2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12356645 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Adriano daha 31 yasinda kardesim. 10cu ayin sonunda 32 olacak. 34 ne alaka?
2017-2018 sezonda 33 yaşında olcak..seneyeden kastım bir sonraki sezondu.. 1 yaş fazla söylemişim..çok şey farkederya

Çevrimdışı abdusta

Transferler

Önümüzde 36 saat kaldı,yönetim belliki Nasri travması yasıyor
bence ellerinden geleni yaptılar ,şartlarıda klubun menfaatlerine uyumluydu
şartlar degisince zaten öncelik olmaktan çıktı .Elimizde Nasriden daha kalitelisi ve surekli pişen bir Oguzhan var
Bizim önceliğimiz stoper ve gizli önceliğimiz kaleci
Umarım bu kadar süre içinde işi bitirirler..

Eto ya gelince yönetim almak isteseydi alırdı.bizim bilmediğimiz olumsuzlukları hesaplamış olabilirler

Bekleyelim 36 saat kısa bir sure ama çok şeyde olabilir

Eleştirisini -muhasebesini Persembeden sonra yaparız

Saygılar

Çevrimdışı tuncaboylu

2017-2018 sezonda 33 yaşında olcak..seneyeden kastım bir sonraki sezondu.. 1 yaş fazla söylemişim..çok şey farkederya

Bir şey farketmiyorsa 1 yaş eksik söyle.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Caner'in bonservisi elindeyken aldığı sözleşme bu işte, bizde ne oynayacak da değerini 5-7 milyona çıkaracak ve aynı maaşı alacak?

Sen heralde ismailin müthiş performanslarını izlerken caneri izlemedin sanırım.. Son dönem fenerdeki başarısızlıkta formu düşmüş olabilir ama bence formunu bulmuş caner top klas bi solbektir..

Çevrimdışı sallapati

Gelmedimi 2 stoper hala.. Bitiyor transfer

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Transferler

şartlar degisince zaten öncelik olmaktan çıktı .Elimizde Nasriden daha kalitelisi ve surekli pişen bir Oguzhan var

Eto ya gelince yönetim almak isteseydi alırdı.bizim bilmediğimiz olumsuzlukları hesaplamış olabilirler

Saygılar
Kaleci mi? Cidden dalga geçiyor olmalısınız. Algı yaratmayı bırakın bence artık samimiyetinize maalesef inanmıyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi sozkul

2017-2018 sezonunda 32 olacakda diyebiliriz o zaman 1 yaş farketmiyorsa, moralimiz düzelir hem gözümüze genç görünür.  :)

Çevrimdışı kartalBaz

Transferler

Saygılar
Abi onceligimiz stoperde aldiklari oyuncu yine brezilya pazarindan. Ne ara bu adam avrupa futboluna alisacak, ne ara sampiyonlar liginde oynayacak? Gustavo gomez bile milanda suanda begenilmiyor. Oralardan gelip hemen alisan oyuncu cok az. Stoper transferi basarisiz olmustur.

Çevrimdışı sallapati

Manoel , omeruo ve etoo hayirli olsun

Çevrimdışı Bishamon

Gelmedimi 2 stoper hala.. Bitiyor transfer

1 tane gelmesi bile zor.

Çevrimiçi sozkul

Bugünkü kulüpler birliğinin Cumhurbaşkanı ziyareti zamanlama açısından kötü oldu.
Başkan olmadan hiçbirşey olmuyor, bugün KAP gelmez artık.

Çevrimiçi sozkul

Manoel , omeruo ve etoo hayirli olsun

Birşey mi duydun?

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı abdusta

Kaleci mi? Cidden dalga geçiyor olmalısınız. Algı yaratmayı bırakın bence artık samimiyetinize maalesef inanmıyorum.

Senol hoca ve Yönetimde sizin gibi  kaleci sorunu olmadıgını düşünüyorlar
gizli öncelik diyerek bunu kastettim

saygılar

Çevrimdışı sallapati

Birşey mi duydun?
Yok abi totem sadece

Çevrimdışı kartalBaz

Birşey mi duydun?
Yok abi o hep totem filan yapiyor.

Çevrimdışı b.damatoglu

Dünyada böyle bir transfer politikası izleyen 2. bir klüp yoktur.

Herkes aptal bizim başkan oyunda açık buldu ordan zorluyor.

Güya son gün milletin elden çıkarmak istedikleri adamı kelepir alırım diye planlıyorlardı, ama elalem salak değil. Onlar da senin transfer yapmak zorunda olduğunu görüyor ve fiyat artırıyorlar.

Bugün transfer geldi geldi, yarın kimse gelmez artık.
Bugün gelenin de lisansı yetişmezse seyredin gümbürtüyü...

Başarısız boktan bir transfer dönemi geçirdik, hayırlı olsun.

Başkan fantezi denedi, gereksiz risk denedi, başkan tecrübelensin diye 1 transfer dönemini yedik.

İnsan kredisini böyle saçma bir şekilde tüketir ancak...

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Bishamon

Omerou ile totem mi olur :D

Çevrimdışı kartalBaz

Senol hoca ve Yönetimde sizin gibi  kaleci sorunu olmadıgını düşünüyorlar
gizli öncelik diyerek bunu kastettim

saygılar
Hic birsey anlamadim abi. Neyse su saatler artik bitsin gecenin 4 u olmus hala transfer bekliyorum. Valla psikoljimizle oynuyorlar. Ayiptir gunahtir.

Çevrimdışı brkntcnr

Instagram hesabından Nasri fotolarını sınıf arkadaşı diye mi beğendi Başkan?
Ya ne alaka falcao da beğendi adam. Her beğendiği fotoğraf transfer demek mi? Kendisi söyledi bazen görünce pıt pıt beğeniyorum diye

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı wbishop82

gidenler:gomez,sosa,töre,serdar k,köybaşı,alexis,pektemek......diğer gidenlerin takıma katkıları yetersiz olduğundan yazmıyorum
gelenler:adriano,gökhan gönül,caner erkin,gökhan inler,talisca,abubakar,fabri,aras,gökhan inler ve olursa manoel

büyük resim belli geçen yıl geri dörtlü rotasyonumuz beck/serdar-marcelo/alexis/necip/tosiç-köybaşı....bu sezon muhtemel dörtlümüz g.gönül/beck-marcelo/rhodolfo/tosiç/manoel-adriano/caner

ortasaha için geçen yıl atiba/necip ve oğuzhan/sosa/son dönemde tolgay..... bu sezon atiba/g.inler/necip ve  talisca/oğuzhan/tolgay

kanatlar geçen yıl olcay/töre/q7/kerim.... bu yıl olcay/aras/kerim/q7/caner yine kullanılacaktır

santrafor geçen yıl gomez/cenk/pektemek...... bu yıl abubakar/cenk/şişmanoğlu

bu fotoya bakarak değerlendirme yapmak sanırım en adil olanı olacak.görünen şu.takım geçen yıla göre daha alternatifli bir kadro.özellikle atibanın arkasına inler hamlesi güzel

defans göbeğinde sayısal sorun olmasa da kesinlikle kalite itibariyle yetersizlik giderilemedi.burayı yaklaşık 1 senedir halledememek herhangi bir bahaneyle açıklanamaz

defans beklerimiz gerçekten alternatifli ve geçen yıla göre çağ atladı

orta saha geçen yıla göre sayısal olarak yeterli düzeyde.ancak sosa nın yokluğunda pas tempomuz geri gitti.talisca ve tolgay ın performansları ve uyumları bu sene bizim belirleyicimiz olacak

kanatlarda kayıp görmüyorum ama gelişmede görmüyorum.Töre iyi kötü bişeyler yaptı.bakalım aras ve kerim ne verecek? q7 ise geçen yıl sahiplenmişti takımı.bu sene pek öyle olmayacak gibi duruyor.umarım yanılırım

forvet ise gomez vs abubakar....farklı oyuncular ve bitiricilik konusu bizi zorlayacaktır.İlk gün yazmıştım bunu.ben cenk in öneminin arttığını düşünüyorum.umarım katkısı artar

sonuç olarak kadromuz yeterli gibi görünüyor.ancak sirkülasyon çok fazla ve sistemin sekteye uğrayıp uğramayacağını zaman gösterecek.şenol hoca farklı oynatacaktır bu yıl.özellikle kanat oyunları bekliyorum.geçen yıl ortadan dikine oyunda başarılıydık.Bu sene bunu pek yapamayabiliriz.kanat oyunları ile gol arayacak gibiyiz.yine beklerimizin de ayakları pas oyununa yatkın.stoperde bu konuda eksiğimizi gideremedik.bunu başarabilseydik her maç %80
topa sahip olmayı rahat yakalardık.bu kaleci ve stoperler ile pas oyunu çok önemli.ne kadar top bizde kalırsa o kadar az pozisyon veririz.yoksa her atak maalesef tehlike olur.DURAN TOP savunmamız çok kötü.geliştirmemiz gerek

Çevrimdışı kartalBaz

Dünyada böyle bir transfer politikası izleyen 2. bir klüp yoktur.

Herkes aptal bizim başkan oyunda açık buldu ordan zorluyor.

Güya son gün milletin elden çıkarmak istedikleri adamı kelepir alırım diye planlıyorlardı, ama elalem salak değil. Onlar da senin transfer yapmak zorunda olduğunu görüyor ve fiyat artırıyorlar.

Bugün transfer geldi geldi, yarın kimse gelmez artık.
Bugün gelenin de lisansı yetişmezse seyredin gümbürtüyü...

Başarısız boktan bir transfer dönemi geçirdik, hayırlı olsun.

Başkan fantezi denedi, gereksiz risk denedi, başkan tecrübelensin diye 1 transfer dönemini yedik.

İnsan kredisini böyle saçma bir şekilde tüketir ancak...

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Baskan aslinda tecrubeli oldugu icin basimiza bu geldi. Gecen sene bug buldu transferde. Millette simdi diyorki senmisin boyle yapan. Vurdukca vuruyor gelen gecen.

Çevrimdışı emrecakmak

Omerou ile totem mi olur :D

ne günlere kaldık hey allahım

Bir twitter hesabı var, hâla Nasri gelecek diyor sözde Mübariz bey devredeymiş (FFP varken ne yapabilecekse) okuyup okuyup gülüyorum  :D

https://twitter.com/besiktasgo/status/770373571646517248

Çevrimdışı tuncaboylu

Sen heralde ismailin müthiş performanslarını izlerken caneri izlemedin sanırım.. Son dönem fenerdeki başarısızlıkta formu düşmüş olabilir ama bence formunu bulmuş caner top klas bi solbektir..

Caner'i bana methetmene gerek yok, ben daha adı bizle geçmezken Caner'i @Necmi abiye karşı savunuyordum.

Ama Caner'in fiyatı bu. Avrupa pazarında alabileceği maksimum para da bu. Ne zaman istersek, 2 milyona alırız; opsiyon olmasa da.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Ben başkanın yerinde olsam şu sevillayla ilişkimi keserim.. Geçen yıl konoplyanka bu yılda samiri elimizden aldı (Hakaret Yasak)₅.. Bide utanmadan oguzhanı istiyorlar..

Etiketler: