gidenler:gomez,sosa,töre,serdar k,köybaşı,alexis,pektemek......diğer gidenlerin takıma katkıları yetersiz olduğundan yazmıyorum
gelenler:adriano,gökhan gönül,caner erkin,gökhan inler,talisca,abubakar,fabri,aras,gökhan inler ve olursa manoel
büyük resim belli geçen yıl geri dörtlü rotasyonumuz beck/serdar-marcelo/alexis/necip/tosiç-köybaşı....bu sezon muhtemel dörtlümüz g.gönül/beck-marcelo/rhodolfo/tosiç/manoel-adriano/caner
ortasaha için geçen yıl atiba/necip ve oğuzhan/sosa/son dönemde tolgay..... bu sezon atiba/g.inler/necip ve talisca/oğuzhan/tolgay
kanatlar geçen yıl olcay/töre/q7/kerim.... bu yıl olcay/aras/kerim/q7/caner yine kullanılacaktır
santrafor geçen yıl gomez/cenk/pektemek...... bu yıl abubakar/cenk/şişmanoğlu
bu fotoya bakarak değerlendirme yapmak sanırım en adil olanı olacak.görünen şu.takım geçen yıla göre daha alternatifli bir kadro.özellikle atibanın arkasına inler hamlesi güzel
defans göbeğinde sayısal sorun olmasa da kesinlikle kalite itibariyle yetersizlik giderilemedi.burayı yaklaşık 1 senedir halledememek herhangi bir bahaneyle açıklanamaz
defans beklerimiz gerçekten alternatifli ve geçen yıla göre çağ atladı
orta saha geçen yıla göre sayısal olarak yeterli düzeyde.ancak sosa nın yokluğunda pas tempomuz geri gitti.talisca ve tolgay ın performansları ve uyumları bu sene bizim belirleyicimiz olacak
kanatlarda kayıp görmüyorum ama gelişmede görmüyorum.Töre iyi kötü bişeyler yaptı.bakalım aras ve kerim ne verecek? q7 ise geçen yıl sahiplenmişti takımı.bu sene pek öyle olmayacak gibi duruyor.umarım yanılırım
forvet ise gomez vs abubakar....farklı oyuncular ve bitiricilik konusu bizi zorlayacaktır.İlk gün yazmıştım bunu.ben cenk in öneminin arttığını düşünüyorum.umarım katkısı artar
sonuç olarak kadromuz yeterli gibi görünüyor.ancak sirkülasyon çok fazla ve sistemin sekteye uğrayıp uğramayacağını zaman gösterecek.şenol hoca farklı oynatacaktır bu yıl.özellikle kanat oyunları bekliyorum.geçen yıl ortadan dikine oyunda başarılıydık.Bu sene bunu pek yapamayabiliriz.kanat oyunları ile gol arayacak gibiyiz.yine beklerimizin de ayakları pas oyununa yatkın.stoperde bu konuda eksiğimizi gideremedik.bunu başarabilseydik her maç %80
topa sahip olmayı rahat yakalardık.bu kaleci ve stoperler ile pas oyunu çok önemli.ne kadar top bizde kalırsa o kadar az pozisyon veririz.yoksa her atak maalesef tehlike olur.DURAN TOP savunmamız çok kötü.geliştirmemiz gerek