2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12364202 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Eclips

Beşiktaş oyuncularından bahsederken kelimelerinize dikkat etmelisiniz
hiç bir Beşiktaş oyuncusu çöp değildir @Eclips

Abi kufur etsem hakaret etsem haklisin ama boyle seyleri fazla takmamak lazim. Benim icin sadece BESIKTAS var, armamiz var. Bu futbolcularin hepsi gecici, bunlar gidecek biz kalicaz. Bazilari berbat olabilir, bende bence bunu soyleme hakkim var. Ama neyse sen nasil istersen.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi ben oyuncunun alınmasına karşı bir şey belirtmedim, çok acil stoper ihtiyacımız olan bir dönemde sessiz sedasız geldi oynadı şampiyonluğa katkı verdi ama Beşiktaş'ın ilk 11 oyuncusu olacak kadar, Şampiyonlar liginde oynayacak kadar kaliteli bir oyuncu değil serzenişim o yüzden sezon başı kampına Marcelo,Alexis,Milosevic ve sakatlıktan yeni çıkan Rhodolfo ile başlıyoruz sezon başlıyor elimizde Marcelo kalıyor hiç bir oyuncu gelmiyor problem burada, oyuncunun bonservisinin alınmasını Şenol hoca istemiş olabilir ama lige sadece stoper mevkiisinde sadece Marcelo ile başlamak ?
o ayrı bir konu stoper alınmaması elbette eleştirilmeli ilk kapatılması gereken mevki
lig başladı kapatılamadı. o nedenle bir kupa iki puan kaybettik affedilecek bir durum değil
bence rudolfho hazır marceloda kampda oldukça iyi performans göstermiş izleyenler bambaşka diyor
daha çıplak gözle görmek kısmet olmadı fikir yürütemiyorum. Ben tv den bakarak oyuncu hakkında karar vermem
çok yanılıyor insan ama gerçek olanda iki sağ stoperinin olduğu ve hala sol stopere ihtiyacın olduğu
hocanında ısrarla sol ayaklı stoper istediği ve hala ısrarla brezilyadan sağ ayaklı stoperin ilk tercih olduğu
eleştirilecekse bunlar eleştirilmeli. nasri peşinde koşulur pepe peşindede koşulur zaten zorlamamak hata olur olmaz
denenmeli ama stoper işi ya çok gizli yürütülüyor yada boşa bunca zaman geçirildi. bu saatten sonra stopere tatmin edici bir isim gelmezse
sene boyunca yönetim bu konuda çok eleştirilir ve haklı yerede eleştirilir.

Çevrimiçi Necmi

Abi kufur etsem hakaret etsem haklisin ama boyle seyleri fazla takmamak lazim. Benim icin sadece BESIKTAS var, armamiz var. Bu futbolcularin hepsi gecici, bunlar gidecek biz kalicaz. Bazilari berbat olabilir, bende bence bunu soyleme hakkim var. Ama neyse sen nasil istersen.

kötü futbol oynadığını söyleme hakkın  var ama hakaret etme hakkın yok :)  @Eclips

Çevrimdışı can1903

Arkadaştan numarayı aldım saat 01:50'de başkana mesaj attım whatsapp'tan engelledi şansımı denedim aradım başkana merhaba demeden saatin kaç olduğuna bakmıyor musun kardeşim dedi ardından kapattı :D Başkan baya gergin
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Librarius

yok senin yaptığın ithamda bulunmak ve bu yanlış benim bildiğim tolgayda trabzonlu
ozide sanırım trabzonlu şimdi onlaradamı hemşoculuk yapıyor.
Türkiyede başarıyı yakalayamamış bir hoca ilk bizde oldu bunu pekiştirmek için arka arkaya olmalı
bu kendisi içinde hayati önem taşıyor hatta bir röportajında bunu açık açık söyledi lig bittiğinde
hiç bir oyuncunun gözünün yaşına bakmam dedi Ben kendim için istiyorum şampiyonluğu
benim için hakeden oynar biz biliyormuyuz içerde ne olduğunu hocanın hemşericilik yaptığını adam
kayırdığını oyuncular hissettiği anda neler olacağını biliyormusun o bütünlük oyuncular içinde bir daha sağlanmaz
seninde sürekli bunu ima edip yaymaya çabalaman direk Beşiktaşın içine nifak sokmaya çalışmaktır.
Yaptığın şey şenol hocayı yermekten öteye Beşiktaşa zarar vermektir. forum kurallarını oku
bir kullandın ses etmedim iki oldu ama sen sürekli olarak bunu söylüyorsun hiç şık olmuyor.
Beşiktaş oyuncusu hocası yöneticisi hakkında burda ithamda bulunamazsın bulunuyorsan kanıtlamak zorundasın
ben sana tersini kanıtlıyorum hemşerisi değil.  @Librarius
Beşiktaşın hocası gerekli saygıyı hakediyor içinizdeki tolga nefretine kılıf bulmaya çalışıyorsunuz bu yol doğru yol değil.

Peki abi saygi duydugum bir buyugum olarak bu uyarini dikkate alacagim. Fakat Tolga'nin her sartta kalede yer almasini nasil acikliyorsun? Tolga'nin kotu bir kaleci oldugunu butun Turkiye biliyor. Mesela Boyko 4 resmi macta kotu oldugunu gosterdi ve adama yol verdik. Tolga'yla sozlesme uzatmamizi neyle acikliyorsun? Veya Fabri neden denenmiyor? Bunlara futbol icinde cevap bulamadigim icin tek secenek hemsehricilik kaliyor benim icin. Sen makul bir aciklama yap, susacagim bu konuda.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimiçi Necmi

Marcelo ya haksızlık yapıldığını düşünüyorum psv de bundesliga da banko oynamış üstelik daha tecrübesizdi ozamanlar. Stoper için ideal yaşta, bu ligin de kalbur üstü bir kaç stoperinden biri (bireysel hataları var ama dünyanın en iyi stoperlerininde var). Bende daha iyisini isterim her beşiktaşlı gibi ama şuan eldekilerin içinde en iyisi o. Üstelik geleli 6 ay oldu daha.

Onun şansızlığı geldiğinden beri yanında ciddi bir stoperle partner olamadı rhodolfo sakatlanmasaydı çok kötü bir ikili olmadıklarını hepimiz görecektik bence, belkide mükemmel ikili oldular diyecektik. Ki bir dönem tosiçle ikili olduklarında da başarılıydı.
şu yere göğe sığdırılamayan fenerin stoperi bir seyredinde hatalarını görün marcelo ondan çok daha hatasız oynuyor
birde adamlar yedi savunmacıyla oynarken o hataları yapıyor. Bizim alışkanlığımız kendi oyuncularımızı sürekli batırmak
bu konuda renkliler kadar olamıyoruz oyuncularıyla ilgili öyle algı yapıyorlarki sanırsın dünya yıldızı bizde gayet iyi olan oyuncularımızı
yerin dibine sokuyoruz aha işte forvet daha topa ayağı deymemiş sabahtan beri gömdüler. yerin dibine  sokup çıkarttılar
böylece Beşiktaşa büyük iyilik yaptıklarını düşünüyorlar tabi aldığımız bir oyuncunun marka değerini düşürmek büyük iyilik
tv ler ne diyor Beşiktaş taraftarı pek memnun değil bu kalitede oyuncuya fazla para verilmişmiş  otursunlarda önce emenikeye ne verildiğine baksınlar
ama bizim taraftar sayesinde daha ilk günden basın emenikenin altına koydu. Beşiktaşa büyük iyilik yaptı bu gün konuşan
Beşiktaşlılar abubakarın marka değerini düşürerek. Beşiktaşa zarar veriyorsunuz dediğimizdede eleştiremiyecekmiyiz oluyor.

Çevrimdışı Librarius

şu yere göğe sığdırılamayan fenerin stoperi bir seyredinde hatalarını görün marcelo ondan çok daha hatasız oynuyor
birde adamlar yedi savunmacıyla oynarken o hataları yapıyor. Bizim alışkanlığımız kendi oyuncularımızı sürekli batırmak
bu konuda renkliler kadar olamıyoruz oyuncularıyla ilgili öyle algı yapıyorlarki sanırsın dünya yıldızı bizde gayet iyi olan oyuncularımızı
yerin dibine sokuyoruz aha işte forvet daha topa ayağı deymemiş sabahtan beri gömdüler. yerin dibine  sokup çıkarttılar
böylece Beşiktaşa büyük iyilik yaptıklarını düşünüyorlar tabi aldığımız bir oyuncunun marka değerini düşürmek büyük iyilik
tv ler ne diyor Beşiktaş taraftarı pek memnun değil bu kalitede oyuncuya fazla para verilmişmiş  otursunlarda önce emenikeye ne verildiğine baksınlar
ama bizim taraftar sayesinde daha ilk günden basın emenikenin altına koydu. Beşiktaşa büyük iyilik yaptı bu gün konuşan
Beşiktaşlılar abubakarın marka değerini düşürerek. Beşiktaşa zarar veriyorsunuz dediğimizdede eleştiremiyecekmiyiz oluyor.

FB'nin stoperleri de tam kazma bence. Vitor'un Fenerbahcesinde ben oynasaydim iyi bir stoper goruntusu verirdim herhalde. Yedi defansif oyuncuyla kurulan defansif oyun yapisi icinde Kajer iyi bir goruntu veriyordu ama biraz ofansif oynamaya kalkinca adam ikinci macta atildi. :) Bizim oyun sistemimizde stoper oynamak hic kolay bir is degil. Hele hele Tolga gibi top teknigi mahalle maclari icin bile yetersiz olan bir kaleci varsa stoperlerin isi gercekten zor.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Marcelo aldığı hava toplarının çoğunu rakip oyuncuya gönderiyor, Konya maçında birkaç kez yaptı ayrıca ilk müdahalelerinin yeterli olduğuna katılmıyorum keşke dışarı vurmayı başarabilse gerçi onlarıda bir şekilde kalemizde gol olaral görüyoruz.Kjaer'la kıyasladığım yok zaten Kayseri maçında artık tüm defolarını ortaya döktü açık oyunda rakibin koşusunu sezinleyemedi yanlış birkaç adımlamayla arkasında kaldı ve kırmızıyı gördü' ilk yedikleri golde hata yine Kjaer'da, buradaki konu zaten Kjaer-Marcelo değil zaten iyi bir yedek olabilir ama asla Beşiktaş'ın as oyuncusu olduğunu düşünmüyorum.

Çevrimiçi Necmi

Peki abi saygi duydugum bir buyugum olarak bu uyarini dikkate alacagim. Fakat Tolga'nin her sartta kalede yer almasini nasil acikliyorsun? Tolga'nin kotu bir kaleci oldugunu butun Turkiye biliyor. Mesela Boyko 4 resmi macta kotu oldugunu gosterdi ve adama yol verdik. Tolga'yla sozlesme uzatmamizi neyle acikliyorsun? Veya Fabri neden denenmiyor? Bunlara futbol icinde cevap bulamadigim icin tek secenek hemsehricilik kaliyor benim icin. Sen makul bir aciklama yap, susacagim bu konuda.
bak Tolga konusunda burda benden daha muhalif kimse bulamazsın ben alınırken bile alınmasını istemedim
herkes verilsin 5 M alınsın derken önce bunu belirteyim bir gün bile Beşiktaşın kalesinde görmeye tahammülüm yok.
ama saygısızlık yapmayalım hocaya kendine göre bir sürü neden vardır Belki daha fabriyi hazır görmüyordur elindeki bir kaleci harcandı ikincisini
erken geçirip onudamı harcasın. sonuçta fabriyi kendi istedi bunu açıkladı. burda ona saygı göstermekten başka seçeneğimiz yok bence
fabri sakatlıktan çıktı henüz hazır görmemiş belli bir süre taraftara stada ortama alışması için şans tanıyordur bir maçı kurtaracağım diye
bir sezonu yakmakta var. Birde tolgayı kızağa çeksen bile bununda bir prosedürü olmalı yoksa hepten kaybeder tek kaleciye kalırsın
lig uzun maraton bazı şeyleri gönülle yapmak gerekiyor yıkarak olmuyor.
transferinin uzatılmasına gelince emin ol ikinci kaleci olarak yerli daha iyisi yok varda işte vokan babacan alabilirsen var alamayacağına göre
en iyisi malesef bu utkuda hoca umut gördüyse 3 yıl onu ikinci kaleci olarak yetiştirir bu süre içinde tolga ikinci kaleci olarak kalır
utku hazır olunca tolga gider yerini o alır belkide birinci kalecimiz olur. Bir plan uygulanmadığını söylemek yanlış hemşericilik gibi bir
düşünce sığ oluyor. cenki gönderdiler peşinden bir sene denedi olmaz dedi günayıda gönderdi doğru karardı. utku yu aldı kalede bir uzun vadeli operasyon olduğu görünüyor. operasyon sürecindede kısa vadeli çözümler üretiliyor. sevmesemde istemesemde Tolganın sözleşmesinin uzatılması doğru karar
fabri gömleği iyi bir kaleci ama mükemmel değil belki kaleye geçecek mükemmel performans gösterecek zaten kaleciler genelde o yaştan
sonra kendini gösteriyor. hocada bazı şeyler için sabrediyor. iki maçla suçlamak yerine biraz iyi niyetli bakmak en doğrusu bekleyelim sonra
zaman geçsinde hüküm verelim. Boyko kötü kaleci değildi sadece bize uyum sağlayamadı.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

MFO: Benim  halaa umudum  vaarr..
Yorgo

Çevrimiçi Necmi

FB'nin stoperleri de tam kazma bence. Vitor'un Fenerbahcesinde ben oynasaydim iyi bir stoper goruntusu verirdim herhalde. Yedi defansif oyuncuyla kurulan defansif oyun yapisi icinde Kajer iyi bir goruntu veriyordu ama biraz ofansif oynamaya kalkinca adam ikinci macta atildi. :) Bizim oyun sistemimizde stoper oynamak hic kolay bir is degil. Hele hele Tolga gibi top teknigi mahalle maclari icin bile yetersiz olan bir kaleci varsa stoperlerin isi gercekten zor.
işte fabri gibi kutuya hakim top tekniği olan ya geçtim ayağı olan bir kaleci
geçsinde kaleye işte ondan sonra stoperlerimizi yargılayalım tolganın önünde diken üstünde oynuyordur
geri pas vereme topu geriye bile kafayla oynamaya cesaretin olmasın stoper dediğin kalecisine güvendiğinde rakibi belli bölgelere çeker sıkıştırır
şut attırıyorsa oralardan attırır tolga için farketmediği için bunları yapamıyorlarsürekli topu kaleden uzak tutmaya uğraşıyorlar
rudolfho daha tecrübeli kalecinin arkasınıda kolluyor.ceza sahasında kalecinin müdahale alanında stoperler müdahale etmek zorunda kalıyor
ordaki müdahalelerde kırmızı getirir
şu necipinde gördüğü karttan kupada yedirdiği gole kadar Tolga hatasıydı. kupa maçında bir metre önüne düşen topa çıkmadı
sen ne işe yarasın o topada çıkmayacaksan geçen sene ismail tolga faciası yaşadık sene boyu inatla ismail tolgaya geri pas verdi
allahtan verdik fenere kurtulduk.

Çevrimdışı KadirA

Bugün Nasri kap. Sevilla işi menajer işi. Diyeliiiim :)

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MrtBlgc

twitter'da bir hesap var inatla Nasri yarın gece İstanbul'a gelecek diyor.
Hesabın 2000 küsür takipçisi var ve takip edenler arasında da Fatih Doğan var.
Hesabın attığı iletileri buraya yapıştırıyorum.

https://twitter.com/besiktasgo/status/770373571646517248

https://twitter.com/besiktasgo/status/770373826181996544

https://twitter.com/besiktasgo/status/770374469038829572

https://twitter.com/besiktasgo/status/770378121656856577

https://twitter.com/besiktasgo/status/770428851742765056

uçağın ayrıca fotoğrafını da attı ama sonra kaldırdı galiba.
neyse ben inanmıyorum ama paylaşmakta sıkıntı olacağını düşünmediğim için
buraya ekledim.

Çevrimdışı Librarius

bak Tolga konusunda burda benden daha muhalif kimse bulamazsın ben alınırken bile alınmasını istemedim
herkes verilsin 5 M alınsın derken önce bunu belirteyim bir gün bile Beşiktaşın kalesinde görmeye tahammülüm yok.
ama saygısızlık yapmayalım hocaya kendine göre bir sürü neden vardır Belki daha fabriyi hazır görmüyordur elindeki bir kaleci harcandı ikincisini
erken geçirip onudamı harcasın. sonuçta fabriyi kendi istedi bunu açıkladı. burda ona saygı göstermekten başka seçeneğimiz yok bence
fabri sakatlıktan çıktı henüz hazır görmemiş belli bir süre taraftara stada ortama alışması için şans tanıyordur bir maçı kurtaracağım diye
bir sezonu yakmakta var. Birde tolgayı kızağa çeksen bile bununda bir prosedürü olmalı yoksa hepten kaybeder tek kaleciye kalırsın
lig uzun maraton bazı şeyleri gönülle yapmak gerekiyor yıkarak olmuyor.
transferinin uzatılmasına gelince emin ol ikinci kaleci olarak yerli daha iyisi yok varda işte vokan babacan alabilirsen var alamayacağına göre
en iyisi malesef bu utkuda hoca umut gördüyse 3 yıl onu ikinci kaleci olarak yetiştirir bu süre içinde tolga ikinci kaleci olarak kalır
utku hazır olunca tolga gider yerini o alır belkide birinci kalecimiz olur. Bir plan uygulanmadığını söylemek yanlış hemşericilik gibi bir
düşünce sığ oluyor. cenki gönderdiler peşinden bir sene denedi olmaz dedi günayıda gönderdi doğru karardı. utku yu aldı kalede bir uzun vadeli operasyon olduğu görünüyor. operasyon sürecindede kısa vadeli çözümler üretiliyor. sevmesemde istemesemde Tolganın sözleşmesinin uzatılması doğru karar
fabri gömleği iyi bir kaleci ama mükemmel değil belki kaleye geçecek mükemmel performans gösterecek zaten kaleciler genelde o yaştan
sonra kendini gösteriyor. hocada bazı şeyler için sabrediyor. iki maçla suçlamak yerine biraz iyi niyetli bakmak en doğrusu bekleyelim sonra
zaman geçsinde hüküm verelim. Boyko kötü kaleci değildi sadece bize uyum sağlayamadı.

Cok ikna edici bir aciklama olarak gormesemde, boyle oldugunu dusunerek Tolga meselesini kendi acimdan rafa kaldiriyorum. Sadece su yorumu yapacagim son olarak: sampiyonlar ligi maclarinda bizim defansi gecen toplarin cogu malesef golle sonuclanacak. Yani golu engellerse defansimiz engeller ama Tolga bu isi top ustune gelmedikce halledemez. Bu yuzden benim gozumde Besiktas'in kalesi bos.
Evet bu Tolga konusunda yazacagim son mesaj. Iyi geceler herkese.

Çevrimdışı MrtBlgc

büyük bir ihtimalle yalan haber yapıyor, masimov gidecekmişte gecenin 4'ünde ingiltereye nasriyi alıp gelecekmiş
yahu şu twitter'da duyumcu diye gezen bi ton aşağılık insan var. sırf takipçi kasmanın peşindeler.

Çevrimiçi Necmi

Cok ikna edici bir aciklama olarak gormesemde, boyle oldugunu dusunerek Tolga meselesini kendi acimdan rafa kaldiriyorum. Sadece su yorumu yapacagim son olarak: sampiyonlar ligi maclarinda bizim defansi gecen toplarin cogu malesef golle sonuclanacak. Yani golu engellerse defansimiz engeller ama Tolga bu isi top ustune gelmedikce halledemez. Bu yuzden benim gozumde Besiktas'in kalesi bos.
Evet bu Tolga konusunda yazacagim son mesaj. Iyi geceler herkese.
zaten cl maçlarında tolga oynarsa kıyamet kopar :)

Çevrimdışı MrtBlgc

bi de şunu farkettim hesap yeni açılmış bir hesap 200 küsür ileti atmış.
belli ki renkli hesabı milleti trollemeye çalışıyor fakat niye fatih doğan
bu hesabı takip ediyor ?

Çevrimdışı Orhan

Yemin ediyorum su gelişmeler yuzunden 6 -7 de uyuyorum . Geç uyanayım da belki kap olur uyanınca falan diyorum.

Çevrimdışı aspireless

bi de şunu farkettim hesap yeni açılmış bir hesap 200 küsür ileti atmış.
belli ki renkli hesabı milleti trollemeye çalışıyor fakat niye fatih doğan
bu hesabı takip ediyor ?

Hersene çıkıyo buna benzer bir haber o azeri iş adamı Mübariz isimli bir Beşiktaşlı işte yıldız transferine sponsor olacak falan. Aslında kendi içinde tutarlı yanlız o şahsın ortakları chelsea lı hani hep öyle çıkıyordu haberler bu city li demiş:)

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Saat 6 oldu nöbeti devralacak biri var mı?  :evillol:
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı beyaz

İngiltere'nin The Guardian gazetesi hayla Nasri Beşiktaşa gelecek diyor. :alala:

Çevrimdışı MrtBlgc

Hersene çıkıyo buna benzer bir haber o azeri iş adamı Mübariz isimli bir Beşiktaşlı işte yıldız transferine sponsor olacak falan. Aslında kendi içinde tutarlı yanlız o şahsın ortakları chelsea lı hani hep öyle çıkıyordu haberler bu city li demiş:)
Aynen karıştırmış bence :))  Fakat Fatih Doğan takipe almış bu elemanı onu da anlayamadım. Fatih Doğan bu hesabı niye takibe alsın? İlginç...

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MrtBlgc

Benim yaşadığım hayal kırıklığı Nasri'den dolayı değil çünkü Nasri çok ekstrem bir transfer olurdu. Çok büyük beklentiye sokmadım kendimi o yüzden ama iyi bir stoper bekliyordum açıkçası ne yalan söyleyeyim :)  Bi de transferlerin bu kadar geç tarihe sarkması da beni üzdü. 2 gün var ve hala adam gibi bir stoperimiz yok. Şenol Güneş bile çileden çıktı. Umarım bugün beklediğimiz transferlerden en az bitanesi sonuçlanır. Son dakika Kaplarını sevmiyorum çünkü.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Stoper transferi için çalışmalara devam eden Beşiktaş Yönetimi, Cruzeiro forması giyen Manoel Messias Silva Carvalho için girişimlerini hızlandırdı.
Yasaklı Link'ün edindiği bilgiye göre; Siyah Beyazlı Yönetimin  Cruzeiro Kulübü ile Manoel transferi için her konuda anlaştığı öğrenilirken, oyuncu ile yapılan görüşmelerde ufak tefek pürüzlerin kaldığı bilgisine ulaşıldı.

Transferin kısa sürede için olumlu sonuçlanması bekleniliyor.

Haber Kaynağı: Yasaklı Link ÖZEL HABER

Şükür sonunda çamurdan da olsa bir stoper haberi gördük  :ishock:
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2016, 06:44:07 DaldanSarkanElma ]
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimiçi Samet Ç

Sonunda stoper almışız. İyi ki uyumamışım. Geceden beri PDF dosyasını Autocad'te açmaya çalışıyorum en sonunda buldum.  :bandit:

Etiketler: