gelir.. Biz yine sac bas yolariz burda.

Sampiyonlar Liginden umidi kestim, umarim Dinamo Kiev bizden daha kotu bir performans gosterir de 3. oluruz grupa. Belki kis transferinde defans alip Avrupa liginde biryerlere varabiliriz..
Artik hedef yeniden sampiyon olup seneye yine Sampiyonlar ligi parasini kapmak.

Kadro da yavas yavas belirlendi artik, su Senol Hoca Tolga'dan vazgecerse rahatiz

FABRI
GOKHAN - RHODOLFO - MARCELO - ADRIANO
               ATIBA        -      OGUZHAN
                          TALISCA
QUARESMA  -    ABOUBAKAR  -    OLCAY

Çevrimdışı kartalBaz

Yaw arkadas kalmadimi avrupada stoper? Nedir bu ya brezilya ligi hastaligi. Onder ozenin brezilya fetisi uzerimize kaldi. Al kardesim al su vidamidir raketcimidir nedir. Bas parayi al bitane adam gibi adam. Seneyede bitane alirsin olur biter. Ona 3 milyon suna 2 milyon zaten toplasan onlari adam gibi bitane alacaksin. Brezilyali stoper gorunce asabim bozuluyor artik. Koskoca avrupada adam kalmadi gidip 25 tane sahibi olan adamlarla 4 ay pazarlik yapiyoruz.

Çevrimdışı Savaş

Şurda kalmış 30 saat hala manoel ikna etmeye çalışıyoruz.

Hadi herşeyi anlarım da stoper transferinde nasıl böyle cuvallariz bunu anlayamıyorum.

Geçen seneden beri kanayan yaran. Alexis gitmiş, milo gitmiş.. bu adamlar gittiyse, izin verdiysen bir planın olmalı değil mi?

Ama yok. İnanılmaz ama yok yani. Şaka gibi.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sozkul

Caner'i bana methetmene gerek yok, ben daha adı bizle geçmezken Caner'i @Necmi abiye karşı savunuyordum.

Ama Caner'in fiyatı bu. Avrupa pazarında alabileceği maksimum para da bu. Ne zaman istersek, 2 milyona alırız; opsiyon olmasa da.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Caner, artık eski Caner değil arkadaşlar, fizik olarak çok zayıfladı, hiç bir zaman iyi bir takım oyununun içinde izlemedik ayrıca. Ben şüpheliyim tekrar toparlanacağı konusunda. Oyle soldan gidip gidip rakip ceza sahası ortasından kesmek  bir çok durumda rakip atak olarak dönüyor, biz Caner'in oynamaktan hoşlandığı biçimde oynarsak takım bozulur.
Caner'in de laf dinlemekten ve yeni formasyona uyum sağlama kaabiliyetinden şüpheliyim.
Birde yüzünü buruşturması Tolga'ya benziyor, ikincisi bana overdose olur.

Çevrimdışı tuncaboylu

Daha ne gerileyeceksin?
Daha gerisi BAL

BAL ne,Beşiktaş Anadolu Lisesi mi?

Geçen sezon başı stoper rotasyonu Rhodolfo-Ersan-Pedro-Miloseviç'ti.

Şimdi Rholdolfo-Marcelo-Tosiç-Manoel. Nesi geriledi?

Kale de aynı, geçen sezona Tolga-Günay ile başladık, şimdi Fabri var.

Sol bek ve sağ beklere değinmiyorum bile.

Ağaca bakmaktan ormanı gözden kaçırmayın.

Çevrimdışı brkntcnr

Bi nasri gelmedi diye bal ligi takımı olduk. Tamam hayalkırıklığı olması normal bende de var ama takımın gerilemediğini düşünüyorum. Üstüne koymamız gereken yerler vardı. Onları da koysaydık rahat rahat şampiyon olurduk. Keşke yapsaydık da rahat rahat şampiyon olsaydık. Ama olmadı diye yakıp yıkmaya gerek yok sadece şunu söylüyorum. Şimdi takımı yerenler yönetimi gömenler sezon sonu şampiyon olunca en çok göklere çıkaranlar olacak. Geçen sezon da kimsenin yüzü kızarmadı. Eleştirmeyin demiyoruz da takımı da yakıp yıkmayın yahu ayıptır.

Çevrimdışı Berat

Rhodo tek ayağıyla Marcelo ve Necip'ten daha iyi olduğu kanıtladı zaten.

Çevrimdışı arena_t2000

Belkide hic transfer yapmayiz...

Çevrimdışı b.damatoglu

BAL ne,Beşiktaş Anadolu Lisesi mi?

Geçen sezon başı stoper rotasyonu Rhodolfo-Ersan-Pedro-Miloseviç'ti.

Şimdi Rholdolfo-Marcelo-Tosiç-Manoel. Nesi geriledi?

Kale de aynı, geçen sezona Tolga-Günay ile başladık, şimdi Fabri var.

Sol bek ve sağ beklere değinmiyorum bile.

Ağaca bakmaktan ormanı gözden kaçırmayın.

Sakat Rhodolfo, Bundesliga 2 Marcelo, Tosic, Tolga ile ŞL'de adamı Güngörenspor yaparlar. BAL budur...

Çevrimdışı Gokhan-

Önder Özen Monoel'i baya bir methetti, 18 yaşından beri izliyormuş zaten.

Burada da yetersiz deniliyor, neyse gelirse eğer izleyip göreceğiz..
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Belkide hic transfer yapmayiz...

Herkes ondan korkuyoruz zaten  :s20:
Fazla bisey istemiyoruz. Stoper +Caner+ ETOO

Çevrimdışı canU

Hani başkan diyor ya en kimse zekamla dalga geçmesin diye. Kendi de bizimkiyle dalga geçmesin. Stoper, sol bek, orta saha gelmezse çıkıp da kar ettik ffp şöyle böyle gelmesin karşımıza. Adama derler kompany pepe nasri isimleri atıp oyalarlen iyiydi. GG çok mu şarttı. Git stoper kovala onun yerine. Aciliyet stoper biz sol açık peşindeyiz. Bir de tek tek yapılıyor transferler. Nasri halen belli olmasa stopere sıra gelmeyecekti.

Herhalde başkan tek yapıyor herşeyi umut güner izliyor öğreniyor falan. Erdal başkan ne yapmış ki övülüyor deniliyordu bence ortada ama halen savunan vardır.

Çevrimdışı kartalBaz

Bi nasri gelmedi diye bal ligi takımı olduk. Tamam hayalkırıklığı olması normal bende de var ama takımın gerilemediğini düşünüyorum. Üstüne koymamız gereken yerler vardı. Onları da koysaydık rahat rahat şampiyon olurduk. Keşke yapsaydık da rahat rahat şampiyon olsaydık. Ama olmadı diye yakıp yıkmaya gerek yok sadece şunu söylüyorum. Şimdi takımı yerenler yönetimi gömenler sezon sonu şampiyon olunca en çok göklere çıkaranlar olacak. Geçen sezon da kimsenin yüzü kızarmadı. Eleştirmeyin demiyoruz da takımı da yakıp yıkmayın yahu ayıptır.

Valla ben nasriye falan kafayi takmadim. Olabilir sorun degil. Sikinti stoper kardesim stoper. Bugune kadar elestirmedim hep hakli buldum yonetimi ama simdi yanlis yapincada elestirmem gerekiyor. Dogruya dogru yanlisa yanlis. Stoperde yonetim cuvallamistir bu kadar basit.

Etiketler: