Biliyorum aslen nereli oldugunu. Fakat, Tolga bahsettiginiz sehirlerden daha fazla Trabzon temelli bir sahis. Yani ortada bir hemsehricilik var ve bu yadsinamaz bir gercek. Ayrica hemsehricilik kavramini genis anlamiyla kullaniyorum.
yok senin yaptığın ithamda bulunmak ve bu yanlış benim bildiğim tolgayda trabzonlu
ozide sanırım trabzonlu şimdi onlaradamı hemşoculuk yapıyor.
Türkiyede başarıyı yakalayamamış bir hoca ilk bizde oldu bunu pekiştirmek için arka arkaya olmalı
bu kendisi içinde hayati önem taşıyor hatta bir röportajında bunu açık açık söyledi lig bittiğinde
hiç bir oyuncunun gözünün yaşına bakmam dedi Ben kendim için istiyorum şampiyonluğu
benim için hakeden oynar biz biliyormuyuz içerde ne olduğunu hocanın hemşericilik yaptığını adam
kayırdığını oyuncular hissettiği anda neler olacağını biliyormusun o bütünlük oyuncular içinde bir daha sağlanmaz
seninde sürekli bunu ima edip yaymaya çabalaman direk Beşiktaşın içine nifak sokmaya çalışmaktır.
Yaptığın şey şenol hocayı yermekten öteye Beşiktaşa zarar vermektir. forum kurallarını oku
bir kullandın ses etmedim iki oldu ama sen sürekli olarak bunu söylüyorsun hiç şık olmuyor.
Beşiktaş oyuncusu hocası yöneticisi hakkında burda ithamda bulunamazsın bulunuyorsan kanıtlamak zorundasın
ben sana tersini kanıtlıyorum hemşerisi değil.
@LibrariusBeşiktaşın hocası gerekli saygıyı hakediyor içinizdeki tolga nefretine kılıf bulmaya çalışıyorsunuz bu yol doğru yol değil.