Peki abi saygi duydugum bir buyugum olarak bu uyarini dikkate alacagim. Fakat Tolga'nin her sartta kalede yer almasini nasil acikliyorsun? Tolga'nin kotu bir kaleci oldugunu butun Turkiye biliyor. Mesela Boyko 4 resmi macta kotu oldugunu gosterdi ve adama yol verdik. Tolga'yla sozlesme uzatmamizi neyle acikliyorsun? Veya Fabri neden denenmiyor? Bunlara futbol icinde cevap bulamadigim icin tek secenek hemsehricilik kaliyor benim icin. Sen makul bir aciklama yap, susacagim bu konuda.
bak Tolga konusunda burda benden daha muhalif kimse bulamazsın ben alınırken bile alınmasını istemedim
herkes verilsin 5 M alınsın derken önce bunu belirteyim bir gün bile Beşiktaşın kalesinde görmeye tahammülüm yok.
ama saygısızlık yapmayalım hocaya kendine göre bir sürü neden vardır Belki daha fabriyi hazır görmüyordur elindeki bir kaleci harcandı ikincisini
erken geçirip onudamı harcasın. sonuçta fabriyi kendi istedi bunu açıkladı. burda ona saygı göstermekten başka seçeneğimiz yok bence
fabri sakatlıktan çıktı henüz hazır görmemiş belli bir süre taraftara stada ortama alışması için şans tanıyordur bir maçı kurtaracağım diye
bir sezonu yakmakta var. Birde tolgayı kızağa çeksen bile bununda bir prosedürü olmalı yoksa hepten kaybeder tek kaleciye kalırsın
lig uzun maraton bazı şeyleri gönülle yapmak gerekiyor yıkarak olmuyor.
transferinin uzatılmasına gelince emin ol ikinci kaleci olarak yerli daha iyisi yok varda işte vokan babacan alabilirsen var alamayacağına göre
en iyisi malesef bu utkuda hoca umut gördüyse 3 yıl onu ikinci kaleci olarak yetiştirir bu süre içinde tolga ikinci kaleci olarak kalır
utku hazır olunca tolga gider yerini o alır belkide birinci kalecimiz olur. Bir plan uygulanmadığını söylemek yanlış hemşericilik gibi bir
düşünce sığ oluyor. cenki gönderdiler peşinden bir sene denedi olmaz dedi günayıda gönderdi doğru karardı. utku yu aldı kalede bir uzun vadeli operasyon olduğu görünüyor. operasyon sürecindede kısa vadeli çözümler üretiliyor. sevmesemde istemesemde Tolganın sözleşmesinin uzatılması doğru karar
fabri gömleği iyi bir kaleci ama mükemmel değil belki kaleye geçecek mükemmel performans gösterecek zaten kaleciler genelde o yaştan
sonra kendini gösteriyor. hocada bazı şeyler için sabrediyor. iki maçla suçlamak yerine biraz iyi niyetli bakmak en doğrusu bekleyelim sonra
zaman geçsinde hüküm verelim. Boyko kötü kaleci değildi sadece bize uyum sağlayamadı.